- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.821
Aklımda olsun o da olumsuz birşey olursa onu da deneriz. Belki karşılaşmışızdır bile :))Aa bizde bugün recep beye gittik. Öksürüyordu recep beyde randevu boşluğu varmış. Benim de ilk izlenimim olumlu.
Evet yaaa cok onemli bisey yapiyormus gibi agir agir kaldiriyor elini seyrediyor konusuyor cok tipsizler yaaaaa:)))(Benimki de bi süredir komple yumruğunu ağzına sokuyor canım. Sonrada öğürüyor. Aç değildir Merak etme artık herşeyi ağzına alma dönemleri geliyor. Benimki bir iki gündür gazman gibi yumruğunu havaya kaldırıp seyrediyor bide üstüne onunla konuşuyor. Çok komik oluyolar
Evet bi gün aynı saate randevu alalım hastanede buluşalımAklımda olsun o da olumsuz birşey olursa onu da deneriz. Belki karşılaşmışızdır bile :))
Evet olabilir aslında böyle tanışmış oluruz hemEvet bi gün aynı saate randevu alalım hastanede buluşalım
Cnm agri sizi oldumu lokal aneztezimi oldu anlatsana birazsunneti i yaptiran var mi aranizda eylul anneleri? dun oglumu sunnet ettirdik darisi basiniza.
Decavit omega 3Kızlar bu arada emzirme döneminde kullandığınız vitamin ve omega ilaçları var mı?
Biz yarın yine oradayız. Ultrason çekilecek. Bir sonraki kontrolde haberleşelim. Ne güzel olurEvet olabilir aslında böyle tanışmış oluruz hem
canm dr bize 2 hafta once zinco verdi hic kan ilacindm bahsetmediArkadaşlar doktor kan ilacı başlattı bugün. Çok hızlı büyüdükleri için demir kapasiteleri yetersiz kalıyor dedi. Eşim de zararlı diye duymuş. Ne gibi zararı var bilmiyoruz ama. Kararsız kaldımSiz ne düşünüyorsunuz
Kızlar kızım 2-3 gündür sürekli elini ağzına sokmaya çalışıyor hatta bir eli yetmiyor ikisini birden sokuyor sonra da midesi bulanıyor. Açlıkla alakası yok biliyorum ama yine de içimdeki komşu teyze susmuyor :) aç bu çocuk kesin aç :)
Sağol canim bizimkide hiç kabız olmadı çok şükür. İshal olsa anlarsın çünkü günde 8 10 kere hatta daha fazla kaka yapiyor. Normalde bizimki de rutin 2 kere bazen 3 kere yapıyordu. İshal olunca dediğim gibi çok fazla yapti.Oğlum hiç kabız olmadı doğduğundan beri kaka yaptı günde 2 yada 3 kere sıvı şeklinde olduğu için ishal olup olmadığını anlamıyorum ben. Çok geçmiş olsun sizede
Zinco ne ilacı oluyorcanm dr bize 2 hafta once zinco verdi hic kan ilacindm bahsetmedi
benm.bebek hic dönemiuo acaba bi sıknti mi var yana dogru bile dönemiuo
Cok cok normal hissettiklerin.kendini de suclama ayrica.işsizim diye uzuluyorum ama yrn bebegimi birakip ise baslicak olsam ben de senin gibi hissederdim.her zaman dengeli olmak zorunda degiliz:)))) masallah bak ne guzel kv de alinacagin konulara dikkat edecekmis.bu cok onemli bir kabullenis helal olsun.ins hersey gonlunuzce olur.bir bakmissiniz alisivermissiniz ise basladiktan sonraki surecinize.allah bana da hayirli bir is kapisi acsin ins:)
Canım geçen sene ben fıtık ameliyatı oldum kimse bana 40 gün rapor vermedi. 15 gün verdiler sadece. Rapor alma hakkı diye bir şey yoktur ki. Hastaysan dr a gidersin gerekli görürse rapor verir. Benim rapor hakkım var boşa gitmesin diye bir durum yok. Ve bence sahte evrak. Rapor hastalıktan işe gidemeyecek durumda olanlara verilir sonuçta.
12. Haftadayiz meme reddi yaşıyorum memeye koyuyorum kafasini çeviriyor umarim atak dönemiyle alakalıdır.
Bizimki de meme delisi olmasına ragmen 2 gündür kafasını çevirmeler falan ama çok gazı oluyor nedense bende korktum ama gazlar cıkınca almaya basladı atak haftası 12 gerçekten yasıyoruz gazlar bu hfta bitiyormuş bakalm bızden de gidicek mi
@csoner xanım ben başladım işe 1 hafta oldu kv bakıyor benim de bebeğime çok iyi baktığı için gözüm srkada kalmıyor ama özlüyorsun ister istemez ona çare yok neyse ki ben 9da iş başı yapıyorum 4te evde oluyorum o yüzden rahatım çok fazla ayrı kalmıyoruz :)
12 de benimkide oyle yapti cnm biberonu degistim burdan bi ark lansinoh demisti onu aldim memeye dondu cok sukur artik biberonu istemiyor nerdeysee zorla iciyor biberondan sutu oylede zor oluyor ama en azindan beni guzel emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?