- 10 Ağustos 2016
- 267
- 352
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.701
xanım ben hep sesli ortamda durduruyorum. uyuturken ses varsa kimseye susun durun demiyorum. sesten filan uyanmıyor . ama bebek iştr sağı solu belli olmuyof. bazen top patlasa uyanmayam bebek çıt sesine uyanıyorKızlar bebeğim emzirme atletinin çıtçıtını kapattığımda bile uyanıyor deli olacağım ya. Her sese gözünü açıyor. Saat 01.15 olmuş daha yeni uyudu
Yok mu bunun bir çözümü, sese nasıl alıştırabilirim ?
Ayni benim durum..gece sessiz ve karanlikta uyuyor tabi de ozellikle gunduzleri sese de alissin diye,tv/radyo aciyorum..etkilenmiyor uyiyorda..ama bazen dediginiz gibi,ufacik bir sesten etkileniyor,irkiliyor..xanım ben hep sesli ortamda durduruyorum. uyuturken ses varsa kimseye susun durun demiyorum. sesten filan uyanmıyor . ama bebek iştr sağı solu belli olmuyof. bazen top patlasa uyanmayam bebek çıt sesine uyanıyor
Bizimki de gün boyu uyuyor sakin akşam babası geldikten sonra 19 ile 22 arası susturamıyoruz.babasına yapıyor galiba :)) 22uyuyor gece bir defa uyanıyor mama yada emiyor sabah 7de babası giderken yine deliriyor :))Babalari daha cok seviyorlar galiba:)onlar rahat etsin istiyorlarbizim kizda dun cok guzel uyudu..normalde oyle uyumaz,aynen senin gibi bazen oglen hizli hizli kahvalti yapabiliyorum..mesela bgun annane geldi,bizimki yine uzun uyuyor.
.butun gun kucagimda,birsey yapmaya vakit bulamiyorum diyorum ama inandiramayacagim bu gidisle kimseyi:))
Annem ilk başta uyarmıştı müzik aç kulağına yoksa en küçük sese uyanır diye bende uyku müziği indirdim yutubeden çok huzursuz olursa ve sese duyarlı olursa onu açıyorum duymuyor gürültü patırtıyı. Binada tadilat vardı hiç duymadı.Kızlar bebeğim emzirme atletinin çıtçıtını kapattığımda bile uyanıyor deli olacağım ya. Her sese gözünü açıyor. Saat 01.15 olmuş daha yeni uyudu
Yok mu bunun bir çözümü, sese nasıl alıştırabilirim ?
Biİmkisi 3gün huzursuz oldu. Ateş çıkmadı ama perişan oldu çok üzüldüm bana baktıkça ağladı o gün.içini çekti uykuda bile ağrı kesici şurup vermişlerdi mutlaka önerirler. O biraz sakinleştirdi çok vermek istemedim yurtdışında yasakmış burda veriyorlar.Bizim yarin 2.ay kontrolumuz var..
2.ay asilarini yaptiran anneler,nasil gecti kontroller? asi sonrasi mutlaka huzursuzlaniyorlar mi bebekler?
Bende hemen izledim ama yanlış bulduğum yerler var. Mesela bebegi gece emzirmeyin diyor ama bana yanlis geldi. Evet uyku da gerekli ama cocuk sabaha kadar acikir arti bizim göğüsler nolur?Bebeklerde uyku duzeni ile ilgili bir video.youtube anneee tv de
O bolum bana da tuhaf geldi..bende gece emziriyorum,gece sutu de daha faydali diyorlar bir de..dedigin gibi gece uzun sure emmezse gogsum sizliyor ve bosa akiyor atletime..ben sdc uyandirmiyorum artik,aglayip uyaninca emziriyorumBende hemen izledim ama yanlış bulduğum yerler var. Mesela bebegi gece emzirmeyin diyor ama bana yanlis geldi. Evet uyku da gerekli ama cocuk sabaha kadar acikir arti bizim göğüsler nolur?
Ama canım benım kullandıgım pişik degılkı pişik önleyici bir krem. Zaten cogu kez önce sag zeytinyagı ile heryerını sılıyorum enson da pişik önleyiciyi değdiriyorum ben surdukce bebegım ferahlıyor gercekten
Mantar olduğunu nasıl anladın canım. Yani pişikten ne farkı var
Aynen canim bende oyle yapiyorum benimki 3te mesela kesin uyaniyor. 6da ayni sekilde. Ama ben uyandirmiyorum. Birde benim bildigim dedigin gibi gece yagli süt oluyor. Daha besleyici.O bolum bana da tuhaf geldi..bende gece emziriyorum,gece sutu de daha faydali diyorlar bir de..dedigin gibi gece uzun sure emmezse gogsum sizliyor ve bosa akiyor atletime..ben sdc uyandirmiyorum artik,aglayip uyaninca emziriyorum
Canım bizde aynı durumdayız...ona kıyafet yetistiremiyorum.emdikten sonra kusar gazini çıkardığında kusar..yus üstü koydukça kusar..allshtan. kilo alımı iyidir..ayda 1300 gr aliyor.Kızlar ya sürekli kusmalarınız bitti mi ? 87 günlük olduk bugün. Hala her emdiğinde gazı çıkarken kusuyor yetmiyor sonrasında da ıkına ıkına kusuyor. Sinir bastı kıyafet değiştirmekten ne ona ne bana yetiyor 2 günde bir makine açıyorum ütülüyorum. Ev zaten battı. Niye sürekli böyle reflü mü var acaba benim kızımda sütüm hiç midesinde durmuyor her ay 600 gr alıyor ancak
Benimki önceden uyanınca bir meme alıp hemen uyuyordu. Sonra takviyeler vs benim sütüm arttı gece bir memeyi versem ben uyuyamıyordum sağım yapmak da canımı acıtınca iki memeye zorlamaya başladım. Yoksa ağrı yapıyordu. Şimdilerde ise eskisi gibi ağrı yapacak durumum olmuyor ama bebeğimi de bir meme kesmiyor memede uyuyup yatağına koysam da gözünü açıp bekliyor öylece ikinciyi vereyim diye.O bolum bana da tuhaf geldi..bende gece emziriyorum,gece sutu de daha faydali diyorlar bir de..dedigin gibi gece uzun sure emmezse gogsum sizliyor ve bosa akiyor atletime..ben sdc uyandirmiyorum artik,aglayip uyaninca emziriyorum
Bi kusan Bebek de benden:)Canım bizde aynı durumdayız...ona kıyafet yetistiremiyorum.emdikten sonra kusar gazini çıkardığında kusar..yus üstü koydukça kusar..allshtan. kilo alımı iyidir..ayda 1300 gr aliyor.
önce maşallah diyim, sütünün artması için takviye ne kullandın?Benimki önceden uyanınca bir meme alıp hemen uyuyordu. Sonra takviyeler vs benim sütüm arttı gece bir memeyi versem ben uyuyamıyordum sağım yapmak da canımı acıtınca iki memeye zorlamaya başladım. Yoksa ağrı yapıyordu. Şimdilerde ise eskisi gibi ağrı yapacak durumum olmuyor ama bebeğimi de bir meme kesmiyor memede uyuyup yatağına koysam da gözünü açıp bekliyor öylece ikinciyi vereyim diye.
Harbiden hemen alışıyorlar. Bu anlatılanları yapabilmek için vicdanı geride bırakmak lazım. Sadece bakması yeterli benimkinin . 3.saniye de içim sızlıyor
Marul havuçlu salata, semizotu, bulgur pilavı, boza, sahlep. En etklilisi akşam bisaatlik dışarı çıkmak. Bu tesadüf oldu. Sahlep içip eve dönüp yattığımda göğüslerimin şiştiğini gördüm. Uyku da etkili tabi.önce maşallah diyim, sütünün artması için takviye ne kullandın?
teşekkür ederim. bebeği bırakacak birini bulursam bende bir deneyeyim bu sahlep işi iyiymişMarul havuçlu salata, semizotu, bulgur pilavı, boza, sahlep. En etklilisi akşam bisaatlik dışarı çıkmak. Bu tesadüf oldu. Sahlep içip eve dönüp yattığımda göğüslerimin şiştiğini gördüm. Uyku da etkili tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?