2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Hahaha içindeki komşu teyzeye ağzının payını ver

Kızlar bu sabaha kızım elini emme işini abarttı elini ağzından hiç çekmedi. Sonra ben emzirmek için kucağıma aldım beni emmedi 1 saat uğraştım zorla emzirmeyi başardım. elini güzel ememiyor sonra sinirlenip ağlıyor bu kez beni de emmiyor sinirden. Neredeyse emzik verecektim ama meme reddinden o kadar ağzım yandı ki ona da cesaret edemedim.

Canım bu saatten sonra emziğide alacağını zannetmiyorum . Bu aralar meme reddi gibi yapıyorlar bizim kozda da var. Etrafa bakmaktan . Şaşkınlar . Bir bebek ağlarken meme verince susmaz mı? Bizimki susmuyor eşim sakinleştiriyor oyun oynuyor filan çaktırmadan kucağıma veriyor bende emziriyorum. Ama kayınvalidem filan normal , etrafı keşfediyor pes etmeden emZirmeye devam et dedi

Ben de dün gece 1 de uyutabildim oysa ki 22.00 de odamıza geçip ışığı kapatıp emzirmeye başlamıştım ama uyumadı.
Ben yaklasik 5 gundur 9 gibi odaya gidiyorum 12_3 arasinda uyuyoor dun gece 11:30 da uyudu bi mutlu oldum :)
Acaba diyorum odaya erken goturdugum icin mi saatlerce zorluyor beni uyumuyor ama erken goturmeyince de bu sefer sanki benim yuzumden gec uyumus gibi hissediyorum.
Napicaz bu uykulari bilemedim

Deneyimli annelere bir sorum var :))
Genel olarak bir bebegin dogduktan sonraki ennnn rahat donemi ne zaman oluyor?
Kimisi emekleyene kadar kimisi yuruyene kadar kimisi ilk aylar diyor. Bu zamanlar en rahat zamanlarimiz mi cok merak ediyorum

Kizlar bebegim ilk defa az once cok fena kustu. Ne kadar emdiyse cikardi. Ustu basi heryer batti. Ilk defa oldugu icin korktum. Huzursuluk disinda baska bisey yok. Ki o genel olarak var hee zman. Üşüttüm mu acaba.

Sende kendimi gördüm sanki ya. Ay çok sinir bozucu. Uykudan gözlerini ovuyor ama beşiğe yatınca cin gibi bakıyo ve ağlıyor. Uykusuzluk da acayip sinir yapıyor insana gündüz ki sabrım kalmıyor

Evett cnim gunduz bisekilde atlatiliyorda gece uyumayinca sinirler atl ust olugor benimki aglamiyorda gunduz olmayan keyfi gece tavann agular ciglik cigliya gulucuklerr muhattap olmuyorum knusmusyorum ki anlasin sakinliktem uyumasi gerektigini yok banamisin demiyor sipa

Baktım hava çok güzel giydirdim astronotu bebek arabasının brandasınıds taktım ben hava alıyorum oğlumda. Mışıl mışıl uyuyor deneyin bence
Çok iyi yapmışsın canımBenim kızım da çok seviyor gezmeyi bi de illa açık hava olacak bakınacak kapalı yerleri pek sevmiyor:)

Bugün kızımı uyanıklık süresi bi buçuk saat olsun diye zorla uyutmayı denedim
Sonuç memede sakinleşen Bebek
Bi yerlerde yanlış yapıyorum ama

Kimseye gitmiyorum cagiriyorlar ama gitmiyorum valla bahane uretiyorum ne derlerse desinler cnki bizimde oyle olucak biliyorum ben bile dayanamayip optugumde vijdan azabi cekiyorum onlara hayatta firsat vermem kayinvalideme bile birbucukaydir gitmiyorum gecen gun laf bile isittim bu knudan oturu ama bir kulagimdan girdi oburunden cikti heryerr hast kayniyor ustelik gorumcemde onda hemde cocuklari hastaymis bunuda diyen o allah akil fikir versin onlar sevsinde gerisi onemli deil onlara

Aynen anlayış olmadığı gibi bide sevdirmiyo ya çıkıyor adımız hayret bişi.

Reactions: NGY
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…