2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
@Gunesulas ben be zaman uyurken emZirsem emzirme sonunda kızım uyandı,o yüzden uyanana kadar elleşmiyprum
Gece uyuduğunda en az 3 saat kesintisiz uyuyo mesele benim kızı derin uykuya geçirmekte.
oğlum artık ıyıce gece uykusuna gectı aslında karnımdayken bıle gece gunduz farkını bılıyordu sadece ılk zamankar cok uyanıyor aglıyordu gaz yuzunden tabı acıktıgı ıcınde artık gece kendım uyandırmadan kucagıma alıp memeye verıyorum emıp gerı dalıyor hatta sabah tekrar tekrar emzırıp aksam 4 kadar bıle uyutmaya başladım sadece gece 12-2 arası uykuya zor geçiyor ama geçincede uyuyor arık

doktor 5-4 saat kesintisiz uyusun ıyı olur dedi

kızlar, ben bebeğimin yüzüne bakarak uzun uzun masal uydurup anlatıyorum göz temasımı hiç kesmiyorum sesimi alçaltıp yükseltiyorum, mimik yapıyorum, mesela kuş ucuyor derken elimle süzülüyor gibi hareket yapıyorum bebeğim resmen taklit ediyor uzun uzun cevap verıyor sankı o da katılıyor bana öyle agu bugu değil cümle kurar gibi sesini yükseltiyor aniden alçaltıyor sankı taklıt ediyor heyecanlanıyor gülüyor. görseniz bu konuşmaya çabalıyor dersiniz dudaklar öne cıkarıyor kafasını kaldırıyor yüzüyle mimik yapıyor . tüm bunlar için erken mi yoksa sizlerin bebeğinde de bu ve benzeri gelişmeler var mı ?
dün sesli kahkaha attı cok şaşırdık babasıyla babası başka odadan sesini duyup koştu geldi tuhaf oldum ağladımm

Canim sikintilariniz kus olup ucup gitsin Allah hayirli kapilar acsin insallah. İcini ferah tutup duani et. Bu gibi durumlarda en onemli sey tevekkul

Kızlar malum kış geldi artık Evleriniz kaç derece ve bebişler ne giyiyor. Benim 22 -24 arasu genelde. Bebeğime tam olarak en alta çorap üstüne uzun kollu zıbın ve bir patikli alt. Üstede kalın bi takım o kadar. Gerekirse penye yelek bazen. Az mı ki

Bu arada adet konuşulmuş bende iki buçuk ayda oldum yoğun bi şekilde. Çok Merak ediyorum bundan sonraki süreci periyodum nasıl olacak. Eskisi gibi mi. Olanlar eskisi gibi mi oldu

Bizim evde 23/24 derece..ben de senin gibi giydiriyorum..patikli alt,ustune corap (bir normal birde ustune orme yun corap),uzun kollu zibin..ustune de tulum,tulum kalin degilse yelek.

Minnosun kismetiyle gelmistir..isallah bir an once hersey yoluna girer..sen moralini yuksek tutmaya calis..yavrularinin sana ihtiyaci var,onlar icin guclu olmalisin..

Benim hala yemekleri annem yapip getiriyor veya eve geldiginde yapiuor saolsun.ben birkac kez makarna yaptim sdc..detayli temizlik degil ama supurge yapabiliyorum arada..ilk zamanlar tuvalete ,yemek yemeye zor vakit buluyorum..allahtan buyudukce oyun halisinda gecirdigi vakit artti da biraz rahatladim,

Bende yemekleri akşam uyuttuktan sonra yapıyorum. Evi toparlamayı beraber yapıyoruz biryere yatırıp sohbet ediyorum o da beni izliyor. Uzaklaşacaksam avizeyi sallıyorum ona bakıyor. Süpürgeyi öğle uykusu sırasında yapıyorum çünkü çıt sesine uyanan bebeğim süpürgeyle evi yıksam uyanmıyor. Uyanıkken sevmiyor o sesi. Süpürge sonrası hemen duşa giriyorum çıktığımda ağlamak üzere oluyor. Silme ve toz almayı da geceye bırakıyorum. Ütü masası 3gün açık maalesef, nezaman olursa.

Bizim evde 23/24 derece..ben de senin gibi giydiriyorum..patikli alt,ustune corap (bir normal birde ustune orme yun corap),uzun kollu zibin..ustune de tulum,tulum kalin degilse yelek.

Kizlar bunlari okuyunca ne kadar az giydirDigimi farkettim. Ama doktor oda sicakligi 22/24 ise kendinle ayni giydirebilirsin demisti kafam karisti suan

Ayn bizim durum öldüm resmen denemedigim yontem kalmadi uyumuyor ya. Ck derin dalmis gibi gorunuyor yataga koyuyorum yatmak cn yataga giriyorum sirtim yataga deger degmezz uyaniyo
Belim kptu resmen kaburgalarim omurgam sizliyoor
Aynı ve arada benim kızda var öğlen yarım saat uyudu Allahtn hemen yemek yaptm bebek kucagımda diğerini yediriyorum meyvesini falan soyuyorum kendisi yiyor kızım iyi ki bebek şimdi olmuş kızım 2 sene sonra ilk okula baslıck ozaman bebek düşünemiyorum dersleri yapamazdk babamız ilgili ama dönem dönem çok yogun oluyor işi geç gelmek zorunda oda yardımcı olamıyor ozaman hepsi bende zor oluyo

Canım Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar inşallah bi an önce geçer sıkıntılarınız

Aynı şekil canım yeterli bence fazla olunca terliyor benim bebek sevmiyor çok sıcak

Kizlar bunlari okuyunca ne kadar az giydirDigimi farkettim. Ama doktor oda sicakligi 22/24 ise kendinle ayni giydirebilirsin demisti kafam karisti suan
Canım biz hareket içindeyiz benim bildiğim biz nasıl giyiniyorsak 1 kat fazla giydirilir bebek :) kızım 3 bucuk yasında ona bu sene tek giydirmeye basladım oda iki kattı geçen sene cocuklar üşür bence

Canim her şerde bir hayir vardir. Rabbim hayirli kapilar açsın size. Esim de gecen yil cok problem yasadi daha az maasla baska bir işe girdi. Suan maasi az ama kafasi rahat biz de rahatız. O an uzuldu ama suan iyi ki bu iste diyoruz ikimizde. Bizim kotu gördüğümüz sey aslinda bizim icin daha iyiydi.
Benim ev suan 22 derece. altinda askili body var ustunde alt ust kadife takim var. Tek takım o kadar. Ben cok giydirince terliyor bu sefer terleyip hasta olcak diye korkuyorum.

Kızlar giyim konusu açılmış okuyunca kafam karıştı. Ben içe yarım kollu zıbın, üste tulum, ek olarak çorap giydiriyorum. Geceleri de tek kat battaniye örtüyorum. Ev 23-24 derece kombili. İlk günler Hemşireler ve doktorlar direk soy bu çocuğu bu kadar giydirilmez diyorlardı. Hava soğusa da kombileri açtık sonuçta. Evin sıcaklığını doğduğundan beri kontrol ediyorum.
Not: ben ekim annesiyim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…