2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ben bezde prima premium care kullanıyorum ama memnun değilim degistirmek istiyorum sizi kullanıp memnun kaldığınız sizdirmayan bez var mı

Kızlar canım çok sıkkın. 3 ay 1 haftalık kızım. Son 10 günde hiç kilo almamış 10 gr bile oynamamış. Halbuki çişli bezlerini takip ediyorum 5-6 kere yapıyor günde neden olabilir acaba? Anne sütü veriyorum. Ancak günde 1 kere mama verdiğim oluyor

Geçmiş olsun canim. Birşeyi olmamasına sevindim canim.

M Mry Mry cevabın için teşekkür ederim. İçim rahatladı
Benim doktorum da ilk ay takibe almıştı. 10gün emzirme kampı yaptırdı sürekli emzirdim 270g alınca sıkıntı yok dedi. Kendimi be bebeğimi tanıyacağımı sütümün azaldığını hissedersem ya tek 60 cc ya da 2x30cc mama verebileceğimi söyledi. Ben vermedim
Bazı dönemlerde kilo alışı azalabilirmiş hareketlenmiştir belki ondandır

Arkadasim gayet normal. Kilolu dogan bebekler yavas yavas kilosu az olnalar ilk uc ayda hizli hizli aliyorlar. Benim kiz 2640 dogdu. 2450 ye dusup ordan sonra alamya basladi. Uc ayi bitti 5.5-6 kio civarinda. Senlnki iki aylik 5180 gayet normal.

Kilosu ne kadar?

Canim cok insani hisler bunlar.senin yerinde olan bir cok insan bunlari hisseder.daha cok yeni anneyiz.yavrularimizla en cok hasir nesir oldugumiz bir saniye uzak olmayi kabullenemeyecegimiz zamandayiz.ama ne şanslisin ki kayinvaliden bakacakmis.belki bakis acini degistirmelisin.kendimden ornek vereyim: 1-infertilite tedavileri yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim.8 yil tirnagimla kazidigim kariyerim hic oldu.bankaciydim simdi bana bu kadar aradan sonra hic bir banka is vermez yas olmus 35
2-ailem mersinde.calisiyor olsaydim annem bile bakamazdi.3-kayinvalidem hayatta bile degil
Velhasil bakici bulalim diye tirmalayacaktik her yeri.bulmasi dert guvenmesi dert.kendi tarzini anlatmasi dert.ve emin ol sen kayinvelideni sevmesen bile senden sonra bebegine en iyi bakacak iki uc kisiden biri o dur.kabul ediyorum zor yanlari var.ama bak beterin beteri var.isin var bebegin var bebegine guvenilir sekilde bakacak birileri var.bin masallah.hic canini uzme mutlu mutlu gecir bebeginle zamanini.ise baslayinca uzuldugune yanarsin

Bizimle dogan bebişlerin uykusu nasıl 12 haftalık olduk atak haftsı herlde iyi olmaan uykumuz 2 gündür hiç yok banyo yaptıgı halde bebek uyumaz mı uyumuo gece 12 den önce de yatmıyor malesef

Benimki de o sekilde donuyor canim dun yastigin ustune birakmistim sirtustuyken yuzukoyun donmustu koltugada biraktigimda yan donduruyor kendinii artik bnde birakmiyorum cok tehlikeli

Saol canim ama icim hala rahat degil. Test yapılmadı ya. Acaba benmi pimpirikliyim diyorum. Keske sizde de cikmasaydi canim.
Haklısın test yapılsaydı icin rahat ederdi canim. Çünkü alerji belirtilerini anlamak bazen çok zor oluyor. Bizde sadece çok sık kaka yapma durumu vardı mesela canim

Kızlar oğlum bugun 81 günlük oldu ayın 23ündr işe başlamam lazım oğlumu bırakamıyorum yan odadayken bile çok özlüyorum benim gibi olan varmı nasıl işe başlıcam bilmiyorum

Haklısın test yapılsaydı icin rahat ederdi canim. Çünkü alerji belirtilerini anlamak bazen çok zor oluyor. Bizde sadece çok sık kaka yapma durumu vardı mesela canim
Tek kaka oyle oldugu anlamina gelmez dediler canim. Her yerine baktılar sorun yok dediler. Kan var mi dedi yok dedim tamam dedi.

Günde kaç kere yapıyordu. Kızım günde 4 5 defa yapıyor sürekli ıkınıyor. Bazen mukuslu. Bu durum rota aşısından sonra arttı sanki.

Kızlar ben bezde prima premium care kullanıyorum ama memnun değilim degistirmek istiyorum sizi kullanıp memnun kaldığınız sizdirmayan bez var mı
Canım en son bir tanıdığımız komili bebek bezi getirdi bir deneyelim dedik gayet güzel çıktı sızdırma falan hiçbirşey olmadı :)

Merhaba Kızlar bir sorum olacaktı size, bebeğimi 4saat evde bırakmam lazım kaç cc süt bırakmam gerekir eve? Daha yeni sağmaya başlıcam da sizin bir memeden ortalama ne kadar süt çıkıyor, kaç saatte bir besliyorsunuz bebeğinizi ve bir öğünde ne kadar veriyorsunuz ? Emziren arkadaşlar da tek meme mi emziriyorsunuz iki memeyi se veriyor musunuz bir öğünde

Canım benim oğlum 5 dk emiyo bırakıyo ve tek memeyi ama sağdığım zaman 100 cc de olsa içiyo ama doymuyo emmek istiyo yine anlıcağın normalde beni emse 5 dk da o kadar ememez ben hem sağıyorum böyle durumlarda hemde mama bırakıyorum ne olur ne olmaz diye

Benimki o şekilde dönmüyor ama ayaklarıyla kendini ite ite kaydırıyor ben de yalnız bırakmıyorum artık. Gece de benimle yatıyor diye yatağın kenarlarına yastık koydum.

2 saatte bir verseler tek seferde 90 cc içse 180-200 cc bırak en az. Süt sağma işi çok alengirli. Mesela 1 saat önce emzirdiğini meme ile 4 saattir emzirmesinin meme arasında çok fark oluyor. Bir de memeler pompaya alışık değilse ilk başlarda az süt çıkıyormuş. Yani başkalarının kaç cc süt sağdığı kriter değil aslında. Süt sağarken ben mememe biraz zeytinyağı sürüp masaj yaparak sağıyorum hem daha çok süt çıkıyor hem de daha hızlı sağmış oluyorum.
Benim bebeğim ağzından memeyi çıkarmadığım sürece emiyor. Ben genellikle tek meme emziriyorum. Memeyi ağzından çıkardığımda tekrar emmek isterse diğer memeyi veriyorum. Saat başı emiyor hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…