2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Uykudayken ağzını açmadı emmek için
Benim kızim eģer emmek istemiyorsa hiç bir sekilde agzina memeyi veremiyorum. Ne gece ne derin uykuda ne gündüz. Bazen gunduz 3-4 saat memeyi hiç almiyor. Ya da gece ne zaman kalkip emeceğine haspam kendi karar veriyor. Baslarda ağlarken meme verince susuyordu. Simdi hak getire. Cani isterse memede susuyor istemezse susmuyor. Yani ben dreamfeeding mdiir nedir yapamam sanirsam . Neyse bende kendimi, yavrum iradeli olacak, kendi kararlarini kendi verecek diye avutuyorm :))

Emzirmek yerine sağıp verin.biberonla yada mama veriyorsanız, mama demişlerdi sanırım. Uykusu bölünmeden karnını doyurup devam etmesini sağlamak amaç. Ben kızıma veriyorum ama 3-4arası mutlaka uyanıyor tekrar mama veriyorum hemen sızıp uykuya devam ediyor. Obur galiba ama alışacak :)))22de uyuyor. alışkanlık oldu. o zaman veriyorum biberonla, belki 20-21 gibi uyusa ve 12de versem kesintisiz uyur. 22geç mi acaba uyku için 8den 8e uyuyor yazmıştı birisi.

Uykudayken ağzını açmadı emmek için
hepsinin huyu başka başka gerçekten de
peki, uykusu ortalama ıken yap yani ne uyandı uyanacak ne de coook derıne dalmadan dene bu arayı yakalamaya calış bakalım ne olacak
memenin ucun sütle ıslat azcık sık memeden sütü dudagına sür bkalım

Haklısın her şer de bir hayır vardır.
Zaten bizim kendi işimiz iflas gibi bir durum yaşıyoruz.
Rabbim her masumun işini kolaylaştırsın inşallah..
Teşekkür ederim cnm..
Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah cok daha iyi işler gelsin size

Kızlar ucuncu ay kontrolunde ilk iki aya göre kilolarda düşüklük oldu mu? Benımkı ilk ve ikinci ayda birer kilo almıstı simdi 20 gunde 450 gram almıs gozukuyor bu gidişle gectiğimiz ayın kilsosunu yakalayamayacagız

Allah gönlünüze göre hayırlısını versin cnm inşallah tez vakitte i, amin.

Kizlar bunlari okuyunca ne kadar az giydirDigimi farkettim. Ama doktor oda sicakligi 22/24 ise kendinle ayni giydirebilirsin demisti kafam karisti suan

bnm ev 24 26 derece arası doktor tek kat giydir demişti öyle yapıyorum. Alta yarım kol zıbın üste alt üst takım. Ama digital dereceler doğrumu değilmi.bilmiyorum.. Civalıyla 21 22 gösteriyo civalı da.güvenilir.değil dedi eşim. Sırtı göğsü sıcak kızımın demek ki üşümüyır.

Saolun kizlar deniyorum hemen.

cnm netira göz damlası bnm kızın çok oldu enfeksiyon kapmştı doktor verdi.

cnm tamamen uykudayken mi emziriyosun, benm kız da gecw boyunca yarı uykulu emer hep. Mıkırdanır 2 3 saatte.bür emziririm hemen uyur yine 8 10 saat toplqm gece uykusu var

Kızlar benim evlat çook hareketli. Eminim hepimizinki kıpır kıpırdır ama benimkini görenler bile şaşırıyo balık gibi. Doktor 2 ay kontrolünde zor tarttı sabitlenmedi tartı bi türlü :) gece hep üstünü açar, göğsüne kadar örteeim bacaklarıyla attırır hep en sonudna uyku tulumu altım bacak oyuntusu olmayan rahat ettim. Kolları da çıkıp takılabiliyo. Hem gece emzirirken de battaniyeyle ugrasmıyorjm. İyiki almışım tavsiye ederim

Masallah kuzucuga :) canim ben de almak istiyorum nerden aldin nasil bisey? Bi foto, link vb bisey var mi bakabilecegim

Masallah kuzucuga :) canim ben de almak istiyorum nerden aldin nasil bisey? Bi foto, link vb bisey var mi bakabilecegim
Bizimkide oule,gece ustu hep acik..bizim kadimdogum doktoruna gittigimizd kontrol icin,bebiside goturmustuk,folik asidi fazla gelmis diye takilmisti hatta:)
Ben de ayina gore uyku tulumu bulamadim.nereden aldigininsoracaktim bende

Maşallah minayla..canim benim kızımda çok hareketli ayaklarıylabattaniyeyi üstünden atiyor..bende almayı dusunuyorum.nerden aldin markası ne.

Bence çok güzel bi yöntem 1 kere oglum erken uyumus saat 12 de gögüsler baya dolmuştu emzirdim gazını cıkardm gece 4 de uyandı bebeği erken uyuyanlar kesin denemeli inşallah erken uyutmayı basarırsam ben sürekli o şekil yaparm

Biz varız iki ay bir kilo aldı üçüncü ay 700 gram ama çok huzursuz bir kilo almış olsaydı çok şaşırırdım enmez uyumaz

Herkese merhaba oncelikle bebislerinize Allah uzun omurler versin. bende nisan annesi olucam kismetse. Sizlere bi sorum olucak. 21. Hafta civarlarindaki ultrason goruntuleri bebegin dogacagi sekline cok benziyor mu? Bi yerde denk gelmisti aynisi oldu diye. Bir de sizlere sormak istedim

Hayırlı olsun :) şans meselesi bu ultrason fotografı yani biz her kontrole bi yüzünü görelim diye gittik ama doguma kadar göremedik diyebiliriz. Detaylı ultrasonda dahi elleriyle hep yuzunu kapattıgı için çook bulanık bi görüntü elde edebildik. Diyorum ki fotografa cok sartlandırma kendini saglıklı olsun da kacabılecegı pek bi yok en kötü doğumda mecbur gösteriyor gül cemalini

Kizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
Be
benim bebeğindede oldu aynısı bende aynı göz damlasından kullandım tobrased ve geçti

Oyle canim zaten bu kadar takmiyordum da dun ilk defa net gorunce sasirdim degisik geldi belki o anlik oyle denk gelmistir:) saglikla dogsun dedigin gibi gorucez en net sekilde insallah cok sagol

Oyle canim zaten bu kadar takmiyordum da dun ilk defa net gorunce sasirdim degisik geldi belki o anlik oyle denk gelmistir:) saglikla dogsun dedigin gibi gorucez en net sekilde insallah cok sagol
Bizim bebekte hep plesentanın arkasına gizlemiş yüzü Doktormz çok ugrastı yandan gördük resmini çekti burnu uzun gibiydi baya baya hiç alakası yok

ben canım 1 hafta sürdü çay, su....serum fızyolojık hepsini denedım çözum gz damlası
eczacıya söyle al zaten 1 kerede bıle çözuyor ben 2 defa damlattım tekrarlamasın dıye

Canım benim oğlumda vardı ama daha ufakken bir aylıkken falan dr göz pınarlarına masaj yap dedi nitekimde geçti

Be

benim bebeğindede oldu aynısı bende aynı göz damlasından kullandım tobrased ve geçti

Kızlar dun baya baktim cay ve sut kesinlikle kullanmayin diyorlar. Damla da alirim gecmezse bugun daha iyi masaji da internette gordum yapiyorum. Goz kansli tikanikligi olabilirmis sık tekrar ederse ihmal etmeyin diyorlar

Biz neredeyse tum kontrollerde foto aldik ama ennnn cok benzeyen detayli ultrasondaki fotosu oldu. 440 gram minicikti o zaman ama yuzu dogdugundaki hatlarin aynisiydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…