- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.861
Benden cumartesi günü soracağım kontrolumuz var. İnsan korkuyor ya ilk olunca daha zor yanım da kimse de yok ki soracağımBenim oğlumda hiç kaka yapmadığı gün olmadı. Az az da olsa her gün 4 bazen 5 kez yapıyor. Pürüzlü de dwğil pek. Çok konusu geçti p.tesi dr una randevu var sorucam. Merak ediyorum normal mi
Ben ilk günden beri kullanıyorum bunu ama ortasına battaniye koyup üstüne reflü yatağı koyuyodum. Bebek uyuyunca da hiç sarsmadan reflü yatağıyla beşiğine koyuyordum. Lakin artık sığmıyor oğlum reflü yatağına. Direkt bu ana kucağına koymak istedim bugün ama nedense bana çok konforlu gelmedi başı rahat değil gibi oğlumun. Sence nasıl gönül rahatlığıyla kullanılır mı
Laf edince evet zor canım benimkinin öyle şeyleri yok ben onun tecrübelerine saygı duyuyorum dinliyorum o da benim çocuğumu nasıl yetiştirmek istediğime saygı duyuyor o yüzden birlik var aramızdaBizimki de oyle cani gibi bakar en guzel corbalari yapar kayinbabam da emekli o da cok guzel ilgilenio. Benim sorunum kv laflari ile ona da eyv demeyi ogrenmeliyim
Diyorum canım demem mi. Aynen senin gibi ben bile öpmedim daha yanağını şap diye öptü bi tanesi geçen gün hırsımdan ağladım. Pamukla sildim hemen herkesin içinde. Yok gene dayanamıyolarmış.şu küçük bebekleri öpme sevdası nedir bilemesim. ben bile öpmüyorum daha kendi çocuğumu kokluyorum. canım milrop kapmasından değil anne sütü alıyorsa biley olmaz ama onların tenleri çok marin hemen kozarır pütür pütür olur. biraz büyüsün öpersiniz rahat rahat falan de bari cildi hemen kızarıyor de doktor dedi falan de bari ne bileyim
Aaa çok mantıklı ya. Bende kimseye vermemeye çalışıyorum canım sonrada kulağıma geliyor sevdirmiyor bırakmıyor diye. Çok da tınBen kucagımdan indirmiyorum kimseye vermiyorum :) hatta enson kalabalıga girdiğimde kızıma ebebekten bi mama önlüğü almıstım üzerinde öpme beni:) yazıyordu onu takıp kusuyo dıye cıkartmadım. zaten her yaklasan aa önlüğe bak dedikce evet doktorumuz önermiyo öpmeyi de zaten diyorum benden korkuyolar
Hımm bende öyle yapayım canımcanım başıyla belinin arasında bi yere çok ince yastık kpyuyorum uyuyor hep kızım ya da oyalanıyor
masallah benimkinden buyukmus daha zamanimz var demek ki4 gün sonra 4 aylık olacak
icinde seker ilavesi var sanirim onun. tadi iyi olduguna gore :-(Vitasanol tadina bayilio. Kizim
Burdakiler sürekli öpüyor coluk cocuk kim varsaKızlar ya akrabalar durmadan bebeğimi öpmeye çalışıyorlar bazen kaşla göz arası yapıyolar da. Oğlum mikrop kapıcana ben kötü olim diyorum öpmeyin diyorum ama yok anlamıyolar ya. Bide kulağıma geliyor ben çocuğumu bırakmıyomuşum falan filan. Bigün olmadık birine çatıcam yani. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda kızlar
Maşallah minoşun saçlarına benim kız sarıydı hıc saç yoktu oglum biraz daha esmer ama oda az saçlı:)canım başıyla belinin arasında bi yere çok ince yastık kpyuyorum uyuyor hep kızım ya da oyalanıyor
Laf edince evet zor canım benimkinin öyle şeyleri yok ben onun tecrübelerine saygı duyuyorum dinliyorum o da benim çocuğumu nasıl yetiştirmek istediğime saygı duyuyor o yüzden birlik var aramızda
icinde seker ilavesi var sanirim onun. tadi iyi olduguna gore :-(
Çok sinir bozucu yaBurdakiler sürekli öpüyor coluk cocuk kim varsa((
Bizimki de uykusu olunca alıyor bilinçli bebelerBizimki de artik emzigi birakti. Cok gaz olunca stres atmak icin alio. Bilincli bi emzik kullanicisi.oldu kizim
Bizdedir durum aynı erkene çekmeye çalıştıkça başarılı olamıyorumDeliricm her gece daha gec yatmaya basladi oglm bu saat oldu hala uyumadi full enerji bnim pilim bitti sinirimde yipraniyor o kadarki o uyudutan sonra bile uyuyamiyorum bisaat kadar harcadigim zmandan oturu kiziyorum bu sefer kndime en sonunda siziyorum derkn emmeye kalkiyor bu seferdee cok perisanimm
1.5 saat geçince huysuzluk başlıyor ben yavaştan ayağımda şallıyorum 40 dk sallarsam uyku süremiz uzuyorAlısmaya calısıyoruz cok sukur canım artık evde yalnızım anneler yemek yapmayanda gelmiyor artık bi süre alısmam için zorlanıyorum öğlen öğünlerini atladıgım için fln eski kilomdan da 4 kilo daha vermısım bı yerden sonra hızla kılonalınıyormus beklıyorum :)Gunduz uykularında 1bucuk saatte bır uyutuyorum ama uyku surelerımız yıne az malesef soyle 2-3 saat uyudugu olmuyor max 40-50 dk lat var bizde zamanla düzelir insallah diyorum. Senin kuzucugunla nasıl gidiyor düzen oturdu mu sizde de
Benim kızım da emme konusunda çok sıkıntılı. İlk bir ay hiç emmedi zaten sonradan da çok abarttı hiç ayrılmadı ama şimdi yine zorlanıyor emerken. Anlamadım gitti. Emzik yok biberon yok niye böyle oluyor acaba :/Ise baslayan anneler sutunuzu neyle veriyosunuz bende ise basliycam ama kizim bi ara biberonu aldi beni birakti sonra biberondan tiksindi memeye geri döndü ama agzina biberon degince kusuyo hatta d vitaminini bile tok karnina verince kusuyor kasikla agzindan cikariyor napicagimi bilmiyorum meme reddi yapmasin diye alistirma bardagi almayi düşünüyorum ama eminim onuda almak istemiycek kiz bebekleri memeye pek duskun olmaz diyolar sanirim benimki icin gecerli dogdugundan beri emmesi sikintili 3 ayda 3 kez meme reddi yasadik hayirlisiyla 1.seneyi bi bitirebilsek. herkesin bebegi biberon + meme gidiyor bi benim kizim cadilik yapıyor sanirim.
Ben de dün gece 1 de uyutabildim oysa ki 22.00 de odamıza geçip ışığı kapatıp emzirmeye başlamıştım ama uyumadı.Bizdedir durum aynı erkene çekmeye çalıştıkça başarılı olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?