2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ya canim o benim.kafama takilan bi konu. Hasta degilken Raporlu aldigim para hak mi? Ben o tereddutle o paraya dokunamam

Benim kızımda öyle bazen gündüzde öyle oluyor mememi almak istemiyor yatıramıyorum kucakta durmuyor emzik almıyor çıldırdı mı şaştım kaldım napcağımı. İnş kolik değildir atak dur gelir geçer dört gündür böyle

Günaydın kızlar biliyorsunuz 3 ayı doldurmaya yakın bir kızım var 42. Haftasında olmasına rağmen Laguna tüyleriyle doğdu omzundaki ve kolundakiler belirginliğini kaybetti ama hala dökülmediler kulağındakiler dökülüyor yalnız alnı hala aynı duruyor ve bugün dikkat ettim kaşları iyice gürleşmiş ve göz kenarlarına doğru tüyler büyümeye başlamış bebeğinde bu tarz tüylere rastlayan oldu mu Çarşamba doktor kontrolümüz var söylemeliyim mi doktora kız olduğu için çok tüylü olur diye çok korkuyorum

bide laflarıyla daha fazla tahrik etmeseler. Hoşlarına gidiyor sanki. Eşime açıkça söyledim. Ona göre ayar çeksin annesine 5 yıldır evliyim hiçbişey görmediler benden bundan sonra görürler kesinlikle.

Ben a
yrıldım iki yıl oğlumda bir yaşına kadar çalışmamıştım sonra teyzesi baktı ama anne diye ilk ona söyledi ilk adımlarını o gördüşimdi iki yıl aldım ki herşeyini ben göreyim hala yazarken bile gözlerim doluyor

Canim iki hafta önce benim kızımda öyleydi atak olunca günün her ani olabiliyor sanırım. O hali bir hafta kadar sürdü. Ama şimdi akşam 6dan sonra böyle. İnşallah geçicidir. Akşam misafir falan geldiğinde hele perişan oluyoruz

Benim kızım doğduğundan beri öyle akşam 5-6 dan sonra ağlama krizi tutuyor
Devamlı kucak istiyor, sık sık emmek istiyor
Ayakta veya pusette sallıyoruz sadece dalıyor derin uykuya geçmiyor
Gece 10-12 (artık onun yorgunluğuna bağlı) derin uykuya geçiyor.allahtan gece 3-4 saat emmeden uyuyor ben de dinleniyorum

Canim cok zor gercekten ki doğduğundan beri diyorsun. Peki dr a sordunmu bu durumu ne dedi

Canım benim kiziminda kulağında tüyler vardı simdı biraz azalmaya başladı. doğduğunda kasları hiç yoktu diyebilirim ama şimdi çıktılar. Kulağındaki tüyler beni çok Rahatsız ediyordu, annem kilo aldıkça tüyler dökülür merak etme dedi ama yinede insan kaygilaniyor. Bence sen dr a sor ben sormayı unutmustum pişman oldum sormadigima.

Benim hem oturma odasında hem de yatak odasında var başka türlü toparlanamıyoruz

Aa bilmiyordum bunu.

Bn ynlis anlamisim cnm bebegi 4.ayda ek gidaya gectide ondan alerjisi cikti sandmm sen anne sutu alerjisinden bahsediyorsn smdi anladm oda cok kotu kuzenim cocugunda cikmisti ikibucukaylikkn fln ne kadar diyet yapsada olmadi ozel mamalari varmis hatta devlet karsiliyormus mecbur mamaya gecti sutu ola ola insallah kimseninki cikmaz

Ben ıslak mendili de ılık suya batırıp sıkıp siliyorum hep. Kıyamıyorum soğuk soğuk silmeye.

Ya canim o benim.kafama takilan bi konu. Hasta degilken Raporlu aldigim para hak mi? Ben o tereddutle o paraya dokunamam
Ama sezaryen de ameliyat canım neticede öyle düşünme bence. Haksız yere kimseyi gasp etmiyosun. Ben ev hanımıyım eğer çalışsam faydalanırdım. Devlet kimlere ne imkanlar sağlıyor sen neden faydalanmayasın ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…