2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Haklisin ama su an kafayi yemis durumdayim babasina veremiyorum son 2 hafta. Su hafta toparlayayim kendimi haftaya cagirayim gerci sabahlari birakacam belki ona giderim

evet haklisin annelik baska. Ama insan kiskanio. Normalde de yapi olarak kiskancimdir iyice zivanadan ciktim. Herkesi tehdit olarak goruyorum. Guzel bakacagina eminim. Bebegimin sevgisini paylasmak kv ile zor. Esime diyorum ayrilalim bana nafaka ver cocugum bende kalir calismam. Neler dusunuyorum. Allahim bana akil ve sabir versin ins

Ben deneme amaçlı molfix aldım hiç beğenmedim ve ortasında dikiş falan yok acaba eski modelinden mi aldım ? Bezin içi mavi dışında hayvan resimleri falan var.

Evet cnm eski serisi yenilediler yenisinin ici yesil disinda gene hayvan resimleri var ama en barz fark ortasindaki dikisler

Benim kızım soğuktan nefret ediyor resmen. Ben termosun içine kaynamış ılımış su koyuyorum onunla siliyorum yoksa ağlıyor :) sen de aslında o pamuk koyduğun kabı kaloriferin üzerine koysan bayağı ılık olur.

Canım bence bçtle düşünmen normal ama bebeğine babaannesi bakıcılardan daha iyi bakar en azından içten bir sevgiyle büyümüş olur. Benim gördüğüm duyduğum bütün kv ler bebekleri kendi taraflarına benzetiyor :) biz sanki taşıyıcı annesiz. Benim eşim bebekle konuşunca kv, aaaa babasını annesinden daha iyi dinliyor, sesine çok alışmış tanıyor vs falan diyor ben de ne alakası var babasının yüzünü akşamdan akşama gördüğü için şaşırıyor diyorum :) yok yatış şekli bile aynı babasıymış, iki lafın üçü babası kılıklı. Ben de bu durumun komikliğini eşime söyledim artık annesi o tarz bir şey söylediğimde birlikte gülüyoruz. Ha sinir bozucu mu evet. Ama yine de bakıcı mı babaanne mi kesinlikle babaanne derim ben.

Canım bizim öğretmen maaşları zaten bakıcı parası kadar. Arkadaşım öğlen 2 ye kadar 1700 tl ye baktırıyor çocuğuna. Ben o yüzden ücretsiz izne ayrıldım. Annem babam kv yanımda değil. Hem işe gideceğim ordan aldığım parayı bakıcıya vereceğim hem de çocuğumdan uzak kalacağım. Çok saçma. Maddi durumunuz elverirse 2 sene ücretsiz izin düşünüyorum ben.

Termosa su koymakda iyi fikir. En azından her seferinde sürekli sıcak su hazırlamak için otur kalk yapmazsın :)
Alistigi icin sorun olmuyor canım. Ilk altını degistirdigimden beri öyle yapıyorum. Gerçi ilk iki hafta ıslak mendil kullandım ama onuda ceşme altında iyice yıkayıp sıkıp siliyordum. Soğuk sevmese belki kabul etmezdi . Ama bilmiyorum. Hatta ben ekstra kurulamıyorum hafif nemli takıyorum bezini.
Kalorifere filan koysam ben unuturum sürekli. Ya da ne bileyim dışarda nasıl sıcaklaştırcağım. Böyle sürüdürülebilir oluyor benim için.

Bunlarin hepsi ayni model sanirim. Benim.kizim benim kopyam o konuda morali bozuldu ultrason resimlerine bakarak aa bu yatis ayni halasi deyip duruodun:) komik aslinda mantikli dusununce. Ama bu aralar mantik yok bende duygusalim ve aliniyorum uzuluyorum

Arkadaşım 4 aylık bebeğine doktorunun önerisiyle katı gıdaya geçti. Şu anda yumurta süt turunçgiller ve bir sürü şeye yüksek derecede alerjisi var.

yumirta 8 aydan sutte 1 yastan asagi verilmiyor arkadasin 4.aydan mi baslamis vermeye ve nedenide bumuymus

bebeğim 9 10 aylıkken işe başlamayı düşünüyorum ama düş0ncesi şimdiden karabasan gibi üstümde. Babanesi bakck annem ben bakamam o kdr enerjim yok dedi. Çok kızgınım ona zaten bi de bu eklendi. Kv zatn çok seviyo ama myle böyle diil bir sevnç gösterileri ortalık inliyo. Çocuk emmese vallahi kucapıma vermicekler akbaba gibi bekliyolar. Eşime de söyledm.. Çok dolu içim doğumdn sonra kvni hareketleri zaten hrşeyi zorlaştrdı napcm bilmiyorum

Iste canim bende bunu diyorum. Kendin de baksan zor bakiciya baktirsan da zor maddi acidan. Keske herkesin baktiracak biri olsa ama bu mumkun degil. Yine bizim maasimiz bircok insana gore daha iyi dusunsene asgari ucretle calisani. Bu tarz seyler desteklenmeli ama nerde.

Canim gercekten alinganligimiz ustumuzde oluyor herşeye aliniyoruz bu donemde. Ben annemin bile soyledigi seylere takiyorum bazen. Kv soz konusu olunca daha da artıyordur bu durum sende. Ama inan ele teslim etmekten bin kat daha iyidir. Canı kanı sonucta. Şanslısın ki o yaninda. En azindan sevgisi ile bakacak. Takma bu tarz soylemlere sen. Hatta iliskini iyi tut ki o da bebegine iyi baksin.

3 aylik ya da 9 aylil her sekilde birakmak zor bence. Vakit gecirdikce daha da zorlasio sanirim. Bizimki de varsa yoksa kizi ve ogluna benzetio. Sut anasi gibi hissediyorum. Keske biraz empati yapabilseler. Cocugumu birakirsam bidaha alamayacakmisim gibi geliyor. 2 hafta da asmam gerek bunu. Karsima alip hislerimi ve korkularimi.konusacam

Canim gercekten alinganligimiz ustumuzde oluyor herşeye aliniyoruz bu donemde. Ben annemin bile soyledigi seylere takiyorum bazen. Kv soz konusu olunca daha da artıyordur bu durum sende. Ama inan ele teslim etmekten bin kat daha iyidir. Canı kanı sonucta. Şanslısın ki o yaninda. En azindan sevgisi ile bakacak. Takma bu tarz soylemlere sen. Hatta iliskini iyi tut ki o da bebegine iyi baksin.[/QUOTE]

Konusup anlatacam en ozel bagimi paylasacam benim.gibi kiskanc biri icin ne kadar zor oldugunu. O da anne sonucta anlar beni ins

H hanimcik passionete ve diğer sezeryan Doğum yapan anneler yeni biley öğrendim sezeryan Doğum yapınca kadın Doğum Dr dan toplamda 40 güne kadar rapor alabiliyormuşuz
Dr larınız ile görüşüp rapor alabilirseniz bebişlerinizle 1ay fazladan zaman geçirebilirsiniz
Üstelik maaşınızı da alabilirsiniz

yumirta 8 aydan sutte 1 yastan asagi verilmiyor arkadasin 4.aydan mi baslamis vermeye ve nedenide bumuymus
Anne sütünden geçmiş. Sütü direkt değil yoğurt peynir olarak verdi. Çırpılıp pişmiş yumurta bile alerjisi olanı etkiliyor. Örneğin kek. Diyet yaptı Nedeni bilinmiyor alerjinin. Gıda alerjisinin önlenmesi için 4. Ayda ek gıda kararı alınmış diye bir şey yazıldı ya ona istinaden yazdım. Yoksa yazılanı yanlış mı anladım

Hahaha aynı kayınvalidem. Telefonum çalmış içerde. Normalde hiç umrunda olmaz kapmış getirmiş sen ver çocuğu telefonuna bak diyor. Onun kucağında ağlıyor alayım emzireyim diyorum yine mi emecek diyor. Biraz fazla sahipleniyorlar. Ama biz de onlar da alışacak bir denge kurulacak.

Canim bende temizleme pamuklarindan aldım. İlk başlarda termostaki suyla islatip kullanıyordum. Ama şimdi Çeşme suyuyla islatiyorum iyice sıkıyorum kızım rahatsız olmuyor sonuçta ıslak mendil de soğuk oluyo ıslak mendil kullansak onu ısıtacak mıyız. Bebişler rahatsız olmadıkça önemli değil bence

Kızlar kızım akşam 6dan sonra çok huysuzlanıyo devamli bi ağlama hali aglamazsa mizmizlaniyor çok huzursuz oluyo mecburen ayagimda sallayarak uyutuyorum uyanıyo gene ağlama mizmizlanma devam ediyor. Kolik bebekler de böyle mi oluyor acaba 3 ayı bitirdik ama sonradan mi kolik oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…