- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.801
aşırı baharatlı, tadı keskin bişey yedin mi?Ya bi ara meme reddi dldU şimdi yine bu hafta olcak neredeyse ağlamıyor ama ağzına alıyo daha çekmeden ağzından çıkartıyo memeyi. Emdiği Zaman'da iki çekip bırakıyor sıkıp bakıyorum sütte var niye böyle yapıyor olabilir
Bi gün yedim ama ordan öncede yapmıştıaşırı baharatlı, tadı keskin bişey yedin mi?
Kac haftalikYa bi ara meme reddi dldU şimdi yine bu hafta olcak neredeyse ağlamıyor ama ağzına alıyo daha çekmeden ağzından çıkartıyo memeyi. Emdiği Zaman'da iki çekip bırakıyor sıkıp bakıyorum sütte var niye böyle yapıyor olabilir
İki gün sonra 12 hafta oluçakKac haftalik
Genel bi durum sanirim aynisi bizdede var umarim kisa surerİki gün sonra 12 hafta oluçak
Canım kilodandır.cunku benimbüyük kızım çok kiloluydu kızım çok geç dönmeye başladı..bende o zaman çok tedirgin olmuştum..canm benmde aklima ilk kilodan midr die geldi ama sizinkiler ardi ardi donuyo donuyo die okuyunca icime kurt düstu 8 kiloya ulastk biz acaba kilodan midr yoksa bi sıknti mi var
Uzatıp çıkartmıyor mu birde kızamıyorsunGenel bi durum sanirim aynisi bizdede var umarim kisa surer
Oğlum hiç kabız olmadı doğduğundan beri kaka yaptı günde 2 yada 3 kere sıvı şeklinde olduğu için ishal olup olmadığını anlamıyorum ben. Çok geçmiş olsun sizedeCanim geçen ay ishal olduk ishalden sonra günde 5 6 defa kaka yapmaya devam etti bende alerjiden şüphelendim tahlil yapıldı yumurta alerjisi çıktı. Seninki doğduğundan beri o sekilse rutini öyledir canim. Benimki ishalden sonra böyle oldu ondan şüphelendim ben.
Benimki de bi süredir komple yumruğunu ağzına sokuyor canım. Sonrada öğürüyor. Aç değildir Merak etme artık herşeyi ağzına alma dönemleri geliyor. Benimki bir iki gündür gazman gibi yumruğunu havaya kaldırıp seyrediyor bide üstüne onunla konuşuyor. Çok komik oluyolarKızlar kızım 2-3 gündür sürekli elini ağzına sokmaya çalışıyor hatta bir eli yetmiyor ikisini birden sokuyor sonra da midesi bulanıyor. Açlıkla alakası yok biliyorum ama yine de içimdeki komşu teyze susmuyor :) aç bu çocuk kesin aç :)
Ayni durum bizde var parmak degil oldugu gibi elini sokuyor. Birde sesli emiyor ki sorma. Yataginda yatiyordu uyuyordu taa mutfağa geliyor sesi cork cork ederek emiyor. Acliktan kesinlikle degil cubku emzirdikten hemen sonra da ayni istahla emiyor.Kızlar kızım 2-3 gündür sürekli elini ağzına sokmaya çalışıyor hatta bir eli yetmiyor ikisini birden sokuyor sonra da midesi bulanıyor. Açlıkla alakası yok biliyorum ama yine de içimdeki komşu teyze susmuyor :) aç bu çocuk kesin aç :)
Benim oğlumda hiç kaka yapmadığı gün olmadı. Az az da olsa her gün 4 bazen 5 kez yapıyor. Pürüzlü de dwğil pek. Çok konusu geçti p.tesi dr una randevu var sorucam. Merak ediyorum normal miOğlum hiç kabız olmadı doğduğundan beri kaka yaptı günde 2 yada 3 kere sıvı şeklinde olduğu için ishal olup olmadığını anlamıyorum ben. Çok geçmiş olsun sizede
Ben sordum gayet normal iyi beslendigi anlamına geliyor dedi doktorBenim oğlumda hiç kaka yapmadığı gün olmadı. Az az da olsa her gün 4 bazen 5 kez yapıyor. Pürüzlü de dwğil pek. Çok konusu geçti p.tesi dr una randevu var sorucam. Merak ediyorum normal mi
Benimki de aynı canım ya normalde emince tek meme yetiyor, 100cc süt sağdım geçen ağladı bitince, tek memeden 90cc çıkıyor normalde neden böyle oldu anlamadım, gün içinde de tek meme yetmiyor mu acaba diye düşünmeye başladımCanım benim oğlum 5 dk emiyo bırakıyo ve tek memeyi ama sağdığım zaman 100 cc de olsa içiyo ama doymuyo emmek istiyo yine anlıcağın normalde beni emse 5 dk da o kadar ememez ben hem sağıyorum böyle durumlarda hemde mama bırakıyorum ne olur ne olmaz diye
Benim kız da aynı durumda canım, oral dönem deniyor bu döneme herşeyi tanımak için ağıza sokuyır çocuklar açlıkla ilgisi yok, ama haklısın komşu teyzeler akrabalar hemen aç diyor, kulak asmamak lazım onlaraKızlar kızım 2-3 gündür sürekli elini ağzına sokmaya çalışıyor hatta bir eli yetmiyor ikisini birden sokuyor sonra da midesi bulanıyor. Açlıkla alakası yok biliyorum ama yine de içimdeki komşu teyze susmuyor :) aç bu çocuk kesin aç :)
Canım dr bana ne sağıyorsan bebek iki katını içebilir sağdığın süt bebeğin içtiği sütün ölçütü olamaz dedi.Benimki de aynı canım ya normalde emince tek meme yetiyor, 100cc süt sağdım geçen ağladı bitince, tek memeden 90cc çıkıyor normalde neden böyle oldu anlamadım, gün içinde de tek meme yetmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım
Aa bizde bugün recep beye gittik. Öksürüyordu recep beyde randevu boşluğu varmış. Benim de ilk izlenimim olumlu.Gunesulas canım bugün gittik Kadir beye çok ilgili bir doktor Dilek hanımdan daha çok hoşumuza gitti bizim. Tek tek herşeyine baktı boğazına, kulaklarına falan gayet iyiydi yani bilgilendirdi de. Ek gıdalar hakkında da bilgi verdi bundan sonra hep ona götürmeyi düşünüyorum :))
Hahaha içindeki komşu teyzeye ağzının payını verKızlar kızım 2-3 gündür sürekli elini ağzına sokmaya çalışıyor hatta bir eli yetmiyor ikisini birden sokuyor sonra da midesi bulanıyor. Açlıkla alakası yok biliyorum ama yine de içimdeki komşu teyze susmuyor :) aç bu çocuk kesin aç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?