2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben o dertten muzdaribim solomombaby kanguru aldım çok beğendim ama oğlumun bacakları sanki kısa çok açılmıyor giremiyor içeri acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde 28 kasımda 3 aylık olduk biz de

Anlasdim canim sekli gazini cikartirken sirti acimasin diye o sekilde vuruyorduk simdi biraz daha sert yapayim ve uzun tutayim o zmaan, ck saol :)

bu grupla ilgili yazıldıkça çok üzülüyorum sorularım var ve eğer birgün ihtiywiacım olursa oradan faydalanamayacağım. Saçma sapan bişeyden engellediler. Hem sinirleniyorum hem üzülüyorum.
Şimdi gruba başvurdum. Başvuru formu falan baya ciddi bir grup. Kendimi sınavda gibi hissettim. Arkadaşın da dediği gibi adminlere ulaşsan kendini anlatsan geri alırlar belki

Ben o dertten muzdaribim solomombaby kanguru aldım çok beğendim ama oğlumun bacakları sanki kısa çok açılmıyor giremiyor içeri acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde 28 kasımda 3 aylık olduk biz de

Bende solomombaby den sipariş verdim canım, bi iki güne gelir dediler bakalım bende denicem nasıl olucak

Sanki bana da cok konforlu gelmedi. Ben de benimki kucuk diye dusundum. Daha 57 cm ve 5 kilo anca oldu. O yuzden diye düşündüm. 2 kere durdu sadece. Digerlerinde ciglik atiyor onda da.

Anlasdim canim sekli gazini cikartirken sirti acimasin diye o sekilde vuruyorduk simdi biraz daha sert yapayim ve uzun tutayim o zmaan, ck saol :)
Aynen canim. Aklina geldikce yap. Kusarsa korkma balgami atmasi lazim. O hareket cok iyi geliyor.
Bende solomombaby den sipariş verdim canım, bi iki güne gelir dediler bakalım bende denicem nasıl olucak

Teyzeleri kizimla evimizdeyiz :) insanin evi gibisi yok hele de alternatifi hastaneyse.
Cok sukur baya iyi oldu biraz oksurugu var balgamdan dolayi 2 gun sonra kontrole gidicez bakalim :)
Hepinize tesekkur ediyoruz ve opuyoruz dualanz icin
Gözün aydın canım inşallah bidaha yaşamazsn aynı korkuyu bütün bebişlerimizi korusun Allahım

Bugünden itibaren sağlıklı besleniyorum ve son bir ayda aldığım 3 kiloyla beraber hamilelikte aldığım kiloları da veriyorum inşallah
hadi bakalim canim. Allah yardimcin olsun. ben lohuslaikta aldiklarimi verirsem hamilelikten kalan 6 kiloyuda verecegimde :)))
son 1.2 kilo sonra dogum kilolarina gececgim.inslalah. lohusalikta alinan kilo zikkim gibi yapismis bana . bir ayda 3 kilo ancak verdim.

Ayy inşallahh bende başlasam bebeğim düzenli uyumaya başlasa spor yapcam yaza kadar vermeliyiz kiloları
canim.aksam saatlrrinde bebisi sylinge takiyorum evin icinde yuruyorum. hem o yykuya geciyor, baxende gecmiyor hem ben yuruyorum. sadece yediklerime dikkat ederek cok yavas gidiyor benim kilolar.

Son düzenleme:
Emzirme sanatı grubunda rezene annelere bile önerilmiyor. Bebeğe hiç verilmemeliymiş.

Ya ise baslamama az kaldi bu hafiza ile napacam. Ben bu hafta gidecem tekrar doktora. Omega3 degerime baktircam
Canım bende aynı durumdayım akrabalarımın isimlerini bile unutuyorum sürekli anahtar telefon peşindeyim neyi nereye koyuyorum hiç haberim yokhamilelik ve peşinden emzirme etkiliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…