- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.141
Ben varım canım, uykum bölük pörçük, bi de aklın devamlı kızımda. Leyla Leyla geziniyorumArkadaslar hafizaniz ne durumda. Benim cok vahim her seyi unutuyorum. Kan değerlerim normal cikti. Napmam gerek? Ayni durumu yaşayan var mi
Ben gebelikte marincap kullanmıştım omega 3. Emzirirken de kullanılabilir mi acabaYa ise baslamama az kaldi bu hafiza ile napacam. Ben bu hafta gidecem tekrar doktora. Omega3 degerime baktircam
Tabii emzirirken de çok faydalı olur omega 3Ben gebelikte marincap kullanmıştım omega 3. Emzirirken de kullanılabilir mi acaba
Boyun simiti 5.5 kg dan önce kullanılmıyor canım. Senin minik o kadar oldu mu ?aaa canim bizde yatmadan once 15-20 dakika bu golge oyununu oynuyoruz:) tesadufen farkettik:) cok egleniyor. yaa boyun simidi bende de var ana her banyoda unutuyorum.denersem yazarim ins
Kaç aylık şu an :)Ben de 6 aydan önce bir şey vermeyi düşünmüyorum. Biz yemek yerken çok hevesleniyor ama
Gecen öyle Esim tartti kendisiyle beraber 5.5 Civarinda cikti. Belki biraz Belki fazladir . Simdi simdi kullanabiliriz o zamanBoyun simiti 5.5 kg dan önce kullanılmıyor canım. Senin minik o kadar oldu mu ?
evet 6.ay yemesi değil gıdalarla tanışması olacak. birde vesileyle söyleyeyim limon gibi keskin tadı ve kokusu olan gıdalar bebeğin solunumunun durmasına neden olabilir. hıçkırıkla alakalı araştırma yaparken bir doktorun sitesinde okumuştum.Ben dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp elimdeki limon kalıntısını bebeğin dudaklarına sürdüm suratını acayip ekşitti. Ama bir daha herhangi bir şey vermeyi düşünmüyorum 6. Aya kadar. Zaten 6. Ay bebeği ek gıdayla besleme ayı değil tadım ayı olmalıymış. Bebek 6 aylık oldu diye hemen ek gıda ile midesini doldurmamak gerekiyormuş. Kaynak: emzirme sanatı grubu :)
3.5 aylık canımKaç aylık şu an :)
Ayşe önerde hıçkırık için limon verin dedi Bana saçma gelmişti. Az bişey emzirince de geçiyor hıçkırığı. Bir kere bir damla rezene verdim bebeğime. Çok çaresiz kalmıştım. Kıvranıp duruyordu.evet 6.ay yemesi değil gıdalarla tanışması olacak. birde vesileyle söyleyeyim limon gibi keskin tadı ve kokusu olan gıdalar bebeğin solunumunun durmasına neden olabilir. hıçkırıkla alakalı araştırma yaparken bir doktorun sitesinde okumuştum.
Ben dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp elimdeki limon kalıntısını bebeğin dudaklarına sürdüm suratını acayip ekşitti. Ama bir daha herhangi bir şey vermeyi düşünmüyorum 6. Aya kadar. Zaten 6. Ay bebeği ek gıdayla besleme ayı değil tadım ayı olmalıymış. Bebek 6 aylık oldu diye hemen ek gıda ile midesini doldurmamak gerekiyormuş. Kaynak: emzirme sanatı grubu :)
Canim gecenlerde gruptan atilan birinin yakini yazdi ve geri alinmasini istedi. Hatta neden atildigini da bilmiyormu onu da sordu kuralnihlali yapmis cork otu falan onermis zamaninda. İhtiyaci varr bu gruba emzirme konusunda ben kendisini uyardim tekrar alabilir miyiz dedi adminler de kabul etti engeli kaldirdilar uye oldu. Bi arkadasin boyle bisey yapsa olmaz mi? Hem de senin nedenin gercekten sacma olmus bence kesin alirlaebu grupla ilgili yazıldıkça çok üzülüyorum sorularım var ve eğer birgün ihtiywiacım olursa oradan faydalanamayacağım. Saçma sapan bişeyden engellediler. Hem sinirleniyorum hem üzülüyorum.
Gozun aydin canim cok sevindim. Insallah evde daha iyi olur. Elini icinde bisey varmis yada kubbe gibi yapip gazini cikarirken falan sirtina daha bir sert pat pat yaparak vur. Sekli anlatamadim sanırım ama umarim anlamissindir bize bunu hastanede gösterdiler balgamini daha kolay atar diye.Teyzeleri kizimla evimizdeyiz :) insanin evi gibisi yok hele de alternatifi hastaneyse.
Cok sukur baya iyi oldu biraz oksurugu var balgamdan dolayi 2 gun sonra kontrole gidicez bakalim :)
Hepinize tesekkur ediyoruz ve opuyoruz dualanz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?