- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.881
Benimki de bi süredir komple yumruğunu ağzına sokuyor canım. Sonrada öğürüyor. Aç değildir Merak etme artık herşeyi ağzına alma dönemleri geliyor. Benimki bir iki gündür gazman gibi yumruğunu havaya kaldırıp seyrediyor bide üstüne onunla konuşuyor. Çok komik oluyolar
Ayni durum bizde var parmak degil oldugu gibi elini sokuyor. Birde sesli emiyor ki sorma. Yataginda yatiyordu uyuyordu taa mutfağa geliyor sesi cork cork ederek emiyor. Acliktan kesinlikle degil cubku emzirdikten hemen sonra da ayni istahla emiyor.
Benim kız da aynı durumda canım, oral dönem deniyor bu döneme herşeyi tanımak için ağıza sokuyır çocuklar açlıkla ilgisi yok, ama haklısın komşu teyzeler akrabalar hemen aç diyor, kulak asmamak lazım onlara
Hahaha içindeki komşu teyzeye ağzının payını ver
İki gece önce akşam uyuttum on dakika sonra uyandı dokunmadım vE inanılmaz bir şekilde 1 saat 15 dakika eli ağzında karanlıkta oyalandı. Ayy çokta tatlı oluyor :) hele birde midesi bulanınca öğğğ öğğ. yapıyor :)
Eli ağzından çıkmıyor kayınvalidem normal dedi :) aç diyen çıkmadı henüz. Herkes bu zamanlar eli ağzında olur diyor.
Dün akşam eli ağzında gene altı temiz karnı tok uyumuyor aklıma uyku arkadaşı geldi bi ayıcığı var onu eline tutuşturdum . Dün zor zoruna elinde tutuyordu bugün baya kavradı düşürmüyor. Uyurken yardım etti bence . Bakalım ilerisi Nasıl olacak .
Kızlar bu sabaha kızım elini emme işini abarttı elini ağzından hiç çekmedi. Sonra ben emzirmek için kucağıma aldım beni emmedi1 saat uğraştım zorla emzirmeyi başardım. elini güzel ememiyor sonra sinirlenip ağlıyor bu kez beni de emmiyor sinirden. Neredeyse emzik verecektim ama meme reddinden o kadar ağzım yandı ki ona da cesaret edemedim.
Atak haftasıyla alakalımı acaba yaBen de dün gece 1 de uyutabildim oysa ki 22.00 de odamıza geçip ışığı kapatıp emzirmeye başlamıştım ama uyumadı.
Ben yaklasik 5 gundur 9 gibi odaya gidiyorum 12_3 arasinda uyuyoorBen de dün gece 1 de uyutabildim oysa ki 22.00 de odamıza geçip ışığı kapatıp emzirmeye başlamıştım ama uyumadı.
Maşallah minoşun saçlarına benim kız sarıydı hıc saç yoktu oglum biraz daha esmer ama oda az saçlı:)
Sende kendimi gördüm sanki ya. Ay çok sinir bozucu. Uykudan gözlerini ovuyor ama beşiğe yatınca cin gibi bakıyo ve ağlıyor. Uykusuzluk da acayip sinir yapıyor insana gündüz ki sabrım kalmıyor
Çok iyi yapmışsın canımBenim kızım da çok seviyor gezmeyi bi de illa açık hava olacak bakınacak kapalı yerleri pek sevmiyor:)Baktım hava çok güzel giydirdim astronotu bebek arabasının brandasınıds taktım ben hava alıyorum oğlumda. Mışıl mışıl uyuyor deneyin bence
Ya o brandayı takmayı ben beceremiyorum yaBaktım hava çok güzel giydirdim astronotu bebek arabasının brandasınıds taktım ben hava alıyorum oğlumda. Mışıl mışıl uyuyor deneyin bence
Koku var mıKizlar bebegim ilk defa az once cok fena kustu. Ne kadar emdiyse cikardi. Ustu basi heryer batti. Ilk defa oldugu icin korktum. Huzursuluk disinda baska bisey yok. Ki o genel olarak var hee zman. Üşüttüm mu acaba.
Kızlar ya akrabalar durmadan bebeğimi öpmeye çalışıyorlar bazen kaşla göz arası yapıyolar da. Oğlum mikrop kapıcana ben kötü olim diyorum öpmeyin diyorum ama yok anlamıyolar ya. Bide kulağıma geliyor ben çocuğumu bırakmıyomuşum falan filan. Bigün olmadık birine çatıcam yani. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda kızlar
Aynen anlayış olmadığı gibi bide sevdirmiyo ya çıkıyor adımız hayret bişi.Kimseye gitmiyorum cagiriyorlar ama gitmiyorum valla bahane uretiyorum ne derlerse desinler cnki bizimde oyle olucak biliyorum ben bile dayanamayip optugumde vijdan azabi cekiyorum onlara hayatta firsat vermem kayinvalideme bile birbucukaydir gitmiyorum gecen gun laf bile isittim bu knudan oturu ama bir kulagimdan girdi oburunden cikti heryerr hast kayniyor ustelik gorumcemde onda hemde cocuklari hastaymis bunuda diyen o allah akil fikir versin onlar sevsinde gerisi onemli deil onlara
Koku yoktu canim. Evet bugun zaten cok ikiniyor gaz cikariyor. Ikinirken de biraz kustu hatta.Koku var mı
Çok emince gaz olunca da kusuyorlar
Ben de beceremedim onu :) var mi bi püf nokta acep :)Bugün kızımı uyanıklık süresi bi buçuk saat olsun diye zorla uyutmayı denedim
Sonuç memede sakinleşen Bebek
Bi yerlerde yanlış yapıyorum ama
Sevsinler ya yoksa zor olur bizimde kapalı çok sevmiyorÇok iyi yapmışsın canımBenim kızım da çok seviyor gezmeyi bi de illa açık hava olacak bakınacak kapalı yerleri pek sevmiyor:)
Pusete direk geçirdim canım takınca fotoğraf atarımYa o brandayı takmayı ben beceremiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?