- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 34
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.561
hayır hayır süt memede ne kadar cok durusa o kadar ayrısıyor bu yüzden bebeklerı sık sık emzırmek besleyıcı oluyor ya da sağarak emmeyi boşaltmak gerekiyormusCanım benım bi emzirme danısmanından ogrendıgıme göre onsut sonsüt olayına cok takılmamak lazımmıs cunku gunun sonunda önsüt ve son süt birbirini eşitlermiş.
bende 1-2 emzikle demene yaptım ama sonrana düşündüm ve vazgectım ne kadar zor oursa osun surada en fazla 1 yı var dayanacagım diye düşündüm denemeyi bıraktım şimdi baktım kendiliğinden sakınleşmeye uyumaya başladı bile galıba gaz dönemlerı gerıde kalmaya başladııNuk kauçuk aldı kızım. Ucuzdan pahalıya gitmek daha mantıklı
ben de molfix aldım haklısın naylonlu ben hem prima alıyorum yanısırada başka bir bez dha alıyorum denemek ıcın gecelerı mutlaka prıma baglıyrum ki uzun züre kalıyor bez ile diye gunduzde saat bası değiştiridğim için diğer bezler bıtsın ıstıyorum. molfix begenmedim en kötu bez molfıx denıyor ama cok cok kötu de degıl ama ıyı de degıl yanı molfix i eledim ama şimdi huggies deneyecegim ben de artık 3 numaraya gececegım rahat etsın bebekBen huggies kullanıyorum. Ama burada birisi bana 3 numaraya geçmemi tavsiye etmişti ben de molfix aldım denemek için. Molfix i görünce huggies i daha çok sevdim :) çünkü molfix naylon gibi huggies pamuklu. Prima tercih etmeme sebebim ise parfümlü olması. Yani bence huggies iyi
ben buna şöyle bir çözüm getirdimBir kaç kere denedim altını değiştirmeyi ama uyandı ve 1-2 saat uyumadı. Ben de artık değişmiyorum ama sabahları o kadar fena oluyor ki bazen göbeğine kadar ıslanmış oluyor zıbınıkendimi çok suçlu hissediyorum. Son bir iki gündür sabah 6/7 gibi emmeye uyandığında değiştirmeye başladım. Uyanırsa da uyansın zaten sabah oluyor.
Kauçuk tavsiye ederim canım. Daha yumuşak olduğu için kolay alıyorlar. Kızım da çok zor kabul etti. Bitane al ısrarcı ol. Karnı tok ve uykuluyken dene bakalım. İnşallah tutar. Arkadaşım bin pişman alıştırmadığına. Gece 15 dakikada bir memede. Ağzından çıkınca meme uyanıyorİnsan bilse hangisini alacagını pahalı olması önemli değil ama almayınca resmen çöpe atmak gibi birde çevremde herkes emcek olsa herhangi birini emer diyip beni negatif düşündürüyorlar
Ben de sleepy soracaktımBebek bezini sormaya gelmiştim tam hep problemmisprima aktif bebekten memnunum ama 1-2 kere sizdirma yaşadım ve çok parfümlü. Sleeppy kullanan var mı acaba ya da baby&me
Ben de sleepy soracaktım
Canım ben ilk gün den beri sleepy kullanıyorum memnunummBen sleepy kullanıyorum prima pampers de kullandım 4 paket. Kaka çok sıvıysa ve fazlaysa taşıyor ikisinden de farketmiyor. Zıbın ıslak ikisinde de uyanmadım. Pampersin çok hışırdaması ve plastik kokusu rahatsız etti. Sleepynin dışı da pamuklu ıslaklık göstergesi de var. Aslında sleepy yeni yeni reklama başladığı için yeni çıkmış sanıyodum ama ablamın 8 yaşındaki kıızına onu kullandığını öğrendim. Tercih edilen de bi marka yani.
Bende öyle düşünüyodm bizde de ikili ve iki tane ayrı daha emzik var :) hayır deneme şansı da yok birsürü çeşit var bulmak çok zorBen de hamile kafası gidip 3 tane emzik almışım ikisi soothie, hiç kullanmadık. Diğeri suavinex bir kaç kere kullandı meme reddi yapınca bıraktırdım. İmkan olsa da versem bir ile yarasa.
Bende gece değişmiyorm canım gözler hemen acılıyor benm kide erkek oldugu için önü çok dolu oluyor ön zıbın bazen hafif ıslak oluyor zamanla uyandklrnda geri uyumayı ögrenceklrr inşallahBir kaç kere denedim altını değiştirmeyi ama uyandı ve 1-2 saat uyumadı. Ben de artık değişmiyorum ama sabahları o kadar fena oluyor ki bazen göbeğine kadar ıslanmış oluyor zıbınıkendimi çok suçlu hissediyorum. Son bir iki gündür sabah 6/7 gibi emmeye uyandığında değiştirmeye başladım. Uyanırsa da uyansın zaten sabah oluyor.
Onunla uykuya geçmesi güzel dimi canım benimki uyumak için meme istiyor sallama falan hiç bi türlü uyumuyor karnı davul patlıcak hala memeyle boğusuyor :) 3 ay dolsun uyku egitimi istiyorum ben yapabilirsek tabi:)Avent in 4 emziği var bende işe yaramadı. Bildiğin market emziği aldı benımkı :)
Hayirlisi olsun saglikli olsunlarda artik :) bir de onlari dusunup moral bozmayim demekki yok yere:)Bizim bebekte hep plesentanın arkasına gizlemiş yüzü Doktormz çok ugrastı yandan gördük resmini çekti burnu uzun gibiydi baya baya hiç alakası yok
Chicco kaucuk alıp denicem canım tabi biz emzirmemek için emzik vermiyoruz ki karnı tokken uykuya geçmesi için sürekli beni emdiği için obur oldu zaten:) 2.aydn snra mı alıştı canım biz 2 bucuk aylıgızKauçuk tavsiye ederim canım. Daha yumuşak olduğu için kolay alıyorlar. Kızım da çok zor kabul etti. Bitane al ısrarcı ol. Karnı tok ve uykuluyken dene bakalım. İnşallah tutar. Arkadaşım bin pişman alıştırmadığına. Gece 15 dakikada bir memede. Ağzından çıkınca meme uyanıyorilk iki ay emzik vermedim. Emzik verdikten sonra da aynı hızda kilo almaya devam ediyor kızım. Ben hala bol bol emziriyorum. Sadece uykuya geçmesini kolaylaştırıyor.
Sleppy kızımda 1 bucuk yasından sonra kullandım gayet iyiydi sonra bezi bıraktık oğlum biraz büyüsün Sleppy e geçerim bendeBen de sleepy soracaktım
Bana da yuzu asiri sivri geldi. Ama doktorum daha yanaklari dogru duzgun dolmadi falan demisti gecen hafta. Saglikla gelsin bebiste onemli degil :)Biz neredeyse tum kontrollerde foto aldik ama ennnn cok benzeyen detayli ultrasondaki fotosu oldu. 440 gram minicikti o zaman ama yuzu dogdugundaki hatlarin aynisiydi :)
Evet ama orda da pek belli olmuyormus cidden. Masallah bebisinizeBizim tam alakasiz dogdu avatarimda var fotografi goruyorsundur burda babaya benzetti herkes. Bir dogdu bana benziyor daha guzel geldi gozumuze. Tabii birde gozler renkli olunca daha hos.
Hayirlisi bakalim allahim ne ladar heyecanli seyler. En onemlisi saglikla gelmeleri tabi. Masallah bebisinizeBenim bebeğim her ay değişiyordu. Bir ay babasına bir ay bana benziyordu. En sonunda şuan ikimize de benziyor :) 21. Haftada babasına 26. Haftada bana beziyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?