- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.061
Evet bizimkide tok oldugunda bile yumrugunu agizina sokmaya calisiyor, yengem yakinda ayaginida alicak agizina dedi. Yeni seyler kesfediyorlar sanirimArkadaslar benim kizim emiyor doyunca diliyle memeyi itiyor bazen yanlislikla cikartiyor tekrar teklif ediyorum aliyor. Sorun şu ki diliyle attigi ve tekrar almadigi kimiz zamanlar elllerini emmeye basliyo.yumruk yapip hepsini agzina sokmaya falan calisiyo. Ama doymus oluyo eminim. Sizde de var mi boyle bisey ?
Canim bizim cok yuksekti. Ameliyat sirasi kullanilan antibiyotige bagladilar.ast ve alt 200lerdeydi birde ggt var o 400lerdeydi. Sizin kacpassionete canım kaanin karaciğer enzimleri kaç çıktı nasıl bi tedavi uyguluyor dr lar? Gecen hafta acile götürdük kızımı karaciğer enzimleri yüksek çıktı ertesi gün polikliniğe getir dedi dr ama eşim goturmedi bebeklerde karaciğer enzimi yüksek olabiliyo diye ama aklıma takılıyor acaba gotursek mi diye.
Ya bugün kızım çok farklı. Çok şükür hasta değil. Ama keyifsiz. Gülmüyor. Uyumak istiyor sürekli. Bi de emerken başı boncuk boncuk terliyor. Umarım hasta olmaz
Öyle canım eminim. Hatta aç internetten bu ayın özelliklerinde de yazar. Eşine göster kanıt.İnsallah o dur neden. Esim de surekli bu ac diyince acaba doymuyorda mi boyle yapiyor dedim :)
İnşallah öyledir. Hasta olmasın da. Üzgün üzgün durunca içim gittiAtak öncesi herhalde. Benimki de öyle olmuştu. Dün gecede atagimiz başladı sanırım. Ve ben sadece 2 saat uyuyabildim dün gece. Ve bugün bu saatte hala ayaktayız
canm sanki benm bebegimi anlatmşsnArkadaslar benim kizim emiyor doyunca diliyle memeyi itiyor bazen yanlislikla cikartiyor tekrar teklif ediyorum aliyor. Sorun şu ki diliyle attigi ve tekrar almadigi kimiz zamanlar elllerini emmeye basliyo.yumruk yapip hepsini agzina sokmaya falan calisiyo. Ama doymus oluyo eminim. Sizde de var mi boyle bisey ?
Cnim aynı sorunu dogdu dogalı yasıyorum sürekli meme de oldukları için dolmuyor onlarda tokluk hissi almıyor ben bu yuzden günde 1 yada 2 kere mama veriyorum ozaman bıraz sansım varsa uyursa sütüm doluyor ve günüm biraz iyi geçiyor yoksa ne uyuyor ne memeyi bırakyorKızlar sütüm çok azaldı, kızım memede ağlamaya başladı. Mama hiç vermedim hep emzirmeyle bugüne kadar geldik günde belki 15 kere emziriyorum, solgar, humana still tea, galaktago, meyve kompostosu, rezeneli kimyonlu anne çayı ve lactamil kullanıyorum ama yok
Geceleri sütüm çok güzel oluyor memeler dolu dolu oluyor kızım da çok mutlu oluyor emiyor ama akşam uyku saati geldikçe süt neredeyse hiç olmuyor ve ememediği için bebeğim uyuyamıyor sürekli ağlıyor.
Ne önersiniz bana ? Acaba uykuyla alakalı olabilir mi ? Gece uyuduğum için sütüm bol oluyordur, gündüz çok çok yolruluyorum annem gittiğinden beri. Neredeyse hiç kucağımdan inmiyor kızım. Doğru düzgün yemeğimi bile yiyemiyorum ve bedenen ve ruhen kendimi çok yorgun hissediyorum.
Ast 107.5 canım alt 41.3 ggt ye bakmamislar tekrar dr a götürsemmi acaba. Eşim kan alıyorlar çocuk perişan oluyo diye dr a götürmek istemiyoCanim bizim cok yuksekti. Ameliyat sirasi kullanilan antibiyotige bagladilar.ast ve alt 200lerdeydi birde ggt var o 400lerdeydi. Sizin kac
Biz hiç bi sorun yaşamadık canım aksine daha çok uyudu o gün ve geceYarın verem aşısı olcak bebeğim. yaptıranlar sonrasında ateş huysuzluk vs oldu mu
Çok geçmiş olsun canımAyni degldir canim bizimki kusma disinda ateai vardi ve buyuk insanlar gibi öksuruyor cook derinden. Doktor rsv den suphelenseydi hemen test yapardi cunku gercekten bu virus mudahle esilmezse cok kisa surede bronsiolit sonra da astim a ceviriyormus
artar canım artmaz mı hiç emzirmekle artar sütün. Ben mama ağırlıklı beklediğim bebeğimi sadece emziriyorum şu an ve bunu bol bol emzirmekle yaptım. Sütüm yok dersen yok olur. Var ve bebeğine yeter. Azar azar mamayı kesip emzirmeyi arttırmalısın ama birdn kesme. Ben yaptıysam herkes yapar. Çünkü kendimi çok yetersiz hissediyordum bebeğime karşı. Şimdi çok mutluyum emzirmek tarifsiz bişiKizlar benim sutum iyice kesildi, ufaklik 3 aylik oldu. Sut azaldikca emzirmeyi azaltzim biliyorum hata ettim. Simdi gunde iki kere emziriyorum ondada yetmiyor zaten. Acaba tekrar siklastirsam sutum artarmi, yoksa artik cogalmazmi?
Ateş olmadı canım ama huysuzluğu oldu iki günYarın verem aşısı olcak bebeğim. yaptıranlar sonrasında ateş huysuzluk vs oldu mu
Aynısını benim kızım da yapıyo emiyo kendi çıkarıyor tekrar alıyo sanki oyun yapar gibi birkaç kere yapıyo sonra elini emmeye başlıyo bende bırakıyorum emzirmeyiArkadaslar benim kizim emiyor doyunca diliyle memeyi itiyor bazen yanlislikla cikartiyor tekrar teklif ediyorum aliyor. Sorun şu ki diliyle attigi ve tekrar almadigi kimiz zamanlar elllerini emmeye basliyo.yumruk yapip hepsini agzina sokmaya falan calisiyo. Ama doymus oluyo eminim. Sizde de var mi boyle bisey ?
Aynı problem bendede var gündüzleri az sütüm oluyo ve közüm az emiyo bu yüzden de sanırım çok uZun uyumuyor zaten gaz sancılarımız da var bir hafta sonra 3 aylık olcaz inş kızım da düzelir gün geçtikçeKilo alımı nasıl canım. Belki o saatlerde başka sorunu vardır gaz sancısı ya da tuvalet saati gibi. Onun için huzursuzlanıyordur. Gece uzun saat aralıklarında emzikleri için göğüs dolu dolu oluyor. Gündüz yumuşuyor. Benim de öyle oluyor. 3 aydan sonra bebekler o kadar değişiyor ki. Buraya da kaç defa yazmıştım hep göğsümde uyuyordu yere yatırdıktan 10 dakika sonra uyanıyordu. Hep emmek istiyordu. Çökmüştüm resmen. Oturup başında ağlamıştım hatta. Kaç kere doktora götürdüm. Gaz dışında başka bir problemi mi var diye. Hep gazmış meğer. Şimdi baya baya uyuyor. Kendi kendine oyalanabiliyor. Daha makul sürelerde emiyor. Meğerse bütün suç gazdaymış.Bence sizin de öyledir
Ben gece yatırmadan önce mama veriyorum yok sa aç oluyo benim sütüm de akşama kadar iyice azalıyo bu sefer huzursuz oluyo uyumu en azından böyle biraz uyuyomama mı versem bilemedim. şimdiye kadar vermedim. acaba aç olsa ağlar mı ki?
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bizler çocuklarımızın üstüne titriyoruz ama yine de olabiliyor böyle durumlar Allah’ım geçerini versin bebişin tatlı tatlı gülümsesin annesineKizlar cok kotuyum
Bebegimin burnu tikandi sonra ayni anda agzindan balgam burnundan sumuk gldi ve tikandi nefes alamadi. Korkudan öldük esimle hemen apar topar hastaneye geldik bi test yaptilar ve RSV virusu diye bisey varmis pozitif cikti((((( doktor sizi eve yollayamam yatis yapacaksiniz dedi 2_3 gun hem de...
Lutfen duaa edin erken iyi oldugna inanirsam erken cikartirim dedi cok uzgunum cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?