- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.161
Ben o dertten muzdaribim solomombaby kanguru aldım çok beğendim ama oğlumun bacakları sanki kısa çok açılmıyor giremiyor içeri acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde 28 kasımda 3 aylık olduk biz deKızlar 3. Aya girdik çok şükür. Bizden önde olan annelerimiz ve melekleri kanguru konusunda neler yaptılar acaba? Ne zaman başlanmalı, kullanılması doğru mu, en doğru seçim hangisi olur araştırıyorum siz de fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Anlasdim canim sekli gazini cikartirken sirti acimasin diye o sekilde vuruyorduk simdi biraz daha sert yapayim ve uzun tutayim o zmaan, ck saol :)Gozun aydin canim cok sevindim. Insallah evde daha iyi olur. Elini icinde bisey varmis yada kubbe gibi yapip gazini cikarirken falan sirtina daha bir sert pat pat yaparak vur. Sekli anlatamadim sanırım ama umarim anlamissindir bize bunu hastanede gösterdiler balgamini daha kolay atar diye.
Şimdi gruba başvurdum. Başvuru formu falan baya ciddi bir grup. Kendimi sınavda gibi hissettim.bu grupla ilgili yazıldıkça çok üzülüyorum sorularım var ve eğer birgün ihtiywiacım olursa oradan faydalanamayacağım. Saçma sapan bişeyden engellediler. Hem sinirleniyorum hem üzülüyorum.
Bi zarari olmaz sanirim arayip hemsireme sorcam bugunBen gebelikte marincap kullanmıştım omega 3. Emzirirken de kullanılabilir mi acaba
Yumurta ve bal 1 seneden önce verilmez diye biliyorum canım
Ben o dertten muzdaribim solomombaby kanguru aldım çok beğendim ama oğlumun bacakları sanki kısa çok açılmıyor giremiyor içeri acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde 28 kasımda 3 aylık olduk biz de
Sanki bana da cok konforlu gelmedi. Ben de benimki kucuk diye dusundum. Daha 57 cm ve 5 kilo anca oldu. O yuzden diye düşündüm. 2 kere durdu sadece. Digerlerinde ciglik atiyor onda da.Ben o dertten muzdaribim solomombaby kanguru aldım çok beğendim ama oğlumun bacakları sanki kısa çok açılmıyor giremiyor içeri acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde 28 kasımda 3 aylık olduk biz de
Aynen canim. Aklina geldikce yap. Kusarsa korkma balgami atmasi lazim. O hareket cok iyi geliyor.Anlasdim canim sekli gazini cikartirken sirti acimasin diye o sekilde vuruyorduk simdi biraz daha sert yapayim ve uzun tutayim o zmaan, ck saol :)
Bende solomombaby den sipariş verdim canım, bi iki güne gelir dediler bakalım bende denicem nasıl olucak
Bizim doktorumuz kesinlikle bebek yağı kullanımını onaylamıyor. Onun yerine coresatin diye bir markanın nemlendiricisini önerdi.Kizlar bebe yagi hangi marka kullaniyorsnuz en dogali hangisi acaba
Eltimin kızı 3.ayda tek diş çıkarttı çok şaşırmıştık:))Bugün bi yerde okudum 4. Ay için ilk dişini çıkarabilir yazıyordu. Demek ki anneler haklıymış
Gözün aydın canım inşallah bidaha yaşamazsn aynı korkuyu bütün bebişlerimizi korusun AllahımTeyzeleri kizimla evimizdeyiz :) insanin evi gibisi yok hele de alternatifi hastaneyse.
Cok sukur baya iyi oldu biraz oksurugu var balgamdan dolayi 2 gun sonra kontrole gidicez bakalim :)
Hepinize tesekkur ediyoruz ve opuyoruz dualanz icin
Bende yumurtasız kahvaltı yapmam ama sen yine de verme sütten alsın alacağını :))Cok eser duzeyde verdigim anne sutunden de o kadar geciyordur her gun 2 yumurta yoyorum
Ayy inşallahh bende başlasam bebeğim düzenli uyumaya başlasa spor yapcam yaza kadar vermeliyiz kilolarıBugünden itibaren sağlıklı besleniyorum ve son bir ayda aldığım 3 kiloyla beraber hamilelikte aldığım kiloları da veriyorum inşallah
hadi bakalim canim. Allah yardimcin olsun. ben lohuslaikta aldiklarimi verirsem hamilelikten kalan 6 kiloyuda verecegimde :)))Bugünden itibaren sağlıklı besleniyorum ve son bir ayda aldığım 3 kiloyla beraber hamilelikte aldığım kiloları da veriyorum inşallah
canim.aksam saatlrrinde bebisi sylinge takiyorum evin icinde yuruyorum. hem o yykuya geciyor, baxende gecmiyorAyy inşallahh bende başlasam bebeğim düzenli uyumaya başlasa spor yapcam yaza kadar vermeliyiz kiloları
Emzirme sanatı grubunda rezene annelere bile önerilmiyor. Bebeğe hiç verilmemeliymiş.Ayşe önerde hıçkırık için limon verin dedi Bana saçma gelmişti. Az bişey emzirince de geçiyor hıçkırığı. Bir kere bir damla rezene verdim bebeğime. Çok çaresiz kalmıştım. Kıvranıp duruyordu.
Dişiyle doğanlar varmışEltimin kızı 3.ayda tek diş çıkarttı çok şaşırmıştık:))
Canım bende aynı durumdayım akrabalarımın isimlerini bile unutuyorum sürekli anahtar telefon peşindeyim neyi nereye koyuyorum hiç haberim yokhamilelik ve peşinden emzirme etkiliyor benceYa ise baslamama az kaldi bu hafiza ile napacam. Ben bu hafta gidecem tekrar doktora. Omega3 degerime baktircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?