2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet yaaa cok onemli bisey yapiyormus gibi agir agir kaldiriyor elini seyrediyor konusuyor cok tipsizler yaaaaa:)))(

Arkadaşlar doktor kan ilacı başlattı bugün. Çok hızlı büyüdükleri için demir kapasiteleri yetersiz kalıyor dedi. Eşim de zararlı diye duymuş. Ne gibi zararı var bilmiyoruz ama. Kararsız kaldım Siz ne düşünüyorsunuz

canm dr bize 2 hafta once zinco verdi hic kan ilacindm bahsetmedi

İki gece önce akşam uyuttum on dakika sonra uyandı dokunmadım vE inanılmaz bir şekilde 1 saat 15 dakika eli ağzında karanlıkta oyalandı. Ayy çokta tatlı oluyor :) hele birde midesi bulanınca öğğğ öğğ. yapıyor :)
Eli ağzından çıkmıyor kayınvalidem normal dedi :) aç diyen çıkmadı henüz. Herkes bu zamanlar eli ağzında olur diyor.
Dün akşam eli ağzında gene altı temiz karnı tok uyumuyor aklıma uyku arkadaşı geldi bi ayıcığı var onu eline tutuşturdum . Dün zor zoruna elinde tutuyordu bugün baya kavradı düşürmüyor. Uyurken yardım etti bence . Bakalım ilerisi Nasıl olacak .

Oğlum hiç kabız olmadı doğduğundan beri kaka yaptı günde 2 yada 3 kere sıvı şeklinde olduğu için ishal olup olmadığını anlamıyorum ben. Çok geçmiş olsun sizede
Sağol canim bizimkide hiç kabız olmadı çok şükür. İshal olsa anlarsın çünkü günde 8 10 kere hatta daha fazla kaka yapiyor. Normalde bizimki de rutin 2 kere bazen 3 kere yapıyordu. İshal olunca dediğim gibi çok fazla yapti.

benm.bebek hic dönemiuo acaba bi sıknti mi var yana dogru bile dönemiuo

Bi sikinti oldugunu sanmiyorum cnm genetik bence bende esimdr asiri hareketli insanalriz ilk oglumda oyleydi buda oyle olucak anlsiliyor zaten yatmak istemiyor yarim kaldiriyor kendini yani vay benim halimeee bundanda cekicem

Ins canim benim Allah gönlüne gore versin yine de acele etme 6. Aydan sonra is bakarsin. Bu haftasonu giderim yanina bu hafta kafami toparlamam.lazim alisma surecindeyim gidecegim fikrine. Stresimden kizim da gaz oldu 3 gundur ciglik çığlığa geceleri. Anne olunca stres de olmamak gerekiyormus

Ayni fikirdeyim. Cok sukur hasta degiliz. Zor benim icin ise gitmek ama kanun bu.

12. Haftadayiz meme reddi yaşıyorum memeye koyuyorum kafasini çeviriyor umarim atak dönemiyle alakalıdır.

12 de benimkide oyle yapti cnm biberonu degistim burdan bi ark lansinoh demisti onu aldim memeye dondu cok sukur artik biberonu istemiyor nerdeysee zorla iciyor biberondan sutu oylede zor oluyor ama en azindan beni guzel emiyor

Alas kesinlikle ataklar 4 aksamdir memeyo reddedio ortam.degistirip dikkatini dagitiom.sonra los bi yerde uzanarak emziriyorum ve aliyor

Canim ilk bebegin mi ? Ben de baslayacam ama uykularimdan oldum. Benim mesai uzun 11 saat ayri kalcam kizimdan. 3 gun evde olcam ama. Benim de kv bakacak. Gozun nasil arkada kalmio nasil rahatlatiosun kendini

12 de benimkide oyle yapti cnm biberonu degistim burdan bi ark lansinoh demisti onu aldim memeye dondu cok sukur artik biberonu istemiyor nerdeysee zorla iciyor biberondan sutu oylede zor oluyor ama en azindan beni guzel emiyor

Bizimki de artik emzigi birakti. Cok gaz olunca stres atmak icin alio. Bilincli bi emzik kullanicisi.oldu kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…