- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.241
Oturur vaziyette hiç denememiştim yarın deneyeceğim ama benim oğlanın bacakları çok ayrılıyor gibi geldi tam o ortaya iyi oturtamadığımdan mı. Oturacağı yer çok geniş oğlumun da bacakları o yüzden çok ayrılıyorBn soyleyapiyorm cnm belimi bagliyorm yataga oturuyorm kocucu kucagima alip bacaklarini actirip kumasi bacaklarinin arasindan geciriyorum daha tam oturur gibi sekil almamis oluyor kollarimi takip sirtimi bagliyorrum ayaga kalktigimda poposu asagi agirlik yapiyor bacakalrida otamatik yana acilmis oluyor
Bununla ilgili bir yazı paylaştılar. Buraya ekliyorum.Aa neden ki? Bende gaz olmasin diye gunde 2 bardak iciyordum..icmemek mi lazimmis?sutu mu azaltiyor?
Yoo ben basıyorum düğmelere, bir yandan da anlatıyorum o dinliyor resimlerine bakıyor.Bende o tırtıli almayi istiyordum youtube dan videolara bakarken henüz erken gibime geldi büyük çocuklar oynuyo gibiydi düğmeler falan basmalari için.
Ben de bir türlü aşısız çocuk büyütenlerin grubuna üye olamadım :) ya ben de bir sorun var ya onlarda. Gayet grup kurallarına uygun cevap veriyorum ama bir türlü kabul ettiremedim kendimi.Bende birtürlü üye olamadım 3-4 defa doldurdum talep yolladım yok, komik geldi sonra vazgeçtim.
Neden bu kadar gizli maksat biliçlendirmekse bu gizlilik neden.emziren benim :)))
Canım bana çok mantıklı geldi aslında :) devamında diyordu ki 170 cm boyunda 70 kg bir kadın ile 150 cm boyunda 45 kg bir kadının su ihtiyacı nasıl aynı olabilir. Yani illa 3 tl içeceğim diye kendinizi zorlarsanız o su fayda sağlamaz diyordu. Bilmiyorum belki ben çok su içmediğim için bu yorumu sevmiş olabilirim.Bende üye oldum ama pek faydali bilgi göremedim hep doktorların hemşirelerin söyledikleri şeylerin tersini söylüyorlar gibi geldi. geçen biri süt için çok su içiyorum demiş yorumlarda çok su içmek süt yapmaz idrarla atılır canın ne kadar istiyorsa o kadar iç yazmışlar. Bana bu yorumlar yanlış geliyo. Çok sivri yorumlar var.
Genel bir durum mu yoksa bugünlük mü?Merhaba arkadaşlar ya yardım edin ne olur bebeğim çok kusuyor ne yapacağımı şaşırdım ne elbise ne bez yetişiyor
Off sorma ben de aslında normal bez kullanmak istiyorum ama çok zaman isteyen bir şey. O bezlerin üst tabakasını atıyorsun ama geri kalan kısmının her kullanımdan sonra yıkanması gerekiyor. Bu da her gün ekstra çamaşır işi demek ve ben şuan buna vakit ayıramam gibi geliyor. Ayırabilmek isterim ama wc ye gitmeme bile fırsat vermiyor kızım.acaba bebek iyi en iyi bez en iyi bez hangisi derken şimdi anladım ki en iyi bez diye bir şey yokmuş hepsi kansorejen sonucta naylon içerikli alternatifleri varmış tek kullanmımlık bezler sanırım onları arastırmalıyız bambuymuş bu bezler
Eki Görüntüle 2075597
Sütünün yağlı olduğunu nerden anlıyorsun canım ?benim doktorum sütünün artması için uyuyacaksın her fırsatta uyu demişti gerçekten de öyle uyku sütü çogaltıyor ama tek başına değil sütün çoğalmasıyla da bitmiyor sütümüzün kalitesini de arttırmamız gerekiyor bu da iyi beslenmek demek tabii ki ben hergün 5-6 tane organik ceviz yiyorum 3-4 bardak kaynatılmış elma suyu içiyorum tabii ki organik elma bana çok iyi geliyor sütümün yarıdan fazlası yaglı arkadan gelen süt yağlı olmalı ya benım hepsı yağlı geliyor bunun dısında noral beseniyorum bu ikisi bile yeterli geliyor . bebeğimin etleri sıkı sıkı doktorlarımız çok iyi beslemişsin diyorlarsadece annesütü veriyorum arada da 1 çay kaşığı su veriyorum ben
Bizim kız da 2 ay 22 günlük tam geçen hafta sesli kahkaha atmaya başladı :) aynı zamanda başlamışlar demek ki. Çok komiktikızlar oğlum 2 ay 15 günlük buugün ilk defa sesli kahkaha attı babası başka odadaydı koşarak geldi sesine anladı kahkaha attığını. şimdiye kadar sessiz kahkaha atıyordu bildiğin kahkaha atıyor ama sesi cıkarmıyordu :) çok keyifi bir şey
ben hamilelikten önce ve hamilelik boyunca su içemiyodm ama dogumdn sonra kendimi tutamiyorm cok fazla içiyorm ama yinede zayiflama yok kilolar yerinde duruyo bide gunde sadece iki ogun yemek yiyerk tabi rahat rahat da yiyemium ayak üstü ve cok hareketliym gün icnde hem bebek hem kv yanmda hala misafir hem ev offf cok zor ama yinede hala top gibi geziyom ortadaCanım bana çok mantıklı geldi aslında :) devamında diyordu ki 170 cm boyunda 70 kg bir kadın ile 150 cm boyunda 45 kg bir kadının su ihtiyacı nasıl aynı olabilir. Yani illa 3 tl içeceğim diye kendinizi zorlarsanız o su fayda sağlamaz diyordu. Bilmiyorum belki ben çok su içmediğim için bu yorumu sevmiş olabilirim.
Canim doktorlar hemsireler emzirme döneminde çok su icmemizi tavsiye ediyorlar 3 litre su miktarı tabiki ortalama bi miktar. bu grupta canın ne kadar isterse o kadar icmelisin yazmışlar biride haklı olarak ben su içmeyi sevmem günde 1- 2 bardak içerim yazmış. Sence emziren bir anne için 1 2 bardak su yeterli olabilir mi. Bana saçma geldi tabi herkesin fikrine saygı duyarım sen beğenmiş olabilirsin umarım faydali bilgiler de edinirsin..Canım bana çok mantıklı geldi aslında :) devamında diyordu ki 170 cm boyunda 70 kg bir kadın ile 150 cm boyunda 45 kg bir kadının su ihtiyacı nasıl aynı olabilir. Yani illa 3 tl içeceğim diye kendinizi zorlarsanız o su fayda sağlamaz diyordu. Bilmiyorum belki ben çok su içmediğim için bu yorumu sevmiş olabilirim.
Banyodan sonra suruyorum ben,mustela benimde haftada 2/3 kez..bizim kizin cildi kuru baya..dr da yuzu icin yine mustelanin ve coresatin in kremini onerdi..mustelaninkini aldim,onu da gun asiri yuzune suruyorum.
Akşam 10 dedi mi canım altını değiştiriyorum doyuruyorum sallamaya başlıyorum öyle uyuyor çünkü kaçta uyursa artık uzun zaman evimizden çıkmazsak 10 da bile uyuduğu oluyor ama evden çıkarsak uyku düzeni alt üst oluyor ona çok gıcık oluyorum bu aralar annemde kaldık dün 12 buçukta uyuduAkşam kaçta ve nasıl uyutuyorsunuz
canım face emzirme sanatı grubunda süt için aktif destek verıyorlar profesyonel bir grup var sütüm gelmıyor yok ve sutum kalıtesız dıye bır sey kesınlıkle olmaz dıyorlar ve yardım edıyorlar
sana kardeşim diyebilir miyim? bende takviyeler kullanıyorum, su içiyorum, fırsat buldukça sütümü sağıyorum ama günden güne azalıyor sütüm. o gruba beni aldılar ama inan bişey yaptıkları yok. sürekli link kopyalayıp oku diyorlar. bilmediğimiz bişey yok yazanlarda. emziği bırak, biberonu bırak, ten teması önemli, bebeğin emecek sütün artacak. bi kere sütüm olmadığı için bebek memeyi almıyor. emziği ve biberonu kessem bile süt yök mecbur mama vereceğimNasil.olmuyormus ya benim.aklim almiyor yapmadigim sey almadi herturlu hapi bile kullandim kilomun ustune 5 kilo bile aldim yemekten icmekten mamayi kesip sadece emzirdimde ne oldu sonugta cocuk hic kilo almadi boyle soyleyerek biz sutu yetmeyenleri olumsuz etkiliyorlar zaten yetersizlik duygusu yiyip bitiriyor bide her annenin sutu bebegine yeter zirvasiii dahada geriyor beni sorun bende dmeekki diyorum.kndi kendime birkere basvirdum hic ses seda cikmadi gercekten gereksiz bir gizlilik iyikide kabuletmemisler birdahada basvurmam ben onlari tercih etmiyorumm onlarda kimmiss
Aşısız çocukların başından geçenler grubu yoksa başkası mı? Bu dediğim grupta ben varım. Başkasını bilmiyoruöBen de bir türlü aşısız çocuk büyütenlerin grubuna üye olamadım :) ya ben de bir sorun var ya onlarda. Gayet grup kurallarına uygun cevap veriyorum ama bir türlü kabul ettiremedim kendimi.
Yani 1-2 bardak yeterli değil tabi ama belki çok az emziren birisidir bebeği büyümüştür günde 1-2 kez emiyordur. Belki meyve suyu vs tüketiyordur bilemiyorum ama ben 3 tl içemiyorum midem şişiyor, kendimi çok zorluyorum. Canımın istemesine bırakırsam 2 tl içebiliyorum en fazla. Ama günde 2-3 bardak sıkma meyve suyu içiyorum ayran-süt vs derken 3 litreyi geçiyorumdur belki de.Canim doktorlar hemsireler emzirme döneminde çok su icmemizi tavsiye ediyorlar 3 litre su miktarı tabiki ortalama bi miktar. bu grupta canın ne kadar isterse o kadar icmelisin yazmışlar biride haklı olarak ben su içmeyi sevmem günde 1- 2 bardak içerim yazmış. Sence emziren bir anne için 1 2 bardak su yeterli olabilir mi. Bana saçma geldi tabi herkesin fikrine saygı duyarım sen beğenmiş olabilirsin umarım faydali bilgiler de edinirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?