2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim oğlumda hiç kaka yapmadığı gün olmadı. Az az da olsa her gün 4 bazen 5 kez yapıyor. Pürüzlü de dwğil pek. Çok konusu geçti p.tesi dr una randevu var sorucam. Merak ediyorum normal mi
Benden cumartesi günü soracağım kontrolumuz var. İnsan korkuyor ya ilk olunca daha zor yanım da kimse de yok ki soracağım

canım başıyla belinin arasında bi yere çok ince yastık kpyuyorum uyuyor hep kızım ya da oyalanıyor

Eklentiler

• P_20171214_115315_1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 61
Bizimki de oyle cani gibi bakar en guzel corbalari yapar kayinbabam da emekli o da cok guzel ilgilenio. Benim sorunum kv laflari ile ona da eyv demeyi ogrenmeliyim
Laf edince evet zor canım benimkinin öyle şeyleri yok ben onun tecrübelerine saygı duyuyorum dinliyorum o da benim çocuğumu nasıl yetiştirmek istediğime saygı duyuyor o yüzden birlik var aramızda

Diyorum canım demem mi. Aynen senin gibi ben bile öpmedim daha yanağını şap diye öptü bi tanesi geçen gün hırsımdan ağladım. Pamukla sildim hemen herkesin içinde. Yok gene dayanamıyolarmış.

Aaa çok mantıklı ya. Bende kimseye vermemeye çalışıyorum canım sonrada kulağıma geliyor sevdirmiyor bırakmıyor diye. Çok da tın

Burdakiler sürekli öpüyor coluk cocuk kim varsa ((

Ise baslayan anneler sutunuzu neyle veriyosunuz bende ise basliycam ama kizim bi ara biberonu aldi beni birakti sonra biberondan tiksindi memeye geri döndü ama agzina biberon degince kusuyo hatta d vitaminini bile tok karnina verince kusuyor kasikla agzindan cikariyor napicagimi bilmiyorum meme reddi yapmasin diye alistirma bardagi almayi düşünüyorum ama eminim onuda almak istemiycek kiz bebekleri memeye pek duskun olmaz diyolar sanirim benimki icin gecerli dogdugundan beri emmesi sikintili 3 ayda 3 kez meme reddi yasadik hayirlisiyla 1.seneyi bi bitirebilsek. herkesin bebegi biberon + meme gidiyor bi benim kizim cadilik yapıyor sanirim.

Bizdedir durum aynı erkene çekmeye çalıştıkça başarılı olamıyorum

1.5 saat geçince huysuzluk başlıyor ben yavaştan ayağımda şallıyorum 40 dk sallarsam uyku süremiz uzuyor

Benim kızım da emme konusunda çok sıkıntılı. İlk bir ay hiç emmedi zaten sonradan da çok abarttı hiç ayrılmadı ama şimdi yine zorlanıyor emerken. Anlamadım gitti. Emzik yok biberon yok niye böyle oluyor acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…