2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizim evde 23 ben senin yanında bayaaaa çok giydiriyorum bilemedim :))

Çok saol canım cok arastırdım inanılmaz faydalı bu yag, bir zararı yok diyor. Doktorlar da cok bilmez bu yagı muhtemelen. Bana yazabilir misin öğrenince,

Cnm emzirdiginnicin kenevir yagida keten tohumuda olmaz dedi diyetisyen

Haklısın her şer de bir hayır vardır.
Zaten bizim kendi işimiz iflas gibi bir durum yaşıyoruz.
Rabbim her masumun işini kolaylaştırsın inşallah..
Teşekkür ederim cnm..

Minnosun kismetiyle gelmistir..isallah bir an once hersey yoluna girer..sen moralini yuksek tutmaya calis..yavrularinin sana ihtiyaci var,onlar icin guclu olmalisin..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
İnşallah dediğin gibi kısmatiyle gelmiştir minnoşum.
Buda geçecek inşallah ..

Ayy yarım kundak öle mi oluyor bende tam tersi ayaklarını sarıyorum elleri gevşek. Yarım kundak yapıyorum sanıyordum

Haklısın her şer de bir hayır vardır.
Zaten bizim kendi işimiz iflas gibi bir durum yaşıyoruz.
Rabbim her masumun işini kolaylaştırsın inşallah..
Teşekkür ederim cnm..
Canım emin ol vardır bi hayr. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Ayy yarım kundak öle mi oluyor bende tam tersi ayaklarını sarıyorum elleri gevşek. Yarım kundak yapıyorum sanıyordum
Evet canim benim yaptigim yarim kundakta ayaklari serbest istedigi gibi hareket ettiriyor. Kollari sıkı onu acip kendini uyandirmiyor oyle. Bak bunun gibi mesela. Hatta ben d hareketini yapmiyorum. Ayaklari serbest oluyor. Kalca cikikligi icin yarim kundak daha saglikli diye biliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20171207-170304.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 60
10-11de yatınca gece hiç uyanmıyor mu birde anne sütü mü alıyor
Anne sütü de alıyor mama da takviye veriyoruz canım sırf anne sütü aldığı zamanlarda da sabaha kadar uyuyordu. Mamayı da bir ara kesmiştik şimdi çalışmaya başladığım için tekrar vermek sorunda kaldık gün içinde

Çok sağol canım inşallah benim oğlan yaptırır ellerini hiç sardırmıyo da

Ben de öyle giydiriyorum biraz sıcak olunca kafasından çok terliyor

Cerdil Rabbim darda bırakmasın inşallah benimde haftaya iş başı yapmam gerekiyordu çok üzülüyordum oğlum kimsede durmuyor uyumuyor nasip ya yatırımlık aldıgımız ev vardı borcunu ödüyorduk alıcısı çıktı satıldı böylelikle kuzuma kendim bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…