- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.581
İlk bir ay başta ittirdi sonra aldı. Bir aydan sonra reddetmeden alıyor alır almaz gözler devriliyorChicco kaucuk alıp denicem canım tabi biz emzirmemek için emzik vermiyoruz ki karnı tokken uykuya geçmesi için sürekli beni emdiği için obur oldu zaten:) 2.aydn snra mı alıştı canım biz 2 bucuk aylıgız
Ben sleepy kullanıyorum prima pampers de kullandım 4 paket. Kaka çok sıvıysa ve fazlaysa taşıyor ikisinden de farketmiyor. Zıbın ıslak ikisinde de uyanmadım. Pampersin çok hışırdaması ve plastik kokusu rahatsız etti. Sleepynin dışı da pamuklu ıslaklık göstergesi de var. Aslında sleepy yeni yeni reklama başladığı için yeni çıkmış sanıyodum ama ablamın 8 yaşındaki kıızına onu kullandığını öğrendim. Tercih edilen de bi marka yani.
Ne kadarlık olmasını bekliceksin canım.Sleppy kızımda 1 bucuk yasından sonra kullandım gayet iyiydi sonra bezi bıraktık oğlum biraz büyüsün Sleppy e geçerim bende
Dene bence canım çünkü son çare dedik aldık emziği onu sevdi biraz ağır tabi ama benekler seviyo onuBende en sn onu denemeyi düşünüyorum yoksa uyku yok
Anlatırım canım gidince inşallah iyi bir doktordur. Sanırım şikayet olmuş baya geçen beni aradılar çünkü çocuk servisi röntgen servisini falan sordular memnun musunuz diye çocuk doktorlarını değiştirdik dediler eski doktorlar hakkında şikayetiniz var mıydı diye sordular yeni doktoru sordular bir de bende daha gitmedik dedimHadi ya. Noldu bu doktorlara. Bana da anlatırsan sevinirim izlenimlerini
Canim benimki de chicco kaucugu almisti ama en bastan beri cok muptelasi degildi sonuc itibariyle birakti :)Chicco kaucuk alıp denicem canım tabi biz emzirmemek için emzik vermiyoruz ki karnı tokken uykuya geçmesi için sürekli beni emdiği için obur oldu zaten:) 2.aydn snra mı alıştı canım biz 2 bucuk aylıgız
ben bi kere saatlerce uyutmaya çalıştığım için artık gece gülücüklerine kanmıyorum. bez içinde bi denerim elimdekiler bittiğinde. sızdırması, dışa nemin çıkması derken bıktım artık çamaşır yıkamaktan.Bu durum bizdede var ya cok tatli oluyorlar knusmuyayim hmn geri uyutayim istiyorum ama dayanamiyorm bide bizim sese babamz kalkiyor bide onla gulucukler agular derkn tekrar uyku istiyor bninki sorun olmuyor o zmn uyutmak hmn yagmur sesi daliyor cok sukur birde bezi senmi sormustun kmdi hatirlayamadm ama buraya yazayim okur heralde huggesin eski serisini debedim hic begenmedim yenisini bilmiyorum molfixin eskiside cok kotuydu ama yeni serisi var ortasindan iki tane lastikli dikis geciyor ben onu cok begendim altina bakmasam kakasini anlamiyorum hic kokmuyor parfumde kokmuyor cisinide szdirmadi hic bugune kadar 3.pakete gecicem bir deneyin isterseniz
Ay canım dünden beri emzik bakıyorum nette nuk damaklıyı az tutup atıyor diyordum ya bugün pusete koydum oglumu 3 gündür koyuyrum sevdi bugun sabah emzik biraz uzun emdi iki kere kısa da sürse emzikle uykuya geçti çok seviniyorm inşallah emer ne güzel bişey bu böyle :))İlk bir ay başta ittirdi sonra aldı. Bir aydan sonra reddetmeden alıyor alır almaz gözler devriliyor
Canım bilmiyorum şuan prima iyi hassas ya ciltleri 6 ay falan geçsin Sleppy daha uygun denerim pişik olmazsa onu tercih ederm diğer bezler bana çok kalın geliyor sevmiyorm bu ikisi ince kaba görünmüyor kıyafettenNe kadarlık olmasını bekliceksin canım.
Bu bebekler bizimle nasıl oynuyorlar yaa gözünün içine bakıyoruz nasıl rahat ederler diye işimiz gücümüz yavrularımız bu 4 .5 cocuklu insanlar nasıl yapıyorlarmış ben şokk:))Canim benimki de chicco kaucugu almisti ama en bastan beri cok muptelasi degildi sonuc itibariyle birakti :)
MolfiksKızlar daha önce bezden bahsedilmişti hangisi daha iyi diye ben şuan prima premium kullanıyorum ama içi file gibi bebeğin cildinde beyaz beyaz bişeyler kalıyo birde dışı nemli gibi geliyo başka almak istiyorum huggies kullanan var mı ya da memnun kaldığınız bez markası hangisi
Ben de çok sevinmiştim. Fotoğrafını çekip herkese atmıştımAy canım dünden beri emzik bakıyorum nette nuk damaklıyı az tutup atıyor diyordum ya bugün pusete koydum oglumu 3 gündür koyuyrum sevdi bugun sabah emzik biraz uzun emdi iki kere kısa da sürse emzikle uykuya geçti çok seviniyorm inşallah emer ne güzel bişey bu böyle :))
Hem iyi hem degıl aslında :) iyi cunku uykuya daaha kolay gecıyor sakınlestiriyor. İyi degıl cunku memeyi cektiğinde yada emzik dustugunde Uyanıyıot. Ancak epey zaman sonra iyice daldıgında atıyor emziğiniOnunla uykuya geçmesi güzel dimi canım benimki uyumak için meme istiyor sallama falan hiç bi türlü uyumuyor karnı davul patlıcak hala memeyle boğusuyor :) 3 ay dolsun uyku egitimi istiyorum ben yapabilirsek tabi:)
Evet ya bende yaşadım bugun sevinirken bakıyodum uyuyo diye emzik düştü hemen açtı gözleri ağlamaya başladı bazen emzikle kansada sinirlendi almadı illa kucak olcak:)Hem iyi hem degıl aslında :) iyi cunku uykuya daaha kolay gecıyor sakınlestiriyor. İyi degıl cunku memeyi cektiğinde yada emzik dustugunde Uyanıyıot. Ancak epey zaman sonra iyice daldıgında atıyor emziğini
Ben huggies kullanıyorum çok memnunun tavsiye ederim. Herhangibir sorun yaşamadım güzel bir bez.Kızlar daha önce bezden bahsedilmişti hangisi daha iyi diye ben şuan prima premium kullanıyorum ama içi file gibi bebeğin cildinde beyaz beyaz bişeyler kalıyo birde dışı nemli gibi geliyo başka almak istiyorum huggies kullanan var mı ya da memnun kaldığınız bez markası hangisi
Ben sleepy kullandım başlarda sürekli kakayı sızdırıyordu o yüzden memnun kalmadım. Hem bacak kısmından hemde bel kısmından sızdırıyordu. Huggies e geçtim çok memnunum özellikle bel kısmının lastikli oluşu kakanın belden çıkmasını engelliyor. Tavsiye ederim canim.Bebek bezini sormaya gelmiştim tam hep problemmisprima aktif bebekten memnunum ama 1-2 kere sizdirma yaşadım ve çok parfümlü. Sleeppy kullanan var mı acaba ya da baby&me
Ben deneme amaçlı molfix aldım hiç beğenmedim ve ortasında dikiş falan yok acaba eski modelinden mi aldım ? Bezin içi mavi dışında hayvan resimleri falan var.Bu durum bizdede var ya cok tatli oluyorlar knusmuyayim hmn geri uyutayim istiyorum ama dayanamiyorm bide bizim sese babamz kalkiyor bide onla gulucukler agular derkn tekrar uyku istiyor bninki sorun olmuyor o zmn uyutmak hmn yagmur sesi daliyor cok sukur birde bezi senmi sormustun kmdi hatirlayamadm ama buraya yazayim okur heralde huggesin eski serisini debedim hic begenmedim yenisini bilmiyorum molfixin eskiside cok kotuydu ama yeni serisi var ortasindan iki tane lastikli dikis geciyor ben onu cok begendim altina bakmasam kakasini anlamiyorum hic kokmuyor parfumde kokmuyor cisinide szdirmadi hic bugune kadar 3.pakete gecicem bir deneyin isterseniz
Canım 3 numara da torba gibi oluyor çocuğun poposunda. Bizim kız 5 kg çok büyük geldi. Ben de molfix i 158 tane olan koliyle aldım ne akla hizmetse :) şimdi senin yaptığın gibi yapıyorum gündüz bağlayıp 2 saatte bir değiştiriyorum bitsin diye.ben de molfix aldım haklısın naylonlu ben hem prima alıyorum yanısırada başka bir bez dha alıyorum denemek ıcın gecelerı mutlaka prıma baglıyrum ki uzun züre kalıyor bez ile diye gunduzde saat bası değiştiridğim için diğer bezler bıtsın ıstıyorum. molfix begenmedim en kötu bez molfıx denıyor ama cok cok kötu de degıl ama ıyı de degıl yanı molfix i eledim ama şimdi huggies deneyecegim ben de artık 3 numaraya gececegım rahat etsın bebek
ben de ortasında diliş olmayanı kullanıyorum beğenmedimBen deneme amaçlı molfix aldım hiç beğenmedim ve ortasında dikiş falan yok acaba eski modelinden mi aldım ? Bezin içi mavi dışında hayvan resimleri falan var.
ilk defa denenen bezi çok almamak lazımmış tecrübe olduCanım 3 numara da torba gibi oluyor çocuğun poposunda. Bizim kız 5 kg çok büyük geldi. Ben de molfix i 158 tane olan koliyle aldım ne akla hizmetse :) şimdi senin yaptığın gibi yapıyorum gündüz bağlayıp 2 saatte bir değiştiriyorum bitsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?