- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.681
Uçak yolculuğu yaptık biz çok güzel geçti. Hiç bir sorun olmadı ama araba yolculuğu hatırlamak bile istemiyorumGaliba ben de annemler gideceğim bu gidişle :)
Ama uçak yolcuğu yapmaya korkuyorum bebekle
Islak mendil kullaniorsan cnm islak mendillerde yapiyor hep kullandigin islak mendilden baskasinada gectihindede olabiliyor
Ben bepanthol pişik önleyici kullanıyorum hiç pişik olmadık ama sudokrem ve hametanı da cok tavsiye eden varHic pisik olmadk cnm ama ilkinde sebamed kullnmistim bundada onu aldm
Muhtemelen babasının kokusu sıcaklogı onun guvenlı sıgınagı oldu oyzden guven içinde rahatca yykuya gecebiliyor. Bizde de son bi kac aksamdır eMZirip babasına veriyorum hemen dalıyor babasının kucagında ama bende saatlerce uyumadıgı oluyorCanim cok güldüm dedigine. Esim tek pazar izinli evet ama bizimki daha misafir kavramini bilmiyor. Durumundan dolayi ziyaretci yasagimiz var. Cocuk bizden başkasini görmüyor
Ben bepanthol pişik önleyici kullanıyorum hiç pişik olmadık ama sudokrem ve hametanı da cok tavsiye eden var
canm ilk ay oyle yaptm sonra islak mendile gectm belki de dedgin gibi islak mendildendrEccoomm PAMUK ve su ıle temızlesene canımıy değil ıslak mendılll ne derlerse desınler bben denemek ıcın kendıde kullandınm yakıyor acıtıyor sözde vyenıdogan için
Ben kullanmıyorum canım kızarıklık görürsem sudocrem sürüyorumKizlar bebeklerinizin altini her temizleyisinizde pisik kremi veya zeytinyagi kullaniyor musunuz? Yoksa sadece pisik oldugunda mi kullaniyorsunuz?
Nerden istedin canım ben premium care den hiç memnun kalmadim bitsin değiştirecemHuggies bez denemek isteyenler isterseniz numune gonderiyorlar. Ben bugun istedim bakalim nasilmis
Ooo hoşgeldiniz ben pazar dönüyorumKızlar merhaba annemlere geldim iki hafta kalacağız.oh sabah kalktığımda kahvaltı hazırdı nasıl lüks geldi anlatamam
Benimki de öyle konuş uyanmıyor Ama çıt sesine uyünıyor bende öyle bırakıyorum hoş çoğunluk uyuduğu müddet kucaktan bırakmıyorumKızlar bebeğim emzirme atletinin çıtçıtını kapattığımda bile uyanıyor deli olacağım ya. Her sese gözünü açıyor. Saat 01.15 olmuş daha yeni uyudu
Yok mu bunun bir çözümü, sese nasıl alıştırabilirim ?
ben ipadden beyaz gürültü yada fön makinesi sesi açıyorum. odasında sabit bir ses olunca dış seslerden çok etkilenmiyor. yoksa alt komşumun gülme sesine, benim odadan çıkarken çıtlayan kemiğimin sesine herşeye uyanıyor bebeğim. uykusu derinleşince kapatıyorum, çoğu zaman faydası oluyor.Kızlar bebeğim emzirme atletinin çıtçıtını kapattığımda bile uyanıyor deli olacağım ya. Her sese gözünü açıyor. Saat 01.15 olmuş daha yeni uyudu
Fon müziği süpürge sesi gibi sesler aç canım hem uykuya dalmasi kolay oluyo hemde sesten hemen uyanmiyorKızlar bebeğim emzirme atletinin çıtçıtını kapattığımda bile uyanıyor deli olacağım ya. Her sese gözünü açıyor. Saat 01.15 olmuş daha yeni uyudu
Ama canım benım kullandıgım pişik degılkı pişik önleyici bir krem. Zaten cogu kez önce sag zeytinyagı ile heryerını sılıyorum enson da pişik önleyiciyi değdiriyorum ben surdukce bebegım ferahlıyor gercektenBence pisik olmadan surme cnm ne gerek var oldugu zaman sur 3 aydir birkere bile pisik olmadi hic acmadm bile daha kremi arada bebeyagi suruyorum o kadar o bile arada
Aynen ben de hic memnun degilim bi bu numineyi deneyecegim bir de aktif bebek aldim onu.Nerden istedin canım ben premium care den hiç memnun kalmadim bitsin değiştirecem
hayır canım ben pamuk ve suyla temizliyorum kızarıksa sürüyorumKizlar bebeklerinizin altini her temizleyisinizde pisik kremi veya zeytinyagi kullaniyor musunuz? Yoksa sadece pisik oldugunda mi kullaniyorsunuz?
ben de huggiesden hiç memnun kalmadım yandan kakayı taşırıyor lastikleri gevşek 2 nunara benimki. ben premiım careden çok memnunumAynen ben de hic memnun degilim bi bu numineyi deneyecegim bir de aktif bebek aldim onu.
Canim numune icn huggies in sitesine giriryosun orda uye olu secip bilgileri doldururken numine istiyorumu da tikliyorsun. Beden seciyorsun bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?