- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.541
Aslında emzik de çözmüyor cünkü emzikle uyuyor ve malesef emzik dustugunde uyanıyor. Uyumaya basladıgında emzik ya da meme vermeme sansımız olsa sorun çözülecek ama bence artık uyku rutini gibi uyku öncesi olarak algılıyorlar bunuYa bunu bn yazacaktim surekli memede olmak istiyor yeni dogan gibi. Hatta orda uyuyp orda kalkiyormemeden ayirinca hemen uyaniyor boylemi alisti acaba napcaz :)) bu arada bizim minikler ayni gun dogmustu di mi
Canım benım bi emzirme danısmanından ogrendıgıme göre onsut sonsüt olayına cok takılmamak lazımmıs cunku gunun sonunda önsüt ve son süt birbirini eşitlermiş.missdincer canım sen de harika haftalar kitabı vardı değil mi ? rica etsem 12. haftadan basitçe bahseder misin ne diyor kitap
bir de ben sana sütümün yaglı oluşunu söylemiştim sen de nasıl demiştin şimdi cevabını buldm
eğer bebeği en geç 2 ya da 2.5 saatte bir emzirirsen ön süt ve son süt ayrışmadan bebek ikisini beraber emiyormuş. mesela süt meme de kaldı 3 saat o zaman süt ayrışmaya başlıyor ve önden su lu olan ön süt geliyormuş . ben sık sık emzirdiğim için demek ki süt yogunmuş . tomrisin notlarında ve facede ki emzirme sanatı grubunda böyle okudum
Canim biliyorum senin samimiyetini bizi dusundugun icin soyledigini. Zaten alismiyor tam istedigim gibi. Sadece annemi rahatlatmis oluyorum dili ile itiyor hemen. Eforunu ona harcasin isttemiyorum. Suan evdeyim durmadan memedeyiz zaten zamanla duzeni oturur. Annemde alışır. Dedigim gibi bende alışsın istemiyorum. Soothieyi de alma sebebi annem icine parmagini sokup damagini uyardigi icin aliyor gibi ki onu da elini ceker cekmez ittiriyor. Biz de almamışız kendi de diyor zaten. Bana cekmis oğlusumcanımm samimiyetimize dayanarak yazıyorum
verme kaana emzik onun alabildiği kadar süt alması lazım biliyorsun 1 damla fazla alsa kar dır emzik verirsen emmeyi azaltmaya başlar annen biraz yorulur ama fazla da değil zaman geçtikçe bebeğin uyumu artıyor ve düzene giriyor benım oğlum artık gece full uyumaya başladı gunduzde emıyor ve cogunlukla uyuyor alıştırma emziğe canım ya
Nuk kauçuk aldı kızım. Ucuzdan pahalıya gitmek daha mantıklıAy bende sadece uyurken alsa yeter hiç ağzım boş olsun istemiyor avent soothie alıp denesem mi boşa para vermekte istemiyorm diğer aventi ağzına almaDı bile nuk damaklıyı mı demesem sürekli
Oyun halısında bir sürü kırmızı oyuncak var orada duruyor zaten 5-10 dk kadar.Tüm evi hızla süpürünce inanılmaz terliyorum. Hararetli iken emzirmenin bebeği hasta ettiğini duymuştum birinden. Oyüzden mecbur hemen giriyorum duşa. Başlarda haftasonu eşim bebekle ilgilenirken yapıyordum ama arkamdan dolaşıyorlardı daha çok yoruldum ve beni gördükçe ağladı. Evde biri varken de iş yapamıyorum zaten. Şimdi uyurken yapıyorum daha iyi. Kahvaltı, Tuvalet, namaz gibi ihtiyaç durumlarında bir köşe var olmaktan keyif aldığı oraya bırakıyorum. Odasındaki Alt açma sırasında farkettim. Oraya yatırınca yarım saat gözü duvardaki tablolara takılıyor. Başka bir yere de kırmızı büyük bir çıngırak astım. Bazen de ona bakıyor. Kırmızı renk bu aylarda dikkatlerini çekermiş ve göz koordinasyonlarını geliştirirmiş bilginize. Sadece kırmızı bir bluz bile assan bir yere bakıp kalır belki
missdincer canım sen de harika haftalar kitabı vardı değil mi ? rica etsem 12. haftadan basitçe bahseder misin ne diyor kitap
bir de ben sana sütümün yaglı oluşunu söylemiştim sen de nasıl demiştin şimdi cevabını buldm
eğer bebeği en geç 2 ya da 2.5 saatte bir emzirirsen ön süt ve son süt ayrışmadan bebek ikisini beraber emiyormuş. mesela süt meme de kaldı 3 saat o zaman süt ayrışmaya başlıyor ve önden su lu olan ön süt geliyormuş . ben sık sık emzirdiğim için demek ki süt yogunmuş . tomrisin notlarında ve facede ki emzirme sanatı grubunda böyle okudum
Canım benım bi emzirme danısmanından ogrendıgıme göre onsut sonsüt olayına cok takılmamak lazımmıs cunku gunun sonunda önsüt ve son süt birbirini eşitlermiş.
Bende prima kullanıyorum canım sma bahsettiğin gibi bişey olmuyor ben memnunum yaniKızlar daha önce bezden bahsedilmişti hangisi daha iyi diye ben şuan prima premium kullanıyorum ama içi file gibi bebeğin cildinde beyaz beyaz bişeyler kalıyo birde dışı nemli gibi geliyo başka almak istiyorum huggies kullanan var mı ya da memnun kaldığınız bez markası hangisi
Bende en sn onu denemeyi düşünüyorum yoksa uyku yokBizim kız ilk başta emzik kabul etmedi avent chicco en son avent soothie aldım iki ay emdi sonra diğer emzikleri kabul etti şimdi hangisi olursa emiyo farketmiyo
Ben huggies kullanıyorum. Ama burada birisi bana 3 numaraya geçmemi tavsiye etmişti ben de molfix aldım denemek için. Molfix i görünce huggies i daha çok sevdim :) çünkü molfix naylon gibi huggies pamuklu. Prima tercih etmeme sebebim ise parfümlü olması. Yani bence huggies iyiKızlar daha önce bezden bahsedilmişti hangisi daha iyi diye ben şuan prima premium kullanıyorum ama içi file gibi bebeğin cildinde beyaz beyaz bişeyler kalıyo birde dışı nemli gibi geliyo başka almak istiyorum huggies kullanan var mı ya da memnun kaldığınız bez markası hangisi
canım bende aynı dertten muzdaribim. ama diğer bezlere de kimi iyi diyor kimi bizim gibi memnun değil. bu yüzden değiştirmeye değer mi bilemedim. eğer bebeğim gece uzun uyuduysa o bahsettiğin dıştaki ıslaklık zıbınının nemlenmesine neden oluyor. zaman zaman sızdırma da oluyor.Kızlar daha önce bezden bahsedilmişti hangisi daha iyi diye ben şuan prima premium kullanıyorum ama içi file gibi bebeğin cildinde beyaz beyaz bişeyler kalıyo birde dışı nemli gibi geliyo başka almak istiyorum huggies kullanan var mı ya da memnun kaldığınız bez markası hangisi
Canım kızım 2 sene beni emzik gibi kullandı şimdi bebek oldukları için gece kalktıklarında emip geri yatıyorlar ama ilerde alılkanlık yapıyor sık kalkmalar memesiz uyumamalar o yüzden bu sefer emzik tutmasını çok istedim ama tutmayan tutmuyor demek ki nuku emiyor biraz boş diye atıyor bence soothie yide öyle yapar diye kararsız kaldm onu genelde bebekler reddetmiyormuş sanırımAvent soohie haric bizimki asla almiyor..ki onu da 2 dk anca. Dun bile bir suru emzik aldim hic birini almadi. Bana kalsa almasa daha iyi ama annem emzikle daha rahat uyutuyor. 2. Donem annem bakcak o rahat etsin diye ugrasiyorum. Nuk denedim chicco denedim wee baby bebedor yok. Hicbirini almadi. Midesi bulaniyor.
İnsan bilse hangisini alacagını pahalı olması önemli değil ama almayınca resmen çöpe atmak gibi birde çevremde herkes emcek olsa herhangi birini emer diyip beni negatif düşündürüyorlarNuk kauçuk aldı kızım. Ucuzdan pahalıya gitmek daha mantıklı
Gece bezinde o dıştaki nemlilik huggies de de oluyor molfix te de. Ama 1 kg bez çıkıyor kızımdan yani beze suç bulmuyorum :)canım bende aynı dertten muzdaribim. ama diğer bezlere de kimi iyi diyor kimi bizim gibi memnun değil. bu yüzden değiştirmeye değer mi bilemedim. eğer bebeğim gece uzun uyuduysa o bahsettiğin dıştaki ıslaklık zıbınının nemlenmesine neden oluyor. zaman zaman sızdırma da oluyor.
Ben de hamile kafası gidip 3 tane emzik almışım ikisi soothie, hiç kullanmadık. Diğeri suavinex bir kaç kere kullandı meme reddi yapınca bıraktırdım. İmkan olsa da versem bir ile yarasa.İnsan bilse hangisini alacagını pahalı olması önemli değil ama almayınca resmen çöpe atmak gibi birde çevremde herkes emcek olsa herhangi birini emer diyip beni negatif düşündürüyorlar
oh maşallah. gece uyandırmadan değiştirebilsek bebeklerimizde rahat ederdiGece bezinde o dıştaki nemlilik huggies de de oluyor molfix te de. Ama 1 kg bez çıkıyor kızımdan yani beze suç bulmuyorum :)
Bir kaç kere denedim altını değiştirmeyi ama uyandı ve 1-2 saat uyumadı. Ben de artık değişmiyorum ama sabahları o kadar fena oluyor ki bazen göbeğine kadar ıslanmış oluyor zıbınıoh maşallah. gece uyandırmadan değiştirebilsek bebeklerimizde rahat ederdi
Avent in 4 emziği var bende işe yaramadı. Bildiğin market emziği aldı benımkı :)İnsan bilse hangisini alacagını pahalı olması önemli değil ama almayınca resmen çöpe atmak gibi birde çevremde herkes emcek olsa herhangi birini emer diyip beni negatif düşündürüyorlar
ben bikaç kez ıslak mendille silmeden yada sıcak suyla ıslattığım pamukla silerek uyandırmadan değiştirmeyi başardım. ama dediğin gibi uyandığı zaman uzun bi süre uyumuyor, bende perişan oluyorum. bide gece uykusundan uyanınca gündüz görmediğim gülücüklerle kandırmaya çalışıyor ya ah nasıl içim gidiyor :)Bir kaç kere denedim altını değiştirmeyi ama uyandı ve 1-2 saat uyumadı. Ben de artık değişmiyorum ama sabahları o kadar fena oluyor ki bazen göbeğine kadar ıslanmış oluyor zıbınıkendimi çok suçlu hissediyorum. Son bir iki gündür sabah 6/7 gibi emmeye uyandığında değiştirmeye başladım. Uyanırsa da uyansın zaten sabah oluyor.
ben bikaç kez ıslak mendille silmeden yada sıcak suyla ıslattığım pamukla silerek uyandırmadan değiştirmeyi başardım. ama dediğin gibi uyandığı zaman uzun bi süre uyumuyor, bende perişan oluyorum. bide gece uykusundan uyanınca gündüz görmediğim gülücüklerle kandırmaya çalışıyor ya ah nasıl içim gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?