2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet bizimkide tok oldugunda bile yumrugunu agizina sokmaya calisiyor, yengem yakinda ayaginida alicak agizina dedi. Yeni seyler kesfediyorlar sanirim

passionete canım kaanin karaciğer enzimleri kaç çıktı nasıl bi tedavi uyguluyor dr lar? Gecen hafta acile götürdük kızımı karaciğer enzimleri yüksek çıktı ertesi gün polikliniğe getir dedi dr ama eşim goturmedi bebeklerde karaciğer enzimi yüksek olabiliyo diye ama aklıma takılıyor acaba gotursek mi diye.

Canim bizim cok yuksekti. Ameliyat sirasi kullanilan antibiyotige bagladilar.ast ve alt 200lerdeydi birde ggt var o 400lerdeydi. Sizin kac

Ya bugün kızım çok farklı. Çok şükür hasta değil. Ama keyifsiz. Gülmüyor. Uyumak istiyor sürekli. Bi de emerken başı boncuk boncuk terliyor. Umarım hasta olmaz

Atak öncesi herhalde. Benimki de öyle olmuştu. Dün gecede atagimiz başladı sanırım. Ve ben sadece 2 saat uyuyabildim dün gece. Ve bugün bu saatte hala ayaktayız

İnsallah o dur neden. Esim de surekli bu ac diyince acaba doymuyorda mi boyle yapiyor dedim :)
Öyle canım eminim. Hatta aç internetten bu ayın özelliklerinde de yazar. Eşine göster kanıt. Hem hiçbir aç bebeğin elini emerek tatmin olacağını sanmıyorum ortalığı yıkar

canm sanki benm bebegimi anlatmşsn

Cnim aynı sorunu dogdu dogalı yasıyorum sürekli meme de oldukları için dolmuyor onlarda tokluk hissi almıyor ben bu yuzden günde 1 yada 2 kere mama veriyorum ozaman bıraz sansım varsa uyursa sütüm doluyor ve günüm biraz iyi geçiyor yoksa ne uyuyor ne memeyi bırakyor

Canim bizim cok yuksekti. Ameliyat sirasi kullanilan antibiyotige bagladilar.ast ve alt 200lerdeydi birde ggt var o 400lerdeydi. Sizin kac
Ast 107.5 canım alt 41.3 ggt ye bakmamislar tekrar dr a götürsemmi acaba. Eşim kan alıyorlar çocuk perişan oluyo diye dr a götürmek istemiyo

kızlar ya canım çok sıkkın benim kız geceleri hiç emmiyo yumruğunu emiyo sürekli emzirmek için alıuorum ağlıyor ortalığı yıkıyor yatağına koyuyorum uyuyor bi süre sonra yine elini emiyor ağlama yok ama acıktı diye yine alıuorum yine aynı ağlama. ne yapacağımı şaşırdım. gündüz de çok emmiyo kilo alımı da yavaşladı 1 ayda 700 gr aldı. gündüz de az emiyo ne yapıcam ya

Çok geçmiş olsun canım

Kizlar benim sutum iyice kesildi, ufaklik 3 aylik oldu. Sut azaldikca emzirmeyi azaltzim biliyorum hata ettim. Simdi gunde iki kere emziriyorum ondada yetmiyor zaten. Acaba tekrar siklastirsam sutum artarmi, yoksa artik cogalmazmi?
artar canım artmaz mı hiç emzirmekle artar sütün. Ben mama ağırlıklı beklediğim bebeğimi sadece emziriyorum şu an ve bunu bol bol emzirmekle yaptım. Sütüm yok dersen yok olur. Var ve bebeğine yeter. Azar azar mamayı kesip emzirmeyi arttırmalısın ama birdn kesme. Ben yaptıysam herkes yapar. Çünkü kendimi çok yetersiz hissediyordum bebeğime karşı. Şimdi çok mutluyum emzirmek tarifsiz bişi

Aynısını benim kızım da yapıyo emiyo kendi çıkarıyor tekrar alıyo sanki oyun yapar gibi birkaç kere yapıyo sonra elini emmeye başlıyo bende bırakıyorum emzirmeyi

Aynı problem bendede var gündüzleri az sütüm oluyo ve közüm az emiyo bu yüzden de sanırım çok uZun uyumuyor zaten gaz sancılarımız da var bir hafta sonra 3 aylık olcaz inş kızım da düzelir gün geçtikçe

Kızlar bebişler ne zaman bişeyleri bilinçli tutarlar. İli buçuk aylık oğlum bir iki gündür emerken elimi ve memeyi bilinçli tutuyo gibi geldi ama başka zaman başka bişi tutmuyı ve tutmaya çalışmıyor. Sorun mu var

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bizler çocuklarımızın üstüne titriyoruz ama yine de olabiliyor böyle durumlar Allah’ım geçerini versin bebişin tatlı tatlı gülümsesin annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…