2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar benim kizin duzen yerle bir
gece uykusuna 2 gibi yatiyor onun oncesindeki uykusu da eger uyursa aksam 5-6 gibi oluyor. Onca saat uyutamiyorum.
Uyku saatini nasil geri cekicem bana bi akil verin

Kızlar bebeğim kuru kuru öksürüyo, ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz

benziyor cnm benm evlat ağız burun duruş şekli hala bile aynı :) dudağını kıvırışı, burnunun minnaklığı çene gamzesi filan. Benm şansm sanırım

Oyle canim zaten bu kadar takmiyordum da dun ilk defa net gorunce sasirdim degisik geldi belki o anlik oyle denk gelmistir:) saglikla dogsun dedigin gibi gorucez en net sekilde insallah cok sagol
Bizim tam alakasiz dogdu avatarimda var fotografi goruyorsundur burda babaya benzetti herkes. Bir dogdu bana benziyor daha guzel geldi gozumuze. Tabii birde gozler renkli olunca daha hos.

Bizde yapiyoruz dreamfeeding. Benim oglum 10da odaya geçiyoruz 1 saat emme alt degistirme. Sonra yarim kundak yapiyorum. 11 bazen 11 buçuk falan uyuyor. Sonra 3 gibi uyanip emiyor altini degistiriyorum bunları yaparken uyuyor. Bazen bezini degistirmiyorum. Sonra tekrar 6ya kadar uyuyor. 6da tekrar emzir alt degsitir. 8 bucuga kadar uyuyor.

AA ne kadar güzel haber canım, darısı başımıza.
Ben de 6ay ücretsiz izin almaya karar verdim İstanbul’a dönünce işyerimle görüşeceğim inşallah sorun çıkmaz
Ev gitti ama napalım babaannemiz anca ona ğötürünce bakarım dedı Onada ben razı olmazken ev satıldı eşimde çalışma dilordu zaten şimdi bi süre kendim bakıcam senın içine hayırlısı olsum canım

Teyzeleri sünnet oldu benim oğlum uyuşturma etkisi geçtikten sonra çok ağladı. Bugün ağlanmış yarın geçermiş
çok geçmiş olsun canım. adam olmuş küçücüğün biz doğduğunun ertesi günü yaptırmıştık ağlama falan olmadı. sen niye şimdi yaptırdın mecburiyet mi oldu?

Ben o dertten muzdaribim solomombaby kanguru aldım çok beğendim ama oğlumun bacakları sanki kısa çok açılmıyor giremiyor içeri acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde 28 kasımda 3 aylık olduk biz de
Aralarında 4 gün var :) ben hala almadım 6 aydan önce kullanmamaya çalışın Dedi bizim doktorumuz şu an kemikler incecik kıkırdak yapılar aktif su gibidir Dedi biraz erteledim ben de mecbur. Çok rahat olacaktı ama sonraya artık

Teşekkür ederim cnm Rabbim evlatlarımız için herşeyin hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…