2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ev 23 derece ben uzun kollu zıbın altına külotlu corap üstüne uzun tulum. Çok mu acaba

Kızlar bebeğim emzikle uyuyor ağzından düşerse eğer uyanıyor hemen. Böyle olan var mı yani uykuya daldı sanıp emziği çıkardığımda bes dk sonra ağlıyor uyanıyor

Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Walla bitaneyle yapamiyorum ben. iki ve daha fazla cocugu olanlari ayakta alkisliyorum

Benim de bu sekilde kizlar. Peki gece uyandiginizda elleri ve yanaklari soguk oluyor mu ? Artik yarim kundak yaptirmiyor bizimki sinirlenip uyandiriyor kendini kollari icerde olunca. Olmayinca da geceleri usuyor gibime geliyor? Sizde nasil

Benim de bu sekilde kizlar. Peki gece uyandiginizda elleri ve yanaklari soguk oluyor mu ? Artik yarim kundak yaptirmiyor bizimki sinirlenip uyandiriyor kendini kollari icerde olunca. Olmayinca da geceleri usuyor gibime geliyor? Sizde nasil

Yarim kundaktan kastim kollari disarida. Ustune battaniyeyide kollari disarda kalacak sekilde ortuyorum. Bundan bir ay evvel kollari icinde kundakliyken kizim gece kolunu cikarmis kundaginida kafasina cekmis resmen bogusuyordu. Sesine hemen uyandim.kipkirmizi olmustu. Allah korusun derin uykuda filan olsam ne olurdu bilmiyorum....
Ondan beridir hem kundagi hem battaniyeyi kollarini disarda birakacak sekilde ortuyorum.
Annem der ki bebekler ayaklarindan ve karnindan usur. Oralari sicak tutarsan elden yuzden bir sey olmaz der. Bende annemin dedigini yapiyorum .birde benim yatak oda da kombi yanmiyor.

M Mry Mry benimki de ellerini içerde sevmiyor. Gaz sancısı olduğundan bazen ellerini çok sıkıyor o zamanlar sanırım kan dolaşımı azaldığından soğuk oluyor. O zaman zıbınının kendi eldivenini takıyorum. Yanaklar ve burun soğumuyor. Burun önemli dediler bana

Kaç aylık canım senin çok güzel bişey demi insan mutlu oluyo onlar bişeyler öğrendikçe bizimki de iki gündür sağ tarafına dönüyo 4 gün sonra 3 aylık olcak şuan erken sanki ama tam yapamasada yarım dönüyo hareketli şeyler dikkatini çekiyo babasıyla oyun oynamaya başladık onlar hoşuna gidiyo babası uzaklaştırıp ben yakalamaya çalışıyorum dün çok hoşuna gitti

Anladim canim benim dedgim yarim kundan elleri icerde ayak kismi gevsek olandi. Annenin bilgisi iyi oldu :) kollari usuyo mu diye merak ediyordum hep.
Peki bebis yatak odanizda mi yatiyor.

Anladim canim benim dedgim yarim kundan elleri icerde ayak kismi gevsek olandi. Annenin bilgisi iyi oldu :) kollari usuyo mu diye merak ediyordum hep.
Peki bebis yatak odanizda mi yatiyor.

Evet canim yatak odamda anne yani besikte benim tarafta yatiyor.bebkler nasil alisirsa oyle giduyor galiba.
Aslinda kombiyi 1 ya da 2 de yakiyorduk. Tam bebej dogdu kombi bozuldu. Yatak odamizdaki peteği hemen yapamadik. 15 gun gecti. Baktik heoimiz alistik ondan beridir hic yakmadik.

Yok canım benimkinin eli kıpraşırken soğuk ama uykudan uyanınca sıcacık

Oğlum da ellerini sardırmıyo bende senin gibi örtüyorum yoksa kıpırdarken boğmaya çalışıyor kendini

Ya benim oğlan geçe 1 de uyudu genele hep böyle uyuyor Erkene çekmeye çalışıyorim ama daha başarılı olmadım bugünde acayip bişi var uyanıyo emiyo uyuyo saat oldu bu saat toplasanız yarım saat uyanık kaldı uyuyo şu an

Ben bir videoda ensesi ve ayaklari onemli diye duydum hep enseden bakiyorum. Elerri gündüz kipir kipir oluyor soguk oluyor. Ama gece sicacik oluyor. Ellerini baz almiyorum ben eller genelde soguk. Ben de gece yarim kundak yapiyorum yoksa eller disarda olunca uyandiriyor kendini. Ayaklari serbest oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…