2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Chicco kaucuk alıp denicem canım tabi biz emzirmemek için emzik vermiyoruz ki karnı tokken uykuya geçmesi için sürekli beni emdiği için obur oldu zaten:) 2.aydn snra mı alıştı canım biz 2 bucuk aylıgız
İlk bir ay başta ittirdi sonra aldı. Bir aydan sonra reddetmeden alıyor alır almaz gözler devriliyor

Uyuzhanim
Gunesulas

Hadi ya. Noldu bu doktorlara. Bana da anlatırsan sevinirim izlenimlerini
Anlatırım canım gidince inşallah iyi bir doktordur. Sanırım şikayet olmuş baya geçen beni aradılar çünkü çocuk servisi röntgen servisini falan sordular memnun musunuz diye çocuk doktorlarını değiştirdik dediler eski doktorlar hakkında şikayetiniz var mıydı diye sordular yeni doktoru sordular bir de bende daha gitmedik dedim

Chicco kaucuk alıp denicem canım tabi biz emzirmemek için emzik vermiyoruz ki karnı tokken uykuya geçmesi için sürekli beni emdiği için obur oldu zaten:) 2.aydn snra mı alıştı canım biz 2 bucuk aylıgız
Canim benimki de chicco kaucugu almisti ama en bastan beri cok muptelasi degildi sonuc itibariyle birakti :)

ben bi kere saatlerce uyutmaya çalıştığım için artık gece gülücüklerine kanmıyorum. bez içinde bi denerim elimdekiler bittiğinde. sızdırması, dışa nemin çıkması derken bıktım artık çamaşır yıkamaktan.

Reactions: NGY
İlk bir ay başta ittirdi sonra aldı. Bir aydan sonra reddetmeden alıyor alır almaz gözler devriliyor
Ay canım dünden beri emzik bakıyorum nette nuk damaklıyı az tutup atıyor diyordum ya bugün pusete koydum oglumu 3 gündür koyuyrum sevdi bugun sabah emzik biraz uzun emdi iki kere kısa da sürse emzikle uykuya geçti çok seviniyorm inşallah emer ne güzel bişey bu böyle :))

Ne kadarlık olmasını bekliceksin canım.
Canım bilmiyorum şuan prima iyi hassas ya ciltleri 6 ay falan geçsin Sleppy daha uygun denerim pişik olmazsa onu tercih ederm diğer bezler bana çok kalın geliyor sevmiyorm bu ikisi ince kaba görünmüyor kıyafetten

Canim benimki de chicco kaucugu almisti ama en bastan beri cok muptelasi degildi sonuc itibariyle birakti :)
Bu bebekler bizimle nasıl oynuyorlar yaa gözünün içine bakıyoruz nasıl rahat ederler diye işimiz gücümüz yavrularımız bu 4 .5 cocuklu insanlar nasıl yapıyorlarmış ben şokk:))

Molfiks

Ben de çok sevinmiştim. Fotoğrafını çekip herkese atmıştım

Onunla uykuya geçmesi güzel dimi canım benimki uyumak için meme istiyor sallama falan hiç bi türlü uyumuyor karnı davul patlıcak hala memeyle boğusuyor :) 3 ay dolsun uyku egitimi istiyorum ben yapabilirsek tabi:)
Hem iyi hem degıl aslında :) iyi cunku uykuya daaha kolay gecıyor sakınlestiriyor. İyi degıl cunku memeyi cektiğinde yada emzik dustugunde Uyanıyıot. Ancak epey zaman sonra iyice daldıgında atıyor emziğini

Hem iyi hem degıl aslında :) iyi cunku uykuya daaha kolay gecıyor sakınlestiriyor. İyi degıl cunku memeyi cektiğinde yada emzik dustugunde Uyanıyıot. Ancak epey zaman sonra iyice daldıgında atıyor emziğini
Evet ya bende yaşadım bugun sevinirken bakıyodum uyuyo diye emzik düştü hemen açtı gözleri ağlamaya başladı bazen emzikle kansada sinirlendi almadı illa kucak olcak:)

Ben huggies kullanıyorum çok memnunun tavsiye ederim. Herhangibir sorun yaşamadım güzel bir bez.

Bebek bezini sormaya gelmiştim tam hep problemmis prima aktif bebekten memnunum ama 1-2 kere sizdirma yaşadım ve çok parfümlü. Sleeppy kullanan var mı acaba ya da baby&me
Ben sleepy kullandım başlarda sürekli kakayı sızdırıyordu o yüzden memnun kalmadım. Hem bacak kısmından hemde bel kısmından sızdırıyordu. Huggies e geçtim çok memnunum özellikle bel kısmının lastikli oluşu kakanın belden çıkmasını engelliyor. Tavsiye ederim canim.

Ben deneme amaçlı molfix aldım hiç beğenmedim ve ortasında dikiş falan yok acaba eski modelinden mi aldım ? Bezin içi mavi dışında hayvan resimleri falan var.

Canım 3 numara da torba gibi oluyor çocuğun poposunda. Bizim kız 5 kg çok büyük geldi. Ben de molfix i 158 tane olan koliyle aldım ne akla hizmetse :) şimdi senin yaptığın gibi yapıyorum gündüz bağlayıp 2 saatte bir değiştiriyorum bitsin diye.

ilk defa denenen bezi çok almamak lazımmış tecrübe oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…