- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.781
Ama sezaryen de ameliyat canım neticede öyle düşünme bence. Haksız yere kimseyi gasp etmiyosun. Ben ev hanımıyım eğer çalışsam faydalanırdım. Devlet kimlere ne imkanlar sağlıyor sen neden faydalanmayasın ki.
Canim cok insani hisler bunlar.senin yerinde olan bir cok insan bunlari hisseder.daha cok yeni anneyiz.yavrularimizla en cok hasir nesir oldugumiz bir saniye uzak olmayi kabullenemeyecegimiz zamandayiz.ama ne şanslisin ki kayinvaliden bakacakmis.belki bakis acini degistirmelisin.kendimden ornek vereyim: 1-infertilite tedavileri yuzunden isimi birakmak zorunda kaldim.8 yil tirnagimla kazidigim kariyerim hic oldu.bankaciydim simdi bana bu kadar aradan sonra hic bir banka is vermez yas olmus 35
2-ailem mersinde.calisiyor olsaydim annem bile bakamazdi.3-kayinvalidem hayatta bile degil
Velhasil bakici bulalim diye tirmalayacaktik her yeri.bulmasi dert guvenmesi dert.kendi tarzini anlatmasi dert.ve emin ol sen kayinvelideni sevmesen bile senden sonra bebegine en iyi bakacak iki uc kisiden biri o dur.kabul ediyorum zor yanlari var.ama bak beterin beteri var.isin var bebegin var bebegine guvenilir sekilde bakacak birileri var.bin masallah.hic canini uzme mutlu mutlu gecir bebeginle zamanini.ise baslayinca uzuldugune yanarsin
Kızlar oğlum bugun 81 günlük oldu ayın 23ündr işe başlamam lazım oğlumu bırakamıyorum yan odadayken bile çok özlüyorum benim gibi olan varmı nasıl işe başlıcam bilmiyorum
Cok cok normal hissettiklerin.kendini de suclama ayrica.işsizim diye uzuluyorum ama yrn bebegimi birakip ise baslicak olsam ben de senin gibi hissederdim.her zaman dengeli olmak zorunda degiliz:)))) masallah bak ne guzel kv de alinacagin konulara dikkat edecekmis.bu cok onemli bir kabullenis helal olsun.ins hersey gonlunuzce olur.bir bakmissiniz alisivermissiniz ise basladiktan sonraki surecinize.allah bana da hayirli bir is kapisi acsin ins:)Cok haklisin bos yere kotu olup kalbibi kirmamaliyim. Esim konusmus alindigim.seylere dikkat edecekmis. Annelik bağını baska biriyle paylasmak zor.asil mesele bu. Duygusalligi birakip mantigimla dusunmeye calisiyorum. Henüz tam yapamadim ama yaklastim :) gonul ister hepimiz kendimiz buyutelim cocuklarimizi ama hayat sartlari hele de istanbuldaAllahtan bebegim kucuk o su an pek etkilenmeyecek olmamamdan
Kaçırdım ben sanırım ne sorunu var dı bebeğinzin ? Çok sık kaka yapımından bahşedilmiş oğlumda çok sık yapıyor dün gece yaptığı mukusluydu birazGünde 5 6 defa yapıyordu canim biz rota asisini vurulmadık.
İlaç değil de ben lactamil içiyorum, vitamin olarak da doktorum emzirdiğini sürece decavit içmemi söylemişti günde 1 tane.Kızlar bu arada emzirme döneminde kullandığınız vitamin ve omega ilaçları var mı?
Ama bi ameliyat geçirdin canım ve bunu iznine ekleme hakkın varsa niye kullanmayasın ki. Bilmiyorum ki ben böyle düşünüyorum. Sahte evrak değil sonuçtaAma hasta degilim ki. Bi de devlet parasi o kimden helallik isteyecen. Herkesin hakki var
Canım geçen sene ben fıtık ameliyatı oldum kimse bana 40 gün rapor vermedi. 15 gün verdiler sadece. Rapor alma hakkı diye bir şey yoktur ki. Hastaysan dr a gidersin gerekli görürse rapor verir. Benim rapor hakkım var boşa gitmesin diye bir durum yok. Ve bence sahte evrak. Rapor hastalıktan işe gidemeyecek durumda olanlara verilir sonuçta.Ama bi ameliyat geçirdin canım ve bunu iznine ekleme hakkın varsa niye kullanmayasın ki. Bilmiyorum ki ben böyle düşünüyorum. Sahte evrak değil sonuçta
Kızlar aranızda bu ana kucağından kullanan var mı
Bu konuda bilgi sahibiyim dersem yalan olur. Böyle bir hak varsa kullanırım dedim. Ha böyle bi hak yok dr dan ricayla alınıyor yada ne bilim sahtekarlık varsa evet senin gibi düşünürüm o zamanCanım geçen sene ben fıtık ameliyatı oldum kimse bana 40 gün rapor vermedi. 15 gün verdiler sadece. Rapor alma hakkı diye bir şey yoktur ki. Hastaysan dr a gidersin gerekli görürse rapor verir. Benim rapor hakkım var boşa gitmesin diye bir durum yok. Ve bence sahte evrak. Rapor hastalıktan işe gidemeyecek durumda olanlara verilir sonuçta.
Ben ilk günden beri kullanıyorum bunu ama ortasına battaniye koyup üstüne reflü yatağı koyuyodum. Bebek uyuyunca da hiç sarsmadan reflü yatağıyla beşiğine koyuyordum. Lakin artık sığmıyor oğlum reflü yatağına. Direkt bu ana kucağına koymak istedim bugün ama nedense bana çok konforlu gelmedi başı rahat değil gibi oğlumun. Sence nasıl gönül rahatlığıyla kullanılır mıben kullanıyorım cnm
Saol canım insan zaten sinirden stresten okuyup paylaşınca bi nebze rahatlıyor siz napıyosunz bebişinle düzelme var mıCanım atak haftası yuzundendir gececek oldugunu ve bebegının gelısım göstereceği için bu geçişin kısa süreli bi huysuzluk yarattıgını aklında tutarsan belkı içinden cıkması daha kolay olur
Yani bi sıkntısı yok çünkü kucaga alınca susuyor bakıyor gülüyor ama uyutuyorum 10 dk snra geri kalkıyor gece 12 30 da en sn uyudu ama kollarm artık gazını cıkarmaya vurmaya kuvvetim kalmamıştı 2 gündür hiç uyumadı gece hariç bugun de hava güneş biraz bahçede güneşte tuttum hava alır uyur diye sonuc yarm saat falan uyudu şuan tekrar uyutmaya calısıyrmBenimki de aynı canım gece 8-9 dan 10-12 ye kadar babasının dizinde şekerleme yapıyor
Yorgunluğuna bağlı olarak 10-12 gibi emerken uyuyor gece 3-4 saatte bir uyanıyor
Gündü uykusu yok denecek kadaraz
(Genelde yarım saatlik on dk uykuları)Emerken uyukluyor o mu yetiyor anlamadım
15 saat uyku diyorlar nasıl başarıyor anneler bilemiyorum.
Burada başaran anneler varsa sırlarını tekrar paylaşabilir mi?
Bizimki de meme delisi olmasına ragmen 2 gündür kafasını çevirmeler falan ama çok gazı oluyor nedense bende korktum ama gazlar cıkınca almaya basladı atak haftası 12 gerçekten yasıyoruz gazlar bu hfta bitiyormuş bakalm bızden de gidicek mi12. Haftadayiz meme reddi yaşıyorum memeye koyuyorum kafasini çeviriyor umarim atak dönemiyle alakalıdır.
Canim geçen ay ishal olduk ishalden sonra günde 5 6 defa kaka yapmaya devam etti bende alerjiden şüphelendim tahlil yapıldı yumurta alerjisi çıktı. Seninki doğduğundan beri o sekilse rutini öyledir canim. Benimki ishalden sonra böyle oldu ondan şüphelendim ben.Kaçırdım ben sanırım ne sorunu var dı bebeğinzin ? Çok sık kaka yapımından bahşedilmiş oğlumda çok sık yapıyor dün gece yaptığı mukusluydu birazüşütmüş olabileceğinden şüphelenmiştim
Biz cuma günü yaptırdık canım Allah düğünlerini görmemizi nasip etsin inşallahsunneti i yaptiran var mi aranizda eylul anneleri? dun oglumu sunnet ettirdik darisi basiniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?