2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bir ayda 3 kilo çok güzel. Ben hamilelik öncesinde 20 kilo verdim. Ama çok zor kilo veriyorum. Hipotiroit insülin direnci olunca çok yavaş ama aç kalmadan verdim. Bol bol yürümüştüm. Kışın bebekle yürüyemeyeceğim. O biraz kötü oldu

Biz de fisher price in eğitici masalcı tırtıl kitabını okuyoruz aslında şarkılar var içinde pek masal yok ama resimler falan var gösteriyorum onlara bakıyor. Kitaba da geçeceğim yavaş yavaş. Dokun hisset kartları almayı düşünüyorum .

Canım bende aynı durumdayım akrabalarımın isimlerini bile unutuyorum sürekli anahtar telefon peşindeyim neyi nereye koyuyorum hiç haberim yokhamilelik ve peşinden emzirme etkiliyor bence

Kenevir yagi icmeye basladim bugun 1 cay kasigi.. Yüksek omega 3 iceriyor bakalim. Ben yaptigim sohbetleri unutmaya basladim. O yuzden onlem almak gerek diyr dusunuyorum

Ayse öner bebeklerin gazı nasıl cıkartılmalı diye elini hafif bombe yapıp sırtına vurun dıyor. Bel ile sırtın tam orta noktasından burmaya baslayıp enseye dogru patpat vurmaya devam ederseniz gazı kalın bagırsaktan alıp geğirterek cıkartabilirsiniz diyor canım

7 kilo olması lazım canım daha küçük bebeğin yeni doğan aparatı yoksa. Oğlumunda biraz büyümesi lazım sanırım

Bizim doktorumuz kesinlikle bebek yağı kullanımını onaylamıyor. Onun yerine coresatin diye bir markanın nemlendiricisini önerdi.
Kızlar extra yag kullanımı bebegın vücut yağ dengesını bozuyormus bende hem mustela vücut yagı var hemde bebeyagı var. Sizler bebegınızı ne sıklıkla ve hangi yag ile nemlendiriyorsunuz ?

Bizim doktorumuz kesinlikle bebek yağı kullanımını onaylamıyor. Onun yerine coresatin diye bir markanın nemlendiricisini önerdi.
Kızlar extra yag kullanımı bebegın vücut yağ dengesını bozuyormus bende hem mustela vücut yagı var hemde bebeyagı var. Sizler bebegınızı ne sıklıkla ve hangi yag ile nemlendiriyorsunuz ?

Banyodan sonra suruyorum ben,mustela benimde haftada 2/3 kez..bizim kizin cildi kuru baya..dr da yuzu icin yine mustelanin ve coresatin in kremini onerdi..mustelaninkini aldim,onu da gun asiri yuzune suruyorum.

Bende o tırtıli almayi istiyordum youtube dan videolara bakarken henüz erken gibime geldi büyük çocuklar oynuyo gibiydi düğmeler falan basmalari için.

Oyun halısı alan arkadaşlar ne aldınız ben tiny love tekmele oyun yada maymun adasını düşünüyorum
Ben fisher price in piyanolu olanini aldim..gun gectikce icinde aglamadan kalma suresi artiyor..hele bir de icindeyken konusup oyalarsam sure daha da artiyor..faydali birseymis oyun halilari..10/15 dakikada olsa bebegi birakip is yapma firsati taniyor insana

Canım ben daha kullanamadım ama 30 derecede yıkadım yazıyor kullanma talimatında ona göre temizliği mi yaparsın... Bir kullansaydık ne hayallerle aldım

Tamam canım teşekkür ederim.
Vallahi bende çok heveslenerek aldım, özellikle babamız çok hevesli :) yenidoğan aparatıyla birlikte aldım tabi daha kilomuz 7 olmamıştır diye düşünüyorum, inşallah sever bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…