- 29 Ağustos 2016
- 230
- 338
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.201
Ben yazmıstım canım. dün olduk cok şükür ateş olmadı sadece mızmızdıAşıdan sonra Ateşi kim sormuştu alıntı yapmıştım kaybolmuş, kızımda ateş olmadı ama mızmızdı o gün
Benimde hafızam çok kötü doğumdan sonra. yemek tariflerini bile unutmuşumArkadaslar hafizaniz ne durumda. Benim cok vahim her seyi unutuyorum. Kan değerlerim normal cikti. Napmam gerek? Ayni durumu yaşayan var mi
Aynen oyle canim.Ayse öner bebeklerin gazı nasıl cıkartılmalı diye elini hafif bombe yapıp sırtına vurun dıyor. Bel ile sırtın tam orta noktasından burmaya baslayıp enseye dogru patpat vurmaya devam ederseniz gazı kalın bagırsaktan alıp geğirterek cıkartabilirsiniz diyor canım
Var canim yanidogan aparati aldim. Onla da icim rahat etmedi nedense7 kilo olması lazım canım daha küçük bebeğin yeni doğan aparatı yoksa. Oğlumunda biraz büyümesi lazım sanırım
Benimki 10 haftalık canım sabah 1 saat öğleden sonrada 3 saate yakın uyuyor sabah mızmız oluyor az uyuyor demek ki ama öğle sonu uyuyunca çok neşeli kalkıyor gülüyor oynuyor kucak istemiyorKızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl ve kaç haftalıklar. Saatler bellimi. Benimki bi saat uyuduktan sonra mızmız uykusunu almamış mı oluyor acaba sonra gene esnemeye başlıyor
Ben playgro mutlu orman aldım ama piyanolu olanlardan alsaydim keşke diye pişman oldum kızım baya baya tekmelemeye başladı piyanolu alsam çok eğlenirdi sanıyorumOyun halısı alan arkadaşlar ne aldınız ben tiny love tekmele oyun yada maymun adasını düşünüyorum
Bende birtürlü üye olamadım 3-4 defa doldurdum talep yolladım yok, komik geldi sonra vazgeçtim.Canim gecenlerde gruptan atilan birinin yakini yazdi ve geri alinmasini istedi. Hatta neden atildigini da bilmiyormu onu da sordu kuralnihlali yapmis cork otu falan onermis zamaninda. İhtiyaci varr bu gruba emzirme konusunda ben kendisini uyardim tekrar alabilir miyiz dedi adminler de kabul etti engeli kaldirdilar uye oldu. Bi arkadasin boyle bisey yapsa olmaz mi? Hem de senin nedenin gercekten sacma olmus bence kesin alirlae
Yeni dogan aparati oluyor.boyu 65 cm olana kadar kullunilmali gelisimi icinBen o dertten muzdaribim solomombaby kanguru aldım çok beğendim ama oğlumun bacakları sanki kısa çok açılmıyor giremiyor içeri acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde 28 kasımda 3 aylık olduk biz de
Bende üye oldum ama pek faydali bilgi göremedim hep doktorların hemşirelerin söyledikleri şeylerin tersini söylüyorlar gibi geldi. geçen biri süt için çok su içiyorum demiş yorumlarda çok su içmek süt yapmaz idrarla atılır canın ne kadar istiyorsa o kadar iç yazmışlar. Bana bu yorumlar yanlış geliyo. Çok sivri yorumlar var.Bende birtürlü üye olamadım 3-4 defa doldurdum talep yolladım yok, komik geldi sonra vazgeçtim.
Neden bu kadar gizli maksat biliçlendirmekse bu gizlilik neden.emziren benim :)))
Kızım 10haftalık ve belli saatleri var uyku saati geçtiyse çok huzursuz ve ortalığı yıkıyor. Anlıyorum uykusu olduğunu gözlerini ovuyor.arada uyanıyor hemen almıyorum kucağa eğer ağlamıyorsa uykuya devam edecek anlıyorum sallıyorum yada emziği veriyorum sabah 9 ve 11 kısa uyuyor öğlen 1-3arası uyuyor akşam 5-6arası. Uyuturkende emziği verince anlıyor uyku saati gözler kapanıyor. Benimki 19-22 arası huzursuz oluyor geneldeKızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl ve kaç haftalıklar. Saatler bellimi. Benimki bi saat uyuduktan sonra mızmız uykusunu almamış mı oluyor acaba sonra gene esnemeye başlıyor
Çok saçım dökülüyor bu yüzden mi omega 3mü yani? Kızımdan fırsat bulsam gideceğim dr ama. Birde koruma iğnesi vuruldum ve 2 haftadır kanama var doktora gidemiyorum.Anneler hafiza icin imomlatte iciyorm ben.balik yagli.emziren anneler icin.hamileykende iciyordm hamile olanlar icini vardi.hem bebegin zeka gelisimini de etkiliyormus.daha saclarim dokulmedi sukur.ise yariyor gibi bende
Ya kilo tutuyor ama boy la ilgili bilgi verilmemiş 65 cm ise bekleyim biraz dahaYeni dogan aparati oluyor.boyu 65 cm olana kadar kullunilmali gelisimi icin
Tiny love ve fisher price piyanolu aldm ikiside cok iyiOyun halısı alan arkadaşlar ne aldınız ben tiny love tekmele oyun yada maymun adasını düşünüyorum
Ben doktora sormadan aldm.ilac degil gida takviyesi.igneden olabilir hormon takviyesi.onu pek onermiyorlardi bebegede gecme ihtimali varmis.ben hala regl olmadm.sprial taktiracktm taktirip hamile kalani cok duydum.suan hala korunacak bir durum yasimadik 2 bucuk ay oldu :) bende asiri isteksizlik ve dikislerimden cok korkuyorm.of o kadar sikinti arasinda bunu dusunmemeye caliaiyorm.Çok saçım dökülüyor bu yüzden mi omega 3mü yani? Kızımdan fırsat bulsam gideceğim dr ama. Birde koruma iğnesi vuruldum ve 2 haftadır kanama var doktora gidemiyorum.
Benimki 10 haftalık canım sabah 1 saat öğleden sonrada 3 saate yakın uyuyor sabah mızmız oluyor az uyuyor demek ki ama öğle sonu uyuyunca çok neşeli kalkıyor gülüyor oynuyor kucak istemiyor
3ay olmadan tqkmıyorlarmış sipral.3aylık iğne zararı yok dedi hemşire emzirenler içinmişBen doktora sormadan aldm.ilac degil gida takviyesi.igneden olabilir hormon takviyesi.onu pek onermiyorlardi bebegede gecme ihtimali varmis.ben hala regl olmadm.sprial taktiracktm taktirip hamile kalani cok duydum.suan hala korunacak bir durum yasimadik 2 bucuk ay oldu :) bende asiri isteksizlik ve dikislerimden cok korkuyorm.of o kadar sikinti arasinda bunu dusunmemeye caliaiyorm.
Evet biraz sert cevap veriyorlar gibi geldi bana da. Bişi sormaya çekiniyor insanBende üye oldum ama pek faydali bilgi göremedim hep doktorların hemşirelerin söyledikleri şeylerin tersini söylüyorlar gibi geldi. geçen biri süt için çok su içiyorum demiş yorumlarda çok su içmek süt yapmaz idrarla atılır canın ne kadar istiyorsa o kadar iç yazmışlar. Bana bu yorumlar yanlış geliyo. Çok sivri yorumlar var.
emzirme sanatından mı bahsediyorsunuz? bende yardım istedim, bir yığın soru sordular cevapladım. sonra bana bir sürü link kopyaladılar sen bunları oku dediler. bu kadar. yani cılkı çıkmış oranın. illa ki faydalanan olmuştur ama diğer soru soranlara da aynı linkler kopyalanıyor, alakalı alakasız.Evet biraz sert cevap veriyorlar gibi geldi bana da. Bişi sormaya çekiniyor insan
Evet canım bi soru sorduğunda onla alakalı herseyi soruyorlar orda ve herkes bebek bakım uzmanı olmuş maşallah. Biberonun b sini söylemeden meme reddi başlamış hayırlı olsun diyorlar. En azından ben öyle şahit oldu. Ben bu gruptan çok memnunum. Sonuç olarakemzirme sanatından mı bahsediyorsunuz? bende yardım istedim, bir yığın soru sordular cevapladım. sonra bana bir sürü link kopyaladılar sen bunları oku dediler. bu kadar. yani cılkı çıkmış oranın. illa ki faydalanan olmuştur ama diğer soru soranlara da aynı linkler kopyalanıyor, alakalı alakasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?