- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.721
Canım 6 aydan sonra diyor gece beslenmesi gereksiz diye. Bizim bebişler daha küçükBende hemen izledim ama yanlış bulduğum yerler var. Mesela bebegi gece emzirmeyin diyor ama bana yanlis geldi. Evet uyku da gerekli ama cocuk sabaha kadar acikir arti bizim göğüsler nolur?
Biz bebekle çıkıyoruz. Zaten öbür türlü aklım kalır bişey anlamam çıktığımdanteşekkür ederim. bebeği bırakacak birini bulursam bende bir deneyeyim bu sahlep işi iyiymiş
Canim evet oyle ama o da zor ya. Bana biraz aşırı geldi o. Bilmiyorum belki o zamana bebegin ihtiyaci kalmiyordur ama orda okan ali 5. Aya gircek dedi onun icin soyledi mesela. Uyaniyormus cocuk emmek icin ya verme diyor. Ben veririm heralde. Suan boyle dusunuyorum. Kim westin falan kitabini alip iyice okumak lazim aslinda ama ben her cocugun kendi rutin duzenini olusturdugunu dusunuyorum.Canım 6 aydan sonra diyor gece beslenmesi gereksiz diye. Bizim bebişler daha küçük
Yok okan ali için beslenme sayısını düşür dedi. Ben de videoyu izlerken kızım uyandı hemencecik. Sinirim bozuldu anlatılanlardan sonraCanim evet oyle ama o da zor ya. Bana biraz aşırı geldi o. Bilmiyorum belki o zamana bebegin ihtiyaci kalmiyordur ama orda okan ali 5. Aya gircek dedi onun icin soyledi mesela. Uyaniyormus cocuk emmek icin ya verme diyor. Ben veririm heralde. Suan boyle dusunuyorum. Kim westin falan kitabini alip iyice okumak lazim aslinda ama ben her cocugun kendi rutin duzenini olusturdugunu dusunuyorum.
Gunduz 3e kadarki uykularımız 15dk civarında, 3ten 9bucuga kadar uyumaz. 9bucuk gıbı bi yarım saat ancak uyuyup gece 12gibi uykuya gecıyor. Yani uykusuzlukla bi düzen kurdu benim kızımKizlar bebeklerde uyku soruni varmi sizdede
Benim kızın gündüz uykuları en fazla 45 dakika. Nasıl yapıcam yazacaktım ki senin yazını gördümGunduz 3e kadarki uykularımız 15dk civarında, 3ten 9bucuga kadar uyumaz. 9bucuk gıbı bi yarım saat ancak uyuyup gece 12gibi uykuya gecıyor. Yani uykusuzlukla bi düzen kurdu benim kızım
canm benm gecen hafta oyleydi birsuru yontem denedm ama faydasz dr parol içebilrsn dedi ve dayanamadm kanal tedavi yapip kurtuldm insallh sende tez zamnda kurtulrs gercktn diş agrisi cok zor çekilmez allah yardmcnz olsnKızlar dişim fekaket ağrıyor. Ağzımı açamıyorum. Var mı bir öneriniz. Acaba yarım apranax alıp 12 saat sağdığım sütü döksem mi, yine de bir zararı olur diye korkuyorum. Var mı başına gelen
Ya gerçekten çok yıprandım ne uyur ne mutlu. Çok yoruldum 3 aydır sürekli ilk doğduğu zamanlardaki gibi. Bi çıkıp hava alalım diyemiyorum böyle huysuz başka bir Bebek daha yoktur. Memeden ayrı kaldığı her an ağlıyor yalancı memeyi sürekli atıyor altına yapmak için ıkınırken kusuyor. Her emmeden sonra ikinci emmeye kadar ben hep gazla uğraşıyorum çok bunaldımCanım bizde aynı durumdayız...ona kıyafet yetistiremiyorum.emdikten sonra kusar gazini çıkardığında kusar..yus üstü koydukça kusar..allshtan. kilo alımı iyidir..ayda 1300 gr aliyor.
Annemin evde dogalgaz ama cok büyük bende korkuyodum ama havalarda iyi Allahtan biz yakınız özel arabayla 45 50 dk ya gidiyorum insan piskolojık olarak rahatlıyor kuaför işimi falan hallettim zaten hep aynı yere gidiyodum saçlarımdan 2 yastık dolarcasına saç çıktı ben hafifledim:))Darisi basima:) ankara dan mersine arabayla gidebilmeyi goze alsam ben de gitmek isterim baba evine. bir de mersindeki ev klimali.usutmekten korkuyorum bebegi
Şırıngayla bol bol sık sf. Tazyikli olsun. Bi de sarıp sarmala biraz soğuk havaya çıkar. Yatağın başını yükselt. Yattığı oda serin olsun. Benim bildiklerim bunlar. Çok fazla aspire edince de tıkanıyor. Geçmiş olsunKızlar yardım. Oğlum balgam olmuş burnu tıkalı sf sıkıp çekiyorum ama açılmıyor napcamı şaşırdım ememiyor haliyle ve çok huysuz
Kızlar yardım. Oğlum balgam olmuş burnu tıkalı sf sıkıp çekiyorum ama açılmıyor napcamı şaşırdım ememiyor haliyle ve çok huysuz
Kaloriferin üzerine soğan kesip koy canım. Tıkanıklığa iyi geliyormuşKızlar yardım. Oğlum balgam olmuş burnu tıkalı sf sıkıp çekiyorum ama açılmıyor napcamı şaşırdım ememiyor haliyle ve çok huysuz
niye pamuktan ıslak mendile gectın canım ? adı üstünde pamuk en ıdealicanm ilk ay oyle yaptm sonra islak mendile gectm belki de dedgin gibi islak mendildendr
o soğan bana bıle ıyı gelıyor ben arada soğanı ıkıye kesıp pencere kenarına koyuyorum 3-4 gun orda kalıyor atıyorum. soğan ortamdaki grip virüsünü alırmışKaloriferin üzerine soğan kesip koy canım. Tıkanıklığa iyi geliyormuş
ben pamuklu su ıle sılıp mendılle kuruluyorum her zaman degıl ama aralarda zeytınyagı surup elımle yedırıyorum hiç pşik olmadı bebeğim çok rahat hiçç pşik kremi kullanmıorum ne olursa lsun kimyasal onlar sonucta pakete girmişAma canım benım kullandıgım pişik degılkı pişik önleyici bir krem. Zaten cogu kez önce sag zeytinyagı ile heryerını sılıyorum enson da pişik önleyiciyi değdiriyorum ben surdukce bebegım ferahlıyor gercekten
yok canım o senin şansın ben ılk basta hıc sessizliğe alıştırmayayım dıye hep sesli ortamda uyutmayı denedim cok ugrastım baktım olmuyor mecbur sessız ortama gectık yanı alışmıyor sese falan sadece agrasıfleşiyor huzursuz oluyorAnnem ilk başta uyarmıştı müzik aç kulağına yoksa en küçük sese uyanır diye bende uyku müziği indirdim yutubeden çok huzursuz olursa ve sese duyarlı olursa onu açıyorum duymuyor gürültü patırtıyı. Binada tadilat vardı hiç duymadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?