2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm kaçıncı haftadasınız bizde 7 ile 9. Haftalar arası çok berbat durumdaydık.
9 bitince biraz daha sakinledik..
Uyku sorunumuz gaz sorunumuz hâlâ var ama acıyabiliyoruz artık en azından..

Atak haftası olabilir mi

2 atak arasındsyız, 10. Haftamız ara gaz verdi heralde

emziriken doğru pozisyon almazsak daha da zor doğru oturmak gerekıyor

cnm evet öyle ama ben doğru emzirmeme rağmen zor olduğunu düşünüyorum enerjimi emiyor

Biz yine grip olduk ya 3 aylık bebegi 2. Kez gribe yakalatmayi başardım bende grip oldum çifte kavrulmuş. Yani gece nobetindeyiz

çook geçmiş olsun canım

Ben aldım canım evde neko wrap slıng kullanmaya calısıyorum ama bı sekılde elımı bebegın poposundan tutup destekleme ıhtıyacı hıssedıyorum o nedenle dısarıda kullanımında ıcım dahat etmeyecektı. Kanguru kullanan arkadaslarla konustum gercekten ergonomık olmalı kı omurgaya da fazla yuk bınmesın. Ben ergobaby 360 aldım hepsıburada.com da epey ındırım vardı yoksa ıkıncı el alacaktım. Arkadasımda denedım cok rahat geldı hemen sıparıs verdım ama henuz elıme ulasmadıgı ıcın aktıf kullanamadım heyecanla beklıyorum. Kısın kullanılır olması acısından neko slıng ortusu var veya ınstagramda el emegıyle ıcınpolar ustu takılıp cıkartılabılen yagmurluk seklınde olan ortulerı yapan hesaplar da var. Ben kampanyalı bı urun sectım slıng ortusu ve yagmurluk kasım sonuna kadar 115 tl ımıs kargo dahıl. Bundan sıparıs ettım nekonun örtusu suan stoklarda yok 15gune ancak gelırmıs fıyatı da 150tl. Nekonunkının ıcı tavsan tuyu dısındakı yagmurluk da urune dıkılı olarak gelıyor. Bırde ergobaby 5bucuk kılodan ıtıbaren kullanılıyor benımkı de 68. Gununde bes kıloyu gectıgı ıcın urun ulastıgında kullanmayı dusunuyorum hem uzun hem soguk su gecırmez slıng ortulerı kısı gecırmek ıcın gereklı olucak battanıyelerle cocuk tam örtulemedıgı ıcın hasta olur dıye suan sokaga bebekle cıkmaya korkuyorum. Kanguru ve örtusu geldıgınde yenıden yorumlarımı hazarım.hergun 10ar dk cıkıp yurusek bebege de bıze de ıyı gelır

Kızlar ben bilmiyodum saçımı evde boyadım normal boya ile . Sonra bebeğimi emzirdim zarar vermiş miyimdir ? Çok moralim bozuldu .
Ne gibi etkisi varmış ki canım, ben de boyattım, çevremdekiler geçtim emzirirken boyatmayı hamileyken bile boyattılar.

Ergobaby i ne kadara aldın canım, ne kadar indirim vardı.

Valla canım süte geçiyormuş diyorlar. Çocuk kimyasala maruz kalıyormuş da vs vs . İnsanı sinir ediyorlsr .Organik boya ile mi boyattın canım ?
Yok yaa benim doktorum prof tu, hamilelikte 3. aydan sonra röfle bile yaptırmama izin verdi.Ben organik boyattım yine de.

Kizlar cok sacma gelicek ama dikkatimi ceken bir durum var. Oglum kendince bir uyku duzeni oluşturdu. Aksam 22:30 gibi yatma seromonisi basliyor uyumasi 23:30u buluyor. Sabah da 10 gibi uyaniyor. Gece 2 saatte bir emmeye kalkiyor. Bazen 1 saat uyanik kaldigi yani memede kaldigi oluyor. Gunduz bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bazen 3 saatte kahvalti yapiyorum izin veemiyor. Ama pazar günleri 3 haftadir tüm gün uyuyor. Esime diyorum haftaici boyle degil diye. Ama pazarlari cok garip bir sekilde tum gun uyuyor. Sizin varmi boyle bir durum. Tesaduf mu bilemedim ama 1 aydir beraberiz her pazar böyle.

Babalari daha cok seviyorlar galiba:)onlar rahat etsin istiyorlarbizim kizda dun cok guzel uyudu..normalde oyle uyumaz,aynen senin gibi bazen oglen hizli hizli kahvalti yapabiliyorum..mesela bgun annane geldi,bizimki yine uzun uyuyor.
.butun gun kucagimda,birsey yapmaya vakit bulamiyorum diyorum ama inandiramayacagim bu gidisle kimseyi:))

Ay canim aynen. Bizimde oyle butun gun benim kucakta agliyor zirliyor annem geliyim az uyu diyor annem geliyor cocuk uyuyor. Anneme de anlatiyorum o da sende süt kokuyor seni tanıyor kokunu biliyor. Sen bırakınca ayrilmak istemiyor diye rahatlatiyor. Ama bir ara beni sevmiyor bu cocuk diye evhamlandim baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…