2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar rota aşısını yaptıranlar eczanelerde kolay bulunuyor mu ? Bide aldığımız da hemen yaptırmalı mıyız bir kaç saat geçse olur mu bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen
Babam eczaneden aldığında yanında soğutucu vermişler. Demek ki belli bir ısıda tutmak gerekiyor hemen vurulmayacaksa. Biz hemen bulmuştuk ilk eczaneden

Ya ben niye regl olmaya basladım olan var mı benim gibi hemen? karnım agrıyor sivilcilerim cıktı lohusalık yeni biterken regl mi (((((( hormonlarım cıldırdı şahtım şahbaz oldum

Kızlar gece maksimum 10 ile 12 buçukta uyuyor Bebeğim uyumadan emziiryorum onunla saate 6 ya kadar hiç uyanmıyor kalkıp ben emziriyorum uykulu acıkmıyor mu yoksa ilk doğduğundaki gibi şekeri düşüyor olmasın sizdede var mı böyle durumlar

Kesinlikle ver canim 37,8 i gorur gormez ver demisti bana doktor
38,5 olmuştu en son hemen fitili verdim. Fitille birlikte hooop kakasını yaptı yatağı yorganı batırdı :) poposunu uyardı galiba fitil. Sonra bir tane daha verdim. Bol bol emzirdim yarım saate düşmeye başladı ateşi. Şimdi normale döndü zaten. Çöl teşekkür ederim canım

Acıkmıyordur canım. Benim bebeğim de 9 da uyuyor 3 de kalkıyor. 6 saat uyumuş oluyor. İlk kesintisiz uyku en uzun olanıymış. Sonrasında aralıklar gittikçe azalıyor. Hatta en son yarım saat uyuyor. Ama çok geç uyuyormuş bebeğin. Gece uykusu çok önemliymiş. Biraz daha erkene alma şansın varsa alabilsen keşke

İshal aşısını 3 aylıkken yaptılar. Yani 2 aylıkken 3 tane oldu

Rica ederim canim gecmis olsun. 24 saat sonra asi nedeniyle ates gorulmezmis.
Baya rahatlamistir minik hahahhaa :)))) iyi olsunlar da digerleri hallolur :)

Masallah 9 da uyumasi cok iyiymis. Sonrasinda esinle bi film izlersin kendine zaman ayirirsin. Bizimki daha gec uyuyoordu simdi hastanede iyice bozuldu duzen nasil toparlayacagiz bakalim

90cc veriyorum genelde.2saate kalmadan acıkıyor. Gece bidefa veriyorum 10da uyuyor 3te kalkıyor. Solgar biliyorum Birde öyle kuru maya demişlerde hiç duyan oldu mu diye merak ettim.
Ne kadarlik 90 cc az geliyordur..120 lik veriyordum,dr da artirabilirsin desi cunku emme ve mamaya ragmen kilo alimi dusuk bir bebek..1 haftadir falan 150 ye cikardim ben.eger cok emdiyse 120 ama gece uyumadan 150 veriyirum..120 lik deneyebilirsin bence sende

Ya ben niye regl olmaya basladım olan var mı benim gibi hemen? karnım agrıyor sivilcilerim cıktı lohusalık yeni biterken regl mi (((((( hormonlarım cıldırdı şahtım şahbaz oldum
Benim 2 ay oldu olmadim daha..15 gun onceydi dr kontrolum..ultrasonda baktiginda regl olacak gibi durmuyirsun demisti ama 3/4 gundur lekelenmeler oluyor..umarim olmam dahadedigin gibi ztn hassasiz bir de ustune regl olursa :)

Rota/ishal icin..3 ve 5.ayda da oluyirmus..zaten 3 asi oldu rotayida 3.ayda ve 5.ayda yapariz dedi bizim dr

Bizimki biraz fazla almış kilo. 120bugün denedim bitiremeden sızdı kaldı, uyudu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…