2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Annenin dedigi dogru cnm bnde anneme yada esime birakayim biyere gideyim napti agladimi die soruyorum yoo uyudu diolar sinir oluyorum bn ne zmn dasrdn eve gelsem sakince yatan cocuk basliyor mirinkirin etmeye bir sre bkmazsamda aglamayaa bizm komumuzu aliyolar kesinlikle

Kizlar bebeklerinizin altini her temizleyisinizde pisik kremi veya zeytinyagi kullaniyor musunuz? Yoksa sadece pisik oldugunda mi kullaniyorsunuz?

Canım aksam saatlerimiz aynı yazdığın gibii öğlen de aynı :) sabah kahvaltısıda tek bizim ki daha erken kalkıyor 7. 8 gibi o yüzden 9 yada 10 da 30 dk fln uyuyor vee en önemlisi gerçekten pazarları daha fazla uyuyor önceki pazar gezmedeydk ondan sndım ama bu pazarda öğlen uyudu daha fazla anlamadm :)))

bizde öyle birşey olmadı cnm ama 3 haftadır kendi kendine oluşturduğu bir rutin vardı, 1 haftadır başka türlü uyuyor saatleri değiştirdi.

Kızlar merhaba annemlere geldim iki hafta kalacağız.oh sabah kalktığımda kahvaltı hazırdı nasıl lüks geldi anlatamam

ooh keyfini sür, buna arada çok ihtiyacımız var gerçekten..

Kizlar bebeklerinizin altini her temizleyisinizde pisik kremi veya zeytinyagi kullaniyor musunuz? Yoksa sadece pisik oldugunda mi kullaniyorsunuz?

bir sürüp bir veya iki sürmüyorum. Benim kız pişik olmadı hiç ama mantar oluyor, mecburen mantar kremi sürüyorum olduğunda.

Bizimkiler babaya torpilli o zaman anlasildi.

Babasına kıyak geçiyor demek ki Güneş de benimle aynı odadayken uyumadı 2 gece harap oldum. Dün akşam annemle aynı odada kaldılar gayet güzel uyudu. Geçen hafta da böyle olmuştu. Bugün gündüz ben uyutuyorum yine uyanıyor hemen. Ben uyutamıyorum herhalde dedim. Annem uyutmaya çalıştı. O da uyutamadı. Sorun bende değilmiş diye sevinmedim değil

Mantar olduğunu nasıl anladın canım. Yani pişikten ne farkı var

Ben kullanmıyorum unibaby ıslak pamukla siliyorum.kızarıklık görünce pişik kremi sürüyorum.

Ben de kaka yaptiysa veya kizariklik varsa suruyorum..ikiside yoksa gunde bir kere suruyorum..

Biraz kızarmış gibiyse kullanıyorum. Haftada bir falan oluyor. Bu arada sudokrem çok iyi
İyiki sormusum ben de pisik olmasin diye her altini actigimda sudocrem suruyorum. Ben de artik pisik gorursem sureyim bari.
Tesekkurler kizlar

Benim kızımın da günlük rutini aynı Kaan gibi. Gündüz çok nadir uyuyor gece güzel uyuyor. Amaaa misafir gelince gündüz 3-4 saat aralıklı aralıklı uyuyor :) biz çok yaramaz hiç uyumuyor diyoruz, gelenler neresi yaramaz bu bebeğin diyor. Eşin sadece pazar günleri mi tatil ? Acaba Kaan da onu misafir mi sanıyor :))

Ben de aynı şeyi düşündüm. Bu kız beni sevmiyor herhalde dedim ama sonra annenin dediğini söyledi birisi bana. Süt kokusu alınca sürekli emmek istiyor olabilirmiş.

Canim cok güldüm dedigine. Esim tek pazar izinli evet ama bizimki daha misafir kavramini bilmiyor. Durumundan dolayi ziyaretci yasagimiz var. Cocuk bizden başkasini görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…