2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım en son bir tanıdığımız komili bebek bezi getirdi bir deneyelim dedik gayet güzel çıktı sızdırma falan hiçbirşey olmadı :)

bana da komili ve huggies hediye geldi ikisimden de memnun kaldim.komiliyle devam ediyorum cok da memnunum.premium care den bende memnun kalmadim poposuna yapisiyordu.

Bizimle dogan bebişlerin uykusu nasıl 12 haftalık olduk atak haftsı herlde iyi olmaan uykumuz 2 gündür hiç yok banyo yaptıgı halde bebek uyumaz mı uyumuo gece 12 den önce de yatmıyor malesef
Canım atak haftası yuzundendir gececek oldugunu ve bebegının gelısım göstereceği için bu geçişin kısa süreli bi huysuzluk yarattıgını aklında tutarsan belkı içinden cıkması daha kolay olur

Tek kaka oyle oldugu anlamina gelmez dediler canim. Her yerine baktılar sorun yok dediler. Kan var mi dedi yok dedim tamam dedi.
O zaman bizimki tesadüf oldu belkide canim. Çünkü kakada kan falan yok ama bizim farkedemedigimiz başka belirtiler vardır belki biz bitek kakayı farketmisizdir.

Benimki de o sekilde donuyor canim dun yastigin ustune birakmistim sirtustuyken yuzukoyun donmustu koltugada biraktigimda yan donduruyor kendinii artik bnde birakmiyorum cok tehlikeli
benm.bebek hic dönemiuo acaba bi sıknti mi var yana dogru bile dönemiuo

Yüz üstü benim kızımda sevmiyor yanına dönüyor
Bi kaç gündür sırt üstü yatarken yanına dönmeyi başardı.
Artık beşiğinde hareket ediyor sabah bi baktım çapraz olmuş bacakları bana değiyor

Ben üzerine yorgan örtüyorum altında fazla hareket edemiyor yoksa hemen üstünü açıyor

Evet benim oğlumda yan dönmeye başladı. Özellikle sırt üstü yatarken olduğu yerde dönmesi çok komik.. Artık tehlikeli Zaman'lar. Yatakta koltukta bırakmamak lazım

Bizimle dogan bebişlerin uykusu nasıl 12 haftalık olduk atak haftsı herlde iyi olmaan uykumuz 2 gündür hiç yok banyo yaptıgı halde bebek uyumaz mı uyumuo gece 12 den önce de yatmıyor malesef
Benimki de aynı canım gece 8-9 dan 10-12 ye kadar babasının dizinde şekerleme yapıyor
Yorgunluğuna bağlı olarak 10-12 gibi emerken uyuyor gece 3-4 saatte bir uyanıyor
Gündü uykusu yok denecek kadaraz
(Genelde yarım saatlik on dk uykuları)Emerken uyukluyor o mu yetiyor anlamadım
15 saat uyku diyorlar nasıl başarıyor anneler bilemiyorum.
Burada başaran anneler varsa sırlarını tekrar paylaşabilir mi?

Canım bence bir sırrı yok bu işin. İki oğluma da bir düzen kurmaya çalıştım. Büyük oğlum gündüz asla uyumazdı. Ama şuan küçüğüm maşallah gece gündüz uykusu iyi. Huyları kişilikleri farklı, o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Benimki de ayni bir bakiyorum yan olmus yatakta duz koydugum halde. Bir de benimki iki ayagini birlestirip kendini yukari ittirmeyi ogrenmis. Gorunce baya sasirdim.
Canım benim kızımın da yüzünde sivilceler vardı kendiliğinden geçti. Dr bazı bebeklerde olduğunu bi şey yapmamamı söyledi
Bana da oyle dedi canim.

12. Haftadayiz meme reddi yaşıyorum memeye koyuyorum kafasini çeviriyor umarim atak dönemiyle alakalıdır.

Evet benim oğlumda yan dönmeye başladı. Özellikle sırt üstü yatarken olduğu yerde dönmesi çok komik.. Artık tehlikeli Zaman'lar. Yatakta koltukta bırakmamak lazım

Benimki de ayni bir bakiyorum yan olmus yatakta duz koydugum halde. Bir de benimki iki ayagini birlestirip kendini yukari ittirmeyi ogrenmis. Gorunce baya sasirdim.

Bana da oyle dedi canim.
kizlr bnm oglm bu pazr gunu 4.ayina girecek yanlisim yoksa topign 2.bebegi acaba neden dönemiyo ya sizleri okuyunca tedirgn oldm sadece başini kaldiriuo bide eller ayaklar cirpiniyo ama hala yana dönemiyo

kizlr bnm oglm bu pazr gunu 4.ayina girecek yanlisim yoksa topign 2.bebegi acaba neden dönemiyo ya sizleri okuyunca tedirgn oldm sadece başini kaldiriuo bide eller ayaklar cirpiniyo ama hala yana dönemiyo
Canım daha bundan sonra başlayacaklar zaten bizimki de her zaman yapmıyor bide benim kız her zaman çok hareketliydi karnımda bile durmadı doktor bile dedi öyle bir çabalıyor ki biraz daha zorlarsan ayağa kalkacaksın diyorum senin ki maşallah kilolu bir bebekti o da etkiliyor olabilir ben biraz da hareketler yaptırıyorum dönmesi için yani dört beş aylık civarı dönüyor çoğu bebek

canm benmde aklima ilk kilodan midr die geldi ama sizinkiler ardi ardi donuyo donuyo die okuyunca icime kurt düstu 8 kiloya ulastk biz acaba kilodan midr yoksa bi sıknti mi var

Canim her bebegin gelisimi farklidir. kiyaslama yapma bence. Kimi bebek yavas yavas gelişir kimi birden. Kimi emekler yürür kimi direk. Doktorun sorun gormuyorsa endiselenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…