- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.741
Geçmiş olsun canim. Birşeyi olmamasına sevindim canim.Canim bizde tek belirti kaka ve yuzunde kizariklik vardi. Soyledim doktora tesaduf orda tuvaletini yapti. Doktor bezine bakti yok dedi bu sümüksü degil dedi. Yuzunu de normal dedi. Yani alerji ile ilgili bir sey yapilmadi test falan. Zaten bizim ameliyattan dolayi suan rota asisi yaptiramiyoruz.
Benim doktorum da ilk ay takibe almıştı. 10gün emzirme kampı yaptırdı sürekli emzirdim 270g alınca sıkıntı yok dedi. Kendimi be bebeğimi tanıyacağımı sütümün azaldığını hissedersem ya tek 60 cc ya da 2x30cc mama verebileceğimi söyledi. Ben vermedimKızlar canım çok sıkkın. 3 ay 1 haftalık kızım. Son 10 günde hiç kilo almamış 10 gr bile oynamamış. Halbuki çişli bezlerini takip ediyorum 5-6 kere yapıyor gündeneden olabilir acaba? Anne sütü veriyorum. Ancak günde 1 kere mama verdiğim oluyor
Arkadasim gayet normal. Kilolu dogan bebekler yavas yavas kilosu az olnalar ilk uc ayda hizli hizli aliyorlar. Benim kiz 2640 dogdu. 2450 ye dusup ordan sonra alamya basladi. Uc ayi bitti 5.5-6 kio civarinda. Senlnki iki aylik 5180 gayet normal.Merhabalar ben ekim annesiyim benim durumumda olan bebeği az kilo alan ve sonradan toparlayan oldu mu? Bugün 2aylık oldu bebeğim. Doğum kilomuz 4000g 1.ay 4400g 2.ay 5180g oldu. Boyu 60cm. Israrla mama vermiyorum aç kalmıyor bence bilemiyorum
Kilosu ne kadar?Kızlar canım çok sıkkın. 3 ay 1 haftalık kızım. Son 10 günde hiç kilo almamış 10 gr bile oynamamış. Halbuki çişli bezlerini takip ediyorum 5-6 kere yapıyor gündeneden olabilir acaba? Anne sütü veriyorum. Ancak günde 1 kere mama verdiğim oluyor
Canim cok insani hisler bunlar.senin yerinde olan bir cok insan bunlari hisseder.daha cok yeni anneyiz.yavrularimizla en cok hasir nesir oldugumiz bir saniye uzak olmayi kabullenemeyecegimiz zamandayiz.ama ne şanslisin ki kayinvaliden bakacakmis.belki bakis acini degistirmelisin.kendimden ornek vereyim: 1-infertilite tedavileri yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim.8 yil tirnagimla kazidigim kariyerim hic oldu.bankaciydim simdi bana bu kadar aradan sonra hic bir banka is vermez yas olmus 35evet haklisin annelik baska. Ama insan kiskanio. Normalde de yapi olarak kiskancimdir iyice zivanadan ciktim. Herkesi tehdit olarak goruyorum. Guzel bakacagina eminim. Bebegimin sevgisini paylasmak kv ile zor. Esime diyorum ayrilalim bana nafaka ver cocugum bende kalir calismam. Neler dusunuyorum. Allahim bana akil ve sabir versin ins
Saol canim ama icim hala rahat degil. Test yapılmadı ya. Acaba benmi pimpirikliyim diyorum. Keske sizde de cikmasaydi canim.Geçmiş olsun canim. Birşeyi olmamasına sevindim canim.
Arkadaşlar bebeği dönen var mı benimkini yüz üstü yatırdım hiç sevmediği bir yatış şekli olduğu için zorlaya zorlaya döndü çok şaşırdım koltuğa yatırıyordum bir daha yalnız bırakmam
Haklısın test yapılsaydı icin rahat ederdi canim. Çünkü alerji belirtilerini anlamak bazen çok zor oluyor. Bizde sadece çok sık kaka yapma durumu vardı mesela canimSaol canim ama icim hala rahat degil. Test yapılmadı ya. Acaba benmi pimpirikliyim diyorum. Keske sizde de cikmasaydi canim.
Tek kaka oyle oldugu anlamina gelmez dediler canim. Her yerine baktılar sorun yok dediler. Kan var mi dedi yok dedim tamam dedi.Haklısın test yapılsaydı icin rahat ederdi canim. Çünkü alerji belirtilerini anlamak bazen çok zor oluyor. Bizde sadece çok sık kaka yapma durumu vardı mesela canim
Günde kaç kere yapıyordu. Kızım günde 4 5 defa yapıyor sürekli ıkınıyor. Bazen mukuslu. Bu durum rota aşısından sonra arttı sanki.Haklısın test yapılsaydı icin rahat ederdi canim. Çünkü alerji belirtilerini anlamak bazen çok zor oluyor. Bizde sadece çok sık kaka yapma durumu vardı mesela canim
Canım en son bir tanıdığımız komili bebek bezi getirdi bir deneyelim dedik gayet güzel çıktı sızdırma falan hiçbirşey olmadı :)Kızlar ben bezde prima premium care kullanıyorum ama memnun değilim degistirmek istiyorum sizi kullanıp memnun kaldığınız sizdirmayan bez var mı
Canım benim oğlum 5 dk emiyo bırakıyo ve tek memeyi ama sağdığım zaman 100 cc de olsa içiyo ama doymuyo emmek istiyo yine anlıcağın normalde beni emse 5 dk da o kadar ememez ben hem sağıyorum böyle durumlarda hemde mama bırakıyorum ne olur ne olmaz diyeMerhaba Kızlar bir sorum olacaktı size, bebeğimi 4saat evde bırakmam lazım kaç cc süt bırakmam gerekir eve? Daha yeni sağmaya başlıcam da sizin bir memeden ortalama ne kadar süt çıkıyor, kaç saatte bir besliyorsunuz bebeğinizi ve bir öğünde ne kadar veriyorsunuz ? Emziren arkadaşlar da tek meme mi emziriyorsunuz iki memeyi se veriyor musunuz bir öğünde
Benimki o şekilde dönmüyor ama ayaklarıyla kendini ite ite kaydırıyor ben de yalnız bırakmıyorum artık. Gece de benimle yatıyor diye yatağın kenarlarına yastık koydum.Arkadaşlar bebeği dönen var mı benimkini yüz üstü yatırdım hiç sevmediği bir yatış şekli olduğu için zorlaya zorlaya döndü çok şaşırdım koltuğa yatırıyordum bir daha yalnız bırakmam
2 saatte bir verseler tek seferde 90 cc içse 180-200 cc bırak en az. Süt sağma işi çok alengirli. Mesela 1 saat önce emzirdiğini meme ile 4 saattir emzirmesinin meme arasında çok fark oluyor. Bir de memeler pompaya alışık değilse ilk başlarda az süt çıkıyormuş. Yani başkalarının kaç cc süt sağdığı kriter değil aslında. Süt sağarken ben mememe biraz zeytinyağı sürüp masaj yaparak sağıyorum hem daha çok süt çıkıyor hem de daha hızlı sağmış oluyorum.Merhaba Kızlar bir sorum olacaktı size, bebeğimi 4saat evde bırakmam lazım kaç cc süt bırakmam gerekir eve? Daha yeni sağmaya başlıcam da sizin bir memeden ortalama ne kadar süt çıkıyor, kaç saatte bir besliyorsunuz bebeğinizi ve bir öğünde ne kadar veriyorsunuz ? Emziren arkadaşlar da tek meme mi emziriyorsunuz iki memeyi se veriyor musunuz bir öğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?