2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

bende yemek disinda bebegimle yalnizken bir is yapmiyorum.hafta sonu esim bebege bajarken yapiyorum.bu zamanlar bir daha gelemyecek.
hakkini yemeyeyim.benim kaynanam bir melek. hayatta karismaz temizlik memizlik islerine. hatta bebeginle ilgilen kizim bosver der.

Binu bi haftadir uyguluyorum ve huzursuz Zaman'larımız azaldı resmen

Ayni benim oglum. Artik kollarda derman kalmiyor. Hamak tarzi bisey alicam ben artik o da care olmazsa bisey kalmadi. Goren kolik diyor ona da cingene salincagi iyi geliyormuş onu da deneyelim son care.

Benim yeğenlerim de kolikti. Çingene salıncağında uyutabiliyordu Ablam. Ona da kol dayanmıyor bir süre sonra. Zaten akşama kadar pert oluyoruz. Eşim evde iken denedik bizimki onu da sevmedi. Alıştık artık, 3.ay bitince geçecek diye umutluyum

Canım ayda 700 gr az değil ki, hem kilo alış hızları Aydan aya azalacak normal olan bu. Her ay 1 kg alsalar 1 yaşlarında 15 kg olurlar :) bebeğin aç olsa uyumaz ve ağlar. Günlük 1 margarin ağırlığı kadar çişli bezi varsa Bebek doyuyor anlamına geliyormuş. Ben senin yerinde olsam mamaya falan başlamam.

Gaz icn aci elme yagi kullanan var mi?ne kde suruyorsunuz bir gunde fazlasi zararliymis galiba
Ben 2 gunde 1 dus aldirdiktan sonra 2 damla gobegine 2 damla ayaklarina surup masaj yapiyorum. Kimse soyle yap demedi ama ben boyle kullaniyorum bilmiyom dogru mu?

face im yok canım ya tek aklıma takılan şu aç olsa ağlar mı?
Valla canim bebekler o kadar cok seye agliyorki bilemiyor insan. Cisli bez sayısını takip edebilirsin canim oyle de anlarsin.

Insallah canim ya hepsi gececek ama zamana ihtiyaclari var. Bize de düşen sabir

Dün gece Bebek çıldırınca ben de dondurucudan süt çıkardım ama asla içmedi. Biberona bile koydum yeter ki içsin diye ama onu ağzına bile sokmadı. Kaşıkla da yutmadı sütleri. En son eşim slinge koyup gezdirdi de öyle uyudu. Ben de bir duş aldım memelere süt doldu hemen. Sonra emzirdim de rahatladık. Ağlarken de çok hava yututor ben de omzuma alıp gazını çıkardığımda aynı büyük insan gibi geğiriyor. Benim çok moralim bozuldu, sütüm yetmiyor diye düşündüm.

Evet olabilir canım çok mantıklı bir de böyle deneyeyim bakalım düzelme olacak mı.

Kızlar size bir oyun Öner'im var. Bebeğimle ben her sabah oynuyoruz ve 15-20 dk oyalanıyor bebeğim.
Oyun şöyle;
Bebeğin ayaklarının altına telefonun flaşını açıp koyuyorum, bebeğin ayaklarının gölgesi tavana çıkıyor. Bebeğin o gölgeyi görmesini sağlıyorum, bazen kendi elimim gölgesini falan çıkartıyorum. Bebek o gölgelere bakıyor oynuyor derken bu gölgeleri kendi yaptığını farketti, çok hoşuna gitti. Şimdi onlarla konuşuyor gülüyor, çok eğleniyor. Siz de deneyebilirsiniz.

Bir de ben bebekler için olan boyun simitinden aldım küvette yüzdürmek için. Daha önce deneyen oldu mu ? Bebeğe zarar verir mi acaba diye denemedim henüz.

çiş ölçerli bezlerden günde en az 2 defa doluyor canım yeter mi ki

çiş ölçerli bezlerden günde en az 2 defa doluyor canım yeter mi ki
Ağırlığını düşün canım. Bütün bezlerinin ağırlığı bir margarin kadar (250 gr) oluyor mu ? Eğer tam doluyorsa yeter de artar bile. Bir beze 15 yemek kaşığı su döküp ağırlığına bak. O ağırlık işte günlük toplam çiş miktarını gösteriyor. Emzirme sanatı grubunda yazmışlardı

Aksam aglamalari bizimde var bir kac gundur. Bende acaba aç mi diye mama veriyorum içmiyor. Yatmak istemiyor. Kucakta olunca konusunca susuyor. Uykusu gelincede agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…