- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.421
Bizim evde 23 ben senin yanında bayaaaa çok giydiriyorum bilemedim :))Kızlar giyim konusu açılmış okuyunca kafam karıştı. Ben içe yarım kollu zıbın, üste tulum, ek olarak çorap giydiriyorum. Geceleri de tek kat battaniye örtüyorum. Ev 23-24 derece kombili. İlk günler Hemşireler ve doktorlar direk soy bu çocuğu bu kadar giydirilmez diyorlardı. Hava soğusa da kombileri açtık sonuçta. Evin sıcaklığını doğduğundan beri kontrol ediyorum.
Not: ben ekim annesiyim bu arada
Canım salgın bu havada benm kızda öldürüyor sıcak ballı süt yapıyorum birde çok öksürürse kasıga bal karabiber limon sık hemen kesiyor öksürüğüKızlar 4 yaşındaki oğlumun kuru öksürüğü var uyutmuyor onu tavsiyeniz var mı
Çok saol canım cok arastırdım inanılmaz faydalı bu yag, bir zararı yok diyor. Doktorlar da cok bilmez bu yagı muhtemelen. Bana yazabilir misin öğrenince,
Çok teşekkür ederim o kadar çok duaya ihtiyacım varki..Cerdil Canim Allah yardımcınız olsun sıkıntılarından kurtarsin inşaallah
Haklısın her şer de bir hayır vardır.Canim her şerde bir hayir vardir. Rabbim hayirli kapilar açsın size. Esim de gecen yil cok problem yasadi daha az maasla baska bir işe girdi. Suan maasi az ama kafasi rahat biz de rahatız. O an uzuldu ama suan iyi ki bu iste diyoruz ikimizde. Bizim kotu gördüğümüz sey aslinda bizim icin daha iyiydi.
Benim ev suan 22 derece. altinda askili body var ustunde alt ust kadife takim var. Tek takım o kadar. Ben cok giydirince terliyor bu sefer terleyip hasta olcak diye korkuyorum.
Allah razı olsun cnm...Canım Allah bi kapıyı kapatır diğerini açar inşallah bi an önce geçer sıkıntılarınız
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..Minnosun kismetiyle gelmistir..isallah bir an once hersey yoluna girer..sen moralini yuksek tutmaya calis..yavrularinin sana ihtiyaci var,onlar icin guclu olmalisin..
Ayy yarım kundak öle mi oluyorBen bir videoda ensesi ve ayaklari onemli diye duydum hep enseden bakiyorum. Elerri gündüz kipir kipir oluyor soguk oluyor. Ama gece sicacik oluyor. Ellerini baz almiyorum ben eller genelde soguk. Ben de gece yarim kundak yapiyorum yoksa eller disarda olunca uyandiriyor kendini. Ayaklari serbest oluyor.
Canım emin ol vardır bi hayr. Allah yardımcınız olsun inşallah.Haklısın her şer de bir hayır vardır.
Zaten bizim kendi işimiz iflas gibi bir durum yaşıyoruz.
Rabbim her masumun işini kolaylaştırsın inşallah..
Teşekkür ederim cnm..
Evet canim benim yaptigim yarim kundakta ayaklari serbest istedigi gibi hareket ettiriyor. Kollari sıkı onu acip kendini uyandirmiyor oyle. Bak bunun gibi mesela. Hatta ben d hareketini yapmiyorum. Ayaklari serbest oluyor. Kalca cikikligi icin yarim kundak daha saglikli diye biliyorumAyy yarım kundak öle mi oluyorbende tam tersi ayaklarını sarıyorum elleri gevşek. Yarım kundak yapıyorum sanıyordum
Anne sütü de alıyor mama da takviye veriyoruz canım sırf anne sütü aldığı zamanlarda da sabaha kadar uyuyordu. Mamayı da bir ara kesmiştik şimdi çalışmaya başladığım için tekrar vermek sorunda kaldık gün içinde10-11de yatınca gece hiç uyanmıyor mu birde anne sütü mü alıyor
Anne sütü alıyor mu canım biz de 13 Eylül doğumluyuz anne sütü almadığı zaman sadece mama 180 cc rahat bitiriyorCan'ım benim ki 15 eylül doğumlu 90 zor bitiyor
Çok sağol canım inşallah benim oğlan yaptırır ellerini hiç sardırmıyo daEvet canim benim yaptigim yarim kundakta ayaklari serbest istedigi gibi hareket ettiriyor. Kollari sıkı onu acip kendini uyandirmiyor oyle. Bak bunun gibi mesela. Hatta ben d hareketini yapmiyorum. Ayaklari serbest oluyor. Kalca cikikligi icin yarim kundak daha saglikli diye biliyorum
Tek öğünde mi 180cc gün boyu kaç defa mama veriyorsunuzAnne sütü alıyor mu canım biz de 13 Eylül doğumluyuz anne sütü almadığı zaman sadece mama 180 cc rahat bitiriyor
Ayy bende bende:))Ayy yarım kundak öle mi oluyorbende tam tersi ayaklarını sarıyorum elleri gevşek. Yarım kundak yapıyorum sanıyordum
Anne sütü de alıyor canım. Kaç saat ara ile veriyonsunAnne sütü alıyor mu canım biz de 13 Eylül doğumluyuz anne sütü almadığı zaman sadece mama 180 cc rahat bitiriyor
Çanım bende senden gördüm sağlıklı besleniyorumAyy bende bende:))
Ben de öyle giydiriyorum biraz sıcak olunca kafasından çok terliyorKızlar giyim konusu açılmış okuyunca kafam karıştı. Ben içe yarım kollu zıbın, üste tulum, ek olarak çorap giydiriyorum. Geceleri de tek kat battaniye örtüyorum. Ev 23-24 derece kombili. İlk günler Hemşireler ve doktorlar direk soy bu çocuğu bu kadar giydirilmez diyorlardı. Hava soğusa da kombileri açtık sonuçta. Evin sıcaklığını doğduğundan beri kontrol ediyorum.
Not: ben ekim annesiyim bu arada
Teşekkür ederim duanıza kattığınız için..Canım emin ol vardır bi hayr. Allah yardımcınız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?