2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim bebişte hep geç uyuyor ben erkene çekmeye çalışsamda olmuyor uyutamıyorm hiç bi türlü banyo yaptırsam ev sıcak ama önümüz kış öyle bi rütin oluştrmaya cesaret edemedim

hahhahaha ne güzel birşey bu aynaya bakıyorum aynı ben :))) kızlar süt artırmak için bira mayası demişler o da kuru mayayla aynı mı değil mi bir türlü anlayamadım. Araştırıyorum birinde aynı değil birindeaynı demişler. Bizimki biraz fazla mama içiyor doKtor saati 4saate çıkar desede kızım 2saat olmadan acıkıyor korkuyorum obez olursa diye. şu da güzelmiş idil acıkıp gece bağıra bağıra ağlayınca ben. Emziremiyorumda :))

Canım tabii ki her bahçeden çıkan organik değil. Sen ilaç atmıyor olabilrisin ama yan bahçedeki atıyordur, yağmur sularıyla geliyordur. Organik tarım yapabilmen için tarlanın üzerinden uçak bile geçmemesi gerekiyor. Ama tabi kendi yetiştirdiğin meyve sebzeyi için daha rahat tüketirsin. Benim bağım bahçem yok ama elimden geldiğince market yerine pazardan almayı tercih ediyorum çünkü marketlerde ürünler daha dayanıklı olsun diye üzerlerine ekstra koruyucu madde sıkılıyormuş. Pazarda günlük satılıyor zaten.
Arkadaşımız sütünün nasıl bollaştığını anlatıyor ya tüm ayrıntıları vermek istemiş diye düşünüyorum. Bize de faydası olur belki diye. Ben kendi adıma söyleyeyim organik bulamıyorum diye üzülmedim. Ama senin hassasiyetini de anladım.
Bu arada deterjan kısmına yüzde yüz katılıyorum. Ben de o konuda eşimle çok tartışıyorum. Ben evde Arap sabunu sirke limon tuzu karbonat ve boraks dışında bir temizlik maddesi kullanmıyorum ama eşim sigara içiyor bazen. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :) güya kimyasala maruz kalmayalım diye uğraşıyorum.

Arkadaşlar üzmeyin kendinizi inanın siz emzirin sık sık yetmediği yerde mama takviyesi yağın bebeğiniz gayet sağlıklıda zeki de olur buna okadar çok örnek var ki hemen yan daire oturan arkadş 2 sene sadece anne sütü ile besledi sütü taşmak onda gördüm aka aka heryeri ıslak neyse meme den kesti 1 senedir cocuk hergün hastane de bagısıklk sıfır gelişim alt seviyede cnki hiç yemek yemedi ve çok korudulr evden cıkarmayark gazla giydirerek sonuc annesi her ay hastaneye gitmektn ilaçtn bıktım diyor

Ben artık hiç sığamıyorum sütümü. Bebeğim neredeyse saat başı emmek istiyor sağmaya fırsat kalmıyor. Merak ettim acaba benim sütüm yağlı mı değil mi diye
Benim sütüm iyice azaldı kayınvalide mama sevdası yüzünden sağıp veriyorum onuda emmiyor artık.gögüs ucu kuruyor ve öyle pompalarsam bölünüyor gögüs ucu.bende lansinoh krem sürüyor öyle sağıyorum. pompada yağ birikiyor ucunda kayınvalideyi kandırıyorum bak ne kadar yağlı besleyici ama çok az çıkıyor organik süt diye. Ayy onunla doymuyor beslenemiyor birazda mama ver diye diye süt kalmadı.o da suçlu hissediyor kendini :))

10 bile geçmiş canım. Ben gittikçe erkene aldım saati. Şimdi 8 de başlıyor seremoni. 9 da yatağında uyuyor oluyor. Aslında 8 8.30 gibi olması gerekiyor ama eşimle de zaman geçirsin istiyorum
Banyo yaptırıyor musun canım 9 da uyusa yine ragzıyım gerçi uyutuyorm ama ısrarla geri kalkıyor saat 12 oluyor sen neler yapıyosu uykuya geçerken

adminle birebir görüştüm almadılar, olsın Allah muhtaç etmesin başıma gelirse gerekirse emzirme danışmanındsn yardım alırım..

Kızlar extra yag kullanımı bebegın vücut yağ dengesını bozuyormus bende hem mustela vücut yagı var hemde bebeyagı var. Sizler bebegınızı ne sıklıkla ve hangi yag ile nemlendiriyorsunuz ?

haftada 2 kez zeytin yağıile cnm artırıcam ama günleri

Canım ben daha kullanamadım ama 30 derecede yıkadım yazıyor kullanma talimatında ona göre temizliği mi yaparsın... Bir kullansaydık ne hayallerle aldım

havluyu rulo yapıp kullanan duymustum yenidoğan aparatı yerine

Kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl ve kaç haftalıklar. Saatler bellimi. Benimki bi saat uyuduktan sonra mızmız uykusunu almamış mı oluyor acaba sonra gene esnemeye başlıyor

12 haftalık, öğleden önce en fazla 40 50 dk öğleden sonra parça parça 3 3.5 saat aksam da 10 a kadar kısa kısa uyuyor toplasan 1.5 saat anca aksam 10 gibi uyuyor gece 1 2 gibi kalkıyor sonra da ortalama 2 saatte 1 kalkıyor sabah 8de uyanmıs oluyor. Aksam dedin ama hepsini yazayım dedim :)

Bira mayasindannkasit hap canim solgar in..bende kullandim bir kutu faydasini gordum cidden..ben de 4 saatte 1 veriyorum mamayi..kaclik veriyirsun sen?belki az geliyordur,miktari arttirrsan surede uzayabilir

Kızlar dün kızım 4 tane aşı oldu dr fitil verdi mutlaka ver dedi ama ben vermedim ateşini takibe aldım. Gece hiç yükselmedi ateşi ama şimdi 38 oldu. Sizce fitili vereyim mi ?????

Bende aynı konudan muzdaribim Doğumdan beri sütümü artırmak için herşeyi denedim ama yine de artmadı Bebek ağladıkça aç bu çocuk mama verelim diyorlardı ben ısrarla vermek istemedim ama geceleri mecbur veriyorum çünkü süt kalmıyo bende kendimi suçlu hissediyorum eşim de sen kötü bişey yapmıyorum rahat diyo yazıları okudukça üzülüyorum ama bende böyle olmasını istemezdim sonuçta

Bebegim 75 gunluk ve bugun regl oldum. 60. Gun kontrole gittigimde dr ovulasyon donemimde oldugumu soylemisti. Karin agrilari basladi unutmusum.bu hissi

canım özürlük bir durum yok ortada. zekanın önemli bir kısmı genetik zaten. eğer tüm çabama rağmen olmuyorsa allah'ın bir hikmeti muhakkak vardır.

Canim bir donem benim de sutum azalmisti baya uzuluyordum sonra annem dedi ki..kizim rizki veren Allah sen kendini uzme diye. Sonra dusundum gerçekten de oyle biz sadece araciyiz. Bi kitapta okumustum 10 dk pompa 5 dk ara 10 dk.pompa 5 dk. Ara bunu emzirdiktem.sonra yap yapabildigin kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…