- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.641
Yatarak emzirin, Bebek uyuyunca usulca kaçabilirseniz ne mutlu :)Bebekleri sallamadan nasıl uyutabiliriz benimki kucakta uyuyo bıraktırmak istiyorum
Evet babalar için de var :)çok tatlı ama:)
Cnm kaçıncı haftadasınız bizde 7 ile 9. Haftalar arası çok berbat durumdaydık.
9 bitince biraz daha sakinledik..
Uyku sorunumuz gaz sorunumuz hâlâ var ama acıyabiliyoruz artık en azından..
Atak haftası olabilir mi
emziriken doğru pozisyon almazsak daha da zor doğru oturmak gerekıyor
Biz yine grip olduk ya3 aylık bebegi 2. Kez gribe yakalatmayi başardım bende grip oldum çifte kavrulmuş. Yani gece nobetindeyiz
Memede uyutmaya alıstırınca ileride bıraktırmak da ayrı bir kaos yaratıyormus ne yapsak olmuyor :)Yatarak emzirin, Bebek uyuyunca usulca kaçabilirseniz ne mutlu :)
Pişik kremi ne kullanıyorsun cnımIslak mendil kullaniorsan cnm islak mendillerde yapiyor hep kullandigin islak mendilden baskasinada gectihindede olabiliyor
Ben aldım canım evde neko wrap slıng kullanmaya calısıyorum ama bı sekılde elımı bebegın poposundan tutup destekleme ıhtıyacı hıssedıyorum o nedenle dısarıda kullanımında ıcım dahat etmeyecektı. Kanguru kullanan arkadaslarla konustum gercekten ergonomık olmalı kı omurgaya da fazla yuk bınmesın. Ben ergobaby 360 aldım hepsıburada.com da epey ındırım vardı yoksa ıkıncı el alacaktım. Arkadasımda denedım cok rahat geldı hemen sıparıs verdım ama henuz elıme ulasmadıgı ıcın aktıf kullanamadım heyecanla beklıyorum. Kısın kullanılır olması acısından neko slıng ortusu var veya ınstagramda el emegıyle ıcınpolar ustu takılıp cıkartılabılen yagmurluk seklınde olan ortulerı yapan hesaplar da var. Ben kampanyalı bı urun sectım slıng ortusu ve yagmurluk kasım sonuna kadar 115 tl ımıs kargo dahıl. Bundan sıparıs ettım nekonun örtusu suan stoklarda yok 15gune ancak gelırmıs fıyatı da 150tl. Nekonunkının ıcı tavsan tuyu dısındakı yagmurluk da urune dıkılı olarak gelıyor. Bırde ergobaby 5bucuk kılodan ıtıbaren kullanılıyor benımkı de 68. Gununde bes kıloyu gectıgı ıcın urun ulastıgında kullanmayı dusunuyorum hem uzun hem soguk su gecırmez slıng ortulerı kısı gecırmek ıcın gereklı olucak battanıyelerle cocuk tam örtulemedıgı ıcın hasta olur dıye suan sokaga bebekle cıkmaya korkuyorum. Kanguru ve örtusu geldıgınde yenıden yorumlarımı hazarım.hergun 10ar dk cıkıp yurusek bebege de bıze de ıyı gelırKızlar 3 aylık olucak bebeğim kanguru alan var mı aranızda? Ne zaman kullanılmalı nasıl kullanılmalı hangi model tercih edilmeli araştırıyorum size de fikir almak açısından sormak istedim anneler topluluğu sonuçta herkes en iyisini düşünür evladı için
Ne gibi etkisi varmış ki canım, ben de boyattım, çevremdekiler geçtim emzirirken boyatmayı hamileyken bile boyattılar.Kızlar ben bilmiyodum saçımı evde boyadım normal boya ile . Sonra bebeğimi emzirdim zarar vermiş miyimdir ? Çok moralim bozuldu .
Ergobaby i ne kadara aldın canım, ne kadar indirim vardı.Ben aldım canım evde neko wrap slıng kullanmaya calısıyorum ama bı sekılde elımı bebegın poposundan tutup destekleme ıhtıyacı hıssedıyorum o nedenle dısarıda kullanımında ıcım dahat etmeyecektı. Kanguru kullanan arkadaslarla konustum gercekten ergonomık olmalı kı omurgaya da fazla yuk bınmesın. Ben ergobaby 360 aldım hepsıburada.com da epey ındırım vardı yoksa ıkıncı el alacaktım. Arkadasımda denedım cok rahat geldı hemen sıparıs verdım ama henuz elıme ulasmadıgı ıcın aktıf kullanamadım heyecanla beklıyorum. Kısın kullanılır olması acısından neko slıng ortusu var veya ınstagramda el emegıyle ıcınpolar ustu takılıp cıkartılabılen yagmurluk seklınde olan ortulerı yapan hesaplar da var. Ben kampanyalı bı urun sectım slıng ortusu ve yagmurluk kasım sonuna kadar 115 tl ımıs kargo dahıl. Bundan sıparıs ettım nekonun örtusu suan stoklarda yok 15gune ancak gelırmıs fıyatı da 150tl. Nekonunkının ıcı tavsan tuyu dısındakı yagmurluk da urune dıkılı olarak gelıyor. Bırde ergobaby 5bucuk kılodan ıtıbaren kullanılıyor benımkı de 68. Gununde bes kıloyu gectıgı ıcın urun ulastıgında kullanmayı dusunuyorum hem uzun hem soguk su gecırmez slıng ortulerı kısı gecırmek ıcın gereklı olucak battanıyelerle cocuk tam örtulemedıgı ıcın hasta olur dıye suan sokaga bebekle cıkmaya korkuyorum. Kanguru ve örtusu geldıgınde yenıden yorumlarımı hazarım.hergun 10ar dk cıkıp yurusek bebege de bıze de ıyı gelır
Onu denedim ama baya uzun sürüyo uyuması bi bakmışım bende uyumuşumYatarak emzirin, Bebek uyuyunca usulca kaçabilirseniz ne mutlu :)
Valla canım süte geçiyormuş diyorlar. Çocuk kimyasala maruz kalıyormuş da vs vs . İnsanı sinir ediyorlsr .Organik boya ile mi boyattın canım ?Ne gibi etkisi varmış ki canım, ben de boyattım, çevremdekiler geçtim emzirirken boyatmayı hamileyken bile boyattılar.
Amaaaan her şeyin bir zorluğu var napalım artıkMemede uyutmaya alıstırınca ileride bıraktırmak da ayrı bir kaos yaratıyormus ne yapsak olmuyor :)
Normal ergobaby 550den 410 a dusmus 360 modelini ise 750 yerine 500 e aldım canımErgobaby i ne kadara aldın canım, ne kadar indirim vardı.
Oglum da memede uyuyor...nasil biraktiricaz bilmiyorumMemede uyutmaya alıstırınca ileride bıraktırmak da ayrı bir kaos yaratıyormus ne yapsak olmuyor :)
Waavv çok iyi indirim olmuş gerçekten , tüh biz kaçırdık. Güle güle kullanın inşallah.Normal ergobaby 550den 410 a dusmus 360 modelini ise 750 yerine 500 e aldım canım
Yok yaa benim doktorum prof tu, hamilelikte 3. aydan sonra röfle bile yaptırmama izin verdi.Ben organik boyattım yine de.Valla canım süte geçiyormuş diyorlar. Çocuk kimyasala maruz kalıyormuş da vs vs . İnsanı sinir ediyorlsr .Organik boya ile mi boyattın canım ?
Babalari daha cok seviyorlar galiba:)onlar rahat etsin istiyorlarKizlar cok sacma gelicek ama dikkatimi ceken bir durum var. Oglum kendince bir uyku duzeni oluşturdu. Aksam 22:30 gibi yatma seromonisi basliyor uyumasi 23:30u buluyor. Sabah da 10 gibi uyaniyor. Gece 2 saatte bir emmeye kalkiyor. Bazen 1 saat uyanik kaldigi yani memede kaldigi oluyor. Gunduz bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bazen 3 saatte kahvalti yapiyorum izin veemiyor. Ama pazar günleri 3 haftadir tüm gün uyuyor. Esime diyorum haftaici boyle degil diye. Ama pazarlari cok garip bir sekilde tum gun uyuyor. Sizin varmi boyle bir durum. Tesaduf mu bilemedim ama 1 aydir beraberiz her pazar böyle.
Ay canim aynen. Bizimde oyle butun gun benim kucakta agliyor zirliyor annem geliyim az uyu diyor annem geliyor cocuk uyuyor. Anneme de anlatiyorum o da sende süt kokuyor seni tanıyor kokunu biliyor. Sen bırakınca ayrilmak istemiyor diye rahatlatiyor. Ama bir ara beni sevmiyor bu cocuk diye evhamlandim baya.Babalari daha cok seviyorlar galiba:)onlar rahat etsin istiyorlarbizim kizda dun cok guzel uyudu..normalde oyle uyumaz,aynen senin gibi bazen oglen hizli hizli kahvalti yapabiliyorum..mesela bgun annane geldi,bizimki yine uzun uyuyor.
.butun gun kucagimda,birsey yapmaya vakit bulamiyorum diyorum ama inandiramayacagim bu gidisle kimseyi:))
Pişik kremi ne kullanıyorsun cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?