- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.521
Nedeni neymis canim? Asit oranlari mi acaba ben 1 haftadir.içiyordumCnm emzirdiginnicin kenevir yagida keten tohumuda olmaz dedi diyetisyen
Bizimki Yen'i doğduğunda olmuştu. Kaynamış ılımış su ile siliyordum ama 10 gün falan geçmeyince dr damla vermişti. Annem sütünle sil gözünü dedi ama yapmadım.Kizlar benim oğlumun gözü capaklandi akiyor. Sabah kalktigimda vardi. Pamukla ilik kaynatilmis sogutulmus su ile sildim. Gun icinde yine oldu. Varmi basina boyle bisey gelen. Annem cayli pamuk ile sil dedi onu da deniycem.
bence masaj falan yapma sadece 1 damla antıbıyotıkı damla damlatıyorsun bır daha tekrarlamıyor bekleme canım boşu boşuna cocuk rahatsız olmasın düşünsene senin gözün öyle olsa sürekli kasınır durur bebek kasıyamazdaKızlar dun baya baktim cay ve sut kesinlikle kullanmayin diyorlar. Damla da alirim gecmezse bugun daha iyi masaji da internette gordum yapiyorum. Goz kansli tikanikligi olabilirmis sık tekrar ederse ihmal etmeyin diyorlar
Canımmm. Teşekkür ederim. Bi sıkıntı yok çoo şükür sadece benim sıpa feci huysuz son zamanlarda oyuzden bakamadım. Sen nasılsinDenizatidenizyildizi canım nasılsın Nerelerdesin son zamanlarda seni göremiyorum umarim bi sıkıntı yoktur
benım oğlumda ultrasondakinin tıpkısıBiz neredeyse tum kontrollerde foto aldik ama ennnn cok benzeyen detayli ultrasondaki fotosu oldu. 440 gram minicikti o zaman ama yuzu dogdugundaki hatlarin aynisiydi :)
Bir yerde okumuştum ilk aylar hızlı kilo alanlar sonradan daha az kilo alıyorlarmış. İlk aylar az az kilo alanlar da birden atağa geçip o farkı kapatıyorlarmış. Yani Bebek olması gerektiği gibi kilo alıyor aslında.Kızlar ucuncu ay kontrolunde ilk iki aya göre kilolarda düşüklük oldu mu? Benımkı ilk ve ikinci ayda birer kilo almıstı simdi 20 gunde 450 gram almıs gozukuyor bu gidişle gectiğimiz ayın kilsosunu yakalayamayacagız
Benim bebeğim her ay değişiyordu. Bir ay babasına bir ay bana benziyordu. En sonunda şuan ikimize de benziyor :) 21. Haftada babasına 26. Haftada bana beziyordu.Herkese merhaba oncelikle bebislerinize Allah uzun omurler versin. bende nisan annesi olucam kismetse. Sizlere bi sorum olucak. 21. Hafta civarlarindaki ultrason goruntuleri bebegin dogacagi sekline cok benziyor mu? Bi yerde denk gelmisti aynisi oldu diye. Bir de sizlere sormak istedim
Ben ice zibin ve corap uzerine alt ust takim ya da tulum giydiriyorum. Ama genellikle penye bir battaniyeyi uzerine atmaya calisiyorum. O da tek basina yatarsa.Canım kızlar 2 kat giydiriyormuş biz de 2 kat giyiyoruz evde. Atlet ve üzerine pijama eşofman artık neyse. Bebeklerin de zıbını atlet sayılır üstüne de bir tane tulum ya da uzun kollu başka bir üst giydirdin mi bizimle aynı giyinmiş oluyorlar. Sen nasıl giydiriyorsun ?
Öyle yapılıyormuş ama bizde tutmadıAllah gönlünüze göre hayırlısını versin cnm inşallah tez vakitte i, amin.
bnm ev 24 26 derece arası doktor tek kat giydir demişti öyle yapıyorum. Alta yarım kol zıbın üste alt üst takım. Ama digital dereceler doğrumu değilmi.bilmiyorum.. Civalıyla 21 22 gösteriyo civalı da.güvenilir.değil dedi eşim. Sırtı göğsü sıcak kızımın demek ki üşümüyır.
cnm netira göz damlası bnm kızın çok oldu enfeksiyon kapmştı doktor verdi.
cnm tamamen uykudayken mi emziriyosun, benm kız da gecw boyunca yarı uykulu emer hep. Mıkırdanır 2 3 saatte.bür emziririm hemen uyur yine 8 10 saat toplqm gece uykusu var
Hem de nasıl! Yakaladımı affetmiyorKizlar sizin beislerde tv ye bakiyormuu
Emzik çare olur. Uykulu ve tokken hafif sallayarak ver. Başta reddediyor.. Bir ay sürdü. Şimdi havada kapıyor. Sadece uyuması için veriyorum.Evet canım meme de yasamak istiyor resmen emzik tutmaları şart sürekli emdiği için bu sefer gaz bitmiyor hop geri uyan bezi doluyor sürekli sizinde öyle mi bide kilo artışı çok oluyor 6.9 ay dan devam ediyoruz giyinmeye :)
Hadi ya. Noldu bu doktorlara. Bana da anlatırsan sevinirim izlenimleriniAynen canım o yüzden ihtiyaç duymadık biz :) bu arada can beyde hastaneden ayrılmış Kadir bey diye biri gelmiş yerine ondan randevu aldık mecburen haftaya gidicez inşallah iyi bir doktordur
Canım uyku tulumuyla emzirince çok terlemez mi?Kızlar benim evlat çook hareketli. Eminim hepimizinki kıpır kıpırdır ama benimkini görenler bile şaşırıyo balık gibi. Doktor 2 ay kontrolünde zor tarttı sabitlenmedi tartı bi türlü :) gece hep üstünü açar, göğsüne kadar örteeim bacaklarıyla attırır hep en sonudna uyku tulumu altım bacak oyuntusu olmayan rahat ettim. Kolları da çıkıp takılabiliyo. Hem gece emzirirken de battaniyeyle ugrasmıyorjm. İyiki almışım tavsiye ederim
Sadece bunu mu giydirip yatiriyorsun yoksa uzerine yine battaniye filan atiyor musun canim
Canım uyku tulumuyla emzirince çok terlemez mi?
Benim kızım normal kıyafetle emerken bile kafası terliyor.
Bir de 26 derece çok sıcak ben 26 derece olunca üzerine hiç bişey örtmüyorum
Tüm evi hızla süpürünce inanılmaz terliyorum. Hararetli iken emzirmenin bebeği hasta ettiğini duymuştum birinden. Oyüzden mecbur hemen giriyorum duşa. Başlarda haftasonu eşim bebekle ilgilenirken yapıyordum ama arkamdan dolaşıyorlardı daha çok yoruldum ve beni gördükçe ağladı. Evde biri varken de iş yapamıyorum zaten. Şimdi uyurken yapıyorum daha iyi. Kahvaltı, Tuvalet, namaz gibi ihtiyaç durumlarında bir köşe var olmaktan keyif aldığı oraya bırakıyorum. Odasındaki Alt açma sırasında farkettim. Oraya yatırınca yarım saat gözü duvardaki tablolara takılıyor. Başka bir yere de kırmızı büyük bir çıngırak astım. Bazen de ona bakıyor. Kırmızı renk bu aylarda dikkatlerini çekermiş ve göz koordinasyonlarını geliştirirmiş bilginize. Sadece kırmızı bir bluz bile assan bir yere bakıp kalır belkiOoo maşallah sen bayağı iyisin :) ben bırak duş almayı tuvalete bile zor gidiyorum gündüz. Eşim eve gelince kendimle ilgilenebiliyorum sadece.
Ay bende sadece uyurken alsa yeter hiç ağzım boş olsun istemiyor avent soothie alıp denesem mi boşa para vermekte istemiyorm diğer aventi ağzına almaDı bile nuk damaklıyı mı demesem sürekliEmzik çare olur. Uykulu ve tokken hafif sallayarak ver. Başta reddediyor.. Bir ay sürdü. Şimdi havada kapıyor. Sadece uyuması için veriyorum.
Bizim kız ilk başta emzik kabul etmedi avent chicco en son avent soothie aldım iki ay emdi sonra diğer emzikleri kabul etti şimdi hangisi olursa emiyo farketmiyoAy bende sadece uyurken alsa yeter hiç ağzım boş olsun istemiyor avent soothie alıp denesem mi boşa para vermekte istemiyorm diğer aventi ağzına almaDı bile nuk damaklıyı mı demesem sürekli
Avent soohie haric bizimki asla almiyor..ki onu da 2 dk anca. Dun bile bir suru emzik aldim hic birini almadi. Bana kalsa almasa daha iyi ama annem emzikle daha rahat uyutuyor. 2. Donem annem bakcak o rahat etsin diye ugrasiyorum. Nuk denedim chicco denedim wee baby bebedor yok. Hicbirini almadi. Midesi bulaniyor.Ay bende sadece uyurken alsa yeter hiç ağzım boş olsun istemiyor avent soothie alıp denesem mi boşa para vermekte istemiyorm diğer aventi ağzına almaDı bile nuk damaklıyı mı demesem sürekli
canımm samimiyetimize dayanarak yazıyorumAvent soohie haric bizimki asla almiyor..ki onu da 2 dk anca. Dun bile bir suru emzik aldim hic birini almadi. Bana kalsa almasa daha iyi ama annem emzikle daha rahat uyutuyor. 2. Donem annem bakcak o rahat etsin diye ugrasiyorum. Nuk denedim chicco denedim wee baby bebedor yok. Hicbirini almadi. Midesi bulaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?