- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.661
Annenin dedigi dogru cnm bnde anneme yada esime birakayim biyere gideyim napti agladimi die soruyorum yoo uyudu diolar sinir oluyorum bn ne zmn dasrdn eve gelsem sakince yatan cocuk basliyor mirinkirin etmeye bir sre bkmazsamda aglamayaa bizm komumuzu aliyolar kesinlikleAy canim aynen. Bizimde oyle butun gun benim kucakta agliyor zirliyor annem geliyim az uyu diyor annem geliyor cocuk uyuyor. Anneme de anlatiyorum o da sende süt kokuyor seni tanıyor kokunu biliyor. Sen bırakınca ayrilmak istemiyor diye rahatlatiyor. Ama bir ara beni sevmiyor bu cocuk diye evhamlandim baya.
Ben kullanmıyorum unibaby ıslak pamukla siliyorum.kızarıklık görünce pişik kremi sürüyorum.Kizlar bebeklerinizin altini her temizleyisinizde pisik kremi veya zeytinyagi kullaniyor musunuz? Yoksa sadece pisik oldugunda mi kullaniyorsunuz?
Canım aksam saatlerimiz aynı yazdığın gibii öğlen de aynı :) sabah kahvaltısıda tek bizim ki daha erken kalkıyor 7. 8 gibi o yüzden 9 yada 10 da 30 dk fln uyuyor vee en önemlisi gerçekten pazarları daha fazla uyuyor önceki pazar gezmedeydk ondan sndım ama bu pazarda öğlen uyudu daha fazla anlamadm :)))Kizlar cok sacma gelicek ama dikkatimi ceken bir durum var. Oglum kendince bir uyku duzeni oluşturdu. Aksam 22:30 gibi yatma seromonisi basliyor uyumasi 23:30u buluyor. Sabah da 10 gibi uyaniyor. Gece 2 saatte bir emmeye kalkiyor. Bazen 1 saat uyanik kaldigi yani memede kaldigi oluyor. Gunduz bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bazen 3 saatte kahvalti yapiyorum izin veemiyor. Ama pazar günleri 3 haftadir tüm gün uyuyor. Esime diyorum haftaici boyle degil diye. Ama pazarlari cok garip bir sekilde tum gun uyuyor. Sizin varmi boyle bir durum. Tesaduf mu bilemedim ama 1 aydir beraberiz her pazar böyle.
Ben de kaka yaptiysa veya kizariklik varsa suruyorum..ikiside yoksa gunde bir kere suruyorum..Kizlar bebeklerinizin altini her temizleyisinizde pisik kremi veya zeytinyagi kullaniyor musunuz? Yoksa sadece pisik oldugunda mi kullaniyorsunuz?
Kizlar cok sacma gelicek ama dikkatimi ceken bir durum var. Oglum kendince bir uyku duzeni oluşturdu. Aksam 22:30 gibi yatma seromonisi basliyor uyumasi 23:30u buluyor. Sabah da 10 gibi uyaniyor. Gece 2 saatte bir emmeye kalkiyor. Bazen 1 saat uyanik kaldigi yani memede kaldigi oluyor. Gunduz bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bazen 3 saatte kahvalti yapiyorum izin veemiyor. Ama pazar günleri 3 haftadir tüm gün uyuyor. Esime diyorum haftaici boyle degil diye. Ama pazarlari cok garip bir sekilde tum gun uyuyor. Sizin varmi boyle bir durum. Tesaduf mu bilemedim ama 1 aydir beraberiz her pazar böyle.
Kızlar merhaba annemlere geldim iki hafta kalacağız.oh sabah kalktığımda kahvaltı hazırdı nasıl lüks geldi anlatamam
Kizlar bebeklerinizin altini her temizleyisinizde pisik kremi veya zeytinyagi kullaniyor musunuz? Yoksa sadece pisik oldugunda mi kullaniyorsunuz?
Canım aksam saatlerimiz aynı yazdığın gibii öğlen de aynı :) sabah kahvaltısıda tek bizim ki daha erken kalkıyor 7. 8 gibi o yüzden 9 yada 10 da 30 dk fln uyuyor vee en önemlisi gerçekten pazarları daha fazla uyuyor önceki pazar gezmedeydk ondan sndım ama bu pazarda öğlen uyudu daha fazla anlamadm :)))
bizde öyle birşey olmadı cnm ama 3 haftadır kendi kendine oluşturduğu bir rutin vardı, 1 haftadır başka türlü uyuyor saatleri değiştirdi.
ooh keyfini sür, buna arada çok ihtiyacımız var gerçekten..
bir sürüp bir veya iki sürmüyorum. Benim kız pişik olmadı hiç ama mantar oluyor, mecburen mantar kremi sürüyorum olduğunda.
Ay canım bende annemdeyim iki gündür nasıl güzel rahat kahvaltı yapmak :)Kızlar merhaba annemlere geldim iki hafta kalacağız.oh sabah kalktığımda kahvaltı hazırdı nasıl lüks geldi anlatamam
Babasına kıyak geçiyor demek kiKizlar cok sacma gelicek ama dikkatimi ceken bir durum var. Oglum kendince bir uyku duzeni oluşturdu. Aksam 22:30 gibi yatma seromonisi basliyor uyumasi 23:30u buluyor. Sabah da 10 gibi uyaniyor. Gece 2 saatte bir emmeye kalkiyor. Bazen 1 saat uyanik kaldigi yani memede kaldigi oluyor. Gunduz bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bazen 3 saatte kahvalti yapiyorum izin veemiyor. Ama pazar günleri 3 haftadir tüm gün uyuyor. Esime diyorum haftaici boyle degil diye. Ama pazarlari cok garip bir sekilde tum gun uyuyor. Sizin varmi boyle bir durum. Tesaduf mu bilemedim ama 1 aydir beraberiz her pazar böyle.
Ohh tadını çıkar canım.Kızlar merhaba annemlere geldim iki hafta kalacağız.oh sabah kalktığımda kahvaltı hazırdı nasıl lüks geldi anlatamam
Biraz kızarmış gibiyse kullanıyorum. Haftada bir falan oluyor. Bu arada sudokrem çok iyiKizlar bebeklerinizin altini her temizleyisinizde pisik kremi veya zeytinyagi kullaniyor musunuz? Yoksa sadece pisik oldugunda mi kullaniyorsunuz?
Mantar olduğunu nasıl anladın canım. Yani pişikten ne farkı varbizde öyle birşey olmadı cnm ama 3 haftadır kendi kendine oluşturduğu bir rutin vardı, 1 haftadır başka türlü uyuyor saatleri değiştirdi.
bir sürüp bir veya iki sürmüyorum. Benim kız pişik olmadı hiç ama mantar oluyor, mecburen mantar kremi sürüyorum olduğunda.
Ben kullanmıyorum unibaby ıslak pamukla siliyorum.kızarıklık görünce pişik kremi sürüyorum.
Ben de kaka yaptiysa veya kizariklik varsa suruyorum..ikiside yoksa gunde bir kere suruyorum..
bizde öyle birşey olmadı cnm ama 3 haftadır kendi kendine oluşturduğu bir rutin vardı, 1 haftadır başka türlü uyuyor saatleri değiştirdi.
İyiki sormusum ben de pisik olmasin diye her altini actigimda sudocrem suruyorum. Ben de artik pisik gorursem sureyim bari.Biraz kızarmış gibiyse kullanıyorum. Haftada bir falan oluyor. Bu arada sudokrem çok iyi
Darisi basima:) ankara dan mersine arabayla gidebilmeyi goze alsam ben de gitmek isterim baba evine. bir de mersindeki ev klimali.usutmekten korkuyorum bebegiAy canım bende annemdeyim iki gündür nasıl güzel rahat kahvaltı yapmak :)
Benim kızımın da günlük rutini aynı Kaan gibi. Gündüz çok nadir uyuyor gece güzel uyuyor. Amaaa misafir gelince gündüz 3-4 saat aralıklı aralıklı uyuyor :) biz çok yaramaz hiç uyumuyor diyoruz, gelenler neresi yaramaz bu bebeğin diyor. Eşin sadece pazar günleri mi tatil ? Acaba Kaan da onu misafir mi sanıyor :))Kizlar cok sacma gelicek ama dikkatimi ceken bir durum var. Oglum kendince bir uyku duzeni oluşturdu. Aksam 22:30 gibi yatma seromonisi basliyor uyumasi 23:30u buluyor. Sabah da 10 gibi uyaniyor. Gece 2 saatte bir emmeye kalkiyor. Bazen 1 saat uyanik kaldigi yani memede kaldigi oluyor. Gunduz bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bazen 3 saatte kahvalti yapiyorum izin veemiyor. Ama pazar günleri 3 haftadir tüm gün uyuyor. Esime diyorum haftaici boyle degil diye. Ama pazarlari cok garip bir sekilde tum gun uyuyor. Sizin varmi boyle bir durum. Tesaduf mu bilemedim ama 1 aydir beraberiz her pazar böyle.
Ben de aynı şeyi düşündüm. Bu kız beni sevmiyor herhalde dedim ama sonra annenin dediğini söyledi birisi bana. Süt kokusu alınca sürekli emmek istiyor olabilirmiş.Ay canim aynen. Bizimde oyle butun gun benim kucakta agliyor zirliyor annem geliyim az uyu diyor annem geliyor cocuk uyuyor. Anneme de anlatiyorum o da sende süt kokuyor seni tanıyor kokunu biliyor. Sen bırakınca ayrilmak istemiyor diye rahatlatiyor. Ama bir ara beni sevmiyor bu cocuk diye evhamlandim baya.
Galiba ben de annemler gideceğim bu gidişle :)Kızlar merhaba annemlere geldim iki hafta kalacağız.oh sabah kalktığımda kahvaltı hazırdı nasıl lüks geldi anlatamam
İyi ki sormuşsun ben de her alt değiştirmede sudokrem sürüyordum. Artık ben de azaltayım. Sonuçta kimyasal madde.İyiki sormusum ben de pisik olmasin diye her altini actigimda sudocrem suruyorum. Ben de artik pisik gorursem sureyim bari.
Tesekkurler kizlar
Babasına kıyak geçiyor demek kiGüneş de benimle aynı odadayken uyumadı 2 gece harap oldum. Dün akşam annemle aynı odada kaldılar gayet güzel uyudu. Geçen hafta da böyle olmuştu. Bugün gündüz ben uyutuyorum yine uyanıyor hemen. Ben uyutamıyorum herhalde dedim. Annem uyutmaya çalıştı. O da uyutamadı. Sorun bende değilmiş diye sevinmedim değil
Benim kızımın da günlük rutini aynı Kaan gibi. Gündüz çok nadir uyuyor gece güzel uyuyor. Amaaa misafir gelince gündüz 3-4 saat aralıklı aralıklı uyuyor :) biz çok yaramaz hiç uyumuyor diyoruz, gelenler neresi yaramaz bu bebeğin diyor. Eşin sadece pazar günleri mi tatil ? Acaba Kaan da onu misafir mi sanıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?