- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.221
canım face emzirme sanatı grubunda süt için aktif destek verıyorlar profesyonel bir grup var sütüm gelmıyor yok ve sutum kalıtesız dıye bır sey kesınlıkle olmaz dıyorlar ve yardım edıyorlarhttp://www.mehmetturfanda.com/tr/article/desc/35475/bebeklerde-ek-besinlere-gecis.html
bebeklerinize değişik gıdalar verdiğinizi okudukça paylaşma ihtiyacı hissettim. linki doğru kopyalayabildim mi bilmiyorum ancak bebeğin sindirim sisteminin hazır olmaması bir yana özellikle tatlı gıdaların tadını alan bebeğin anne sütünü reddetme olasılığını hatırlatmak isterim. ek gıdaya geçişte meyveden bile önce sebze tavsiye ediliyor artık. meyvenin sebzeye kıyasla tatlı olmasının sebzeyi reddetmelerine neden olmasından dolayı.
bebeğimi mamayla besliyorum, keşke sizler gibi sütüm olsaydı, inanın 6 aydan evvel su bile vermezdim.
canım oraya başvurdum. bikaç mesaj önce bahsettim, çok ilgili görünüyorlar ama aslında belli linkler var sürekli onları kopyalıyorlar. çok soru soran var ve adminler yetişemiyor olabilir ama en azından yetişemediklerini bekletebilirler. sorularına cevap verdim, verdikleri linkleri okudum ki durumumla alakalı bişey bulamadım. sonrasında ne cevap ne bişey. biliyorum bişeyler başından beri yanlış, mücadele ediyorum. sağıp içirmeye bile razıyım. bakalım..canım face emzirme sanatı grubunda süt için aktif destek verıyorlar profesyonel bir grup var sütüm gelmıyor yok ve sutum kalıtesız dıye bır sey kesınlıkle olmaz dıyorlar ve yardım edıyorlar
benim doktorum sütünün artması için uyuyacaksın her fırsatta uyu demişti gerçekten de öyle uyku sütü çogaltıyor ama tek başına değil sütün çoğalmasıyla da bitmiyor sütümüzün kalitesini de arttırmamız gerekiyor bu da iyi beslenmek demek tabii ki ben hergün 5-6 tane organik ceviz yiyorum 3-4 bardak kaynatılmış elma suyu içiyorum tabii ki organik elma bana çok iyi geliyor sütümün yarıdan fazlası yaglı arkadan gelen süt yağlı olmalı ya benım hepsı yağlı geliyor bunun dısında noral beseniyorum bu ikisi bile yeterli geliyor . bebeğimin etleri sıkı sıkı doktorlarımız çok iyi beslemişsin diyorlarKızlar evdeyken sütyen bol geliyordu annemde kalıyorum sütyenim dar gelmeye başladı. Kesinlikle bol dinlenme sütümü artırıyor.
Ben de bakayım canım sağol10lu mini masallar Timaş çocuk yayınları canım. Hepsiburadadan aldim
Evet canım ben bişi sormadım ama yorumlara bakıyorum çok ukala cevaplar veriyorlaremzirme sanatından mı bahsediyorsunuz? bende yardım istedim, bir yığın soru sordular cevapladım. sonra bana bir sürü link kopyaladılar sen bunları oku dediler. bu kadar. yani cılkı çıkmış oranın. illa ki faydalanan olmuştur ama diğer soru soranlara da aynı linkler kopyalanıyor, alakalı alakasız.
Arkadaslar hafizaniz ne durumda. Benim cok vahim her seyi unutuyorum. Kan değerlerim normal cikti. Napmam gerek? Ayni durumu yaşayan var mi
Kızlar bebeklerin izi ne zaman kucağınızda oturtmaya başlayacaksınız genelde 4. Ay bitimi diye okudum... Benim de başım kanguru da dertte yakoyamıyorum kanguruya
Bende geçen ay ayın 4ündr adet oldum bu ay gelen giden yok her ay korkarım artık geciktiğindeKizlar adettir deyip içimi rahatlatn yerlesme kanamasi die bsy degildr dimi
benm daha adetime var ama bugn hafif bi kahverengi akintim oldu neyse erken adet oldm sandm ama o lekedn sonra durdu o yuzdn korku basti beniBende geçen ay ayın 4ündr adet oldum bu ay gelen giden yok her ay korkarım artık geciktiğinde
Ben henüz bişeye başlamadım canım ama bebiş sürekli uyumayıp emmek istediği için zaten hep yemeğe fırsatım kalmıyor gaz yapıcak diye cikolata falanda yemiyorum sayesinde belki kilo veririm :)canim.aksam saatlrrinde bebisi sylinge takiyorum evin icinde yuruyorum. hem o yykuya geciyor, baxende gecmiyorhem ben yuruyorum. sadece yediklerime dikkat ederek cok yavas gidiyor benim kilolar.
Evet duymustm ama görmedim hiç bakalım ilk hangi bebişimizin dişi cıkckDişiyle doğanlar varmış
Saol canım aklımda bulunsn1 kere damagina surdum :) ananas yemistim.2 gun once cok gazi oldu. Aman yemeyin
benımde bugun akıntım oldu adetmi diye baktım ama değil ama yakındır hissediyrum.benm daha adetime var ama bugn hafif bi kahverengi akintim oldu neyse erken adet oldm sandm ama o lekedn sonra durdu o yuzdn korku basti beni
Akşam kaçta ve nasıl uyutuyorsunuzBenimki 10 haftalık canım sabah 1 saat öğleden sonrada 3 saate yakın uyuyor sabah mızmız oluyor az uyuyor demek ki ama öğle sonu uyuyunca çok neşeli kalkıyor gülüyor oynuyor kucak istemiyor
bizm epeydr oluyo sesli kahkaha bide tuaf tuaf sesler cikariyo cok fazla tepki veriyo artkkızlar oğlum 2 ay 15 günlük buugün ilk defa sesli kahkaha attı babası başka odadaydı koşarak geldi sesine anladı kahkaha attığını. şimdiye kadar sessiz kahkaha atıyordu bildiğin kahkaha atıyor ama sesi cıkarmıyordu :) çok keyifi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?