2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Masallah sutun yaramis..gecmis olsun..isallah bir sikinti olmadan atlatir bu sureci de..

Ben de hep kendim memeden ayırıyorum yoksa hiç bırakmıyor. 10-15 emzirdikten sonra ayırıyorum. Eğer aranmaya devam ederse tekrar veriyorum memeyi yoksa vermiyorum.
memeler isyan edecek sonunda zaten bazen dalsın dıye mecbur kalıyoruz memede kalmasıa o zaman perişan ediyor sızım sızım sızlıyor

Bizde de durum ayni canim. Uyanma ve uyuma saatlerimiz ayni.
Canim cocuk doktoruna sor. Endiselenme. O seni yonlendirir. Bana doktorum boyle aciklamisti.

ben buna anne sütünün gücü diyorum maşşallah. inşalalh daha iyi olur. Rabbim Kaancığımızı kprusun inş
Aynen canim. Cok direndim doktor biberonu birakamaz dedi biraktirdim allaha şükür. Mama ver dedi allaha sukur kilo aldi. 1 dk ile basladik emmelere simdi ayrilmiyor.

Hamdolsun canım. Çok sevindim sizin adınıza. Sabır inanç destek sevgi hepsi emzirmede var :))

canim ben ekstra bir tarif yapmayi yemedigim bir seyi yedirmeyi düsünmüyorum. benim gördügüm ek tarifleri cok tasiz tuzsuz. kendi uzanmaya basladigi zaman sert ve bogazina kacmayan seylerden vermeye baslayacagim.
Bebeklerin böbrekleri ilk 1 yil tuzu tolere edemeyebilir tuz vermemeliyiz o yuzden

Canım inşallah bu ufak sorun da geçip gidecek. Siz neleri atlattınız

hayir bide benim anlamadigim sanki bu anneler ve kayinvalideelr bebeklerini mamylaa büyütmüsler..
Bizim kayınvalide yurtdışından mama getirip veriyormuş hiç emzirmemiş. Sütüm çok iyiydi, resmen pis demeye kalktı emzirmeye. Temiz Temiz mama ver dedi.cevabını versende aynılar. Eşim eskiler bir dönem mama getirmeyi yurtdışından zenginlik belirtisi olarak görüyorlarmış.cahillik farkında değil dedi.kadın her geldiğinde mama tıkıyor ağzına tok olsa bile 2defa kavga ettik kovdum yine aynı:))) şikayet edilecek bir yer olsa edeceğim kurtulmak için :)))

Geçmiş olsun canım. Maske kullan bir süre. Bi de sende olan hastalıklara karşı koruyor bebeğini anne sütü. Bişey olmayacak inşallah

Bebeklerin böbrekleri ilk 1 yil tuzu tolere edemeyebilir tuz vermemeliyiz o yuzden
Ben naçizane öyle düşünmüyorum. 8 aylık yiğenime bizim yediklerimizden veriyorduk. Zaten başlarda kemirme filanla geçiyor. Ve zaten kendimize de aşırı tuzlu yapmadığımız için sorun olmuyprdu. Tavuk budu da kemirdi brokolide yedi. Ama sade haşlanmış brokolili kim yer. Biraz tereyağında az karabiber az sarımsak azıcık tuz çevirip brokolili bu sosta bi döndürüyorduk. Yiyordu. Ama şade tatsız tuzsuz şeyleri ağzına hiç koymuyordu.

Aha çok korkunç ya hemde komik. Ben Almanya’da yaşıyorum mamalar hiçte aşırı pahalı değil bin bir çeşidi var. Zenginlik belirtisi de değil hatta elit insanlaştık özel emzirme hemşiresi ebelerle filan görüşüyorlar vs vs . Ama eskiden başka olabilir tabi durumlar . Anne sütünü yapmaya kalksalar yapamazlar ya nasıl pis olabilir. İnsanları anlayamıyorum

Bugün ilk defa güneş sık görmediği birinde durmadı yabancıladı. Bana dönüp bakıp bakıp ağladı. Annesini de tanırmış artık.
Ayy bayılıyorum bebişim öyle yaptığında. Bazen babasında durmayıp bana geldiğinde :) galp galp galp

biberonu nasıl bıraktırdın?
kaan bebeğe acil şifalar diliyorum.

İyi geceler kızlar. Aşı olayı bölgeye göre filan değişiklik mi gösteriyo içime kurt düştü bugün kızıma karma ve verem aşısı yapıldı. Dr umuz rotayı da yaptırabilirsiniz diyiyince yaptırdık. Kuzenimin 1.5 yaşında kızı var 5li aşıyı için erken değilmi dedi. Sağlık ocağı ı aradım bu ayda yapılıyo dendi aşı takvimine baktım var hatta 3. Bi alı daha vardı. Bir de ağrı kesici fitil ver demişti dr.umuz aile hekimimz son çare fitil dedi. Yani Türkiye de sağlık çok zor. Kaç doktora gittiysem kızımın deüişik zamanlarında farklı çocuk doktprlarına gittim denemek içn hepsinin tarzı inandıkları değişik. İşimiz çok zor

Canım dr una guvenebilmek gerekli bence bu kritik. Benımkı ıkıncı ayına girdiğinde verem rota karma ası olarak ucnasıyı birden yaptı. Aslında bir de zaature asısı var ama onu 3. Ay asılarında yapıcam haberın olsun dedi dr işi biliyorsanbence güven ve diğerlerine kulak tıka

Canım benım dr um ilk 10gunn sarılıkta kritik demişti hatta bızım sınıra yakınn oldugu için biz ıkı gunde bir dr kontrole gidiyorduk. 15. Gun kontrolunde ben sarılık yok insaşlah dediğimde onda bana 15. Gunden sonra sarılık olmaz korkma demişti aynı mantıkla gidersek sarılık için bebıslerımız buyuk olmalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…