- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.741
sahlep gaz yapmadı mı canım ?Marul havuçlu salata, semizotu, bulgur pilavı, boza, sahlep. En etklilisi akşam bisaatlik dışarı çıkmak. Bu tesadüf oldu. Sahlep içip eve dönüp yattığımda göğüslerimin şiştiğini gördüm. Uyku da etkili tabi.
hepimiz aynı durumdayız galiba memede uyuyor ancak uykuya daldıktan sonra ıyıce dalsın dıye 20 dk kucagımda tutuyorum yavasca bırakıyorum anında gözünü açıyor saatlerce uyutma cabası dıencım kırılıyor sonundaBenimki kucaktan başka yerde uyumuyor kilo arttıkça kollarım ağrıyo artık bakmadığım okumadığım yazı yok nerdeyse ama hala nasıl kendi başına uyutucamı bilmiyorum acilen çözüm bulmam lazım
Memede uyumuyor.ben kucakta sallıyorum zor uyutuyorum annem ayağında sallıyor hemen uyuyor.eve dönmeden annemden ayakta sallamayı öğreneceğim.hepimiz aynı durumdayız galiba memede uyuyor ancak uykuya daldıktan sonra ıyıce dalsın dıye 20 dk kucagımda tutuyorum yavasca bırakıyorum anında gözünü açıyor saatlerce uyutma cabası dıencım kırılıyor sonunda
Canim ben dogdugundan 1. Ayin sonuna kadar yan yatis yastigiyla bir saga bir sola yatirdim. Ondan sonra yan uatis yastigini kldirdim suan yarim kundak yapip sirt ustu yatiriyorum kafasini da kendisi sag yada sola ceviriyor. Uyku esnasinda da kendisi yön degistiriyor zaten ben bisey yapmiyorumkızlar bebeginiz uyurken onu belli aralklarla saga sola cevırıyor musunuz ?
hem kolu bacagı uyuşmasın caımasın dıye hem de başını çeviriyorum ki kafası eğri büğrü olmasın diye
siz de yaıyor usunuz merak ettim ?
Yastik kullanmiyoruz suan 2 yasina kadar kullanilmamasi gerekiyor diye biliyorum canimbebeğinize yastık kullanıyor musunuz yksa yastıksız mı yatıryorsunuz hangisi en dogrusu ?
Ilk uc ay bebeklerın derın uyku süresi 45dk imiş ve sonrasında yetıskınler gibi yeniden uykuya dalamadıkları için uyanıyorlar. Devamlı pıspısşayarak yenıden uyutabilmek de hem bi meziyet hem de bebegin kendi kendine uykusuna devam etme gerekliliğini es gecip uykusunun devamı için hep bir baskasına ihtiyac duymak zorunda oldugunu bebege öğretmek anlamına gelıyormus. Uykusuzluk mu daha iyi yoksa bu durum mu bilemiyorum artık gundur uykularına cok da mudahale edemıyorum kendı halıne bıraktım. Her uyanmasının ardından 1bucuk saat sonra yenıden uyutuyorum ama iste uyuma süresi az malesef hemen uyandıgı içi uykusunu alamıyor ve uykusuzluktan da huysuzlanıyor ileriki saatlerdeBenim kızın gündüz uykuları en fazla 45 dakika. Nasıl yapıcam yazacaktım ki senin yazını gördüm
Bende ogleden sonra anneme gidicem biraz keyfime bakmak istiyorum özendirdiniz :)Annemin evde dogalgaz ama cok büyük bende korkuyodum ama havalarda iyi Allahtan biz yakınız özel arabayla 45 50 dk ya gidiyorum insan piskolojık olarak rahatlıyor kuaför işimi falan hallettim zaten hep aynı yere gidiyodum saçlarımdan 2 yastık dolarcasına saç çıktı ben hafifledim:))
Ben hep yüZüstü yatırıyorum gazı cıkmıssa kusmayacagımdan eminsem yuZuatu ck rahat yatıyor. Sonra miyavlamaya basladıkca hemen yan cevırıyorumkızlar bebeginiz uyurken onu belli aralklarla saga sola cevırıyor musunuz ?
hem kolu bacagı uyuşmasın caımasın dıye hem de başını çeviriyorum ki kafası eğri büğrü olmasın diye
Bn 12 den sonra uyusa ona da raziyim;(Gunduz 3e kadarki uykularımız 15dk civarında, 3ten 9bucuga kadar uyumaz. 9bucuk gıbı bi yarım saat ancak uyuyup gece 12gibi uykuya gecıyor. Yani uykusuzlukla bi düzen kurdu benim kızım
Temiz havaya çıkarmayı denicem canım diğerlerini yapıyorum zaten ama tıkalı birden nasıl oldu bilmiyorumŞırıngayla bol bol sık sf. Tazyikli olsun. Bi de sarıp sarmala biraz soğuk havaya çıkar. Yatağın başını yükselt. Yattığı oda serin olsun. Benim bildiklerim bunlar. Çok fazla aspire edince de tıkanıyor. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım inşallah o kadar kötü olmaz yaBizimde öyleydi bir haftadır.kızım 2.5 aylık.sonra öksürüğe dönüştü.atak geliyordu kıpkırmızı kalıyordu.neredeyse her gün acile gittik.buhar verilince rahatlıyordu.2 gün hastanede kaldık.bugün çıktık daha.film çekildi bir sıkıntı yok ama evde hepimiz hastaydık bebişimede geçmiş nefes yoluyla.diyeceğim çok gecikmeden doktora gidin sonra hastalık süresi uzayabilir.Allah şifalar versin
Ayy deneyeyim hemeno soğan bana bıle ıyı gelıyor ben arada soğanı ıkıye kesıp pencere kenarına koyuyorum 3-4 gun orda kalıyor atıyorum. soğan ortamdaki grip virüsünü alırmış
Canım benim kızım kendisi bırakıyor..kizim en fazla 10 dk falan emer sonra bırakır..Kızlar emzirirken bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Benim kızım kendiliğinden bırakmıyor ağzından süt akıyor o hala emmek istiyor
biz 3 aylık olduk canım ben artık çevirmiyorum kafasını kendisi çeviriyor zaten. yatma pozisyonunuda belirliyor rahat etmeyince mızıklıyor değiştiriyorum. yastık kullanmıyorumkızlar bebeginiz uyurken onu belli aralklarla saga sola cevırıyor musunuz ?
Canım ben ceviriyorumkızlar bebeginiz uyurken onu belli aralklarla saga sola cevırıyor musunuz ?
ben eldiven takmıyorum uzun zamandır. dünyayı elleriyle tanımaya başlıyor çünkü.saçlar hafiften dökülmeye başladı yenileri çıkıyor. hormonla çok alakalı değil canım. hipotroid bende var ama doktor norml dökülmesi onunla ilgili değil dedi. zaten tiroid hormonlarını kendisi üretiyorEldiven süreklimi takıyorsnuz, tırnaklarunı kestim yinede yüzünü çiziyor iyice kesemedim sanırım. Elleri hep soğuk nedense.birde bende saç dökülmesi başladı doğumdan sonra saçları çok dökülen var mı? Hormon değişiminden diyor etraftakiler ama doktora girmem gerekiyor mu bilemedim. triod var ve ilaç kullanıyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?