2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim 2 ay oldu olmadim daha..15 gun onceydi dr kontrolum..ultrasonda baktiginda regl olacak gibi durmuyirsun demisti ama 3/4 gundur lekelenmeler oluyor..umarim olmam dahadedigin gibi ztn hassasiz bir de ustune regl olursa :)

Lekelenlenme gibi olmaz olursa baya yogun kanamam var normalde ilk gunum böyle yogun gecmezdi

Bu serum fizyolojik posetini nasil kullaniyoruz anlamadim neresinden cekecegim enjektorle

cnm sol kısımda boru gibi uzun kısımın ucu lastiktendir enjektörü.oraya sokup çekiyosun

benim bebeğim de o kadar kilo alıyor ama sütüm az diye düşünmedim hiç çünkü bebeğim emerken ağlamadı hiç ağlasa doumamış ve istediği kadar emememiş olur diye düşündüm. İstediği kadar emiyor demekki atıyorum mama alsa da o kadar cc lik bir miktar almış olacak ve mamadan dolayı daha fazla lacak kilo fazlasını kusacak zaten diye düşündüm. Doktor da 700 800 alıyorsa en az bu kadar alıyorsa sorun yok dedi bazı doktorlar 1 kilo diyo.her doktor farklı.. Tosuncuk bir bebeğim yok ama güçsüz de değil kıpır kıpır doğduğu haftadan beri kafasını kaldırıyo salık salık değil belki de kilo tutmuyo bu yüzden. Yani kısaca iyimser düşünüyorum, persentil aralığında kilosu o benm için yeterli. Ay geçtikçe yetmezse mamayı eklerim..

Kızlar rota aşısını yaptıranlar eczanelerde kolay bulunuyor mu ? Bide aldığımız da hemen yaptırmalı mıyız bir kaç saat geçse olur mu bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen

cnm soğuk zincir bir aşı. Yanında buz kütlesi koyarlar en fazla 1 - 2 saat sonra hemen soğutucuya buz dolabının, buzluğa değil. Aşı olmadan 1 gün önce.sipariş verin çünkü ellerinde hazıe olmayabilir. Hatta aşı vurduracağınız yerin yakınında bi eczaneye söyleyin siz vurduruncasıya dolapta tutarlar sizin için..

Yok canım uyumuyor maalesef sabah 9 buçuk gibi uyanıyor öğle sonuda uyuyor bide uyumadan önce az az kestiriyor öyle olunca uyumuyor tabiki

canım bana sen ne yapıyorsun diye sorulduğu için ben yaptıklarımı yazdım. ne doğru ne değil ne olmalı olmamalı her biri ayrı mesela yapamayan ne kadar coksa yapabilende o kadar cok. canım en kolay bulunan şey ve en ucuzu organık olan zaten bır çok semtın pazarında köyluler satıyor işte tam organık olmasa da aısverıs merk. alınanlardan daha guvenli bulmak niye zor olsun. ben emınım kendi yediimden cunku kendı urunumuz sen nasıl biliyorsuna cevaben söyluyorum. vlla anadolunu dagı taşı elma dolu elma da pahalı değil ya canım organıgını bulmanın nesi zor her şehirin kyu var ankaranın köylerı var istanbulun köylerı var antalyanın köyleri var organik elma derken demek istediğimiz dagda taşta köylerde ilaçsız yetişen şey adı üstünde elma bu ya en en ucuz meyve e artık bunuda bulamayacaksak hiç bir şey bulamayalım tropikal meyveden bahsetmedim ki canım aman herkes nereden bulsun üstelik herkesin durumu aynı mı nasıl alabisin desin. elma bu ya her şekilde bulunur bir özelliği yok yani. nasıl yetiştirilir organiğe cevapta ilaç vermeden yetiştirilir hepsi bu yani kurtlu elma dan bahsediyırum

polemiklik bir durum yok canım zaten
ben özel bir yiyecekten bahsetmedim ki ... sütün nasıl yağlı oluyor sorusuna da ceviz yiyorum kendi bahçemizin cevizi dedim o kadar

ceviz alamayan ne kadar coksa alabilen de o kadar cok buunmaz bir şey değil

canım şehirlerin paarlarına köylüler getiriyor ya d aher şehirde köy pazarları var mutlaka vardır olduğun yerde bir sor pazarlarda

tunaberkim bende 39.gün olmuştum canım ilkinde şimdi 2 ayı geçti geçen hafta 1 gün leke oldu adet olcam diye seviniyodum devamı gelmedi

Masallah 9 da uyumasi cok iyiymis. Sonrasinda esinle bi film izlersin kendine zaman ayirirsin. Bizimki daha gec uyuyoordu simdi hastanede iyice bozuldu duzen nasil toparlayacagiz bakalim
Ben çok çektim uykudan. Yerine koyunca 10 dakika sonra uyanıyordu. Gaz sancısının bitmesi mi, hamak beşik mi, emzik mi hangisi işe yaradı bilemiyorum birden uyumaya başladı. Uyusunlar ya uyumayınca çok zor

Dreamfeeding duyan ya da uygulayan var mı arkadaşlar?
Biz onu yapamıyoruz canım benim oğlum zaten karnını doyurup gece 10-11 gibi derin uykuya dalıyor sabahta 8-9 gibi uyanıyor. Ama yapan arkadaşlarım var faydasını gördüklerini söylediler gece uyanmadan Sabaha kadar uyuyorlarmış o şekilde

10-11de yatınca gece hiç uyanmıyor mu birde anne sütü mü alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…