2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar 3,5 aylık olduk. Ben hala yarım kundak yapıyorum ve yan yatış yastığı kullanıyorum. Ne zamana kadar kullanılıyor acaba bunlar

http://www.mehmetturfanda.com/tr/article/desc/35475/bebeklerde-ek-besinlere-gecis.html

bebeklerinize değişik gıdalar verdiğinizi okudukça paylaşma ihtiyacı hissettim. linki doğru kopyalayabildim mi bilmiyorum ancak bebeğin sindirim sisteminin hazır olmaması bir yana özellikle tatlı gıdaların tadını alan bebeğin anne sütünü reddetme olasılığını hatırlatmak isterim. ek gıdaya geçişte meyveden bile önce sebze tavsiye ediliyor artık. meyvenin sebzeye kıyasla tatlı olmasının sebzeyi reddetmelerine neden olmasından dolayı.
bebeğimi mamayla besliyorum, keşke sizler gibi sütüm olsaydı, inanın 6 aydan evvel su bile vermezdim.

Ben dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp elimdeki limon kalıntısını bebeğin dudaklarına sürdüm suratını acayip ekşitti. Ama bir daha herhangi bir şey vermeyi düşünmüyorum 6. Aya kadar. Zaten 6. Ay bebeği ek gıdayla besleme ayı değil tadım ayı olmalıymış. Bebek 6 aylık oldu diye hemen ek gıda ile midesini doldurmamak gerekiyormuş. Kaynak: emzirme sanatı grubu :)

evet 6.ay yemesi değil gıdalarla tanışması olacak. birde vesileyle söyleyeyim limon gibi keskin tadı ve kokusu olan gıdalar bebeğin solunumunun durmasına neden olabilir. hıçkırıkla alakalı araştırma yaparken bir doktorun sitesinde okumuştum.

Ayşe önerde hıçkırık için limon verin dedi Bana saçma gelmişti. Az bişey emzirince de geçiyor hıçkırığı. Bir kere bir damla rezene verdim bebeğime. Çok çaresiz kalmıştım. Kıvranıp duruyordu.

bu grupla ilgili yazıldıkça çok üzülüyorum sorularım var ve eğer birgün ihtiywiacım olursa oradan faydalanamayacağım. Saçma sapan bişeyden engellediler. Hem sinirleniyorum hem üzülüyorum.

bu grupla ilgili yazıldıkça çok üzülüyorum sorularım var ve eğer birgün ihtiywiacım olursa oradan faydalanamayacağım. Saçma sapan bişeyden engellediler. Hem sinirleniyorum hem üzülüyorum.
Canim gecenlerde gruptan atilan birinin yakini yazdi ve geri alinmasini istedi. Hatta neden atildigini da bilmiyormu onu da sordu kuralnihlali yapmis cork otu falan onermis zamaninda. İhtiyaci varr bu gruba emzirme konusunda ben kendisini uyardim tekrar alabilir miyiz dedi adminler de kabul etti engeli kaldirdilar uye oldu. Bi arkadasin boyle bisey yapsa olmaz mi? Hem de senin nedenin gercekten sacma olmus bence kesin alirlae

Teyzeleri kizimla evimizdeyiz :) insanin evi gibisi yok hele de alternatifi hastaneyse.
Cok sukur baya iyi oldu biraz oksurugu var balgamdan dolayi 2 gun sonra kontrole gidicez bakalim :)
Hepinize tesekkur ediyoruz ve opuyoruz dualanz icin
Gozun aydin canim cok sevindim. Insallah evde daha iyi olur. Elini icinde bisey varmis yada kubbe gibi yapip gazini cikarirken falan sirtina daha bir sert pat pat yaparak vur. Sekli anlatamadim sanırım ama umarim anlamissindir bize bunu hastanede gösterdiler balgamini daha kolay atar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…