2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bize bu mama sandalyesi hediye geldi. Sandalyeye bağlanıyor, yerde de kullanabiliyorsun, katlayıp dışarıda da kullanabiliyorsun. Yer sıkıntısı olanlara öneririm

Eklentiler

• sketch-1512506082544.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba arkadaşlar ya yardım edin ne olur bebeğim çok kusuyor ne yapacağımı şaşırdım ne elbise ne bez yetişiyor

Oturur vaziyette hiç denememiştim yarın deneyeceğim ama benim oğlanın bacakları çok ayrılıyor gibi geldi tam o ortaya iyi oturtamadığımdan mı. Oturacağı yer çok geniş oğlumun da bacakları o yüzden çok ayrılıyor

Bende birtürlü üye olamadım 3-4 defa doldurdum talep yolladım yok, komik geldi sonra vazgeçtim.
Neden bu kadar gizli maksat biliçlendirmekse bu gizlilik neden.emziren benim :)))
Ben de bir türlü aşısız çocuk büyütenlerin grubuna üye olamadım :) ya ben de bir sorun var ya onlarda. Gayet grup kurallarına uygun cevap veriyorum ama bir türlü kabul ettiremedim kendimi.

Canım bana çok mantıklı geldi aslında :) devamında diyordu ki 170 cm boyunda 70 kg bir kadın ile 150 cm boyunda 45 kg bir kadının su ihtiyacı nasıl aynı olabilir. Yani illa 3 tl içeceğim diye kendinizi zorlarsanız o su fayda sağlamaz diyordu. Bilmiyorum belki ben çok su içmediğim için bu yorumu sevmiş olabilirim.

Off sorma ben de aslında normal bez kullanmak istiyorum ama çok zaman isteyen bir şey. O bezlerin üst tabakasını atıyorsun ama geri kalan kısmının her kullanımdan sonra yıkanması gerekiyor. Bu da her gün ekstra çamaşır işi demek ve ben şuan buna vakit ayıramam gibi geliyor. Ayırabilmek isterim ama wc ye gitmeme bile fırsat vermiyor kızım.

Reactions: iiz
Sütünün yağlı olduğunu nerden anlıyorsun canım ?
Sen şu meyve kaynatıp içme işini çok iyi yapıyorsun. Ben de yapayım bakalım fark edecek mi. Ben genellikle çiğ olarak meyveyi çok tüketiyorum günde 4-5 porsiyon kadar.

Bizim kız da 2 ay 22 günlük tam geçen hafta sesli kahkaha atmaya başladı :) aynı zamanda başlamışlar demek ki. Çok komikti

ben hamilelikten önce ve hamilelik boyunca su içemiyodm ama dogumdn sonra kendimi tutamiyorm cok fazla içiyorm ama yinede zayiflama yok kilolar yerinde duruyo bide gunde sadece iki ogun yemek yiyerk tabi rahat rahat da yiyemium ayak üstü ve cok hareketliym gün icnde hem bebek hem kv yanmda hala misafir hem ev offf cok zor ama yinede hala top gibi geziyom ortada

Canim doktorlar hemsireler emzirme döneminde çok su icmemizi tavsiye ediyorlar 3 litre su miktarı tabiki ortalama bi miktar. bu grupta canın ne kadar isterse o kadar icmelisin yazmışlar biride haklı olarak ben su içmeyi sevmem günde 1- 2 bardak içerim yazmış. Sence emziren bir anne için 1 2 bardak su yeterli olabilir mi. Bana saçma geldi tabi herkesin fikrine saygı duyarım sen beğenmiş olabilirsin umarım faydali bilgiler de edinirsin..

Banyodan sonra suruyorum ben,mustela benimde haftada 2/3 kez..bizim kizin cildi kuru baya..dr da yuzu icin yine mustelanin ve coresatin in kremini onerdi..mustelaninkini aldim,onu da gun asiri yuzune suruyorum.

Coresatini pembe olanimi canim bende vardi eger oysa bende kullanayim

Akşam kaçta ve nasıl uyutuyorsunuz
Akşam 10 dedi mi canım altını değiştiriyorum doyuruyorum sallamaya başlıyorum öyle uyuyor çünkü kaçta uyursa artık uzun zaman evimizden çıkmazsak 10 da bile uyuduğu oluyor ama evden çıkarsak uyku düzeni alt üst oluyor ona çok gıcık oluyorum bu aralar annemde kaldık dün 12 buçukta uyudu

canım face emzirme sanatı grubunda süt için aktif destek verıyorlar profesyonel bir grup var sütüm gelmıyor yok ve sutum kalıtesız dıye bır sey kesınlıkle olmaz dıyorlar ve yardım edıyorlar

Nasil.olmuyormus ya benim.aklim almiyor yapmadigim sey almadi herturlu hapi bile kullandim kilomun ustune 5 kilo bile aldim yemekten icmekten mamayi kesip sadece emzirdimde ne oldu sonugta cocuk hic kilo almadi boyle soyleyerek biz sutu yetmeyenleri olumsuz etkiliyorlar zaten yetersizlik duygusu yiyip bitiriyor bide her annenin sutu bebegine yeter zirvasiii dahada geriyor beni sorun bende dmeekki diyorum.kndi kendime birkere basvirdum hic ses seda cikmadi gercekten gereksiz bir gizlilik iyikide kabuletmemisler birdahada basvurmam ben onlari tercih etmiyorumm onlarda kimmiss

sana kardeşim diyebilir miyim? bende takviyeler kullanıyorum, su içiyorum, fırsat buldukça sütümü sağıyorum ama günden güne azalıyor sütüm. o gruba beni aldılar ama inan bişey yaptıkları yok. sürekli link kopyalayıp oku diyorlar. bilmediğimiz bişey yok yazanlarda. emziği bırak, biberonu bırak, ten teması önemli, bebeğin emecek sütün artacak. bi kere sütüm olmadığı için bebek memeyi almıyor. emziği ve biberonu kessem bile süt yök mecbur mama vereceğim gerçekten sosyal medyada nereye girsem emziren annelerin bebekleri daha zeki, bağışıklığı daha güçlü muhabbetinden o kadar canım acıyor ki. zaten her mama verdiğimde zehir içiriyor gibi hissediyorum ama işte sütüm yok. bide dediğin gibi yetersizlik hissi en kötüsü..

Ben de bir türlü aşısız çocuk büyütenlerin grubuna üye olamadım :) ya ben de bir sorun var ya onlarda. Gayet grup kurallarına uygun cevap veriyorum ama bir türlü kabul ettiremedim kendimi.
Aşısız çocukların başından geçenler grubu yoksa başkası mı? Bu dediğim grupta ben varım. Başkasını bilmiyoruö

Yani 1-2 bardak yeterli değil tabi ama belki çok az emziren birisidir bebeği büyümüştür günde 1-2 kez emiyordur. Belki meyve suyu vs tüketiyordur bilemiyorum ama ben 3 tl içemiyorum midem şişiyor, kendimi çok zorluyorum. Canımın istemesine bırakırsam 2 tl içebiliyorum en fazla. Ama günde 2-3 bardak sıkma meyve suyu içiyorum ayran-süt vs derken 3 litreyi geçiyorumdur belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…