- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.681
Canim niye pamuk yada temizleme pamuğu kullanmiyorsun o zaman[/QUOTE
canım daha hamileyken koli koli ıslak mendil aldık. Yeni doğduğunda bir ay falan pamuk kullandım iki aydır da ıslak mendil kullanıyorum.
Canim.atak haftası olabilir kızımda iki hafta kadar önce memeyi bazen sorunsuz alıyordu bazende çığlık çığlığa ağlıyordu bende meme reddi başladı zannettim ama 1 hafta kadar sürdü sonra normale döndü sanırım atak zamanıydı.Merhaba benim kızım 11. Haftasindan gidiyor ve bir kaç gündür meme emmede sıkıntı yaratıyor. Memeyi verdigim halde ağlıyor ve ilk emmek istemiyor ayakta sallayarak ancak sakinleşip memeyi tutuyor. Meme reddi denilen şey bu mu yoksa geçici bir durum mudur acaba? Bunu yasayan var mı? Bu arada kızım emzik kullanmıyor hatta biberondan bile süt içmeyi sevmiyor.
Benimki yapiyor agiz sapirdatiyor agzi acik uyuyor bazen bogazi kuruyup hirilti hatta horlama gibi geliyor. Hasta sanıyorum sabah bakiyorum bisey yok.Kizlar sizin bebislerde uykularinda devamli ses cikarma horlama mikirdanma gbi seyler yapiyorlar mi
Canim geçmiş olsun alerji testini özel hastanede mi yaptirdin tahlil ücreti ne kadardı kan tahlili verdiniz sanırım hemen çıktı mı sonuçlarBugün tahlil sonuçlarımız çıktı alerji tahlilinde yumurta sarisina alerji çıktı. Yumurta diyetine devam edeceğim. Bakalım sonuç değişecek mi
Canim geçmiş olsun ben sadece biogaia konusunda yardimci olabilirim bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kabızlık yapmadıBiogaia kabızlık yapıyor mu? Kızım kakasını yapamıyor aglamaktan sesi kısıldı fitil 4gün olunca ver demişti doktor 3günde verdim.fitilde çıkmadı, saatlerce ağladı uyudu artık. Mama veriyorduk onu değiştirmek için farklı mamayla karıştırıp verdik ondan mı bilmiyorum. Fitilin çıkması gerekmiyormuydu offf ya.doktoramı götürsem acil.
Benim kızım hep kabızdi..kac. doktora götürdük.normal dediler..en son bugün başka bi doktora götürdük..doktorum tahliller yaptı..kizimida idrar enfeksiyonu çıktı..doktorum enfeksiyondan dolayı kizi. Hep kabizdir dedir..onun için ilaç yazdı..bide kızım çok kusuyordu onun için şurup verdi..Biogaia kabızlık yapıyor mu? Kızım kakasını yapamıyor aglamaktan sesi kısıldı fitil 4gün olunca ver demişti doktor 3günde verdim.fitilde çıkmadı, saatlerce ağladı uyudu artık. Mama veriyorduk onu değiştirmek için farklı mamayla karıştırıp verdik ondan mı bilmiyorum. Fitilin çıkması gerekmiyormuydu offf ya.doktoramı götürsem acil.
Canım çok geçmiş olsunBugün tahlil sonuçlarımız çıktı alerji tahlilinde yumurta sarisina alerji çıktı. Yumurta diyetine devam edeceğim. Bakalım sonuç değişecek mi
Tam olarak sıkntınız neydi sizin cnm neden test yaptırdınBugün tahlil sonuçlarımız çıktı alerji tahlilinde yumurta sarisina alerji çıktı. Yumurta diyetine devam edeceğim. Bakalım sonuç değişecek mi
Teşekkür ederiz canim. Evet özel hastanede yaptırdık tahlil ücretleri yüksek 300 tl gibi bir rakam tuttu. Kan ve kaka tahlili yapıldı 3 gün sürdü sonuçların çıkması canim.Canim geçmiş olsun alerji testini özel hastanede mi yaptirdin tahlil ücreti ne kadardı kan tahlili verdiniz sanırım hemen çıktı mı sonuçlar
Gemiş olsun canim biogaia kabızlık yapsa bize yapardı biz ishaliz çünkü canim. Ondan olduğunu hiç sanmıyorum. Mamasına azıcık saf zeytinyağı katsan iyi gelebilir belkiBiogaia kabızlık yapıyor mu? Kızım kakasını yapamıyor aglamaktan sesi kısıldı fitil 4gün olunca ver demişti doktor 3günde verdim.fitilde çıkmadı, saatlerce ağladı uyudu artık. Mama veriyorduk onu değiştirmek için farklı mamayla karıştırıp verdik ondan mı bilmiyorum. Fitilin çıkması gerekmiyormuydu offf ya.doktoramı götürsem acil.
Teşekkür ederim canım.Canım çok geçmiş olsun
Canim biz geçen ay ishal olduk ishalden önce günde 2 yada 3 kere kaka yapan oğlum ishalden sonra hep 5 6 kere yapar oldu bende alerjiden şüphelendim doktorla konuştum ve tahlil yaptırdık canim. Basından beri bu şekilde olsa normal diye düşünürdüm ama ishalden sonra olunca şüphelendim.Tam olarak sıkntınız neydi sizin cnm neden test yaptırdın
Canım mamaları karıştırmışsın o da yapmış olabilir benim bildiğim karıştırılmaması gerektiği. Ama istersen götür doktora için rahat etsinBiogaia kabızlık yapıyor mu? Kızım kakasını yapamıyor aglamaktan sesi kısıldı fitil 4gün olunca ver demişti doktor 3günde verdim.fitilde çıkmadı, saatlerce ağladı uyudu artık. Mama veriyorduk onu değiştirmek için farklı mamayla karıştırıp verdik ondan mı bilmiyorum. Fitilin çıkması gerekmiyormuydu offf ya.doktoramı götürsem acil.
Canım benim kızım da çok kusuyor.emdikten sonra önce süt kusuyor sonra peynir gibi kusuyor.özellikle gündüzleri uykusundan uyanıyor.senin kızın nasıl kusuyor? Ne ilacı verdi?Benim kızım hep kabızdi..kac. doktora götürdük.normal dediler..en son bugün başka bi doktora götürdük..doktorum tahliller yaptı..kizimida idrar enfeksiyonu çıktı..doktorum enfeksiyondan dolayı kizi. Hep kabizdir dedir..onun için ilaç yazdı..bide kızım çok kusuyordu onun için şurup verdi..
Merak etme canım bazen fitil koyduğunda kakasını yapmayabiliyor ya da fitil çıkmıyo bizim ni yakınımız çocuk doktoru bizim de öyle oldu ona sormuştuk önemli değil her fitil verdiğinde yapısal diye birşey yok demiş benim kızımda kakasını bazen zor yapıyo bende fitil kullanıyorum hem bizde biogaia kullanıyoruzBiogaia kabızlık yapıyor mu? Kızım kakasını yapamıyor aglamaktan sesi kısıldı fitil 4gün olunca ver demişti doktor 3günde verdim.fitilde çıkmadı, saatlerce ağladı uyudu artık. Mama veriyorduk onu değiştirmek için farklı mamayla karıştırıp verdik ondan mı bilmiyorum. Fitilin çıkması gerekmiyormuydu offf ya.doktoramı götürsem acil.
Canim sadece yumurta sarisi mi yemiyceksin yoksa tamamen yasakmi yumurta. Ben de yarin diycem bakalim doktora. Bu durumda rota asisi da olmuycak demi?Bugün tahlil sonuçlarımız çıktı alerji tahlilinde yumurta sarisina alerji çıktı. Yumurta diyetine devam edeceğim. Bakalım sonuç değişecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?