2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Uyandırmadan emziriyorum diyorsun ya işte o dreamfeeding oluyor. Uyku eğitimi değil de bu uyandırmadan emzirip daha uzun uyumasını sağlamak için düşünüyorum. Uyku eğitimi bana da uymuyor ama yapanı da eleştirmem

Ben hiç açmam yatak odamda peteği. Sıcakta asla uyuyamıyorum

Kizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.

Kizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
çayli su genelde gözleri kaşinanlara dr larn tavsiyesi bizm daha yeni bir aylikken olmsti dr serum fizyoljikle silebilrsm demisti ama bzmki bir iki gune gecti

AA ne kadar güzel haber canım, darısı başımıza.
Ben de 6ay ücretsiz izin almaya karar verdim İstanbul’a dönünce işyerimle görüşeceğim inşallah sorun çıkmaz

çayli su genelde gözleri kaşinanlara dr larn tavsiyesi bizm daha yeni bir aylikken olmsti dr serum fizyoljikle silebilrsm demisti ama bzmki bir iki gune gecti
Canım benim bebeğimde aynı şekilde 1 ay oluyo nerdeyse sürekli akıyo gözleri çapaklanır Dr a gittik damla verdi ve göz masajı gösterdi onu yapıyorum baya azaldı göz yaşı kanallarında tıkanıklık varmış geçiyo yavaş yavaş çok şükür.

Minnoşun kısmetiyle gelmiş ne güzel..Rabbim bizide darlıktan ferahlığa kavuştursun inşallah..
Bizimde kendi işimiz aksilikler oldu inşallah geçer üzüldüğümle kalırım.
3 tane evladım için istiyorum Rabbimden hayırlısını versin bize...
Duana bizide aldığın için teşekkür ederim..

Canım inşallah atlatırsınız bu zor günleri. Oluyor işte inişler çıkışlar hayatta. Allah can sağlığı versin

Kızlar 2 günlük uyku beslemesi(dreamfeeding) tecrübemi paylaşayım. Dün gece denesem mi hiç riske girmesem mi diye düşünürken 12 gibi kızım kendiliğinden uyanmaya başladı. Sallasam geri uyurdu. Fırsat bu fırsat deyip emzirdim. Normalde 3 gibi uyanan güneş 4 te uyandı. Gece tuvaletini yapmaya bayıldığı için 3 saat oyalandı sonra da çok kalitesiz uykular. Yani bize 1 saat kazandırmış oldu. Bu gece ise 12 gibi aldım kucağıma emziricem ve ağzını bile açmadı. Sonuç bir daha denememeye karar verdim

Canım benim kızım uykuluyken çok guzel emer..gercekten. uykuluyken hep kızıma emzirdim çünkü uyanıkken doğru düzgün emmez..ve sonuç gerçekten kızım kesintisiz uyur.aksam sekizde uyup sabah 8 uyanır.

ben canım 1 hafta sürdü çay, su....serum fızyolojık hepsini denedım çözum gz damlası
eczacıya söyle al zaten 1 kerede bıle çözuyor ben 2 defa damlattım tekrarlamasın dıye

derın uykudayken yapmalısın canım ben öyle yapıyrum gerı uyuyor

Canım benim oğlumda vardı ama daha ufakken bir aylıkken falan dr göz pınarlarına masaj yap dedi nitekimde geçti

Kizlar benim oğlmmun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
Benim ilk doğduğunda çok çapaklanmıştı kapanmıştı gözü yapışmıştı nerdeyse eczaneye danıştım göz damlası verdi. Çapağınrengi sarı yada yeşilimsiyse sarılıkta olabilir dedi beyaz normal çapak o yüzden tobrased göz damlası verdi iki gün damlattık geçmişti dün yine tekrarladı. http://www.bebek.com/bebeginizin-gozu-sulaniyor-ve-capaklaniyor-mu_m yeniden aynı damladan aldım tek damla bile geçirdi. Ama linkte yazıyı görünce endişelendim tekrarlarsa göz doktoruna götüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…