2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sütünün az olduğunu düşünen arkadaşlarım, kilo alımınız nasıl?
Ben de hep sütüm az diye üzülüyordum ama doktor kilo alımını yeterli buldu. Çok fazla kilo almıyor ama sınırların içinde. 700-800 gr alıyor ayda.
Belki siz de tarttırırsanız kilo alımında sorun görmeyeceksiniz.
Her ağlaması da açlıktan olmuyor bebeklern. Benim ailem sinir edihordu annrm eşim aç bu çocuk diye. Halbuki uyutmamız için bile ağlıyor bazen.

Bira mayasindannkasit hap canim solgar in..bende kullandim bir kutu faydasini gordum cidden..ben de 4 saatte 1 veriyorum mamayi..kaclik veriyirsun sen?belki az geliyordur,miktari arttirrsan surede uzayabilir
90cc veriyorum genelde.2saate kalmadan acıkıyor. Gece bidefa veriyorum 10da uyuyor 3te kalkıyor. Solgar biliyorum Birde öyle kuru maya demişlerde hiç duyan oldu mu diye merak ettim.

Ben cocuguma yetemiyorum die uzulurkn (ki bu ikinci ilkindede ayni seyleri yasadim ve cogu seyi yaptim haplar disinda. Bnda ugrasmicam dedim ama gene ugtastim haplarida kullandim okidugum herseyi yaptim gene olmadi icim birnebze bu yonden rahatki olmayisi emzirmek istememeyisimden deil) gelinimiz bence olumlu yonlerini dusunki ya mama alicak paran olmasaydi ya cocugun biberonu kabul etmeseydi dedi hakli gercekten artik ben zehir iciriyormusum gibi hissetmiyorum cnm alistim bunada sukur olan sutumede

sanırım takip ettiğimiz gönderilerin içeriğine göre hesapları gösteriyor instagram. keşfete her girdiğimde emzirme temalı gönderiler oluyor bir süredir. emzirmenin öneminin vurgulanması güzel zira hala sütün yaramıyor mama ver diyen insanlar var. ama bu arada benim gibiler güme gidiyor.

bebeğinin aylık alımı iyi görünüyor ama açlıktan uyumadığına eminsen mama vereceksin tabi başka ne yapılır? çocuk doktorumun tabiriyle aç mı bırakacaksın?

genetik olsaydı annem bütün çocuklarını emzirmiş, bende emzirebilirdim diye düşünüyorum.

bira mayası tableti kullanıyorum. çemen otu içeren iğrenç bir çay içtim işe yaramadı. ama sadece otu tüketilmeliyse denerim elbette.

uzun olması hiç sorun değil, burda hepimiz iyi niyetle paylaşım yapıyoruz. güzel bir platform burası..

öyle miyim bilmiyorum. lohusalık psikolojisiyle çok ağladığım günler oldu. ama vicdanım rahat olacak bundan eminim.

bu fazla giydirme meselesini de çözemiyorum bazen. kış bebeği bebeklerimiz. tamam terleyeceğine üşütüp hasta olsun der doktorlar. ama ben bile donuyorum bebeğimi nasıl çıkarayım bu havalarda

Evet canım insan üzülüyo ama dediğin gibi rıZkı veren Allah biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta

Canım çayından ziyade tableti var daha etkili diyorlar, eczaneden alabilirsin. Bir de boza da iç.

Bana doktorum genetik dediğinde moralim çok bozulmuştu. Ama yine de pes etmedim. Biz elimizden geleni yapalım. Olmuyorsa vardır bir sebebi...

bu fazla giydirme meselesini de çözemiyorum bazen. kış bebeği bebeklerimiz. tamam terleyeceğine üşütüp hasta olsun der doktorlar. ama ben bile donuyorum bebeğimi nasıl çıkarayım bu havalarda
Dozunda canım onlar abartmıslardı cocuk 1 yasında bile eli yüzü dışarı acık cıkmaz mı atkı sapka nefes almayınca terliyor sonuç bronşit .. tabi bizim bebekler daha kücük şuan sarmadan cıkaramayz biraz büyürken fazla abartmamak lazım

Banyo yaptırıyor musun canım 9 da uyusa yine ragzıyım gerçi uyutuyorm ama ısrarla geri kalkıyor saat 12 oluyor sen neler yapıyosu uykuya geçerken
Kış olduğu için Banyoyu ritüele koymuyorum. Alt değiştirme döndüre döndüre emzirme. Gece uykusundan önce çok emiyor. Her gün 15 dakika öne çeksen uyku saatini. Bi de akşam 9 da yatıracaksan sabah 9 dan sonra bir süre uyutma. Saatleri yavaş yavaş oturur inşallah

Kızlar rota aşısını yaptıranlar eczanelerde kolay bulunuyor mu ? Bide aldığımız da hemen yaptırmalı mıyız bir kaç saat geçse olur mu bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen

canım özürlük bir durum yok ortada. zekanın önemli bir kısmı genetik zaten. eğer tüm çabama rağmen olmuyorsa allah'ın bir hikmeti muhakkak vardır.

Kesinlikle oyle bak iiz arkadasimiza sutum tasio karnima kadar islaniyorum dio nie yengesinin sutu yok yigenine yolliyor bu bile bi neden

Neden canim? Omega 3 enncok onda var. Muhtemelen kilo almamak icin olabilir mi

Nedenini bilmiyorum ama listelerimden onlari hep cikardi demekki yan etkisi falan var kilo aldirmiyorlar tam tersi basta keten tohumu kilo verdirmede on sirada

Kızlar rota aşısını yaptıranlar eczanelerde kolay bulunuyor mu ? Bide aldığımız da hemen yaptırmalı mıyız bir kaç saat geçse olur mu bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen

Cnm benim gittigim eczanede yoktu getirttiler ve soguk saklanmasi gereken bir asi hemen yaptiramiyorsa buz torbasiyla dolaba koydum bn ertesi gun yaptirdim hic sorun olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…