- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.601
Benim kızım gece kaka yapmıyor sabaha karşı yapıyor onda da değiştiriyorum sabah 7-8 den sonra uyansa da sorun değil zaten. Ama çişli bezini ben de öyle silmeden değişmeyi deneyeyim bakalım. İnşallah uyanmaz.ben buna şöyle bir çözüm getirdim
gece yavasca acıyorum altını uykusunu fazla dagıtmadan bezi çıkarıyorum ama eğer kaka yapmamıssa altını silmiyorum direk yeni bezi hemen takıyorum
burada ki mantık şu bana göre; çiş ile sabaha adar kalacağına altını silemesem de hıc olmazsa bezi kuru olsun ben deniyorum 1 haftadır uykusu dagılmadan gerı dalıyor. ben normalde sıcak su ve pamukla altını siliyorum ve mutlaka kuruluyorum bu işlemin tamamını gece uykusundna kalkdırıp yaparsam çatlayacak kadar ağlıyor ve zor sakinleşiyor memeye bile zor veriyorum tekrar uyutayım derken en ıyı ıhtımal 30 dk geciyor
bence ıyı çözüm oldu sadece aşırı kaka olduysa ve bulaştıysa hızlıca cok ayrıntılı olmadan temızlıyorum önce kuru pamukla kabasını alıp ıslakla kakayı alıyorum tekrar kuru pamukla olabildği kadar kurulayıp hemen bağlıyırum
Numarası mı küçük geliyor acaba sıkıyordur belkioğlum çatlayacak kadar ağladı meme veriyorum gazı çıkaryorum her şey denedim acaba bezmi sıkıyor diye bezi açtım baktım sustu sonra tekrar bağladım gene başladı .. ağlamaktan kıpkırmızı oldu tekrar açtım bezi anında susutu ve yarım saattır altı açık kendi kendine oynuyor evi içi sıcacık ama yinede bebeklerin el ayakları buz oluyor tabii
tekrar bağlamaya kalktım başladı ağlamaya
yeni derdimiz de bu :) bu bezi bağlarken o değil ben ağlayacağım neredeyse bu kansorejen nayln şeyleri asla bağlamak istemiyorum ama 1 ay daha kendimizi toparlayana adar idare edelim diye düşünüyordum . şimdi ne yapsam bilemedim
evde 3 ayrı ebz var 3 de de aynı şey oluyor yani sorun kullandığım bez markası desem ... bilemedim aslında 3 bezi karışık kullandıgım için belki olabilir hani tek marka kullansam belki bunu sevmedi derdım ama bu kosulda kestıremedım
ne yapsam bilmiyorum oturyoruz öylece altına koydum alt acmayı duruyoruz öylece
4-5 cocuklular bizim gibi bakmıyor ki biz el bebek gül bebek bakıyoruz ben daha bezi ıslanmadan değiştiriyorumBu bebekler bizimle nasıl oynuyorlar yaa gözünün içine bakıyoruz nasıl rahat ederler diye işimiz gücümüz yavrularımız bu 4 .5 cocuklu insanlar nasıl yapıyorlarmış ben şokk:))
yok sıkmıyor sürekli bakıyorum hatta sızdırmasını bile umursamadan bezi asla sıkı baglamıyorum butun kıyafetler lekelendi bence bezi sevmiyor bezi ıkarınca hemen ayaklarınının ıkısını de uzatıyor öne gergınleştırıyor işte bu hareleti görünce içim cız diyorNumarası mı küçük geliyor acaba sıkıyordur belki
ben de işe yaradı hiçç uykusu dagılmıyor hiçç değiştirmeden benım içim rahat etmıyor uyuyamıyrum canım sıkılıyor en ıyısı buBenim kızım gece kaka yapmıyor sabaha karşı yapıyor onda da değiştiriyorum sabah 7-8 den sonra uyansa da sorun değil zaten. Ama çişli bezini ben de öyle silmeden değişmeyi deneyeyim bakalım. İnşallah uyanmaz.
Ben ekim annesiyim benimki de az kilo alıyor ve günde 2-3kez dolu 1-2kez de az miktarda kaka yapıyor. Bana çok geliyor artık. Rengi sarı ve mukus kan olmayınca şimdilik önemsemedilerKızlar bebisleriniz günde kaç kere kaka yapiyor?? Benim oğlum biraz fazla yapiyor alerjiden şüpheleniyoruz testler yapılıyor suanda ama merak ettim sizinkiler kaç kere yapiyor??
Evet geçen görümceme söyledim iş yapamıyorum uyumuyo eskilerin uyuyoms demek ki dedim oda yok kız bag bahcede de yapıyolarmıs bebek ağlaya ağlaya uyuyo dedi bizde telsiz II dediği an yanında bitiyoruz 1 hfta sadece çamaşır bulaşık yemek işi yaptmm bugun inşallah babamıza baktrp komple temizlik yapmam lazım4-5 cocuklular bizim gibi bakmıyor ki biz el bebek gül bebek bakıyoruz ben daha bezi ıslanmadan değiştiriyorum
onşar koyuyorlar bebeği koltuga ağla ağla yorulup uyuyormus bebekler artık kac saatte o bez degıstırılırse
Bizimkide bezi açar açmaz gülücekler bayılıyorum o haline birde poposu açılınca dediğin gibi gerilmeler ve Bayaa gaz cıkartıyor bizimkiyok sıkmıyor sürekli bakıyorum hatta sızdırmasını bile umursamadan bezi asla sıkı baglamıyorum butun kıyafetler lekelendi bence bezi sevmiyor bezi ıkarınca hemen ayaklarınının ıkısını de uzatıyor öne gergınleştırıyor işte bu hareleti görünce içim cız diyor
bence bez sevmiyor bebekler ama ne yapalım
Benim oğlumda sabah uyanır uyanmaz sonra 4.5 defa yapıyordur çok gazlı ben ona baglıyorm ve sarı rengi kıvamı normal ama çok emiyor benmki yapmasa çatlar herldeKızlar bebisleriniz günde kaç kere kaka yapiyor?? Benim oğlum biraz fazla yapiyor alerjiden şüpheleniyoruz testler yapılıyor suanda ama merak ettim sizinkiler kaç kere yapiyor??
Bu aralar arttı bizim 4 5 defa. Ama sanki rota aşısından sonra çoğaldı. Bi de sürekli ıkınıyor. Doktora götürücem artıkKızlar bebisleriniz günde kaç kere kaka yapiyor?? Benim oğlum biraz fazla yapiyor alerjiden şüpheleniyoruz testler yapılıyor suanda ama merak ettim sizinkiler kaç kere yapiyor??
Sünnet öncesi bizimki de yapıyordu onu. Sebepsiz ağlıyordu bazen. Altını açınca anında susuyordu ama çoğunda o an çişini bırakıyordu. Bezin içinde çiş yaptıysa ondan da hemen rahatsız oluyordu. 40dk arayla bez değiştiğim oldu. 40.gün sünnet yaptırdık. Sünnetle mi yoksa 40ı çıktı o yüzden mi bilmem , sorunumuz geçti.oğlum çatlayacak kadar ağladı meme veriyorum gazı çıkaryorum her şey denedim acaba bezmi sıkıyor diye bezi açtım baktım sustu sonra tekrar bağladım gene başladı .. ağlamaktan kıpkırmızı oldu tekrar açtım bezi anında susutu ve yarım saattır altı açık kendi kendine oynuyor evi içi sıcacık ama yinede bebeklerin el ayakları buz oluyor tabii
tekrar bağlamaya kalktım başladı ağlamaya
yeni derdimiz de bu :) bu bezi bağlarken o değil ben ağlayacağım neredeyse bu kansorejen nayln şeyleri asla bağlamak istemiyorum ama 1 ay daha kendimizi toparlayana adar idare edelim diye düşünüyordum . şimdi ne yapsam bilemedim
evde 3 ayrı ebz var 3 de de aynı şey oluyor yani sorun kullandığım bez markası desem ... bilemedim aslında 3 bezi karışık kullandıgım için belki olabilir hani tek marka kullansam belki bunu sevmedi derdım ama bu kosulda kestıremedım
ne yapsam bilmiyorum oturyoruz öylece altına koydum alt acmayı duruyoruz öylece
Bana fazla gibi geliyordu. Kaka yaptığı saatleri not aldım. Baktım hep aynı saatlerde aynı miktarlarda yapıyor :) hergün 4-5 defa yapıyor,2 sinde bezi full dolmuş oluyor. Sabah 9, akşam 9 :)Kızlar bebisleriniz günde kaç kere kaka yapiyor?? Benim oğlum biraz fazla yapiyor alerjiden şüpheleniyoruz testler yapılıyor suanda ama merak ettim sizinkiler kaç kere yapiyor??
Benimki de az az da olsa günde 3.4 kez yapıyor. Alerji den miymiş ki. Kontrolünde sormayı düşünüyordumKızlar bebisleriniz günde kaç kere kaka yapiyor?? Benim oğlum biraz fazla yapiyor alerjiden şüpheleniyoruz testler yapılıyor suanda ama merak ettim sizinkiler kaç kere yapiyor??
Canim Sağol bende iyiyim seninkinin kız versiyonu da bende var benim kızım da cok huysuz ama çok şükür idare ediyoruzCanımmm. Teşekkür ederim. Bi sıkıntı yok çoo şükür sadece benim sıpa feci huysuz son zamanlarda oyuzden bakamadım. Sen nasılsin
Günde 5 6 defa yapiyor rengi sarı mukus kan falan yok bizde de ancak geçen ay ishal oldu ishalden sonra hep 5 6 defa yapmaya başladı. Bende alerjiden şüphelenip doktorumuza söyledim doktorumuzda alerjiden şüphelendi test istedi sonuçları bekliyoruz.Ben ekim annesiyim benimki de az kilo alıyor ve günde 2-3kez dolu 1-2kez de az miktarda kaka yapıyor. Bana çok geliyor artık. Rengi sarı ve mukus kan olmayınca şimdilik önemsemediler
Biz rotayı daha yaptıramadık. Önce alerji mi değil mi durum netleşsin ondan sonra yaparız asiyi dedi doktorumuz.Bu aralar arttı bizim 4 5 defa. Ama sanki rota aşısından sonra çoğaldı. Bi de sürekli ıkınıyor. Doktora götürücem artık
Bizim önceden günde 2 3 kere oluyordu ve saatleri bile belliydi dedigin gibi. Geçen ay ishal oldu ondan sonra bu şekilde oldu o yüzden şüphelendik rutin böyle olsa zaten hiç takılmam bile canim. İnsallah birşey çıkmaz.Sünnet öncesi bizimki de yapıyordu onu. Sebepsiz ağlıyordu bazen. Altını açınca anında susuyordu ama çoğunda o an çişini bırakıyordu. Bezin içinde çiş yaptıysa ondan da hemen rahatsız oluyordu. 40dk arayla bez değiştiğim oldu. 40.gün sünnet yaptırdık. Sünnetle mi yoksa 40ı çıktı o yüzden mi bilmem , sorunumuz geçti.
Bana fazla gibi geliyordu. Kaka yaptığı saatleri not aldım. Baktım hep aynı saatlerde aynı miktarlarda yapıyor :) hergün 4-5 defa yapıyor,2 sinde bezi full dolmuş oluyor. Sabah 9, akşam 9 :)
Kıvamı biraz pütürlü biraz sıvı. Ama doğduğundan beridir hep böyle ve bu ay 1.300gr almış. Bazen sarı bazen yemyeşil. Dr yediklerinle alakalı dedi. -ki doğru et ve ıspanak yemyeşil yapıyor kakayı. Kilo alımı iyi olduğu için miktarıyla alakalı doktora gitmedik. Sümüksü olursa alerjen, kanlı olursa tehlikeliymiş.
Bizim 5 6 kez yapiyor canim. İshal oldu ondan sonra bu sekil oldu devamlı öyleyse senin ki normaldir bence.Benimki de az az da olsa günde 3.4 kez yapıyor. Alerji den miymiş ki. Kontrolünde sormayı düşünüyordum
Teyzeleri sünnet oldu benim oğlum uyuşturma etkisi geçtikten sonra çok ağladı. Bugün ağlanmış yarın geçermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?