- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.301
90cc veriyorum genelde.2saate kalmadan acıkıyor. Gece bidefa veriyorum 10da uyuyor 3te kalkıyor. Solgar biliyorum Birde öyle kuru maya demişlerde hiç duyan oldu mu diye merak ettim.Bira mayasindannkasit hap canim solgar in..bende kullandim bir kutu faydasini gordum cidden..ben de 4 saatte 1 veriyorum mamayi..kaclik veriyirsun sen?belki az geliyordur,miktari arttirrsan surede uzayabilir
arı mamayı unutmamak lazım haklısın. önceden bebeği mamayla beslemek zenginlik alametiymiş. şimdi bilinçliyiz ama olmayınca olmuyormuş. yaşadım ve gördüm. ailem teselli için göğüsleri sarkmasın diye yada uykusu bölünmesin diye mama verenlerden değilsin ya diyorlar. birde tabi sütü olup bebeğine yaramayanlar da var. ilk ay bebeğimi emzirdiğimdeki mükemmel duyguyu yaşayamayacak olmak bile üzücü. şükürler olsun ki mama alacak gücümüz var. artık böyle bardağın dolu tarafını görmek lazım. allah sizlerin sütünü bebeklerinize şifa kılsın
Canim.keten tohumu al aktardan en cok omega 3 onda.
Halt etmişler, afedersiniz. İki ay emmişim. 2 bölüm bitirdim, hem de birincilikle.
Her yerde anne sütü terörü var niyeyse anlamış değilim. Kadının biri o grupta 3,5 yıldır emziriyorum demiş.10 yaşuna kadar emzirecek herhalde!
Benim de sütüm ucu ucuna yetiyor en baştan beri. 700-800 gr alıyor ayda. Ver percentili hep aşağıda.Haliyle uyumayınca mama veriyorum günde 1-2 kere. Başlarda zehir veriyorum gibi geliyordu. İnsanın psikolojisini nasıl bozuyorlarsa artık. Şimdi o kadar da umursamıyorum açıkçası. 3 ay daha emzirebilip 6 ayı tamamlarsam yeter. Zaten işe döneceğim. Sağım yapınca Allah ne verdiyse artık...
Ne kadar doğru bilmiyorum, doktorum genetik olabilir süt yetersizliği annennizi sütü olmadığı için bırakmışsınızdır dedi.
Ben yine de size naçizane olarak bira mayası tableti ve sadece bilimsel olarak kanıtlanan çemen otunı önereceğim.
Uzun oldu kusura bakmayın :)
öyle miyim bilmiyorum. lohusalık psikolojisiyle çok ağladığım günler oldu. ama vicdanım rahat olacak bundan eminim.Sen elinden geleni yapmışsın. Bazı şeyler olmayınca olmuyor. Benim de bebeklerim karnımda beslenemiyor. Ne yersem ne yaparsam yapayım olmuyor. Seninkinin tersine de sütüm yarıyor. Sağlıklı yanında. Anne sütü evet önemli ama bir annenin bebeğine verebileceği tek şey değil. Sakın suçlama kendini.Eminim çok iyi bir annesin.
benim bebeğim böyleydi. reflüsü varmış. özellikle gece uykuda kusup kustuğu geri gidince doktor ilaç verdi. bence doktoruna bir danış.Genel bir durum hep çok kusuyor balgamlı ama artık fışkırtarak kusmaya başladı doktora götürmeliymişim sizce
bu fazla giydirme meselesini de çözemiyorum bazen. kış bebeği bebeklerimiz. tamam terleyeceğine üşütüp hasta olsun der doktorlar. ama ben bile donuyorum bebeğimi nasıl çıkarayım bu havalardaArkadaşlar üzmeyin kendinizi inanın siz emzirin sık sık yetmediği yerde mama takviyesi yağın bebeğiniz gayet sağlıklıda zeki de olur buna okadar çok örnek var ki hemen yan daire oturan arkadş 2 sene sadece anne sütü ile besledi sütü taşmak onda gördüm aka aka heryeri ıslak neyse meme den kesti 1 senedir cocuk hergün hastane de bagısıklk sıfır gelişim alt seviyede cnki hiç yemek yemedi ve çok korudulr evden cıkarmayark gazla giydirerek sonuc annesi her ay hastaneye gitmektn ilaçtn bıktım diyor
Cnm keten tohumu sanirim.emzirenlere olmuyor diyetisyenle calisiyorum bn keten tohumu zencefil zerdecal srekli tuketmek yasak
Evet canım insan üzülüyo ama dediğin gibi rıZkı veren Allah biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçtaCanim bir donem benim de sutum azalmisti baya uzuluyordum sonra annem dedi ki..kizim rizki veren Allah sen kendini uzme diye. Sonra dusundum gerçekten de oyle biz sadece araciyiz. Bi kitapta okumustum 10 dk pompa 5 dk ara 10 dk.pompa 5 dk. Ara bunu emzirdiktem.sonra yap yapabildigin kadar
sanırım takip ettiğimiz gönderilerin içeriğine göre hesapları gösteriyor instagram. keşfete her girdiğimde emzirme temalı gönderiler oluyor bir süredir. emzirmenin öneminin vurgulanması güzel zira hala sütün yaramıyor mama ver diyen insanlar var. ama bu arada benim gibiler güme gidiyor.
bebeğinin aylık alımı iyi görünüyor ama açlıktan uyumadığına eminsen mama vereceksin tabi başka ne yapılır? çocuk doktorumun tabiriyle aç mı bırakacaksın?
genetik olsaydı annem bütün çocuklarını emzirmiş, bende emzirebilirdim diye düşünüyorum.
bira mayası tableti kullanıyorum. çemen otu içeren iğrenç bir çay içtim işe yaramadı. ama sadece otu tüketilmeliyse denerim elbette.
uzun olması hiç sorun değil, burda hepimiz iyi niyetle paylaşım yapıyoruz. güzel bir platform burası..
Dozunda canım onlar abartmıslardı cocuk 1 yasında bile eli yüzü dışarı acık cıkmaz mı atkı sapka nefes almayınca terliyor sonuç bronşit .. tabi bizim bebekler daha kücük şuan sarmadan cıkaramayz biraz büyürken fazla abartmamak lazımbu fazla giydirme meselesini de çözemiyorum bazen. kış bebeği bebeklerimiz. tamam terleyeceğine üşütüp hasta olsun der doktorlar. ama ben bile donuyorum bebeğimi nasıl çıkarayım bu havalarda
Canım korunuyor musunKizlar adettir deyip içimi rahatlatn yerlesme kanamasi die bsy degildr dimi
Kış olduğu için Banyoyu ritüele koymuyorum. Alt değiştirme döndüre döndüre emzirmeBanyo yaptırıyor musun canım 9 da uyusa yine ragzıyım gerçi uyutuyorm ama ısrarla geri kalkıyor saat 12 oluyor sen neler yapıyosu uykuya geçerken
canım özürlük bir durum yok ortada. zekanın önemli bir kısmı genetik zaten. eğer tüm çabama rağmen olmuyorsa allah'ın bir hikmeti muhakkak vardır.
Neden canim? Omega 3 enncok onda var. Muhtemelen kilo almamak icin olabilir mi
Kızlar rota aşısını yaptıranlar eczanelerde kolay bulunuyor mu ? Bide aldığımız da hemen yaptırmalı mıyız bir kaç saat geçse olur mu bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen
Nedenini bilmiyorum ama listelerimden onlari hep cikardi demekki yan etkisi falan var kilo aldirmiyorlar tam tersi basta keten tohumu kilo verdirmede on sirada
Benim ictigim kenevir yagi. Doktor bilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?