2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Genel knt icin cagriyorlar cnm 3.ayda doktorda onun icin cagriyor 3.ay bn dok yrine saglik oc gotrdm rotasi varsa onuda saglik oc hemsire yapti
Evet genel kontrol olabilecegi sonradan aklima geldi :) ben kendi doktorumuza gidiyorum aylik kontrol icin sonuclari saglik ocagindaki hemsireye watsapptan yaziyorum. Cok modernler :)))

İsteğe bağlı rota virüsü aşısı yaptırdık 3 ayda canım biz
Evet 3 ve 5. Aylarda istege bagli yaptirabiliyorsun da kendisi neden cagrildigini bilmior ya o nedenle rota asisindan degildir heralde

M Mry Mry canım ben de 2 ay aşıları bugun yaptrıdım rota virüsü aşısı isteğe baglı yapııyor 3 ve 5. ay dedi bana
Gecmis olsun kuzuya var mi ates huzursuzluk? Bizde henuz ates olmadi ama surekli aglama modunda.
Bu arada biz de cumartesi rotanin ilk dozunu yaptirdi 4. ayda da 2. Dozu olacak

1 saat uyutmaya calış 3 dk uyusun versiyonu da var bunun sonra gene 1 saat uyutmaya cabala 30 sn uyusun .............. off dersem bebegim incinir sanki onu bile diyemiyorum

cok yorucu çokkkkk
Bu versiyondan bizde de var :))) hc mi uyumaz bi bebek ya nasil dayanabiliorlar saskinim :)
Cok deein dalana kadar kucagimda bekliorum yatagina yatirip salona dondugumde viyaaaak diye bir ses

Ben bir uykusunda sola bir uykusunda sağa yatırıyorum.

Arkadaşlar bu aralar doğan cüceloğlu nun Geliştiren Anne Baba kitabını okuyorum. Çok faydalanıyorum. Aslında çocuğumu nasıl yetiştiririm diye önceden beri düşündüğüm şeyleri buldum ama yine de bir çok detay var tabii. Okumak isteyenlere öneririm

Ah öyle valla canım aman psikolojim alt üst kızlar kömbeyle konuşamadığı içinde buraya iye oldum sütüm çok ama konuşan konuşana hep çok biliyolar
canım

Gece uykusundan bahsetmişsiniz kızlar. Benim kızım gece sadece 1 kere emiyor hatta bazen sabah 6 ya kadar hiç uyanmadan uyuyor ben kalkıp meme vermeye çalıştığımda kesinlikle emmiyor uykusundan uyandıramıyorum hiçbir şekilde. Biberon denemedim vermek de istemiyorun alışır diye sanki bebeğim beslenemiyor aç kalıyor gibi üzülüyorum napıcam bilemedim. Bir de sizin bebişleriniz 2 ayda kaç kilo aldı toplam

Kizlar ogluma mama verin diyen doktor bugun şaşırdı 2 ay kontrolune gittik 21 gunde 880 gram almis oğlum. Ancak bir problemimiz var tekrar acik kalp ameliyati olacak. Ameliyat guzel gecmisti ama bugunku kontrolde kalpte kaçak tespit edildi. 7-8 yasina kadar idare eder dedi ama ilaca basladik malesef kalp yetmezligi olmasin diye.

Sümüksü kaka arada oluyor ama önemsenecek bişey olduğunu bilmiyordum. Kulak arkasında çizgiler var bunlarda kepek türü döküntüler var. Sadece anne sütü alıyor. Günde 4-5 kez kakasını yapıyor. Endişelenmeli miyim.

Eklentiler

• AC2B6199-3B6C-45F5-A0BC-13A0D58EBD3A.webp
    11 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaslar merhaba.bogazim agriyor aksamdan beri balli limonlu ilik su iciyorum.bizim oralarin lohusa cayina kaynar derler onun kup sekerlerinden var sicak suya atip iciyorum.insallah ilerlemez.dua edin ne olur.tekim ben daha once de yazmistim.hem bebegime bulasan birseye donusecek diye hem de bakim performansim dusecek diye cok korkuyorum.enerjinizi aldiysam ozur dilerim

Çok geçmiş olsun. Rabbim ilaçlara gerek duyurmadan şifa versin bu gecenin hürmetine.

Benim kızım sadece yüz üstü uyuyor ve başını kendisi sağa sola çeviriyor. Ben öylece bırakıp yatıyorum. Ama kendi çevirmende ben kafasını çevirirdim çünkü dediğin gibi yamuk kafa olmasın :)
bebeğinize yastık kullanıyor musunuz yksa yastıksız mı yatıryorsunuz hangisi en dogrusu ?
Yastık kullanmıyorum

Sırtına havlu koy. Benim boğaz ağrısı sorunumun tek çözümü. Nice antibiyotikler içtim bana mısın demiyor ama havlu ile aynı gün düzelmeye başlıyorum.

Ben hep yüZüstü yatırıyorum gazı cıkmıssa kusmayacagımdan eminsem yuZuatu ck rahat yatıyor. Sonra miyavlamaya basladıkca hemen yan cevırıyorum
Canım ben gazını çıkarmadan yüz üstü bırakıyorum kendisi çıkarıyor midesinin üstüne yattığı için. Kussa da en iyi pozisyon bence yüz üstü çünkü boğazına kaçmıyor hemen ağzından dökülüyor.

Kızlar emzirirken bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Benim kızım kendiliğinden bırakmıyor ağzından süt akıyor o hala emmek istiyor
Ben de hep kendim memeden ayırıyorum yoksa hiç bırakmıyor. 10-15 emzirdikten sonra ayırıyorum. Eğer aranmaya devam ederse tekrar veriyorum memeyi yoksa vermiyorum.

Doğumdan sonra saçı dökülen çok kişi duydum ben. Normal bir şey galiba.

ben buna anne sütünün gücü diyorum maşşallah. inşalalh daha iyi olur. Rabbim Kaancığımızı kprusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…