- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.361
Canım benim kızımda hep 9 gibi uyur..bende. gece 12 gibi yatağa girmeden kızımı emziriyorum.sabah 8 buçukta uyanıyor....bizim uyku düzenimiz var..gece bi yada iki defa süt için uyanıyor veriyorum uyuyor tekrar.Dreamfeeding in ne olduğunu baktım şimdi meğer ben yapıyormuşum :) bazen kızımı 10 da uyutuyorum ama ben hemen uyumuyorum. 12 gibi yatmaya gittiğimde kızımı uyandırmadan emzirip yerine koyuyorum. Böylece daha uzun süre uyuyor. Ama çok derin uykudaysa emmiyor bazen memeyi ağzına soksam bile :)
Gündüz çok az uyudu akşam 8den beri yatak odasında uyutmaya çalışıyrm uyutuyorum 10 dk demen gibi çok yorldmBen çok çektim uykudan. Yerine koyunca 10 dakika sonra uyanıyordu. Gaz sancısının bitmesi mi, hamak beşik mi, emzik mi hangisi işe yaradı bilemiyorum birden uyumaya başladı. Uyusunlar ya uyumayınca çok zor
Hmm ben organik elma organik ayva organik ceviz organik meyve diye yazdın ve yiyeceklerden çok organikliğinin üzerinde durdun sandım. Yani pazardan alsakta oluyor. Ben o kısmı anlayamamisim.canım bana sen ne yapıyorsun diye sorulduğu için ben yaptıklarımı yazdım. ne doğru ne değil ne olmalı olmamalı her biri ayrı mesela yapamayan ne kadar coksa yapabilende o kadar cok. canım en kolay bulunan şey ve en ucuzu organık olan zaten bır çok semtın pazarında köyluler satıyor işte tam organık olmasa da aısverıs merk. alınanlardan daha guvenli bulmak niye zor olsun. ben emınım kendi yediimden cunku kendı urunumuz sen nasıl biliyorsuna cevaben söyluyorum. vlla anadolunu dagı taşı elma dolu elma da pahalı değil ya canım organıgını bulmanın nesi zor her şehirin kyu var ankaranın köylerı var istanbulun köylerı var antalyanın köyleri var organik elma derken demek istediğimiz dagda taşta köylerde ilaçsız yetişen şey adı üstünde elma bu ya en en ucuz meyve e artık bunuda bulamayacaksak hiç bir şey bulamayalım tropikal meyveden bahsetmedim ki canım aman herkes nereden bulsun üstelik herkesin durumu aynı mı nasıl alabisin desin. elma bu ya her şekilde bulunur bir özelliği yok yani. nasıl yetiştirilir organiğe cevapta ilaç vermeden yetiştirilir hepsi bu yani kurtlu elma dan bahsediyırum
polemiklik bir durum yok canım zaten
ben özel bir yiyecekten bahsetmedim ki ... sütün nasıl yağlı oluyor sorusuna da ceviz yiyorum kendi bahçemizin cevizi dedim o kadar
ceviz alamayan ne kadar coksa alabilen de o kadar cok buunmaz bir şey değil
Ayn bizim durum öldüm resmen denemedigim yontem kalmadi uyumuyor ya. Ck derin dalmis gibi gorunuyor yataga koyuyorum yatmak cn yataga giriyorum sirtim yataga deger degmezz uyaniyoGündüz çok az uyudu akşam 8den beri yatak odasında uyutmaya çalışıyrm uyutuyorum 10 dk demen gibi çok yorldm
Can'ım benim ki 15 eylül doğumlu 90 zor bitiyorNe kadarlik 90 cc az geliyordur..120 lik veriyordum,dr da artirabilirsin desi cunku emme ve mamaya ragmen kilo alimi dusuk bir bebek..1 haftadir falan 150 ye cikardim ben.eger cok emdiyse 120 ama gece uyumadan 150 veriyirum..120 lik deneyebilirsin bence sende
Bende sadece yemek yapiyorum:))Kızlar ben bebeğimi uyuttuktan sonra ertesi günün yemeğini yapıyorum. Yoksa eşim gelene kadar açlıktan sefil oluyorum resmen :) sizler nasıl yemek yapabiliyorsunuz ? Temizliğin t sini bile yapamıyorum ben. Sadece haftasonu eşim bebeği tutuyor ben evi silip süpürüyorum o kadar.
ben böyle sagıyorumm ara vererek cok faydasını göruyorummCanim bir donem benim de sutum azalmisti baya uzuluyordum sonra annem dedi ki..kizim rizki veren Allah sen kendini uzme diye. Sonra dusundum gerçekten de oyle biz sadece araciyiz. Bi kitapta okumustum 10 dk pompa 5 dk ara 10 dk.pompa 5 dk. Ara bunu emzirdiktem.sonra yap yapabildigin kadar
Süpürge vileda eşimden.banyo toz alma benden.Bende sadece yemek yapiyorum:))
Temizkik hafta sonu esimle. Yemegjde uykudayken. Ancak yetiyor zaten
Canım allah yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla bu süreci atlatınMerhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum,eşimin işleriyle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz..
O kadar üzgünüm ve çaresizimki sadece Rabbim evlatlarım için hayırlısıyla bu sıkıntılarımızı gidermesi için dua ediyorum...
Bu süreçte 2 okullu kızım var belki hatırlarsınız onlarla ilgilenmeye ve belli etmemeye çalışıyorum,bir yandan da minnoşuma yetmeye...
Minnoşumla geçen uykusuz gecelerime birde hüzün eklendi...
Rabbim öncelikle sağlık versin evlâtlarımıza,ve tabiki onlar için bize...
Yazımı okuyanlar bir defada olsa içinden bizim için bu süreçten hayırlısıyla çıkmamızı geçirirse dualarınızda olmuş oluruz kızçelerimle...
Hepinize kolaylıklar diliyorum...
oğlumuna ateşi çıkmaya basladı hemen serınlıge temız havaya cıkardım 5 dk sonra yuzunu soguk suyla ıslatılmıs mendille sildim. oda sıcaklıgı 25-27 gıbıyken zıbınıyla 15 dk bıraktım ateşi hemen düştü boşuna şurup vermedım böylece ayrıca dediğin gşbş emzirdim sık sık baktım ateş hemen düştü38,5 olmuştu en son hemen fitili verdim. Fitille birlikte hooop kakasını yaptı yatağı yorganı batırdı :) poposunu uyardı galiba fitil. Sonra bir tane daha verdim. Bol bol emzirdim yarım saate düşmeye başladı ateşi. Şimdi normale döndü zaten. Çöl teşekkür ederim canım
ben de olmadım 2.5 ay olduBen adet olmadım ya 2 ay geçti
rota zehirli ishal asısı canımmDeğil başka bir isim söyledi doktor ama unuttum
merak edi okudumm sevmedım ben şimdilik bebeğimi takip edeceğim güven kazanıp tam uyum sağlayana kadar iç güdüsel yaptıgı her şeyı destekleme taraftarıyım egıtım zamanı şimdi değilll kesinlikle değil tabu bu benım fikrimmmDreamfeeding duyan ya da uygulayan var mı arkadaşlar?
tebrık ederım duruma cözüm getırmıssınSüpürge vileda eşimden.banyo toz alma benden.
Yemekleri kızım uyuduğunda yapıyorum ya da eşim evde kızımızı oyalarken yapıyorum
Yemekleri sıcakken kavanozlara koyuyorum konserve gibi oluyor dolapta 10 gün kadar dayanıyor.kahvaltı içim geceden sandviç hazırlıyorum kızımdan fırsat bulunca yiyorum.salata yaptığımda biraz fazla yapıyorum yağlamadan dolapta saklıyorum ertesi gün yiyoruz.
yanı bahceden topladım demek istemiştim ben organıkten kastım ilaçsız meyve işte tabı tabı köylulerden al onlarında cogu ılaclamaz zaten her şehirde köy pazarları var canımHmm ben organik elma organik ayva organik ceviz organik meyve diye yazdın ve yiyeceklerden çok organikliğinin üzerinde durdun sandım. Yani pazardan alsakta oluyor. Ben o kısmı anlayamamisim.
ben haftada bır kere öylesıne bır toparlıyrum temızlık falan yok yanı yemekte yapmıyorum eşim yapıyor ne yaparsa artık bol bol yeşillik, meyve, laktozsuz süt, ceviz, elma suyu, ayva suyu, kahvaltı......gıbı şeylerle dolduruyorum boşlukları zeytın ve yumurtada yemeye calısyorum normalde cok yemek yıyen bırı degılım ama bebegımın ıcın hamıleıgımın basındna berı aktıf yıyorum cocuk besınsız kalmasın dıyeKızlar ben bebeğimi uyuttuktan sonra ertesi günün yemeğini yapıyorum. Yoksa eşim gelene kadar açlıktan sefil oluyorum resmen :) sizler nasıl yemek yapabiliyorsunuz ? Temizliğin t sini bile yapamıyorum ben. Sadece haftasonu eşim bebeği tutuyor ben evi silip süpürüyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?