2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dreamfeeding in ne olduğunu baktım şimdi meğer ben yapıyormuşum :) bazen kızımı 10 da uyutuyorum ama ben hemen uyumuyorum. 12 gibi yatmaya gittiğimde kızımı uyandırmadan emzirip yerine koyuyorum. Böylece daha uzun süre uyuyor. Ama çok derin uykudaysa emmiyor bazen memeyi ağzına soksam bile :)

Canım benim kızımda hep 9 gibi uyur..bende. gece 12 gibi yatağa girmeden kızımı emziriyorum.sabah 8 buçukta uyanıyor....bizim uyku düzenimiz var..gece bi yada iki defa süt için uyanıyor veriyorum uyuyor tekrar.

Ben çok çektim uykudan. Yerine koyunca 10 dakika sonra uyanıyordu. Gaz sancısının bitmesi mi, hamak beşik mi, emzik mi hangisi işe yaradı bilemiyorum birden uyumaya başladı. Uyusunlar ya uyumayınca çok zor
Gündüz çok az uyudu akşam 8den beri yatak odasında uyutmaya çalışıyrm uyutuyorum 10 dk demen gibi çok yorldm

Hmm ben organik elma organik ayva organik ceviz organik meyve diye yazdın ve yiyeceklerden çok organikliğinin üzerinde durdun sandım. Yani pazardan alsakta oluyor. Ben o kısmı anlayamamisim.

Gündüz çok az uyudu akşam 8den beri yatak odasında uyutmaya çalışıyrm uyutuyorum 10 dk demen gibi çok yorldm
Ayn bizim durum öldüm resmen denemedigim yontem kalmadi uyumuyor ya. Ck derin dalmis gibi gorunuyor yataga koyuyorum yatmak cn yataga giriyorum sirtim yataga deger degmezz uyaniyo
Belim kptu resmen kaburgalarim omurgam sizliyoor

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum,eşimin işleriyle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz..
O kadar üzgünüm ve çaresizimki sadece Rabbim evlatlarım için hayırlısıyla bu sıkıntılarımızı gidermesi için dua ediyorum...
Bu süreçte 2 okullu kızım var belki hatırlarsınız onlarla ilgilenmeye ve belli etmemeye çalışıyorum,bir yandan da minnoşuma yetmeye...
Minnoşumla geçen uykusuz gecelerime birde hüzün eklendi...
Rabbim öncelikle sağlık versin evlâtlarımıza,ve tabiki onlar için bize...
Yazımı okuyanlar bir defada olsa içinden bizim için bu süreçten hayırlısıyla çıkmamızı geçirirse dualarınızda olmuş oluruz kızçelerimle...
Hepinize kolaylıklar diliyorum...

Can'ım benim ki 15 eylül doğumlu 90 zor bitiyor

Bende sadece yemek yapiyorum:))
Temizkik hafta sonu esimle. Yemegjde uykudayken. Ancak yetiyor zaten

ben böyle sagıyorumm ara vererek cok faydasını göruyorumm

Bende sadece yemek yapiyorum:))
Temizkik hafta sonu esimle. Yemegjde uykudayken. Ancak yetiyor zaten
Süpürge vileda eşimden.banyo toz alma benden.
Yemekleri kızım uyuduğunda yapıyorum ya da eşim evde kızımızı oyalarken yapıyorum
Yemekleri sıcakken kavanozlara koyuyorum konserve gibi oluyor dolapta 10 gün kadar dayanıyor.kahvaltı içim geceden sandviç hazırlıyorum kızımdan fırsat bulunca yiyorum.salata yaptığımda biraz fazla yapıyorum yağlamadan dolapta saklıyorum ertesi gün yiyoruz.

Canım allah yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla bu süreci atlatın

oğlumuna ateşi çıkmaya basladı hemen serınlıge temız havaya cıkardım 5 dk sonra yuzunu soguk suyla ıslatılmıs mendille sildim. oda sıcaklıgı 25-27 gıbıyken zıbınıyla 15 dk bıraktım ateşi hemen düştü boşuna şurup vermedım böylece ayrıca dediğin gşbş emzirdim sık sık baktım ateş hemen düştü

Dreamfeeding duyan ya da uygulayan var mı arkadaşlar?
merak edi okudumm sevmedım ben şimdilik bebeğimi takip edeceğim güven kazanıp tam uyum sağlayana kadar iç güdüsel yaptıgı her şeyı destekleme taraftarıyım egıtım zamanı şimdi değilll kesinlikle değil tabu bu benım fikrimmm

tebrık ederım duruma cözüm getırmıssın

Hmm ben organik elma organik ayva organik ceviz organik meyve diye yazdın ve yiyeceklerden çok organikliğinin üzerinde durdun sandım. Yani pazardan alsakta oluyor. Ben o kısmı anlayamamisim.
yanı bahceden topladım demek istemiştim ben organıkten kastım ilaçsız meyve işte tabı tabı köylulerden al onlarında cogu ılaclamaz zaten her şehirde köy pazarları var canım

ben haftada bır kere öylesıne bır toparlıyrum temızlık falan yok yanı yemekte yapmıyorum eşim yapıyor ne yaparsa artık bol bol yeşillik, meyve, laktozsuz süt, ceviz, elma suyu, ayva suyu, kahvaltı......gıbı şeylerle dolduruyorum boşlukları zeytın ve yumurtada yemeye calısyorum normalde cok yemek yıyen bırı degılım ama bebegımın ıcın hamıleıgımın basındna berı aktıf yıyorum cocuk besınsız kalmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…