- 12 Temmuz 2017
- 147
- 88
- 48
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.761
Teşekkür ederim canım kızımda döküldü yenileri çıkıyorda. Kendi saçlarım çok dökülüyor çwktikçe avuç dolusu geliyor elime.ben eldiven takmıyorum uzun zamandır. dünyayı elleriyle tanımaya başlıyor çünkü.saçlar hafiften dökülmeye başladı yenileri çıkıyor. hormonla çok alakalı değil canım. hipotroid bende var ama doktor norml dökülmesi onunla ilgili değil dedi. zaten tiroid hormonlarını kendisi üretiyor
canım bizimkiler şu anda genelde çinko eksikliğinden kaynaklanıyor. ben çinko tavsiyesi alıyorumTeşekkür ederim canım kızımda döküldü yenileri çıkıyorda. Kendi saçlarım çok dökülüyor çwktikçe avuç dolusu geliyor elime.
Ben yastık kullanmıyorum canım şuan gerek yok diye düşünüyorum bebek uykudayken çevirmiyorum ilk başlarda baya dikkat ettim başına şekli düzgün olsun diye şimdi kendisi çeviriyor süreklibebeğinize yastık kullanıyor musunuz yksa yastıksız mı yatıryorsunuz hangisi en dogrusu ?
Aynn basa donuyorsun sonra bakiyorsun 2 saat gecmis bilehepimiz aynı durumdayız galiba memede uyuyor ancak uykuya daldıktan sonra ıyıce dalsın dıye 20 dk kucagımda tutuyorum yavasca bırakıyorum anında gözünü açıyor saatlerce uyutma cabası dıencım kırılıyor sonunda
Masallah cok imrendim darisi basima:) kisa vadede kuafor ihtiyacimi kisa orta vadede memleket ihtiyacimi gideririm insAnnemin evde dogalgaz ama cok büyük bende korkuyodum ama havalarda iyi Allahtan biz yakınız özel arabayla 45 50 dk ya gidiyorum insan piskolojık olarak rahatlıyor kuaför işimi falan hallettim zaten hep aynı yere gidiyodum saçlarımdan 2 yastık dolarcasına saç çıktı ben hafifledim:))
Benim saçlarım da çok dökülüyor emzirdiğimiz için Demir vb depolarımız azalıyor.kadın Doğum Dr bana sidefer multi vitamini verdi.Teşekkür ederim canım kızımda döküldü yenileri çıkıyorda. Kendi saçlarım çok dökülüyor çwktikçe avuç dolusu geliyor elime.
Kizlar az once 2.ay asilarimiz oldu ben kizimdan cok agladim
Nasil aşıcam bu aşı fobisini biomiyorum... Neyse Allahtan 3. Ayda asi yok
Eldiven süreklimi takıyorsnuz, tırnaklarunı kestim yinede yüzünü çiziyor iyice kesemedim sanırım. Elleri hep soğuk nedense.birde bende saç dökülmesi başladı doğumdan sonra saçları çok dökülen var mı? Hormon değişiminden diyor etraftakiler ama doktora girmem gerekiyor mu bilemedim. triod var ve ilaç kullanıyorum sürekli.nane çayı içtim bilmiyordum sütü keser dediler araştırdım bebekte ishal yaparmış emzirince. Günde bidefa kaka yapıyorfu dün 3defa yaptı nane çayından mı acaba?
Farketmedim. Bizde farkedilir gaz yapıcılar mandalina ve her çeşit lahana.sahlep gaz yapmadı mı canım ?
ben de elma kaynatıp sogutup ıcmek acayıp süt yapıyor ama gunde 3-4 bardak olmalı ve uyku tabıı ki
Eldivenle parmaklarını hep kapalı tutuyordu bu yüzden hep nemliydi. 40ından sonra çıkardım. Her fırsatta elini yüzüne gözüne götürüp sıktı. Minik kanayan çizikleri oldu ama sütümden damlatınca bikaç saatte yok oldu hep. Acıttığını öğrendi galiba , eskisi kadar götürmüyor elini yüzüne. Artık hiç çizmiyor yada çizemiyor Haftada 2kez tırnaklarının ucundan alıyorum. Tırnaklarını kucağında memede uyurken kesEldiven süreklimi takıyorsnuz, tırnaklarunı kestim yinede yüzünü çiziyor iyice kesemedim sanırım. Elleri hep soğuk nedense.birde bende saç dökülmesi başladı doğumdan sonra saçları çok dökülen var mı? Hormon değişiminden diyor etraftakiler ama doktora girmem gerekiyor mu bilemedim. triod var ve ilaç kullanıyorum sürekli.nane çayı içtim bilmiyordum sütü keser dediler araştırdım bebekte ishal yaparmış emzirince. Günde bidefa kaka yapıyorfu dün 3defa yaptı nane çayından mı acaba?
biz de az önce olduk cnm, ama 1 ay sonra yine çağırdılar bizi neden acaba
benm de saçım çok dökülüyo acayip, 1 aydır eldiven takmıyorum 3 aylık olucak
Sağol canım iki tane minoset ile Ağrı geçti. Ama benim de senin gibi çözüm bulmam lazım.canm benm gecen hafta oyleydi birsuru yontem denedm ama faydasz dr parol içebilrsn dedi ve dayanamadm kanal tedavi yapip kurtuldm insallh sende tez zamnda kurtulrs gercktn diş agrisi cok zor çekilmez allah yardmcnz olsn
biz de az önce olduk cnm, ama 1 ay sonra yine çağırdılar bizi neden acaba
benm de saçım çok dökülüyo acayip, 1 aydır eldiven takmıyorum 3 aylık olucak
canım bence mama verme hiç bir mama anne sütünden daha iyi değildir. kilo alımı falan normalse zorunluluk yoksa yani. kusması hep varsa belki reflüsü vardır. kilo alımı iyiyse fazlasını da çıkarıyor olabilir. yada gazlı bi bebekse gazını çıkarırken de kusuyor olabilirArkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ya benim bebeğim 78 günlük çok balgamlı kusuyor ne yapacağımı şaşırdım büyüklerde başta Kaynanam olmak üzere hep sütün üşütmüş falan diyor baskılara dayanamadım mama vermeye başladım ama pişman oldum sanki bebeğimin hakkına giriyorum gibi geliyor
Bende hemen izledim ama yanlış bulduğum yerler var. Mesela bebegi gece emzirmeyin diyor ama bana yanlis geldi. Evet uyku da gerekli ama cocuk sabaha kadar acikir arti bizim göğüsler nolur?
canim kaloriferin yanmasi gerekiyor mu?Kaloriferin üzerine soğan kesip koy canım. Tıkanıklığa iyi geliyormuş
canim ben uykudayken cevirmiyorum. uyaniyor cünkü. hep soluna dogru yatiriyordum ama gecn görümcem gösterdi kafasinin sag tarafi disa cikiksolu iceri girik olmus. simdi hep saga yatir gecer dedi görümcem. hep saga dogru yatiriyorum. kafalari cok yumusak oldugu icin dengeli yatirmk lazimmis ben yeni ögrendimkızlar bebeginiz uyurken onu belli aralklarla saga sola cevırıyor musunuz ?
hem kolu bacagı uyuşmasın caımasın dıye hem de başını çeviriyorum ki kafası eğri büğrü olmasın diye
siz de yaıyor usunuz merak ettim ?
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ya benim bebeğim 78 günlük çok balgamlı kusuyor ne yapacağımı şaşırdım büyüklerde başta Kaynanam olmak üzere hep sütün üşütmüş falan diyor baskılara dayanamadım mama vermeye başladım ama pişman oldum sanki bebeğimin hakkına giriyorum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?