- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.801
Evet genel kontrol olabilecegi sonradan aklima geldi :) ben kendi doktorumuza gidiyorum aylik kontrol icin sonuclari saglik ocagindaki hemsireye watsapptan yaziyorum. Cok modernler :)))Genel knt icin cagriyorlar cnm 3.ayda doktorda onun icin cagriyor 3.ay bn dok yrine saglik oc gotrdm rotasi varsa onuda saglik oc hemsire yapti
Evet 3 ve 5. Aylarda istege bagli yaptirabiliyorsun da kendisi neden cagrildigini bilmior ya o nedenle rota asisindan degildir heraldeİsteğe bağlı rota virüsü aşısı yaptırdık 3 ayda canım biz
Gecmis olsun kuzuya var mi ates huzursuzluk? Bizde henuz ates olmadi ama surekli aglama modunda.
Bu versiyondan bizde de var :))) hc mi uyumaz bi bebek ya nasil dayanabiliorlar saskinim :)1 saat uyutmaya calış 3 dk uyusun versiyonu da var bunun sonra gene 1 saat uyutmaya cabala 30 sn uyusun .............. off dersem bebegim incinir sanki onu bile diyemiyorum
cok yorucu çokkkkk
Ben bir uykusunda sola bir uykusunda sağa yatırıyorum.canim ben uykudayken cevirmiyorum. uyaniyor cünkü. hep soluna dogru yatiriyordum ama gecn görümcem gösterdi kafasinin sag tarafi disa cikiksolu iceri girik olmus. simdi hep saga yatir gecer dedi görümcem. hep saga dogru yatiriyorum. kafalari cok yumusak oldugu icin dengeli yatirmk lazimmis ben yeni ögrendim
yaa ben bilemedim.seninki çok mantıklı. iki ay hep sola yattı bariz yamuk kuzumun kafası. düzelene kadar saga yatıracamBen bir uykusunda sola bir uykusunda sağa yatırıyorum.
O kadar dikkat edilmesi gereken şey var ki insan bazen kaçırıyor. Biraz da sağa yatınca dengelenir merak etmeyaa ben bilemedim.seninki çok mantıklı. iki ay hep sola yattı bariz yamuk kuzumun kafası. düzelene kadar saga yatıracam
canımben bu kaynanalarla anneleri anlayamıyorum doktorlarla agız birliği yapmış bebeklere mama vedirmeye çalışıyor gibiler süt vermeye teşvik etmek zorlamak destek olmak yerine millette nedir bu mama hayranlığ ya anlamadım
emzirmek gercekten kolay değil bir de anneyi mamaya gönendirince malesef ya cahillikten ya zorluktan anneler razı oluyor ama gercekten bu bebeğin hakkını yemek demek. Allah bebekle birlikte yiyeceğini ve içeceginide vermiş çok şükür bunu anlamak zormu bilmiyorum ki hastalıktan ya da mecburiyetten mama verılebilir ama sütü varken emmeyi bıakta ne demek ya
şaka değil kötü kabus gibi yazık ya el kadar masumlara mama da neymiş anne sütü varken
Sümüksü kaka arada oluyor ama önemsenecek bişey olduğunu bilmiyordum. Kulak arkasında çizgiler var bunlarda kepek türü döküntüler var. Sadece anne sütü alıyor. Günde 4-5 kez kakasını yapıyor. Endişelenmeli miyim.Canim sümüksü kaka bebegin anne sutu alerjisi olunca oluyormus genelde. Yani senin yedigin biseye bebegin alerjisi olabiliyor. Doktoruna sor bir ama bence devam ederse götür. Ha buna birde yuzde kulak arkasinda döküntü egzama falan da eslik edermis. Doktor bana oyle dedi. Ben de suphelendim de yuzundeki seyler egzama falan diye degilmis. O zaman bunu dedi bana
Çok geçmiş olsun. Rabbim ilaçlara gerek duyurmadan şifa versin bu gecenin hürmetine.Kizlar ogluma mama verin diyen doktor bugun şaşırdı 2 ay kontrolune gittik 21 gunde 880 gram almis oğlum. Ancak bir problemimiz var tekrar acik kalp ameliyati olacak. Ameliyat guzel gecmisti ama bugunku kontrolde kalpte kaçak tespit edildi. 7-8 yasina kadar idare eder dedi ama ilaca basladik malesef kalp yetmezligi olmasin diye.
Benim kızım sadece yüz üstü uyuyor ve başını kendisi sağa sola çeviriyor. Ben öylece bırakıp yatıyorum. Ama kendi çevirmende ben kafasını çevirirdim çünkü dediğin gibi yamuk kafa olmasın :)kızlar bebeginiz uyurken onu belli aralklarla saga sola cevırıyor musunuz ?
hem kolu bacagı uyuşmasın caımasın dıye hem de başını çeviriyorum ki kafası eğri büğrü olmasın diye
siz de yaıyor usunuz merak ettim ?
Yastık kullanmıyorumbebeğinize yastık kullanıyor musunuz yksa yastıksız mı yatıryorsunuz hangisi en dogrusu ?
Sırtına havlu koy. Benim boğaz ağrısı sorunumun tek çözümü. Nice antibiyotikler içtim bana mısın demiyor ama havlu ile aynı gün düzelmeye başlıyorum.Arkadaslar merhaba.bogazim agriyor aksamdan beri balli limonlu ilik su iciyorum.bizim oralarin lohusa cayina kaynar derler onun kup sekerlerinden var sicak suya atip iciyorum.insallah ilerlemez.dua edin ne olur.tekim ben daha once de yazmistim.hem bebegime bulasan birseye donusecek diye hem de bakim performansim dusecek diye cok korkuyorum.enerjinizi aldiysam ozur dilerim
Canım ben gazını çıkarmadan yüz üstü bırakıyorum kendisi çıkarıyor midesinin üstüne yattığı için. Kussa da en iyi pozisyon bence yüz üstü çünkü boğazına kaçmıyor hemen ağzından dökülüyor.Ben hep yüZüstü yatırıyorum gazı cıkmıssa kusmayacagımdan eminsem yuZuatu ck rahat yatıyor. Sonra miyavlamaya basladıkca hemen yan cevırıyorum
Ben de hep kendim memeden ayırıyorum yoksa hiç bırakmıyor. 10-15 emzirdikten sonra ayırıyorum. Eğer aranmaya devam ederse tekrar veriyorum memeyi yoksa vermiyorum.Kızlar emzirirken bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Benim kızım kendiliğinden bırakmıyor ağzından süt akıyor o hala emmek istiyor
Doğumdan sonra saçı dökülen çok kişi duydum ben. Normal bir şey galiba.Eldiven süreklimi takıyorsnuz, tırnaklarunı kestim yinede yüzünü çiziyor iyice kesemedim sanırım. Elleri hep soğuk nedense.birde bende saç dökülmesi başladı doğumdan sonra saçları çok dökülen var mı? Hormon değişiminden diyor etraftakiler ama doktora girmem gerekiyor mu bilemedim. triod var ve ilaç kullanıyorum sürekli.nane çayı içtim bilmiyordum sütü keser dediler araştırdım bebekte ishal yaparmış emzirince. Günde bidefa kaka yapıyorfu dün 3defa yaptı nane çayından mı acaba?
Hemen deneyecegim cok tsk ederimSırtına havlu koy. Benim boğaz ağrısı sorunumun tek çözümü. Nice antibiyotikler içtim bana mısın demiyor ama havlu ile aynı gün düzelmeye başlıyorum.
Kizlar ogluma mama verin diyen doktor bugun şaşırdı 2 ay kontrolune gittik 21 gunde 880 gram almis oğlum. Ancak bir problemimiz var tekrar acik kalp ameliyati olacak. Ameliyat guzel gecmisti ama bugunku kontrolde kalpte kaçak tespit edildi. 7-8 yasina kadar idare eder dedi ama ilaca basladik malesef kalp yetmezligi olmasin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?