2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ama hasta degilim ki. Bi de devlet parasi o kimden helallik isteyecen. Herkesin hakki var

Cok haklisin bos yere kotu olup kalbibi kirmamaliyim. Esim konusmus alindigim.seylere dikkat edecekmis. Annelik bağını baska biriyle paylasmak zor.asil mesele bu. Duygusalligi birakip mantigimla dusunmeye calisiyorum. Henüz tam yapamadim ama yaklastim :) gonul ister hepimiz kendimiz buyutelim cocuklarimizi ama hayat sartlari hele de istanbulda Allahtan bebegim kucuk o su an pek etkilenmeyecek olmamamdan

Kızlar oğlum bugun 81 günlük oldu ayın 23ündr işe başlamam lazım oğlumu bırakamıyorum yan odadayken bile çok özlüyorum benim gibi olan varmı nasıl işe başlıcam bilmiyorum

Ben canim 25inde basliyorum herkese saldirmaktan bi hal.oldum. esimle aram kotu kv bakacak ona bozuluom duygusal buhranlardayim

Arkadaslar kizim 21 aralikta 3 aylik olacak ben 25 aralikta iş basi yapiom kilo ort 6500 sutlerim buzlukta. Kv ne kadar sut vermeli bebegime?

Cok cok normal hissettiklerin.kendini de suclama ayrica.işsizim diye uzuluyorum ama yrn bebegimi birakip ise baslicak olsam ben de senin gibi hissederdim.her zaman dengeli olmak zorunda degiliz:)))) masallah bak ne guzel kv de alinacagin konulara dikkat edecekmis.bu cok onemli bir kabullenis helal olsun.ins hersey gonlunuzce olur.bir bakmissiniz alisivermissiniz ise basladiktan sonraki surecinize.allah bana da hayirli bir is kapisi acsin ins:)

Günde 5 6 defa yapıyordu canim biz rota asisini vurulmadık.
Kaçırdım ben sanırım ne sorunu var dı bebeğinzin ? Çok sık kaka yapımından bahşedilmiş oğlumda çok sık yapıyor dün gece yaptığı mukusluydu biraz üşütmüş olabileceğinden şüphelenmiştim

Kızlar aranızda bu ana kucağından kullanan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-13-12-39-31-1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
Ama bi ameliyat geçirdin canım ve bunu iznine ekleme hakkın varsa niye kullanmayasın ki. Bilmiyorum ki ben böyle düşünüyorum. Sahte evrak değil sonuçta
Canım geçen sene ben fıtık ameliyatı oldum kimse bana 40 gün rapor vermedi. 15 gün verdiler sadece. Rapor alma hakkı diye bir şey yoktur ki. Hastaysan dr a gidersin gerekli görürse rapor verir. Benim rapor hakkım var boşa gitmesin diye bir durum yok. Ve bence sahte evrak. Rapor hastalıktan işe gidemeyecek durumda olanlara verilir sonuçta.

Kızlar YouTube dan beyaz gürültü açmaya internet kotam dayanmıyordu:) Sound Sleeper diye bir uygulama buldum çok güzel. İçinde değişik değişik sesler var Bebek uyutmak için. Hem de kotadan yemiyor uçak modundayken de çalışıyor.

Bu konuda bilgi sahibiyim dersem yalan olur. Böyle bir hak varsa kullanırım dedim. Ha böyle bi hak yok dr dan ricayla alınıyor yada ne bilim sahtekarlık varsa evet senin gibi düşünürüm o zaman

ben kullanıyorım cnm
Ben ilk günden beri kullanıyorum bunu ama ortasına battaniye koyup üstüne reflü yatağı koyuyodum. Bebek uyuyunca da hiç sarsmadan reflü yatağıyla beşiğine koyuyordum. Lakin artık sığmıyor oğlum reflü yatağına. Direkt bu ana kucağına koymak istedim bugün ama nedense bana çok konforlu gelmedi başı rahat değil gibi oğlumun. Sence nasıl gönül rahatlığıyla kullanılır mı

Saol canım insan zaten sinirden stresten okuyup paylaşınca bi nebze rahatlıyor siz napıyosunz bebişinle düzelme var mı

Yani bi sıkntısı yok çünkü kucaga alınca susuyor bakıyor gülüyor ama uyutuyorum 10 dk snra geri kalkıyor gece 12 30 da en sn uyudu ama kollarm artık gazını cıkarmaya vurmaya kuvvetim kalmamıştı 2 gündür hiç uyumadı gece hariç bugun de hava güneş biraz bahçede güneşte tuttum hava alır uyur diye sonuc yarm saat falan uyudu şuan tekrar uyutmaya calısıyrm

12. Haftadayiz meme reddi yaşıyorum memeye koyuyorum kafasini çeviriyor umarim atak dönemiyle alakalıdır.
Bizimki de meme delisi olmasına ragmen 2 gündür kafasını çevirmeler falan ama çok gazı oluyor nedense bende korktum ama gazlar cıkınca almaya basladı atak haftası 12 gerçekten yasıyoruz gazlar bu hfta bitiyormuş bakalm bızden de gidicek mi

Canim geçen ay ishal olduk ishalden sonra günde 5 6 defa kaka yapmaya devam etti bende alerjiden şüphelendim tahlil yapıldı yumurta alerjisi çıktı. Seninki doğduğundan beri o sekilse rutini öyledir canim. Benimki ishalden sonra böyle oldu ondan şüphelendim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…