2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
sahlep gaz yapmadı mı canım ?
ben de elma kaynatıp sogutup ıcmek acayıp süt yapıyor ama gunde 3-4 bardak olmalı ve uyku tabıı ki

hepimiz aynı durumdayız galiba memede uyuyor ancak uykuya daldıktan sonra ıyıce dalsın dıye 20 dk kucagımda tutuyorum yavasca bırakıyorum anında gözünü açıyor saatlerce uyutma cabası dıencım kırılıyor sonunda

Memede uyumuyor.ben kucakta sallıyorum zor uyutuyorum annem ayağında sallıyor hemen uyuyor.eve dönmeden annemden ayakta sallamayı öğreneceğim.
Fön aspiratör vb sesleri denedik. Gene sallamak istiyor. Bi türlü sallamadan uyutamıyorum.

kızlar bebeginiz uyurken onu belli aralklarla saga sola cevırıyor musunuz ?
hem kolu bacagı uyuşmasın caımasın dıye hem de başını çeviriyorum ki kafası eğri büğrü olmasın diye
siz de yaıyor usunuz merak ettim ?

Canim ben dogdugundan 1. Ayin sonuna kadar yan yatis yastigiyla bir saga bir sola yatirdim. Ondan sonra yan uatis yastigini kldirdim suan yarim kundak yapip sirt ustu yatiriyorum kafasini da kendisi sag yada sola ceviriyor. Uyku esnasinda da kendisi yön degistiriyor zaten ben bisey yapmiyorum

bebeğinize yastık kullanıyor musunuz yksa yastıksız mı yatıryorsunuz hangisi en dogrusu ?
Yastik kullanmiyoruz suan 2 yasina kadar kullanilmamasi gerekiyor diye biliyorum canim

Benim kızın gündüz uykuları en fazla 45 dakika. Nasıl yapıcam yazacaktım ki senin yazını gördüm
Ilk uc ay bebeklerın derın uyku süresi 45dk imiş ve sonrasında yetıskınler gibi yeniden uykuya dalamadıkları için uyanıyorlar. Devamlı pıspısşayarak yenıden uyutabilmek de hem bi meziyet hem de bebegin kendi kendine uykusuna devam etme gerekliliğini es gecip uykusunun devamı için hep bir baskasına ihtiyac duymak zorunda oldugunu bebege öğretmek anlamına gelıyormus. Uykusuzluk mu daha iyi yoksa bu durum mu bilemiyorum artık gundur uykularına cok da mudahale edemıyorum kendı halıne bıraktım. Her uyanmasının ardından 1bucuk saat sonra yenıden uyutuyorum ama iste uyuma süresi az malesef hemen uyandıgı içi uykusunu alamıyor ve uykusuzluktan da huysuzlanıyor ileriki saatlerde

Bende ogleden sonra anneme gidicem biraz keyfime bakmak istiyorum özendirdiniz :)

Ben hep yüZüstü yatırıyorum gazı cıkmıssa kusmayacagımdan eminsem yuZuatu ck rahat yatıyor. Sonra miyavlamaya basladıkca hemen yan cevırıyorum

Kızlar emzirirken bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Benim kızım kendiliğinden bırakmıyor ağzından süt akıyor o hala emmek istiyor

Temiz havaya çıkarmayı denicem canım diğerlerini yapıyorum zaten ama tıkalı birden nasıl oldu bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah o kadar kötü olmaz ya

biz 3 aylık olduk canım ben artık çevirmiyorum kafasını kendisi çeviriyor zaten. yatma pozisyonunuda belirliyor rahat etmeyince mızıklıyor değiştiriyorum. yastık kullanmıyorum

Canım ben ceviriyorum
..cunku kızım sırt üstü yatmayı seviyor..ama ben sağ ve sol tarafta uyusun diye ceviriyorum ama yine bakıyorum kafasını çeviriyor..bide benim kızım çok kusuyor sırt üstü yaylasından korkuyorum.

Eldiven süreklimi takıyorsnuz, tırnaklarunı kestim yinede yüzünü çiziyor iyice kesemedim sanırım. Elleri hep soğuk nedense.birde bende saç dökülmesi başladı doğumdan sonra saçları çok dökülen var mı? Hormon değişiminden diyor etraftakiler ama doktora girmem gerekiyor mu bilemedim. triod var ve ilaç kullanıyorum sürekli.nane çayı içtim bilmiyordum sütü keser dediler araştırdım bebekte ishal yaparmış emzirince. Günde bidefa kaka yapıyorfu dün 3defa yaptı nane çayından mı acaba?

ben eldiven takmıyorum uzun zamandır. dünyayı elleriyle tanımaya başlıyor çünkü.saçlar hafiften dökülmeye başladı yenileri çıkıyor. hormonla çok alakalı değil canım. hipotroid bende var ama doktor norml dökülmesi onunla ilgili değil dedi. zaten tiroid hormonlarını kendisi üretiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…