2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar benim ogluş meme den ayrılmak istemiyor ya avent ve nuk damaklı tutturamıyorum aslında nuku biraz emiyo ama attıo meme de uyumak isterken midesi rahatsz oluyo uyuyamıo avent soothie kullanan var mı aranızda

Kızlar benim ogluş meme den ayrılmak istemiyor ya avent ve nuk damaklı tutturamıyorum aslında nuku biraz emiyo ama attıo meme de uyumak isterken midesi rahatsz oluyo uyuyamıo avent soothie kullanan var mı aranızda
Ya bunu bn yazacaktim surekli memede olmak istiyor yeni dogan gibi. Hatta orda uyuyp orda kalkiyor memeden ayirinca hemen uyaniyor boylemi alisti acaba napcaz :)) bu arada bizim minikler ayni gun dogmustu di mi

Ya bunu bn yazacaktim surekli memede olmak istiyor yeni dogan gibi. Hatta orda uyuyp orda kalkiyor memeden ayirinca hemen uyaniyor boylemi alisti acaba napcaz :)) bu arada bizim minikler ayni gun dogmustu di mi
Evet canım meme de yasamak istiyor resmen emzik tutmaları şart sürekli emdiği için bu sefer gaz bitmiyor hop geri uyan bezi doluyor sürekli sizinde öyle mi bide kilo artışı çok oluyor 6.9 ay dan devam ediyoruz giyinmeye :)

Off bi dünya alıntı yine gitmiş o anda cevap veremeyince.. Kızlar ekliyorum tulumu, markası kesik şu an 2. El hiç kullanmamış birinden aldım ama benzer modeller var. Benmki 3 6 ay. 0 6 aylar da var lcw english home de filan

Eklentiler

• P_20171208_155905_1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 71
Gaz ve bez ayni bizde de tam uyuyacak cortt kakasini yapiyorr Allahhim diyorum o kadar ugras yaptigi zamana bak :)) bizimki emzigi tamamen birakti yaklasik 20 gundur almiyor ben de zorlamiyorum artik. Bir de meme reddi falan yapiyormus onu da sonradan duydum o nedenle farkli bi emzik alip denemedim de. Bu arada bizimki cok minik 2. Ayinda 4500 gramdi. 3120 dogmustu

Sadece bunu mu giydirip yatiriyorsun yoksa uzerine yine battaniye filan atiyor musun canim

Ben kullaniyorum..ilk basta hic almadi,sonra alisti..ama birkac gundur yine eski avent emzigi aliyor..soothie biraz agir geliyor sanirim,sık sık dusuruyir agzindan,ben de soothie alsin diye zorluyorum ama obur klasik emzigi daha cok seviyor..

Bir minnos da benden 2.ayinda 4640 di bizimki de

Ben emzik tutsa veririm canım çok yorucu çünkü sürekli meme de 3 750 dogdu aşı ya gittik 6 800 olmş bazen hiç bazen 1 yada 2 kere mama veriyodm doymuyor mu diye kiloyu görünce mama vermeyi kestm yine uyumuyo değişen bişey olmadı :)

Son düzenleme:
Ben kullaniyorum..ilk basta hic almadi,sonra alisti..ama birkac gundur yine eski avent emzigi aliyor..soothie biraz agir geliyor sanirim,sık sık dusuruyir agzindan,ben de soothie alsin diye zorluyorum ama obur klasik emzigi daha cok seviyor..
Ya canım ne güzel alsında bizimki uyuyor ya agızı meme arıyo el parmak dudak battaniye ne varsa emmeye çalışıo ve uyanıyo o kadar emme refleksi var ki emzik nasıl tutmuyor ben şaşırıyorum

Bizimki düşmedi maalesef ve gitgide artışa geçti ateş. Herkeste aynı olmuyor.

Kaç kilo bebeğiniz ? Bende kullanmıyorum daha hazır değil sanki

Biz de sohbet ediyoruz kızımla :) bazen ben onun çıkardığı sesleri taklit ediyorum bazen o beni taklit etmeye çalışıyor gülüyor şaşırıyor.. normal bunlar artık 3 aya yaklaştı bebişler.

Ooo maşallah sen bayağı iyisin :) ben bırak duş almayı tuvalete bile zor gidiyorum gündüz. Eşim eve gelince kendimle ilgilenebiliyorum sadece.

Kizlar bunlari okuyunca ne kadar az giydirDigimi farkettim. Ama doktor oda sicakligi 22/24 ise kendinle ayni giydirebilirsin demisti kafam karisti suan
Canım kızlar 2 kat giydiriyormuş biz de 2 kat giyiyoruz evde. Atlet ve üzerine pijama eşofman artık neyse. Bebeklerin de zıbını atlet sayılır üstüne de bir tane tulum ya da uzun kollu başka bir üst giydirdin mi bizimle aynı giyinmiş oluyorlar. Sen nasıl giydiriyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…