2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba benim kızım 11. Haftasindan gidiyor ve bir kaç gündür meme emmede sıkıntı yaratıyor. Memeyi verdigim halde ağlıyor ve ilk emmek istemiyor ayakta sallayarak ancak sakinleşip memeyi tutuyor. Meme reddi denilen şey bu mu yoksa geçici bir durum mudur acaba? Bunu yasayan var mı? Bu arada kızım emzik kullanmıyor hatta biberondan bile süt içmeyi sevmiyor.

Canim.atak haftası olabilir kızımda iki hafta kadar önce memeyi bazen sorunsuz alıyordu bazende çığlık çığlığa ağlıyordu bende meme reddi başladı zannettim ama 1 hafta kadar sürdü sonra normale döndü sanırım atak zamanıydı.

Bugün tahlil sonuçlarımız çıktı alerji tahlilinde yumurta sarisina alerji çıktı. Yumurta diyetine devam edeceğim. Bakalım sonuç değişecek mi
Canim geçmiş olsun alerji testini özel hastanede mi yaptirdin tahlil ücreti ne kadardı kan tahlili verdiniz sanırım hemen çıktı mı sonuçlar

Biogaia kabızlık yapıyor mu? Kızım kakasını yapamıyor aglamaktan sesi kısıldı fitil 4gün olunca ver demişti doktor 3günde verdim.fitilde çıkmadı, saatlerce ağladı uyudu artık. Mama veriyorduk onu değiştirmek için farklı mamayla karıştırıp verdik ondan mı bilmiyorum. Fitilin çıkması gerekmiyormuydu offf ya.doktoramı götürsem acil.

Canim geçmiş olsun ben sadece biogaia konusunda yardimci olabilirim bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kabızlık yapmadı

Benim kızım hep kabızdi..kac. doktora götürdük.normal dediler..en son bugün başka bi doktora götürdük..doktorum tahliller yaptı..kizimida idrar enfeksiyonu çıktı..doktorum enfeksiyondan dolayı kizi. Hep kabizdir dedir..onun için ilaç yazdı..bide kızım çok kusuyordu onun için şurup verdi..

Canim geçmiş olsun alerji testini özel hastanede mi yaptirdin tahlil ücreti ne kadardı kan tahlili verdiniz sanırım hemen çıktı mı sonuçlar
Teşekkür ederiz canim. Evet özel hastanede yaptırdık tahlil ücretleri yüksek 300 tl gibi bir rakam tuttu. Kan ve kaka tahlili yapıldı 3 gün sürdü sonuçların çıkması canim.

Gemiş olsun canim biogaia kabızlık yapsa bize yapardı biz ishaliz çünkü canim. Ondan olduğunu hiç sanmıyorum. Mamasına azıcık saf zeytinyağı katsan iyi gelebilir belki

Tam olarak sıkntınız neydi sizin cnm neden test yaptırdın
Canim biz geçen ay ishal olduk ishalden önce günde 2 yada 3 kere kaka yapan oğlum ishalden sonra hep 5 6 kere yapar oldu bende alerjiden şüphelendim doktorla konuştum ve tahlil yaptırdık canim. Basından beri bu şekilde olsa normal diye düşünürdüm ama ishalden sonra olunca şüphelendim.

Canım mamaları karıştırmışsın o da yapmış olabilir benim bildiğim karıştırılmaması gerektiği. Ama istersen götür doktora için rahat etsin

Canım benim kızım da çok kusuyor.emdikten sonra önce süt kusuyor sonra peynir gibi kusuyor.özellikle gündüzleri uykusundan uyanıyor.senin kızın nasıl kusuyor? Ne ilacı verdi?

Merak etme canım bazen fitil koyduğunda kakasını yapmayabiliyor ya da fitil çıkmıyo bizim ni yakınımız çocuk doktoru bizim de öyle oldu ona sormuştuk önemli değil her fitil verdiğinde yapısal diye birşey yok demiş benim kızımda kakasını bazen zor yapıyo bende fitil kullanıyorum hem bizde biogaia kullanıyoruz

Bugün tahlil sonuçlarımız çıktı alerji tahlilinde yumurta sarisina alerji çıktı. Yumurta diyetine devam edeceğim. Bakalım sonuç değişecek mi
Canim sadece yumurta sarisi mi yemiyceksin yoksa tamamen yasakmi yumurta. Ben de yarin diycem bakalim doktora. Bu durumda rota asisi da olmuycak demi?

Kızım akşam 10 ile gece 2 arası salonda ana dizinde uyuyordu. Emiyodu, uyuyunca koyup ben yatak odasında uyuyodum eşim başını bekliyodu. Sonra yer değiştiriyoduk. 2 saatte 1 emmeye kalkıyodu.sabah 8 de uyanıyodu. 1 hafta aramızda yattı ama hiç rahat edemedik eşimle, kızım çok rahattı emdi emdi uyudu ama biz ona zarar vermeyelim dedikçe sıkıştık yatakta. 2 gündür yatak odasındaki beşiğinde uyutalım diyoruz, emzirip yatırdım Dün gece uzun uykusunu hiç uyumadı ve 1.5 2 saatte 1 hep uyandı sabaha kadar. Yerini yadırgadı dedi, şimdi bu akşam da memeden uykuya geçemiyo. Hata mı ettim bilemiyorum. Yani zaten 2 aylıktan beri geceyi gündüzü ayırt ediyor, atak haftasını da geçti. Öyle uzun uzun uyuyanları duydukça nerede hata yapıyorum diyorum. Kuzenim gece mama ver uyusun diyor. Böyle uykusuz olunca yalnız da olduğuma enerjim kalmıyor. Aklımda da bir sürü mesele var hiç rahat değilim, uykusuzluk da iyice gerdi.
Memede uyumasın diyolar e tamam uyumasın, ama sallamayın da diyolar biraz mayışınca yatırın pışpışlayın. Ya ben yatırdığım gibi gözleri faltaşı gibi açılıyo uyusa bile bazen. Off valla gerçekten eskiden daha kolay büyütülüyomuş çocuk. Şimdi iyi ebeveyn olalım düzgün yetiştirelim kurallarına uygun yapalım derken ben ruhen arada sıkıştım. Hangi konuda internette araştırma yapsam makalelerde filan her şey karmaşık ve zor : ( Uzun zamandır yazıcaktım bugüne denk geldi kızlar. Fazla mükemmelliyetçimiyim bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…