2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim benim oglumda aksam 10da uyuyor. 11deydi simdi 10a cektik yavas. Salonda hamakta uyutup besigine koyuyoruz. Bizim rutinimiz gece uykusuna gecmeden yarim kundak, surekli dinlettigim muzigi. Bununla yatagins gecis yapıyoruz
3te bilemedin 4te uyanmadan emiyor geri yatiriyorum. Sonra 6da yada 7de kalkiyor. Bazen 1 2 saat uyanik kaliyor bazen kalmiyor. Sonra tekrar 10a kadar uyuyor. Bence bebegin doyuyorsa mama verme. Her çocuğun alisma sureci rutini farkli. Sadece yeni rutini duzenli uygula zamanla o da uyar bence.

Bende sallamadan uyutmak istiyorum kilo aldıkça kollarımda sallamak çok zorlaştı ana kucağında hiç yatmıyor yatağına koyuyorum orda sallayarak uyumuyor sadece kucağımda sallayarak uyuyor nasıl yapıcam bilmiyorum sürekli araştırıyorum sallamadan uyutun diyorlar Sürekli ama nasıl olcaksa artık

Ben de çok istiyorum bakalım inşallah 2 yıla uzatabilirim iznimi.

Ben Doğumdan beri öyle yapıyorum. Sepeti var d vitamini bez pişik kremi pamuk termos serum fizyolojik falan hepsi içinde duruyor çok rahat oluyor

Emzik almıyor ama biberon kullanıyorsunuz galiba. O da meme reddine sebep olabilir. Şuan anlattığınız şey meme reddi değil bence ama başlangıç olabilir.

Canım benim bebeğim de 2 saatte bir emiyor gece. Emme sıklığı azalana kadar eşimi başka odaya postaladım :) yatakta kızımla birlikte uyuyoruz. Memede uyutuyorum uyuyunca yerine bırakıyorum. Bıraktığım yer soğuk olursa hemen gözlerini açıyor. Ben de altına polar ya da paten battaniye seriyorum öyle daha az uyanıyor :) bence bir yerde hata yapmıyorsun. Her Bebek aynı değil, sen annesisin bebeğin ve sen nasıl rahat ediyorsanız öyle uyuyun, bakma internete sen.

Kızlar biz gece hiç uyumuyoruz. Yatma vakti gelince ağlama krizleri başlıyor.. babası evin içinde kucakta gezdiriyor sürekli, uyumak mümkün değil

ben de oğlumu 1-2 kere beşiğine bıraktım ilk günler hiçç içim rahat etmedi sanki onu yalnız bırakmısım gıbı oldu hemen kalkıp geri aldım yanıma ben iç sesimi dinledim ve biraz daha yanımda tutacagım daha yenı yenı dunyaya alısmaya başladıgını farkedıyorum

Canim sadece yumurta sarisi mi yemiyceksin yoksa tamamen yasakmi yumurta. Ben de yarin diycem bakalim doktora. Bu durumda rota asisi da olmuycak demi?
Suanda yumurtayı hiç yemiyorum içinde yumurta olan birşey de yiyemiyorum canim. Eğer öyle bir şüphen varsa doktorunuzla konuştuktan sonra alerji bölümüne sevk iste canim bence. Ben baştan bilseydim bunu sevk isterdim.

Canim zaten direk alerji bolumunde yaron randevumuz. Bagisiklik sistemi yetmezliginden şüphelendikleri icin takipteyiz. Yarin bunu da dile getircem bakalim.

Canim zaten direk alerji bolumunde yaron randevumuz. Bagisiklik sistemi yetmezliginden şüphelendikleri icin takipteyiz. Yarin bunu da dile getircem bakalim.
Yarın gelişen sureci banada yazar misin canim. Bize tahlil ve tanıyı çocuk doktoru yapti alerji bölümünde nasıl bir yol izliyorlar merak ettim.

Alerjisi olan bebekleri cok etkiliyor canim bu aşı ondan sordum.
Evet canim öyleymiş onu bende okudum ancak alerjisi olduğunu bilmeden yaptıran ve ikinci dozdan önce alerji tanısı koyulan çok bebek okudum. Çoğunda şükür ters birşey olmamış ama ihmal edilecek bir durum değil tabi ki

Kızlar biz gece hiç uyumuyoruz. Yatma vakti gelince ağlama krizleri başlıyor.. babası evin içinde kucakta gezdiriyor sürekli, uyumak mümkün değil
Biz de aynısıyız yatma saati kriz saati. Kucağıma aldığım an başlıyor ağlamaya ve sinirden memeyi de tutamıyor iyice sinirleniyor. Eşime veriyorum slingde gezdiriyor 2 saat sonra uyuyor. Dün gece 00.50 de uyudu deli oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…