- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.441
Uyandırmadan emziriyorum diyorsun ya işte o dreamfeeding oluyor. Uyku eğitimi değil de bu uyandırmadan emzirip daha uzun uyumasını sağlamak için düşünüyorum. Uyku eğitimi bana da uymuyor ama yapanı da eleştirmemoğlum artık ıyıce gece uykusuna gectı aslında karnımdayken bıle gece gunduz farkını bılıyordu sadece ılk zamankar cok uyanıyor aglıyordu gaz yuzunden tabı acıktıgı ıcınde artık gece kendım uyandırmadan kucagıma alıp memeye verıyorum emıp gerı dalıyor hatta sabah tekrar tekrar emzırıp aksam 4 kadar bıle uyutmaya başladım sadece gece 12-2 arası uykuya zor geçiyor ama geçincede uyuyor arık
doktor 5-4 saat kesintisiz uyusun ıyı olur dedi
Ben hiç açmam yatak odamda peteği. Sıcakta asla uyuyamıyorumEvet canim yatak odamda anne yani besikte benim tarafta yatiyor.bebkler nasil alisirsa oyle giduyor galiba.
Aslinda kombiyi 1 ya da 2 de yakiyorduk. Tam bebej dogdu kombi bozuldu. Yatak odamizdaki peteği hemen yapamadik. 15 gun gecti. Baktik heoimiz alistik ondan beridir hic yakmadik.
Cevizin arasındaki kabuk varya kelebek şeklinde onu suda bekletip suyunu içir. Kardeşim kızına yapıyor çok iyi geliyor diyorKızlar 4 yaşındaki oğlumun kuru öksürüğü var uyutmuyor onu tavsiyeniz var mı
bebeklerin burnuna damlattığımız serum fizyolojik ile silebilirsin.Kizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
Sen dreamfeeding yapsan artık akşama kadar uyurAnne sütü de alıyor mama da takviye veriyoruz canım sırf anne sütü aldığı zamanlarda da sabaha kadar uyuyordu. Mamayı da bir ara kesmiştik şimdi çalışmaya başladığım için tekrar vermek sorunda kaldık gün içinde
çayli su genelde gözleri kaşinanlara dr larn tavsiyesi bizm daha yeni bir aylikken olmsti dr serum fizyoljikle silebilrsm demisti ama bzmki bir iki gune gectiKizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
AA ne kadar güzel haber canım, darısı başımıza.Cerdil Rabbim darda bırakmasın inşallah benimde haftaya iş başı yapmam gerekiyordu çok üzülüyordum oğlum kimsede durmuyor uyumuyor nasip ya yatırımlık aldıgımız ev vardı borcunu ödüyorduk alıcısı çıktı satıldı böylelikle kuzuma kendim bakıcam
bebeklerin burnuna damlattığımız serum fizyolojik ile silebilirsin.
çayli su genelde gözleri kaşinanlara dr larn tavsiyesi bizm daha yeni bir aylikken olmsti dr serum fizyoljikle silebilrsm demisti ama bzmki bir iki gune gecti
Harika:)Çanım bende senden gördüm sağlıklı besleniyorum
Canım benim bebeğimde aynı şekilde 1 ay oluyo nerdeyse sürekli akıyo gözleri çapaklanır Dr a gittik damla verdi ve göz masajı gösterdi onu yapıyorum baya azaldı göz yaşı kanallarında tıkanıklık varmış geçiyo yavaş yavaş çok şükür.çayli su genelde gözleri kaşinanlara dr larn tavsiyesi bizm daha yeni bir aylikken olmsti dr serum fizyoljikle silebilrsm demisti ama bzmki bir iki gune gecti
Minnoşun kısmetiyle gelmiş ne güzel..Rabbim bizide darlıktan ferahlığa kavuştursun inşallah..Cerdil Rabbim darda bırakmasın inşallah benimde haftaya iş başı yapmam gerekiyordu çok üzülüyordum oğlum kimsede durmuyor uyumuyor nasip ya yatırımlık aldıgımız ev vardı borcunu ödüyorduk alıcısı çıktı satıldı böylelikle kuzuma kendim bakıcam
Canım inşallah atlatırsınız bu zor günleri. Oluyor işte inişler çıkışlar hayatta. Allah can sağlığı versinMinnoşun kısmetiyle gelmiş ne güzel..Rabbim bizide darlıktan ferahlığa kavuştursun inşallah..
Bizimde kendi işimiz aksilikler oldu inşallah geçer üzüldüğümle kalırım.
3 tane evladım için istiyorum Rabbimden hayırlısını versin bize...
Duana bizide aldığın için teşekkür ederim..
Canım benim kızım uykuluyken çok guzel emer..gercekten. uykuluyken hep kızıma emzirdim çünkü uyanıkken doğru düzgün emmez..ve sonuç gerçekten kızım kesintisiz uyur.aksam sekizde uyup sabah 8 uyanır.Kızlar 2 günlük uyku beslemesi(dreamfeeding) tecrübemi paylaşayım. Dün gece denesem mi hiç riske girmesem mi diye düşünürken 12 gibi kızım kendiliğinden uyanmaya başladı. Sallasam geri uyurdu. Fırsat bu fırsat deyip emzirdim. Normalde 3 gibi uyanan güneş 4 te uyandı. Gece tuvaletini yapmaya bayıldığı için 3 saat oyalandı sonra da çok kalitesiz uykular. Yani bize 1 saat kazandırmış oldu. Bu gece ise 12 gibi aldım kucağıma emziricem ve ağzını bile açmadı. Sonuç bir daha denememeye karar verdim
ben canım 1 hafta sürdü çay, su....serum fızyolojık hepsini denedım çözum gz damlasıKizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
derın uykudayken yapmalısın canım ben öyle yapıyrum gerı uyuyorKızlar 2 günlük uyku beslemesi(dreamfeeding) tecrübemi paylaşayım. Dün gece denesem mi hiç riske girmesem mi diye düşünürken 12 gibi kızım kendiliğinden uyanmaya başladı. Sallasam geri uyurdu. Fırsat bu fırsat deyip emzirdim. Normalde 3 gibi uyanan güneş 4 te uyandı. Gece tuvaletini yapmaya bayıldığı için 3 saat oyalandı sonra da çok kalitesiz uykular. Yani bize 1 saat kazandırmış oldu. Bu gece ise 12 gibi aldım kucağıma emziricem ve ağzını bile açmadı. Sonuç bir daha denememeye karar verdim
Uykudayken ağzını açmadı emmek içinderın uykudayken yapmalısın canım ben öyle yapıyrum gerı uyuyor
Canım benim oğlumda vardı ama daha ufakken bir aylıkken falan dr göz pınarlarına masaj yap dedi nitekimde geçtiKizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
Benim ilk doğduğunda çok çapaklanmıştı kapanmıştı gözü yapışmıştı nerdeyse eczaneye danıştım göz damlası verdi. Çapağınrengi sarı yada yeşilimsiyse sarılıkta olabilir dedi beyaz normal çapak o yüzden tobrased göz damlası verdi iki gün damlattık geçmişti dün yine tekrarladı. http://www.bebek.com/bebeginizin-gozu-sulaniyor-ve-capaklaniyor-mu_m yeniden aynı damladan aldım tek damla bile geçirdi. Ama linkte yazıyı görünce endişelendim tekrarlarsa göz doktoruna götüreceğim.Kizlar benim oğlmmun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?