2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
aaa canim bizde yatmadan once 15-20 dakika bu golge oyununu oynuyoruz:) tesadufen farkettik:) cok egleniyor. yaa boyun simidi bende de var ana her banyoda unutuyorum.denersem yazarim ins

Kizlar bizm 4.aya 12 gunumz kalms bn şimdiden yedigm şeylerdn tatdrym
Bizde geçen bunları konustuk büyük bi yengem var herseyi damagına sür tadını alsın ilerde yer dedi sonra üniversite de okuyan kuzenime hocası derse 3 ayda yemeklerin suyundan tatmaları lazım demiş bende 1 ay snra baslıcam mayaladıgm yogurttan falan

canim ya erjen olabilir 3 ay bana oyle geliyor. esim dlei gibi merakli surekli bisey tattiriyim tattiriyyim diye yalvaruyor. yemek vakti kuzumu zor kurtariyom..dun ben sofradan kalktigim bi ara cay kasigi ile ev yogurdundan tarttirmis. sabah sarki kakasinin icinde yesil yesil kakalr vardi. bozulmus resmen..cok.kzidim. bence bebek oturmaya baslayip yiyecekelre kendi uzanana kadar tattirma bile olsa vermemek lazim. tabi sahsi dusuncem

Kızlar bebeklerin izi ne zaman kucağınızda oturtmaya başlayacaksınız genelde 4. Ay bitimi diye okudum... Benim de başım kanguru da dertte ya koyamıyorum kanguruya

Benimde yengem kuzenlerime küçücükken bişiler vermeye baslarmis annemde tam aksine buyumemizi beklemiş bişiler vermek için. Onun çocukları yemek konusunda yengemi hiç yormadilar. Ben ve kardeşlerim de yemek konusunda çok kotuyuz hala kardeşlerime babam bişiler yedirir arkalarından kosturur yemeleri için. Tesadüf mu bilmiyorum ama erkenden tattirmak iyi galiba. Biz 87 günlüğüz bende arada meyvelerden diline sürüyorum baya hoşuna gidiyor

Eskiden tattirirlardi. Erken tattirip yemek secen de var bizim ailede onunla alakasi yok bence. Bebeklerin bagirsaklarina o kadar yuklenmemeli. Zamani gelince 5.5 aydan sonra tattircam dr her ay liste veriyor. Geneldede uzmanlar oyle oneriyor. Omur boyu yiyecekler zaten. Gec kalinmis kacirilmis birsey degil.

Biz onu bir aylikken beri yapiyoruz. Gece alt degistirken emzirirken tlf isigini aciyorum . Golgeleri takip etmeye baslamisti. Oturmayi sormus biri. 4. Ay hafif kucakta desteklenerek tutabilirsin dedi dr bana. Tam oturma 6. Ayda zaren ek gidayada gecmis oluyor

Son düzenleme:
Benim kizim.73 gunluk 10 gundur baya bisi tattirdim.muz pekmez tahin recel yogurt yumurta...

Kızlar 3. Aya girdik çok şükür. Bizden önde olan annelerimiz ve melekleri kanguru konusunda neler yaptılar acaba? Ne zaman başlanmalı, kullanılması doğru mu, en doğru seçim hangisi olur araştırıyorum siz de fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Benim kızımda da vardı 2 ay sonuna doğru attı. Anne sütü kaynaklı olabiliyormuş endişe etmeyin

Kızımda bende 6 aydan önce vermedm ama 2 sene deli gibi beni emdi hiç bişey yemedi sütüm yarıyodu ama resmen ben bittim :) 3 erken bencede 4.ayda ufaktn tatdırmak lazım canım yoksa öyle aman aman yiyemezler yogurt ve meyve püresi vermeyi düşünüyorm ama tabi takip ederek alerjisi olabilir

70 günlüğüz bizde canım bugun ilk defa yemek suyu vardı tuzsuz çok az değdirdim nasıl heveslendi ver diye biraz zaman geçse bende damagına sürücem tadını tanıyınca ilerde zorluk çıkarmıyorlarmış bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…