2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Anladım canım geçmiş olsun

Canım elimizde olan bişey değil kızımda çok çektim dediğin gibi mükemmel olsun dedikçe batıyor odası temiz güzel düzeni olsun dedikçe kızım uyumamıştı 2 sene sonra düzeldi hala sabahları 8 30 dan fazla yatmaz :) şimdi oglum da meme de uyuyo aynı yataga koyunca gözler acılıyorr pıs pısa kanmıyor .. gerçi kızımda meme de uyuyor du memeyi kestim 22 ayda hiç bişey yemediği için gelişimi iyiydi ama beni bitiriyordu sonra beşiğine koyup yanında durdum 1 gün biraz agladi hemen alıştı kendi uygulama bu uygulama kücükken hangi ayda baslıyorsa denemek istiyorum çok rahat bişey

Kızlar tv 360 da uykusuz anne kalmasın kitabının yazarı var. Faydalanacagimiz bilgiler verecektir
Simdi gordum yazdigini ve bitmis halbuki cok ihtiyacim vardi :)) gerci instagramda baldan anne diye bir hesap var uyku ile ilgili guzel seyler paylasiyor hatta yorumlarda artik bebegim sayenizde uyuyor tarzi cok geri donus goruyorum. Denemeyi dusunuyorum bazilarini.
Bakmak isteyen olursa Hesap şu;
https://www.instagram.com/baldan_anne/

Deneyen olursa deneyimlerini yazar mi

Okudugum kadariyla anne sutu alip almamasiyla ilgili degil alerjiye yatkinligiyla ilgili

ama alerjen bebkse erken katı gıdaya geçiş daha zor olmaz mı?
Alerjisi olan bebekler icin alerjen gidalarin tek tek denenerek 6 ay sonrasinda baslanmasi bilgisi var canim

Arkadaşım 4 aylık bebeğine doktorunun önerisiyle katı gıdaya geçti. Şu anda yumurta süt turunçgiller ve bir sürü şeye yüksek derecede alerjisi var.
Erken gectigi icin mi ?

Ben de aslinda seninle ayni dusunuyorum ama gec kalmaktan da korkuyorum cunku yemek yemeyen bebek cok zor oluyor. Gerci sut devam ederse sıkınti olmaz yine bakalim nasip gunler bizi bekliyor :)

Bu arada bilgi şurda,
https://www.instagram.com/p/Bce3ZgonEXk/

Emzik almıyor ama biberon kullanıyorsunuz galiba. O da meme reddine sebep olabilir. Şuan anlattığınız şey meme reddi değil bence ama başlangıç olabilir.
Yok biberonu 1 - 2sefer denedik. Ben cok yorgun oldugumda sağıp eşime vermistim öyle. Bir kerede anneme bırakmıştım o kullanmıştı. Daha doğrusu ikisindede bebek biberonu sevmemiş ve kaşıkla içirmişler

Beşiğine koymaya devam et canım hep aynı saatte doyurup yatırırsan bir süre sonra alışır. 2 hafta falan zorlanırsın ama inatla yaparsan vazgeçip alışacaktır mutlaka. Uyku arkadaşını dene bir de. Bu aylarda uyku arkadaşıyla tanışma zamanıymış

Arkadaşlar bebeği dönen var mı benimkini yüz üstü yatırdım hiç sevmediği bir yatış şekli olduğu için zorlaya zorlaya döndü çok şaşırdım koltuğa yatırıyordum bir daha yalnız bırakmam

Yarın gelişen sureci banada yazar misin canim. Bize tahlil ve tanıyı çocuk doktoru yapti alerji bölümünde nasıl bir yol izliyorlar merak ettim.
Canim bizde tek belirti kaka ve yuzunde kizariklik vardi. Soyledim doktora tesaduf orda tuvaletini yapti. Doktor bezine bakti yok dedi bu sümüksü degil dedi. Yuzunu de normal dedi. Yani alerji ile ilgili bir sey yapilmadi test falan. Zaten bizim ameliyattan dolayi suan rota asisi yaptiramiyoruz.

Canim ben izledim 4.5 5 aydan önce uyku eğitimine pek olumlu bakmıyormus hatta bu sure zarfinda kucaginiza hafif hafif sallayabilirsiniz dedi

Canim ben izledim 4.5 5 aydan önce uyku eğitimine pek olumlu bakmıyormus hatta bu sure zarfinda kucaginiza hafif hafif sallayabilirsiniz dedi
Sallama işi tamam da sonrasinda yatagina koydugumda uykuya devam ettirebilme knusunda basarili olamiyorum
Mesela bgun sabahtan beri 20 dk uyudu

4 aydan sonra uyku eğitimi verebilirsiniz diyorlar

00:50ye dua et. Kızım en erken 2 de uyuyor

Bana da bir arkadasim tavsiye etti,buraya yazacaktim hatta sen benden once davranmissin:)bende takibe basladim bakalim ise yarayacak mi:)

Merhabalar ben ekim annesiyim benim durumumda olan bebeği az kilo alan ve sonradan toparlayan oldu mu? Bugün 2aylık oldu bebeğim. Doğum kilomuz 4000g 1.ay 4400g 2.ay 5180g oldu. Boyu 60cm. Israrla mama vermiyorum aç kalmıyor bence bilemiyorum

Bizim kilo alimlaimiz da bu sekilde oldu ilk ay 500 2.ay 800 gram aldi. Doktorumuz 2. Ay da 500 alsaydi degerlendirmemiz gerekirdi ama suan yapilmasi gereken bisey yok mama takviyesine de gerek yok dedi. Saglikliysa kiloyu cok dert etmemek gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…