- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.481
Herkese merhaba oncelikle bebislerinize Allah uzun omurler versin. bende nisan annesi olucam kismetse. Sizlere bi sorum olucak. 21. Hafta civarlarindaki ultrason goruntuleri bebegin dogacagi sekline cok benziyor mu? Bi yerde denk gelmisti aynisi oldu diye. Bir de sizlere sormak istedim
Bizim tam alakasiz dogdu avatarimda var fotografi goruyorsundur burda babaya benzetti herkes. Bir dogdu bana benziyor daha guzel geldi gozumuze. Tabii birde gozler renkli olunca daha hos.Oyle canim zaten bu kadar takmiyordum da dun ilk defa net gorunce sasirdim degisik geldi belki o anlik oyle denk gelmistir:) saglikla dogsun dedigin gibi gorucez en net sekilde insallah cok sagol
Ev gitti ama napalım babaannemiz anca ona ğötürünce bakarım dedı Onada ben razı olmazken ev satıldı eşimde çalışma dilordu zaten şimdi bi süre kendim bakıcam senın içine hayırlısı olsum canımAA ne kadar güzel haber canım, darısı başımıza.
Ben de 6ay ücretsiz izin almaya karar verdim İstanbul’a dönünce işyerimle görüşeceğim inşallah sorun çıkmaz
Aynen kilo için canım bakalım ne olcak ben 69 ümHarika:)
Kilo icin mi? Eger kilo icinse saglikli beslenince kiloda gidiyor bazen zor okuyor ama yagdan gidiyor:)
çok geçmiş olsun canım. adam olmuş küçücüğünTeyzeleri sünnet oldu benim oğlum uyuşturma etkisi geçtikten sonra çok ağladı. Bugün ağlanmış yarın geçermiş
Gecmis olsun..allah damatligini da gormeyi nasip etsin isallahTeyzeleri sünnet oldu benim oğlum uyuşturma etkisi geçtikten sonra çok ağladı. Bugün ağlanmış yarın geçermiş
Aralarında 4 gün var :) ben hala almadım 6 aydan önce kullanmamaya çalışın Dedi bizim doktorumuz şu an kemikler incecik kıkırdak yapılar aktif su gibidir Dedi biraz erteledim ben de mecbur. Çok rahat olacaktı ama sonraya artıkBen o dertten muzdaribim solomombaby kanguru aldım çok beğendim ama oğlumun bacakları sanki kısa çok açılmıyor giremiyor içeri acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde 28 kasımda 3 aylık olduk biz de
Teşekkür ederim cnm Rabbim evlatlarımız için herşeyin hayırlısını versin..Allah gönlünüze göre hayırlısını versin cnm inşallah tez vakitte i, amin.
bnm ev 24 26 derece arası doktor tek kat giydir demişti öyle yapıyorum. Alta yarım kol zıbın üste alt üst takım. Ama digital dereceler doğrumu değilmi.bilmiyorum.. Civalıyla 21 22 gösteriyo civalı da.güvenilir.değil dedi eşim. Sırtı göğsü sıcak kızımın demek ki üşümüyır.
cnm netira göz damlası bnm kızın çok oldu enfeksiyon kapmştı doktor verdi.
cnm tamamen uykudayken mi emziriyosun, benm kız da gecw boyunca yarı uykulu emer hep. Mıkırdanır 2 3 saatte.bür emziririm hemen uyur yine 8 10 saat toplqm gece uykusu var
Çok teşekkür ederim canım duanıza bizide aldığın için.Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah cok daha iyi işler gelsin size
Amin canım..Canım inşallah atlatırsınız bu zor günleri. Oluyor işte inişler çıkışlar hayatta. Allah can sağlığı versin
ne kadarlikkken yaptrdin aneztezi aldimi canimTeyzeleri sünnet oldu benim oğlum uyuşturma etkisi geçtikten sonra çok ağladı. Bugün ağlanmış yarın geçermiş
Sağol Can'ım.Bizde hemen yaptırıcaktık canım bu zamana kaldı çok şükür mecburiyet yoktu.çok geçmiş olsun canım. adam olmuş küçücüğünbiz doğduğunun ertesi günü yaptırmıştık ağlama falan olmadı. sen niye şimdi yaptırdın mecburiyet mi oldu?
Aminn canım sağolGecmis olsun..allah damatligini da gormeyi nasip etsin isallah
84 günlük canım iğneyle uyuyturdular sadeceNee k
ne kadarlikkken yaptrdin aneztezi aldimi canim
Geçmiş olsun canımTeyzeleri sünnet oldu benim oğlum uyuşturma etkisi geçtikten sonra çok ağladı. Bugün ağlanmış yarın geçermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?