2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bebek bezini sormaya gelmiştim tam hep problemmis prima aktif bebekten memnunum ama 1-2 kere sizdirma yaşadım ve çok parfümlü. Sleeppy kullanan var mı acaba ya da baby&me

Canım benım bi emzirme danısmanından ogrendıgıme göre onsut sonsüt olayına cok takılmamak lazımmıs cunku gunun sonunda önsüt ve son süt birbirini eşitlermiş.
hayır hayır süt memede ne kadar cok durusa o kadar ayrısıyor bu yüzden bebeklerı sık sık emzırmek besleyıcı oluyor ya da sağarak emmeyi boşaltmak gerekiyormus

tomrisin notları sayfasına internetten baksana canım. tomris bir doktor ve bu konuyu arastırmıs yazıları var ya da bu konuda dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığını referans almak gerekiyor galiba en doğru bilgiye sanırım böyle ulaşabiliriz

Nuk kauçuk aldı kızım. Ucuzdan pahalıya gitmek daha mantıklı
bende 1-2 emzikle demene yaptım ama sonrana düşündüm ve vazgectım ne kadar zor oursa osun surada en fazla 1 yı var dayanacagım diye düşündüm denemeyi bıraktım şimdi baktım kendiliğinden sakınleşmeye uyumaya başladı bile galıba gaz dönemlerı gerıde kalmaya başladıı

ben de molfix aldım haklısın naylonlu ben hem prima alıyorum yanısırada başka bir bez dha alıyorum denemek ıcın gecelerı mutlaka prıma baglıyrum ki uzun züre kalıyor bez ile diye gunduzde saat bası değiştiridğim için diğer bezler bıtsın ıstıyorum. molfix begenmedim en kötu bez molfıx denıyor ama cok cok kötu de degıl ama ıyı de degıl yanı molfix i eledim ama şimdi huggies deneyecegim ben de artık 3 numaraya gececegım rahat etsın bebek

ben buna şöyle bir çözüm getirdim
gece yavasca acıyorum altını uykusunu fazla dagıtmadan bezi çıkarıyorum ama eğer kaka yapmamıssa altını silmiyorum direk yeni bezi hemen takıyorum

burada ki mantık şu bana göre; çiş ile sabaha adar kalacağına altını silemesem de hıc olmazsa bezi kuru olsun ben deniyorum 1 haftadır uykusu dagılmadan gerı dalıyor. ben normalde sıcak su ve pamukla altını siliyorum ve mutlaka kuruluyorum bu işlemin tamamını gece uykusundna kalkdırıp yaparsam çatlayacak kadar ağlıyor ve zor sakinleşiyor memeye bile zor veriyorum tekrar uyutayım derken en ıyı ıhtımal 30 dk geciyor

bence ıyı çözüm oldu sadece aşırı kaka olduysa ve bulaştıysa hızlıca cok ayrıntılı olmadan temızlıyorum önce kuru pamukla kabasını alıp ıslakla kakayı alıyorum tekrar kuru pamukla olabildği kadar kurulayıp hemen bağlıyırum

Ben sleepy kullanıyorum prima pampers de kullandım 4 paket. Kaka çok sıvıysa ve fazlaysa taşıyor ikisinden de farketmiyor. Zıbın ıslak ikisinde de uyanmadım. Pampersin çok hışırdaması ve plastik kokusu rahatsız etti. Sleepynin dışı da pamuklu ıslaklık göstergesi de var. Aslında sleepy yeni yeni reklama başladığı için yeni çıkmış sanıyodum ama ablamın 8 yaşındaki kıızına onu kullandığını öğrendim. Tercih edilen de bi marka yani.

İnsan bilse hangisini alacagını pahalı olması önemli değil ama almayınca resmen çöpe atmak gibi birde çevremde herkes emcek olsa herhangi birini emer diyip beni negatif düşündürüyorlar
Kauçuk tavsiye ederim canım. Daha yumuşak olduğu için kolay alıyorlar. Kızım da çok zor kabul etti. Bitane al ısrarcı ol. Karnı tok ve uykuluyken dene bakalım. İnşallah tutar. Arkadaşım bin pişman alıştırmadığına. Gece 15 dakikada bir memede. Ağzından çıkınca meme uyanıyor ilk iki ay emzik vermedim. Emzik verdikten sonra da aynı hızda kilo almaya devam ediyor kızım. Ben hala bol bol emziriyorum. Sadece uykuya geçmesini kolaylaştırıyor.

Ben de sleepy soracaktım
Uyuzhanim biz başta baby&me kullandık. Sızdırma ve iz yaptı ama meğer küçük geldiği içinmiş. Sonra prima pampers kullandık. O da zaman zaman sızdırdı ve Oğlumun kokusunu alamıyordum resmen, kokusu rahatsız etti. Tek güzel yanı, ince oluşu.
2numara sleepy deneyelim dedik. Şuan 3numaradayız diğer ikisinden sonra bayaa memnun kaldık. Şimdiye kadar üç-4 defa sızdırdı. Onda da uykusu uzun sürdüğünde oldu. Sleepy nin tek sevmediğim yanı çiş kısmı şişiyor. Primanın inceliğinden dolayı okadar farketmiyordum.

Canım ben ilk gün den beri sleepy kullanıyorum memnunumm

Ben de hamile kafası gidip 3 tane emzik almışım ikisi soothie, hiç kullanmadık. Diğeri suavinex bir kaç kere kullandı meme reddi yapınca bıraktırdım. İmkan olsa da versem bir ile yarasa.
Bende öyle düşünüyodm bizde de ikili ve iki tane ayrı daha emzik var :) hayır deneme şansı da yok birsürü çeşit var bulmak çok zor

Bende gece değişmiyorm canım gözler hemen acılıyor benm kide erkek oldugu için önü çok dolu oluyor ön zıbın bazen hafif ıslak oluyor zamanla uyandklrnda geri uyumayı ögrenceklrr inşallah

Avent in 4 emziği var bende işe yaramadı. Bildiğin market emziği aldı benımkı :)
Onunla uykuya geçmesi güzel dimi canım benimki uyumak için meme istiyor sallama falan hiç bi türlü uyumuyor karnı davul patlıcak hala memeyle boğusuyor :) 3 ay dolsun uyku egitimi istiyorum ben yapabilirsek tabi:)

Chicco kaucuk alıp denicem canım tabi biz emzirmemek için emzik vermiyoruz ki karnı tokken uykuya geçmesi için sürekli beni emdiği için obur oldu zaten:) 2.aydn snra mı alıştı canım biz 2 bucuk aylıgız

Biz neredeyse tum kontrollerde foto aldik ama ennnn cok benzeyen detayli ultrasondaki fotosu oldu. 440 gram minicikti o zaman ama yuzu dogdugundaki hatlarin aynisiydi :)
Bana da yuzu asiri sivri geldi. Ama doktorum daha yanaklari dogru duzgun dolmadi falan demisti gecen hafta. Saglikla gelsin bebiste onemli degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…