- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.461
Benim kızim eģer emmek istemiyorsa hiç bir sekilde agzina memeyi veremiyorum. Ne gece ne derin uykuda ne gündüz. Bazen gunduz 3-4 saat memeyi hiç almiyor. Ya da gece ne zaman kalkip emeceğine haspam kendi karar veriyor. Baslarda ağlarken meme verince susuyordu. Simdi hak getire. Cani isterse memede susuyor istemezse susmuyor. Yani ben dreamfeeding mdiir nedir yapamam sanirsam . Neyse bende kendimi, yavrum iradeli olacak, kendi kararlarini kendi verecek diye avutuyorm :))Uykudayken ağzını açmadı emmek için
hepsinin huyu başka başka gerçekten deUykudayken ağzını açmadı emmek için
Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah cok daha iyi işler gelsin sizeHaklısın her şer de bir hayır vardır.
Zaten bizim kendi işimiz iflas gibi bir durum yaşıyoruz.
Rabbim her masumun işini kolaylaştırsın inşallah..
Teşekkür ederim cnm..
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum,eşimin işleriyle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz..
O kadar üzgünüm ve çaresizimki sadece Rabbim evlatlarım için hayırlısıyla bu sıkıntılarımızı gidermesi için dua ediyorum...
Bu süreçte 2 okullu kızım var belki hatırlarsınız onlarla ilgilenmeye ve belli etmemeye çalışıyorum,bir yandan da minnoşuma yetmeye...
Minnoşumla geçen uykusuz gecelerime birde hüzün eklendi...
Rabbim öncelikle sağlık versin evlâtlarımıza,ve tabiki onlar için bize...
Yazımı okuyanlar bir defada olsa içinden bizim için bu süreçten hayırlısıyla çıkmamızı geçirirse dualarınızda olmuş oluruz kızçelerimle...
Hepinize kolaylıklar diliyorum...
Kızlar malum kış geldi artık Evleriniz kaç derece ve bebişler ne giyiyor. Benim 22 -24 arasu genelde. Bebeğime tam olarak en alta çorap üstüne uzun kollu zıbın ve bir patikli alt. Üstede kalın bi takım o kadar. Gerekirse penye yelek bazen. Az mı ki
Kizlar bunlari okuyunca ne kadar az giydirDigimi farkettim. Ama doktor oda sicakligi 22/24 ise kendinle ayni giydirebilirsin demisti kafam karisti suan
Saolun kizlar deniyorum hemen.
Kızlar 2 günlük uyku beslemesi(dreamfeeding) tecrübemi paylaşayım. Dün gece denesem mi hiç riske girmesem mi diye düşünürken 12 gibi kızım kendiliğinden uyanmaya başladı. Sallasam geri uyurdu. Fırsat bu fırsat deyip emzirdim. Normalde 3 gibi uyanan güneş 4 te uyandı. Gece tuvaletini yapmaya bayıldığı için 3 saat oyalandı sonra da çok kalitesiz uykular. Yani bize 1 saat kazandırmış oldu. Bu gece ise 12 gibi aldım kucağıma emziricem ve ağzını bile açmadı. Sonuç bir daha denememeye karar verdim
Masallah kuzucuga :) canim ben de almak istiyorum nerden aldin nasil bisey? Bi foto, link vb bisey var mi bakabilecegimKızlar benim evlat çook hareketli. Eminim hepimizinki kıpır kıpırdır ama benimkini görenler bile şaşırıyo balık gibi. Doktor 2 ay kontrolünde zor tarttı sabitlenmedi tartı bi türlü :) gece hep üstünü açar, göğsüne kadar örteeim bacaklarıyla attırır hep en sonudna uyku tulumu altım bacak oyuntusu olmayan rahat ettim. Kolları da çıkıp takılabiliyo. Hem gece emzirirken de battaniyeyle ugrasmıyorjm. İyiki almışım tavsiye ederim
Kızlar benim evlat çook hareketli. Eminim hepimizinki kıpır kıpırdır ama benimkini görenler bile şaşırıyo balık gibi. Doktor 2 ay kontrolünde zor tarttı sabitlenmedi tartı bi türlü :) gece hep üstünü açar, göğsüne kadar örteeim bacaklarıyla attırır hep en sonudna uyku tulumu altım bacak oyuntusu olmayan rahat ettim. Kolları da çıkıp takılabiliyo. Hem gece emzirirken de battaniyeyle ugrasmıyorjm. İyiki almışım tavsiye ederim
Bizimkide oule,gece ustu hep acik..bizim kadimdogum doktoruna gittigimizd kontrol icin,bebiside goturmustuk,folik asidi fazla gelmis diye takilmisti hatta:)Masallah kuzucuga :) canim ben de almak istiyorum nerden aldin nasil bisey? Bi foto, link vb bisey var mi bakabilecegim
Maşallah minayla..canim benim kızımda çok hareketli ayaklarıylabattaniyeyi üstünden atiyor..bende almayı dusunuyorum.nerden aldin markası ne.Kızlar benim evlat çook hareketli. Eminim hepimizinki kıpır kıpırdır ama benimkini görenler bile şaşırıyo balık gibi. Doktor 2 ay kontrolünde zor tarttı sabitlenmedi tartı bi türlü :) gece hep üstünü açar, göğsüne kadar örteeim bacaklarıyla attırır hep en sonudna uyku tulumu altım bacak oyuntusu olmayan rahat ettim. Kolları da çıkıp takılabiliyo. Hem gece emzirirken de battaniyeyle ugrasmıyorjm. İyiki almışım tavsiye ederim
Bence çok güzel bi yöntem 1 kere oglum erken uyumus saat 12 de gögüsler baya dolmuştu emzirdim gazını cıkardm gece 4 de uyandı bebeği erken uyuyanlar kesin denemeli inşallah erken uyutmayı basarırsam ben sürekli o şekil yaparmKızlar 2 günlük uyku beslemesi(dreamfeeding) tecrübemi paylaşayım. Dün gece denesem mi hiç riske girmesem mi diye düşünürken 12 gibi kızım kendiliğinden uyanmaya başladı. Sallasam geri uyurdu. Fırsat bu fırsat deyip emzirdim. Normalde 3 gibi uyanan güneş 4 te uyandı. Gece tuvaletini yapmaya bayıldığı için 3 saat oyalandı sonra da çok kalitesiz uykular. Yani bize 1 saat kazandırmış oldu. Bu gece ise 12 gibi aldım kucağıma emziricem ve ağzını bile açmadı. Sonuç bir daha denememeye karar verdim
Biz varız iki ay bir kilo aldı üçüncü ay 700 gram ama çok huzursuz bir kilo almış olsaydı çok şaşırırdım enmez uyumazKızlar ucuncu ay kontrolunde ilk iki aya göre kilolarda düşüklük oldu mu? Benımkı ilk ve ikinci ayda birer kilo almıstı simdi 20 gunde 450 gram almıs gozukuyor bu gidişle gectiğimiz ayın kilsosunu yakalayamayacagız
Hayırlı olsun :) şans meselesi bu ultrason fotografı yani biz her kontrole bi yüzünü görelim diye gittik ama doguma kadar göremedik diyebiliriz. Detaylı ultrasonda dahi elleriyle hep yuzunu kapattıgı için çook bulanık bi görüntü elde edebildik. Diyorum ki fotografa cok sartlandırma kendini saglıklı olsun da kacabılecegı pek bi yok en kötü doğumda mecbur gösteriyor gül cemaliniHerkese merhaba oncelikle bebislerinize Allah uzun omurler versin. bende nisan annesi olucam kismetse. Sizlere bi sorum olucak. 21. Hafta civarlarindaki ultrason goruntuleri bebegin dogacagi sekline cok benziyor mu? Bi yerde denk gelmisti aynisi oldu diye. Bir de sizlere sormak istedim
Aslında emiyor da ama bi huysuzluk var hergün yeni bir huy ediniyorBiz varız iki ay bir kilo aldı üçüncü ay 700 gram ama çok huzursuz bir kilo almış olsaydı çok şaşırırdım enmez uyumaz
BeKizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
benim bebeğindede oldu aynısı bende aynı göz damlasından kullandım tobrased ve geçtiBenim ilk doğduğunda çok çapaklanmıştı kapanmıştı gözü yapışmıştı nerdeyse eczaneye danıştım göz damlası verdi. Çapağınrengi sarı yada yeşilimsiyse sarılıkta olabilir dedi beyaz normal çapak o yüzden tobrased göz damlası verdi iki gün damlattık geçmişti dün yine tekrarladı. http://www.bebek.com/bebeginizin-gozu-sulaniyor-ve-capaklaniyor-mu_m yeniden aynı damladan aldım tek damla bile geçirdi. Ama linkte yazıyı görünce endişelendim tekrarlarsa göz doktoruna götüreceğim.
Oyle canim zaten bu kadar takmiyordum da dun ilk defa net gorunce sasirdim degisik geldi belki o anlik oyle denk gelmistir:) saglikla dogsun dedigin gibi gorucez en net sekilde insallah cok sagolHayırlı olsun :) şans meselesi bu ultrason fotografı yani biz her kontrole bi yüzünü görelim diye gittik ama doguma kadar göremedik diyebiliriz. Detaylı ultrasonda dahi elleriyle hep yuzunu kapattıgı için çook bulanık bi görüntü elde edebildik. Diyorum ki fotografa cok sartlandırma kendini saglıklı olsun da kacabılecegı pek bi yok en kötü doğumda mecbur gösteriyor gül cemalini
Bizim bebekte hep plesentanın arkasına gizlemiş yüzü Doktormz çok ugrastı yandan gördük resmini çekti burnu uzun gibiydi baya baya hiç alakası yokOyle canim zaten bu kadar takmiyordum da dun ilk defa net gorunce sasirdim degisik geldi belki o anlik oyle denk gelmistir:) saglikla dogsun dedigin gibi gorucez en net sekilde insallah cok sagol
ben canım 1 hafta sürdü çay, su....serum fızyolojık hepsini denedım çözum gz damlası
eczacıya söyle al zaten 1 kerede bıle çözuyor ben 2 defa damlattım tekrarlamasın dıye
Canım benim oğlumda vardı ama daha ufakken bir aylıkken falan dr göz pınarlarına masaj yap dedi nitekimde geçti
Benim ilk doğduğunda çok çapaklanmıştı kapanmıştı gözü yapışmıştı nerdeyse eczaneye danıştım göz damlası verdi. Çapağınrengi sarı yada yeşilimsiyse sarılıkta olabilir dedi beyaz normal çapak o yüzden tobrased göz damlası verdi iki gün damlattık geçmişti dün yine tekrarladı. http://www.bebek.com/bebeginizin-gozu-sulaniyor-ve-capaklaniyor-mu_m yeniden aynı damladan aldım tek damla bile geçirdi. Ama linkte yazıyı görünce endişelendim tekrarlarsa göz doktoruna götüreceğim.
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin cnm inşallah tez vakitte i, amin.
bnm ev 24 26 derece arası doktor tek kat giydir demişti öyle yapıyorum. Alta yarım kol zıbın üste alt üst takım. Ama digital dereceler doğrumu değilmi.bilmiyorum.. Civalıyla 21 22 gösteriyo civalı da.güvenilir.değil dedi eşim. Sırtı göğsü sıcak kızımın demek ki üşümüyır.
cnm netira göz damlası bnm kızın çok oldu enfeksiyon kapmştı doktor verdi.
cnm tamamen uykudayken mi emziriyosun, benm kız da gecw boyunca yarı uykulu emer hep. Mıkırdanır 2 3 saatte.bür emziririm hemen uyur yine 8 10 saat toplqm gece uykusu var
Be
benim bebeğindede oldu aynısı bende aynı göz damlasından kullandım tobrased ve geçti
Biz neredeyse tum kontrollerde foto aldik ama ennnn cok benzeyen detayli ultrasondaki fotosu oldu. 440 gram minicikti o zaman ama yuzu dogdugundaki hatlarin aynisiydi :)Herkese merhaba oncelikle bebislerinize Allah uzun omurler versin. bende nisan annesi olucam kismetse. Sizlere bi sorum olucak. 21. Hafta civarlarindaki ultrason goruntuleri bebegin dogacagi sekline cok benziyor mu? Bi yerde denk gelmisti aynisi oldu diye. Bir de sizlere sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?