2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dişetleri kaşınıyor olabilir canım. Kızımında eli ağzında kaşıyor sinirli sinirli. Dilini de kontrol edebilirsin. Pamukçuk falan mı var acaba

kızlar bebeğim az çiş yapıyor sanki. sabahki bezi hariç diğer bezlerini tarttım 250 gr geldi bormal mi sizce?

canım benimki de yaptı bi ara o zaman ben telden beyaz gürültü açtım ayağımda bikaç saniye salladım susunca verdim mememi hemen birde hep sessiz ortamda yaptım geçti Allaha şükür

Her bebekte işe yarar mı yoksa benimki mi hoşlanıyor bilmem yine de paylaşayım istedim. benim bebeğim huysuzken de çok ağlıyor olduğunda bile ayağının altını okşayıp “ooohhhhh” diyerek ağlamasını sesimle bastırıyorum. 3saniyede susuyor ağlamadan eser yok. Çorap varsa bile işe yarıyor. Siz de bir deneyin ben tesadüfen keşfettim. Bazen elime bebe yağı sürüp masaj yapıyorum çok hoşuna gidiyor, bir çoğunda gazını yada kakasını yapıyor.

Deneyeyim insallah. Ayak iyi fikir olabilirr:)

Aynen bizimki de öyle ama benim kızım çok sinirli maalesef, doktor bile bu ne kadar asabi bir Bebek diyor :/ elini ememediği için bile 2 saat ağlıyor. Sonra o sinirle memeyi de istemiyor. Ben de memede ağladığı zaman babasına veriyorum sağolsun o sakinleştirip bana geri veriyor.

Benimki 2-3 gün önce akşam 8.30 da uyudu Allahımmm ne yapacağımı şaşırdım :) hayatımda bir boşluk oldu sanki :)

Baktım hava çok güzel giydirdim astronotu bebek arabasının brandasınıds taktım ben hava alıyorum oğlumda. Mışıl mışıl uyuyor deneyin bence
Benim kızım Bebek arabasında yatmıyor. Avm de falan ben Bebek arabasını itiyorum eşim de kızı kucağında taşıyor :)

Bence öyle yapmaya devam et ki öğrensin gece uyuması gerektiğini.

Benimki o kadar çok ağlıyor ki ben onun sesini bastıramam. Alt komşu geldi o kadar ağlamayı duyunca. erkekse Bebek sünnet ettirin idrar yolu tıkalıdır belki diyor bana. Yok kız dedim :) aaa nasıl ağlıyor öyle, Allah yardımcın olsun dedi :)

canım benimki de yaptı bi ara o zaman ben telden beyaz gürültü açtım ayağımda bikaç saniye salladım susunca verdim mememi hemen birde hep sessiz ortamda yaptım geçti Allaha şükür
Beyaz gürültü falan sakinleştirmiyor benim kız çok asabi. Kendi ağlama sesinden beyaz gürültü duyulmuyor ki

Kızlar bir sorum olacak.
Bebeğime 2 ay aşkları iki tane bacaklardan bir tane de koldan yapıldı. Ve bebeğim çok ağladı. Birinci iğne için ağlarken ikinci, ikinci için ağlarken üçüncü yapıldı. Bana çok travmatik gibi geldi. Ben bile aşı olunca çok geriliyorum ve 3 tane peş peşe aşı olmak istemem. Acaba aşı yaptırırken Bebek sakinleştikten sonra mı diğer aşıya geçilmeli yoksa hazır ağlamışken peş peşe mi yapılmalı?
Sizinkiler nasıl oldu ?

Cerdil canim nerelerdesin? ne yaptiniz is durumlarini
Öncelikle teşekkür ediyorum düşündüğün ve aklından geçtiğimiz için.
Eşim uğraşıyor toparlamaya çalışıyoruz.
İnşallah geçip gider bu günler kızlarıma değmeden...
Sadece dua ediyorum kendi şirketimiz olduğu için ,bende gebelik ve doğumdan sonra çalışmaya başlamamıştım daha başlayamadan terse döndü herşey...
İnşallah Rabbim kızlarım için toparlamamış yardımcı olur...
Öncel8k sağlık tabiki...
Kolay gelsin cnm...

Gorunce gulumsedim yazmadan edemedim :) Cok guzel birsey yapiyorsun.
Maria Mercati - Tui Na Bebek Masajı kitabinin cogu yazisi var nette goz gezdirebilirsin.Hastaliklar,gaz,uyku hepsi masajı hakediyor bebislerin :) Çok hayrını gördüm.

Tekrar tekrar yasamak daha travmatik olabilir aslinda.Sen her zaman ellerini tutup yanagini yanagindan ayirma derim.

Saglik ocagina gidiyorsaniz özel asilar icin bilgilendirme yapmazlar genelde,dusunuyorsaniz doktorunuza danisin.
Allah saglikli ömür nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…