- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.181
Bir ayda 3 kilo çok güzel. Ben hamilelik öncesinde 20 kilo verdim. Ama çok zor kilo veriyorum. Hipotiroit insülin direnci olunca çok yavaş ama aç kalmadan verdim. Bol bol yürümüştüm. Kışın bebekle yürüyemeyeceğim. O biraz kötü olduhadi bakalim canim. Allah yardimcin olsun. ben lohuslaikta aldiklarimi verirsem hamilelikten kalan 6 kiloyuda verecegimde :)))
son 1.2 kilo sonra dogum kilolarina gececgim.inslalah. lohusalikta alinan kilo zikkim gibi yapismis bana . bir ayda 3 kilo ancak verdim.
Biz de fisher price in eğitici masalcı tırtıl kitabını okuyoruz aslında şarkılar var içinde pek masal yok ama resimler falan var gösteriyorum onlara bakıyor. Kitaba da geçeceğim yavaş yavaş. Dokun hisset kartları almayı düşünüyorum .Kızlar biz artık kızıma kitap okuyoruz sonrada resimleri gösteriyorum biraz inceliyor. Nacizane tavsiyem bebişlerimizi artık kitapla tanıştırmak. Eminim kitap okuyan anneler vardır ama aklına gelmeyen ler için yazayım dedim
Hangi kitapları okuyorsun canımKızlar biz artık kızıma kitap okuyoruz sonrada resimleri gösteriyorum biraz inceliyor. Nacizane tavsiyem bebişlerimizi artık kitapla tanıştırmak. Eminim kitap okuyan anneler vardır ama aklına gelmeyen ler için yazayım dedim
Evet çok pişmanım. Gaz sancısı mantığımı devre dışı bırakmışEmzirme sanatı grubunda rezene annelere bile önerilmiyor. Bebeğe hiç verilmemeliymiş.
Benim kızımda 2.5 aylık canım bu aralar sürekli göğsümü geveliyor damaklarının arasında canım yanıncada gözümün içine bakıyor gülüyor ya damağı kaşınıyor yada oyun yapıyorEltimin kızı 3.ayda tek diş çıkarttı çok şaşırmıştık:))
Bende yumurtasız kahvaltı yapmam ama sen yine de verme sütten alsın alacağını :))
Canım bende aynı durumdayım akrabalarımın isimlerini bile unutuyorum sürekli anahtar telefon peşindeyim neyi nereye koyuyorum hiç haberim yokhamilelik ve peşinden emzirme etkiliyor bence
Aa neden ki? Bende gaz olmasin diye gunde 2 bardak iciyordum..icmemek mi lazimmis?sutu mu azaltiyor?Emzirme sanatı grubunda rezene annelere bile önerilmiyor. Bebeğe hiç verilmemeliymiş.
Ayse öner bebeklerin gazı nasıl cıkartılmalı diye elini hafif bombe yapıp sırtına vurun dıyor. Bel ile sırtın tam orta noktasından burmaya baslayıp enseye dogru patpat vurmaya devam ederseniz gazı kalın bagırsaktan alıp geğirterek cıkartabilirsiniz diyor canımGozun aydin canim cok sevindim. Insallah evde daha iyi olur. Elini icinde bisey varmis yada kubbe gibi yapip gazini cikarirken falan sirtina daha bir sert pat pat yaparak vur. Sekli anlatamadim sanırım ama umarim anlamissindir bize bunu hastanede gösterdiler balgamini daha kolay atar diye.
7 kilo olması lazım canım daha küçük bebeğin yeni doğan aparatı yoksa. Oğlumunda biraz büyümesi lazım sanırımSanki bana da cok konforlu gelmedi. Ben de benimki kucuk diye dusundum. Daha 57 cm ve 5 kilo anca oldu. O yuzden diye düşündüm. 2 kere durdu sadece. Digerlerinde ciglik atiyor onda da.
Aynen canim. Aklina geldikce yap. Kusarsa korkma balgami atmasi lazim. O hareket cok iyi geliyor.
Kızlar extra yag kullanımı bebegın vücut yağ dengesını bozuyormus bende hem mustela vücut yagı var hemde bebeyagı var. Sizler bebegınızı ne sıklıkla ve hangi yag ile nemlendiriyorsunuz ?Bizim doktorumuz kesinlikle bebek yağı kullanımını onaylamıyor. Onun yerine coresatin diye bir markanın nemlendiricisini önerdi.
Canım ben daha kullanamadım ama 30 derecede yıkadım yazıyor kullanma talimatında ona göre temizliği mi yaparsın... Bir kullansaydık ne hayallerle aldım
Kızlar extra yag kullanımı bebegın vücut yağ dengesını bozuyormus bende hem mustela vücut yagı var hemde bebeyagı var. Sizler bebegınızı ne sıklıkla ve hangi yag ile nemlendiriyorsunuz ?Bizim doktorumuz kesinlikle bebek yağı kullanımını onaylamıyor. Onun yerine coresatin diye bir markanın nemlendiricisini önerdi.
Niye acaba canım günde 2 3 kupa rezene içiyorum benEmzirme sanatı grubunda rezene annelere bile önerilmiyor. Bebeğe hiç verilmemeliymiş.
Banyodan sonra suruyorum ben,mustela benimde haftada 2/3 kez..bizim kizin cildi kuru baya..dr da yuzu icin yine mustelanin ve coresatin in kremini onerdi..mustelaninkini aldim,onu da gun asiri yuzune suruyorum.Kızlar extra yag kullanımı bebegın vücut yağ dengesını bozuyormus bende hem mustela vücut yagı var hemde bebeyagı var. Sizler bebegınızı ne sıklıkla ve hangi yag ile nemlendiriyorsunuz ?
Bende o tırtıli almayi istiyordum youtube dan videolara bakarken henüz erken gibime geldi büyük çocuklar oynuyo gibiydi düğmeler falan basmalari için.Biz de fisher price in eğitici masalcı tırtıl kitabını okuyoruz aslında şarkılar var içinde pek masal yok ama resimler falan var gösteriyorum onlara bakıyor. Kitaba da geçeceğim yavaş yavaş. Dokun hisset kartları almayı düşünüyorum .
Ben fisher price in piyanolu olanini aldim..gun gectikce icinde aglamadan kalma suresi artiyor..hele bir de icindeyken konusup oyalarsam sure daha da artiyor..faydali birseymis oyun halilari..10/15 dakikada olsa bebegi birakip is yapma firsati taniyor insanaOyun halısı alan arkadaşlar ne aldınız ben tiny love tekmele oyun yada maymun adasını düşünüyorum
Canım ben daha kullanamadım ama 30 derecede yıkadım yazıyor kullanma talimatında ona göre temizliği mi yaparsın... Bir kullansaydık ne hayallerle aldım
10lu mini masallar Timaş çocuk yayınları canım. Hepsiburadadan aldimHangi kitapları okuyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?