2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar benim sutum iyice kesildi, ufaklik 3 aylik oldu. Sut azaldikca emzirmeyi azaltzim biliyorum hata ettim. Simdi gunde iki kere emziriyorum ondada yetmiyor zaten. Acaba tekrar siklastirsam sutum artarmi, yoksa artik cogalmazmi?
Canım solgarın hapını diğer süt arttırıcı şeyleri kullan mutlaka. Bol bol süt bol bol emzirmeyle tekrardan sütünü arttırabilirsin. Biraz uğraşmak gerekecek ama arttırabilirsin bence sütünü. En azından denemek lazım

Kizlar benim sutum iyice kesildi, ufaklik 3 aylik oldu. Sut azaldikca emzirmeyi azaltzim biliyorum hata ettim. Simdi gunde iki kere emziriyorum ondada yetmiyor zaten. Acaba tekrar siklastirsam sutum artarmi, yoksa artik cogalmazmi?
Göğüsler uyarıldıkça süt yapar ve çoğalır canım, sık sık emzirerek belki toparlayabilirsin..

Ya bugün kızım çok farklı. Çok şükür hasta değil. Ama keyifsiz. Gülmüyor. Uyumak istiyor sürekli. Bi de emerken başı boncuk boncuk terliyor. Umarım hasta olmaz

Tomris in emzirme notları diye bir yazı dizisi var internetten, onu oku ve orada emzirme kampı bölümü var. Onu uygularsan çok faydalı olacak diye düşünüyorum.

Arkadaslar benim kizim emiyor doyunca diliyle memeyi itiyor bazen yanlislikla cikartiyor tekrar teklif ediyorum aliyor. Sorun şu ki diliyle attigi ve tekrar almadigi kimiz zamanlar elllerini emmeye basliyo.yumruk yapip hepsini agzina sokmaya falan calisiyo. Ama doymus oluyo eminim. Sizde de var mi boyle bisey ?

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz (Hiç bi sorun da yok tüm testler temiz)

Kızlar sütüm çok azaldı, kızım memede ağlamaya başladı. Mama hiç vermedim hep emzirmeyle bugüne kadar geldik günde belki 15 kere emziriyorum, solgar, humana still tea, galaktago, meyve kompostosu, rezeneli kimyonlu anne çayı ve lactamil kullanıyorum ama yok

Geceleri sütüm çok güzel oluyor memeler dolu dolu oluyor kızım da çok mutlu oluyor emiyor ama akşam uyku saati geldikçe süt neredeyse hiç olmuyor ve ememediği için bebeğim uyuyamıyor sürekli ağlıyor.

Ne önersiniz bana ? Acaba uykuyla alakalı olabilir mi ? Gece uyuduğum için sütüm bol oluyordur, gündüz çok çok yolruluyorum annem gittiğinden beri. Neredeyse hiç kucağımdan inmiyor kızım. Doğru düzgün yemeğimi bile yiyemiyorum ve bedenen ve ruhen kendimi çok yorgun hissediyorum.

Bana iğne batıyor gibi olmuştu ama hamileliğimin 7-8. Haftalarında oluyordu. Yani hamileliğimi çoktan öğrenmiştim.

Artık herşeyi ağzına götürme tanımaya çalışma zamanları geldi canım. Kızım da ellerini bir emiyor cok cok sesiyle.

Kilo alımı nasıl canım. Belki o saatlerde başka sorunu vardır gaz sancısı ya da tuvalet saati gibi. Onun için huzursuzlanıyordur. Gece uzun saat aralıklarında emzikleri için göğüs dolu dolu oluyor. Gündüz yumuşuyor. Benim de öyle oluyor. 3 aydan sonra bebekler o kadar değişiyor ki. Buraya da kaç defa yazmıştım hep göğsümde uyuyordu yere yatırdıktan 10 dakika sonra uyanıyordu. Hep emmek istiyordu. Çökmüştüm resmen. Oturup başında ağlamıştım hatta. Kaç kere doktora götürdüm. Gaz dışında başka bir problemi mi var diye. Hep gazmış meğer. Şimdi baya baya uyuyor. Kendi kendine oyalanabiliyor. Daha makul sürelerde emiyor. Meğerse bütün suç gazdaymış. Bence sizin de öyledir

Kilo alımı iyi benim bu dediğim sorun 2-3 gündür var zaten. Öyle kilosunu etkileyecek kadar uzun süredir sorun yaşamıyorum ama akşamları memeler bomboş oluyor kızım da çok iştahlı bir Bebek. Az gelen süt onu tatmin etmiyor ve başlıyor ağlamaya. Hiçbir zaman öyle gazlı bir bebek olmadı ki bundan sonra da gaz sorunu başlamaz herhalde diye düşünüyorum. Tek derdi memeden az süt gelmesi.
Bu arada gece de 2 saatte bir hatta 1,5 saatte bir uyanıp emiyor, yani emzirme aralarım uzun değil ama gece memeler dolu dolu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…