2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm agri sizi oldumu lokal aneztezimi oldu anlatsana biraz

anestezik etkili bir krem surduler 45 dk snra sunnetini yaptilar yarim saat surdu. sunnet olurken hic aglamadi.ama bizimkinin bi yarim saat snra pansumank kaydi tekrar sardilar sanirim o zmn etkisi gecmisti kremin epey agladi hastane cinladi ama simdi iyi cok sukur bi sikinti yok.her bez degistirmede kremleri var onlari suruyorum. 3 gun su degdirmiyorsunz snrasinda bi sıkıntı olmuyor. c.tesi de kontrole gidicez ins bi sorun olmaz. Kesinlikle tavsiye ediyorum hem kullandillari ilac hafif oluyor hem de bebek hareket etmedigi icin iyilesmesi daha kolay .

Deliricm her gece daha gec yatmaya basladi oglm bu saat oldu hala uyumadi full enerji bnim pilim bitti sinirimde yipraniyor o kadarki o uyudutan sonra bile uyuyamiyorum bisaat kadar harcadigim zmandan oturu kiziyorum bu sefer kndime en sonunda siziyorum derkn emmeye kalkiyor bu seferdee cok perisanimm

Saol canım insan zaten sinirden stresten okuyup paylaşınca bi nebze rahatlıyor siz napıyosunz bebişinle düzelme var mı
Alısmaya calısıyoruz cok sukur canım artık evde yalnızım anneler yemek yapmayanda gelmiyor artık bi süre alısmam için zorlanıyorum öğlen öğünlerini atladıgım için fln eski kilomdan da 4 kilo daha vermısım bı yerden sonra hızla kılonalınıyormus beklıyorum :)Gunduz uykularında 1bucuk saatte bır uyutuyorum ama uyku surelerımız yıne az malesef soyle 2-3 saat uyudugu olmuyor max 40-50 dk lat var bizde zamanla düzelir insallah diyorum. Senin kuzucugunla nasıl gidiyor düzen oturdu mu sizde de

Canim ilk bebegin mi ? Ben de baslayacam ama uykularimdan oldum. Benim mesai uzun 11 saat ayri kalcam kizimdan. 3 gun evde olcam ama. Benim de kv bakacak. Gozun nasil arkada kalmio nasil rahatlatiosun kendini
İlk bebeğim canım benim kv çok disiplinli ve dediğimi yapan bir kadın o yüzden gözüm arkada kalmıyor işini bile bırakıp bütün gün bebekle ilgileniyor mamasının saatini geçirmiyor uyanık olduğu zaman sürekli onunla konuşuyor zeka kartlarını falan gösteriyor çok şanslıyım o yüzden. ben öğretmenim o yüzden mesai saatlerim çok az evimde okula yürüme mesafesinde yani zaman kaybım yok çok ayrı kalmıyoruz birde sık sık arıyorum. Başta zor geliyor ama sonradan alışıyorsun en azından güvendiğim birine emanet ediyorum o yüzden gözüm arkada kalmıyor.

Bizimki de oyle cani gibi bakar en guzel corbalari yapar kayinbabam da emekli o da cok guzel ilgilenio. Benim sorunum kv laflari ile ona da eyv demeyi ogrenmeliyim

Alışırsın canım annemi yollamayı bende hiç istemiyodum 2 cocuk cok zor gibi geldi düzen çok güzel oturuyor da uykularımız düzelmiyor dün baya hava sıcaktı evi havalandırdm bebişide aldım bahceye cıktık baya güneş ısıtıyordu hava aldırdım ondan mıdır nedir öğlen güzel uyudu sonra aksam 11 e dogru uyuttum 12 den önce uyutamıyordm hava değişimi yarıyor gerçekten

Sende kendimi gördüm sanki ya. Ay çok sinir bozucu. Uykudan gözlerini ovuyor ama beşiğe yatınca cin gibi bakıyo ve ağlıyor. Uykusuzluk da acayip sinir yapıyor insana gündüz ki sabrım kalmıyor

Kızlar ya akrabalar durmadan bebeğimi öpmeye çalışıyorlar bazen kaşla göz arası yapıyolar da. Oğlum mikrop kapıcana ben kötü olim diyorum öpmeyin diyorum ama yok anlamıyolar ya. Bide kulağıma geliyor ben çocuğumu bırakmıyomuşum falan filan. Bigün olmadık birine çatıcam yani. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda kızlar

şu küçük bebekleri öpme sevdası nedir bilemesim. ben bile öpmüyorum daha kendi çocuğumu kokluyorum. canım milrop kapmasından değil anne sütü alıyorsa biley olmaz ama onların tenleri çok marin hemen kozarır pütür pütür olur. biraz büyüsün öpersiniz rahat rahat falan de bari cildi hemen kızarıyor de doktor dedi falan de bari ne bileyim

Ben kucagımdan indirmiyorum kimseye vermiyorum :) hatta enson kalabalıga girdiğimde kızıma ebebekten bi mama önlüğü almıstım üzerinde öpme beni:) yazıyordu onu takıp kusuyo dıye cıkartmadım. zaten her yaklasan aa önlüğe bak dedikce evet doktorumuz önermiyo öpmeyi de zaten diyorum benden korkuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…